Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko RTX 3080 tarpeeksi hyvä 4k-pelaamiseen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko RTX 3080 tarpeeksi hyvä 4k-pelaamiseen?

Riittääkö se niin vaativaan ratkaisuun

Päivitetty: 3. lokakuuta 2022 klo 11.01

Sisällysluettelo Sisällysluettelo

RTX 3080 -malli on yksi parhaista pelikorteista 4K-pelaamiseen. Se tarjoaa korkearesoluutioisen pelikokemuksen DLSS- ja säteenseurantaominaisuuksillaan jopa suurilla kuvanopeuksilla. Se on tulevaisuudenkestävä kortti, joka toimii hyvin nykyisissä ja tulevissa peleissä.

Harkitse uusia sukupolven kortteja, joissa RTX 4090 julkaistaan ​​pian!

Voit pelata pelejä 60 FPS:n tai suuremmalla nopeudella käyttämällä 3080 4k-nopeutta. Jos haluat ostaa RTX 3080:n, varmista, että sinulla on vähintään 750 W virtalähde. Siinä on myös kaksoistuuletin molemmilla puolilla, mikä pitää GPU:n lämpötilat tasaisina ja tarjoaa hiljaisen kokemuksen.

Kun RTX 2080 lanseerattiin 4K-peleihin, se ei kyennyt saavuttamaan 60 FPS:n rajaa kilpailevissa peleissä ultra-asetuksella. Kun RTX 3080 testattiin, havaittiin, että se voi helposti ylittää 60 FPS jopa vaativimmissa peleissä. Lisäksi se on paljon edullisempi kuin RTX 2080 Ti.

Jos käytät 4k-resoluutiota, pelikokemus on karkeampi, kun pikselimäärä on suurempi. 3080:ssa on DLSS-ominaisuudet, jotka toimivat hyvin myös nykyaikaisissa AAA-peleissä. Tämä parantaa suorituskykyä niin kauan kuin pelissä on ominaisuus.

3080:n VRAM-muisti on 10 Gt ja se toimii hyvin useimmissa uusissa peleissä. Mutta jos etsit lisää VRAM-muistia ja budjetti ei ole rajoitus, voit tehdä sen RTX 3080 Ti:lle, jossa on 12 Gt VRAM-muistia.

Jos olet hardcore-peli, joka etsii parasta suorituskykyä 4k:ssä, voit varmasti valita 3080:n. Se toimii hyvin 4k:n kanssa CUDA-, RT- ja tensoriytimiensä ansiosta. Hyvän suorituskyvyn myötä tarvitaan kuitenkin korkea teholähde.

Ennen kuin ostat tämän GPU:n, varmista, että sinulla on näyttö, jossa on korkea virtalähde. Se on kestävää tulevaisuutta, eikä sinun tarvitse huolehtia GPU:n vaihtamisesta silloin tällöin. Jos harkitset GPU:ta 4k:lle, 3080 on todellakin paras vaihtoehto.

🔥 Empfohlen:  Toinen niin kutsuttu 'Fast' JS Framework, mutta onko se parempi kuin Next.js

MSI Gaming GeForce RTX 3080 Gaming X Trio 10G -näytönohjain

TRI FROZR -jäähdytysliuos

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä artikkelia Piilota kommentit

WePC on lukijatuettu. Kun ostat sivustollamme olevien linkkien kautta, voimme ansaita kumppanipalkkion. Lue lisää