Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko sinulla freelance-kirjoitustaidot? Tässä on 11 taitoa, joita tarvitset menestyäksesi freelance-kirjoittajana

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko sinulla freelance-kirjoitustaidot? Tässä on 11 taitoa, joita tarvitset menestyäksesi freelance-kirjoittajana

Freelance-töitä on yhtä paljon kuin freelancereita. Jokaisella on oma ainutlaatuinen joukko toimiala- ja markkinataitoja, joita freelancerina menestyäkseen tarvitaan. Kaikilla menestyneillä freelance-kirjoittajilla on kuitenkin joitain keskeisiä piirteitä ja taitoja.

Halusitpa sitten olla bloggaaja, tekstinkirjoittaja, sisällön kirjoittaja tai hakukoneoptimoinnin Google-asiantuntija, tarvitset tiettyjä freelance-kirjoitustaitoja urasi edistämiseksi.

Tässä blogikirjoituksessa tutkimme:

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Kovien taitojen ja pehmeiden taitojen ymmärtäminen

Eli mikä on ero kovat taidot vs. pehmeät taidot? Ja miksi ne ovat niin tärkeitä freelance-kirjailijalle?

Kovia taitoja

Nämä ovat opetettavia tai mitattavissa olevia kykyjä ja taitoja, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä tietyn työn menestyksekkäässä suorittamisessa.

Näitä ei pidä sekoittaa synnynnäisiin ominaisuuksiin tai luonnollisiin taitoihin, jotka voivat tehdä jonkun paremmin sopivaksi tiettyyn työhön.

Esimerkkejä kovista freelancerin kirjoittamistaidoista ovat:

 • SEO: Kaikilla freelance-kirjoittajilla tulee olla vankka käsitys sisällön optimoinnista hakukoneita varten. Tämä sisältää kyvyn pitää SEO-taidot ajan tasalla ja nykyisten parhaiden käytäntöjen mukaisesti.
 • Kirjanpito: Freelance-kirjoittajana olet vastuussa laskutuksesta, maksujen keräämisestä ja verojen hallinnasta. Tieto siitä, kuinka hallita rahaa on kuitenkin välttämätöntä.
 • Tietokoneen tuntemus: Hoidat freelance-kirjoitusliiketoimintaasi tietokoneen kautta. Tietokoneiden, tekstinkäsittelyohjelmistojen, suosittujen sisällönhallinta-alustojen ja muiden ymmärtäminen on välttämätöntä.
 • Asiakaslähtöisyys: Freelancer-kirjoitustaidot, jotka auttavat sinua saamaan yhteyden olemassa oleviin ja potentiaalisiin asiakkaisiin, ovat vaikeita taitoja, joista ei voida neuvotella. Tämä johtuu siitä, että freelancerit ovat vastuussa kaikkien tulevien asiakkaidensa löytämisestä, yhteydenpidosta ja heidän palkkaamisestaan.
 • Liiketoiminnan hallinta: Freelancerina olet vastuussa kaikista yrityksesi johtamisen näkökohdista, varmistat määräaikojen noudattamisen ja varmistat, että menestyt.
 • Peruskoodaus: Monet freelance-kirjoittajat tekevät työtä, joka vaatii heidän muotoilemaan sisällön asiakkaan verkkosivustolle, lähettämään sen valitsemaansa sisällönhallintajärjestelmään tai molempia. Tämä tekee esimerkiksi HTML:n ja CSS:n perustiedoista erittäin hyödyllistä.
 • Ajoitus: Menestyksesi kirjoittajana riippuu kyvystäsi asettaa, ylläpitää ja säätää aikataulusi jatkuvasti.

Pehmeitä taitoja

Toisin kuin kovat taidot, pehmeät taidot ovat ihmissuhdeominaisuuksia, joiden avulla ammattilaisen on helpompi menestyä työssään.

Toivottavaa pehmeää freelancer-kirjoitustaitoa:

 • Viestintä: Freelance-kirjoittajien on oltava hyviä enemmän kuin vain kirjoittamisen mutterit ja pultit. Heidän on myös pystyttävä auttamaan asiakkaita suorittamaan tehtävänsä, hallitsemaan odotuksia ja pitämään tiimin jäsenet ajan tasalla.
 • Itsekuri: Freelancerina olet itsesi pomo. Tämä tarkoittaa, että hallitset aikaasi tehokkaasti, varmistat, että noudatat määräaikoja ja pidät itsesi tuottavana.
 • Stressinhallinta: Kun työskentelet itsellesi, on helppo tulla ylityöllistyneeksi, stressaantua ja mahdollisesti palaa loppuun. Siitä huolimatta kyky seurata ja hallita stressiä on välttämätön.
 • Vastaanottokyky: Kaikkien freelancerien tulee osata ottaa kritiikki suloisesti ja tasapäisesti, näkemättä sitä henkilökohtaisena hyökkäyksenä. Sinun tehtäväsi on pitää asiakkaasi tyytyväisinä, ja kritiikki auttaa sinua oppimaan tekemään sen tehokkaammin.
 • Reagointikykyä: Asiakkaiden on tiedettävä, että he voivat luottaa siihen, että vastaat viesteihin ja kysymyksiin oikea-aikaisesti. Reagointikyky ja halu olla tavoitettavissa ovat välttämättömiä.
 • Ammattimaisuus: Freelancerit voivat toimia itselleen, mutta he ovat silti ammattilaisia, joten on tärkeää käyttäytyä sen mukaisesti. Ammattimaisuus edellyttää täydellisen tasapainon löytämistä muodollisuuden ja ystävällisyyden välillä.
 • Ongelmanratkaisu: Freelance-kirjoittajat joutuvat odottamattomiin tilanteisiin koko ajan, ja on tärkeää osata olla jaloillaan. Asiantuntevat ongelmanratkaisijat sopivat erityisen hyvin freelance-kirjailijaelämään.

Kirjoituskohtaiset freelance-taidot

Yksityishenkilöt, jotka haluavat kehittää freelance-kirjoitusliiketoimintaansa, tarvitsevat erilaisia ​​kovia ja pehmeitä taitoja riippuen siitä, mitä palveluita he tarjoavat ja mihin toimialoihin he ovat keskittyneet.

On tärkeää huomata, että freelance-kirjoittajat tarvitsevat taitoja ja ominaisuuksia, jotka eivät välttämättä sovellu graafiseen suunnittelijaan, videoeditoriin tai kirjanpitäjään.

Jotkut näistä kirjoittajakohtaisista taitokokonaisuuksista voivat sisältää seuraavat, mutta eivät rajoitu niihin:

1. Sisällön kirjoittaminen

Jos aiot kirjoittaa sisältöä asiakkaille, sinun on aina löydettävä tapoja vahvistaa sisällön kirjoittamistaitojasi omaksumalla täysin käsitteet, kuten tarinankerronta, organisointi ja muotoilu.

Sinun tulee myös pysyä ajan tasalla ajankohtaisista sisällön kirjoittamisen parhaista käytännöistä sekä hakukoneoptimoinnista ja digitaalisesta markkinoinnista. Todella upea sisällöntuottaja ei koskaan hylkää mahdollisuutta hioa taitojaan paremmin.

2. Oikoluku ja editointi

Freelance-kirjoittajana sinun tulee pyrkiä lähettämään paras työsi joka kerta, mikä tarkoittaa oikolukua ja sisällön muokkaamista ennen sen lähettämistä.

🔥 Empfohlen:  Onko sinulla ongelmia videoiden suoratoistossa? Näin voit korjata ongelman

Jos et vielä käytä luotettavaa oikolukutyökalua, kuten Grammarly, kannattaa ehdottomasti aloittaa, sillä tällaiset työkalut tarjoavat kirjoittajille monia tapoja parantaa sisällön laatua.

Sinun tulisi myös yrittää lukea työsi ääneen itsellesi ennen kuin kutsut sen valmiiksi.

Jos se ei kuulosta aivan oikealta lukea ääneen, niin se saattaa olla mahdollista käytä joitain muokkauksia jotta se virtaa paremmin ja kuulostaa luonnollisemmalta.

3. Sosiaalinen media

Pysymällä ajan tasalla sosiaalisen median sisällön luomisen uusimpien parhaiden käytäntöjen kanssa voit tarjota tämän tyyppisiä palveluita. Sosiaalisen median markkinointi on uskomattoman tärkeä osa digitaalista markkinointia, ja tämä koskee erityisesti vuonna 2023.

Kuluttajat haluavat ja odottavat jatkuvaa suhdetta ostamiinsa brändeihin, ja sosiaalinen media on tehokkain tapa tehdä se.

Sinun on autettava asiakkaitasi hyödyntämään sitä, jotta he voivat esitellä brändinsä ainutlaatuista persoonallisuutta, olla yhteydessä asiakkaisiin ja tarjota parempaa asiakaspalvelua.

4. Tekstinkäsittely

Vaikka tämä saattaa tuntua yksinkertaiselta taidolta, nopea ja tarkka kirjoittaminen on tärkeä osa freelance-kirjoittajan työtä.

Harjoittelu edistyy, joten pelkkä ajan käyttäminen kirjoittamiseen on todella paras tapa parantaa nopeuttasi, etenkin ajan myötä. Mutta oppiminen ja soveltaminen parhaat kirjoituskäytännöt voi myös auttaa paljon.

5. Sisällönhallinta

Freelance-kirjoittajien tulee hankkia kokemusta sisällönhallintajärjestelmistä (CMS), kuten WordPress, jos he haluavat tarjota sisällönhallintapalveluita asiakkailleen.

Se on paras tapa varmistaa, että sisältö on kirjoitettu ja muotoiltu tavalla, joka toimii hyvin asiakkaan valitseman järjestelmän kanssa.

On kuitenkin myös hyvä idea kehittää lisätaitoja, jotka tekevät jonkun keskimääräistä paremman sisällönhallinta.

Näitä ovat analytiikan ymmärtämisen kehittäminen, kommunikointitaitojen hiominen ja alan ajankohtaisista trendeistä pysyminen.

6. Kehittyneet kirjoitustaidot

Jos haluat tulla asiantuntijakirjoittajaksi, sinun on hiottava edistyneitä freelance-kirjoitustaitoja, kuten sävyä, ääntä, tiivistä kieltä, analysointia ja virtausta.

Koska kun kirjoitat ammattimaista sisältöä asiakkaille, ei riitä, että olet kunnollinen kirjoittaja.

Sinun on kyettävä kirjoittamaan näppärät esittelyt, jotka kiinnittävät lukijan huomion heti.

Sinun on myös kyettävä jäljittelemään yrityksen brändiääntä ja auttamaan kohdeyleisöä tuntemaan, että sisältö olisi kirjoitettu erityisesti heille.

7. Kielioppi

Kielioppitaidot ovat välttämättömiä jokaiselle kirjoittajalle toimialasta riippumatta. Grammarlyn kaltaisten työkalujen avulla voit tunnistaa yleisimmät kielioppiongelmasi ja oppia korjaamaan ne.

Säännöllinen lukeminen on toinen tapa parantaa kielioppiasi ja päästä paremmin irti huonoista kielioppitottumuksista.

Vaikka kaikenlainen lukeminen on hyödyllistä ja suositeltavaa, sinun kannattaa myös varmistaa, että luet paljon sellaista sisältöä, jota kirjoitat asiakkaillesi.

8. Tutkimus

Tutkimus on toinen taito, jota tarvitaan toimialasta riippumatta.

Laajenna lähteitäsi Googlen ensimmäisellä sivulla olevien tietojen lisäksi ja kehitä edistyneitä tutkimusta taidot, kuten haastattelu.

Käytä aina luotettavia lähteitä tutkimusta tehdessäsi ja tarkista tosiasiasi ennen kuin sisällytät ne sisältöösi. Hyödynnä hyviä työkaluja – kuten BuzzSumo, vain yksi mainitakseni – pysyäksesi myös tärkeimpien trendien kärjessä.

9. SEO

Menestyneimmillä freelance-kirjoittajilla on perusymmärrys hakukoneoptimoinnista, koska se liittyy avainsanojen käyttöön, metakuvausten kehittämiseen ja hakukoneoptimoinnin parhaiden käytäntöjen muotoiluun.

Mutta jos aiot tosissasi tulla todella välttämättömäksi asiakkaillesi, sinun kannattaa tehdä asioita pari pykälää. Hakukonealgoritmit muuttuvat jatkuvasti, joten myös parhaat hakukoneoptimointikäytännöt muuttuvat.

Täten, SEO oppiminen tulee pitää jatkuvana prosessina, ei vain kerran.

10. Haastattelu

Haastattelussa ei ole kyse vain kyvystä puhua ihmisten kanssa. Kyse on myös tietojen saamisesta, joita tarvitset tehdäksesi artikkelistasi tehokkaamman.

Haastattelutaidot ovat erityisen tärkeitä freelance-kirjoittajille, jotka kirjoittavat journalistisia tai kattavia tutkimuksia.

Itse asiassa kaikki freelance-kirjoittajat voivat hyötyä sivun poistamisesta asiantuntijatoimittajan kirjasta.

Tehokkaat haastattelijat tuo haastatteluun luettelon mahdollisista kysymyksistä sekä muistiinpanoja siitä, kuinka he aikovat lähestyä prosessia

He osaavat myös saada muut ihmiset tuntemaan olonsa mukavaksi ja mahdollisesti jopa unohtamaan, että heitä haastatellaan sen sijaan, että he puhuisivat vain luotettavan ystävän kanssa.

11. Muotoilu

Osaat muotoilla sisältösi niin, että sitä on helppo lukea, on taito, joka voi auttaa sinua parantamaan artikkeliesi laatua ja tehokkuutta.

🔥 Empfohlen:  Yksinkertaisen tuotekuvan näyttäminen konfiguroitavaa tuotekuvaa varten Magento 2 Mini Cartissa ja Cartissa

Ihmiset lue eri tavalla verkossa kuin he lukevat kirjoja, sanomalehtiä ja vastaavaa kirjoitettua materiaalia. He etsivät yleensä tiettyä tietoa, joten he skannaavat verkkosisältöä löytääkseen tarvitsemansa.

Mitä helpommin voit tehdä tämän ihmisille, sitä parempi. Käytä otsikoita kirjoituksen järjestämiseen ja hajottamiseen ja pidä kappaleet (ja lauseet) lyhyinä.

Lisää kuvia, luettelomerkkejä, taulukoita, videoita ja vastaavia elementtejä lisätäksesi arvoa ja helpottaaksesi sisällön kulkua.

Bonus: Toinen kaksi välttämätöntä freelance-kirjoitustaitoa

1. Tarinankerronta

Tarinankerronta ei ole vain välttämätön taito luoville kirjailijoille, runoilijoille ja kirjailijoille. Se on myös yksi tärkeimmistä freelance-kirjoittajista copywritereille ja sisällöntuottajille.

Tämä johtuu siitä, että tuotteen tai palvelun tehokkuus ei todellakaan saa kuluttajaa tekemään ostosta.

Se on tarina sen takana se tekee vakuuttavan – kuvan siitä, millaista tuon ihmisen elämä voisi olla, jos hänellä olisi vain tämä pelin muuttava vaihtoehto nurkassaan.

2. Digitaalinen markkinointi

Kuten kuka tahansa kokenut freelance-kirjoittaja voi kertoa, suurin osa hankkeistasi on tarkoitettu johonkin digitaaliseen markkinointiin.

Tarvitset kuitenkin freelance-kirjoitustaitoja, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja hallitsemaan digitaalisen markkinoinnin toimintaa.

Päivitä nykyiset käytännöt ja pidä tietosi ajan tasalla. Hio taitojasi ja käytä tätä tietoa omien palveluidesi markkinoinnissa.

7 freelance-kirjoituksen markkinarakoa

Vaikka jotkut freelance-kirjoittajat päättävät säilyttää “tee kaikki” -lähestymistavan kirjoittamiseensa koko uransa ajan, monet lopulta syrjäytyvät ja keskittyvät yhteen tai useampaan kirjoitustyyppiin eteenpäin.

Niching down -toiminnon avulla voit syventää tietojasi valitsemistasi muodoista, mikä saattaa tehdä sinusta arvokkaamman potentiaalisille asiakkaille.

Sen avulla voit myös käyttää työaikaasi kirjoittamalla materiaalia, josta olet aidosti intohimoinen ja joka sopii parhaiten sinun omaan freelance-kirjoitustaitosi.

Tässä on joitain esimerkkejä kirjoittamisesta, jotka ovat erityisen suosittuja vuonna 2023 ja sen jälkeen.

1. Pitkän muotoinen sisältö

Nykypäivän tiedonhakijat pitävät lihavasta, syvällisestä sisällöstä, joka kaivaa syvälle heidän etsimiinsä aiheisiin, samoin Google.

Joten joku, jolla on freelance-kirjoitustaidot käsitellä pitkämuotoista sisältöä tehokkaasti, on kullan arvoinen.

Vaikka kriteerit vaihtelevat projekteittain, pitkä sisältö on yleensä 2 000 sanaa tai pidempi. Se on myös erittäin hyvin tutkittu, täysin SEO-optimoitu ja yksityiskohtainen.

2. E-kirjat

Kuten pitkäkestoinen sisältö blogeille ja verkkosivustoille, e-kirjat ovat upeita resursseja tiedonhakijoille, jotka todella haluavat tutkia tiettyä aihetta.

Ne ovat myös mahtavia markkinointityökaluja kaikentyyppisille ja -kokoisille yrityksille.

Monet yritykset tarjoavat e-kirjoja vastineeksi yhteystiedoistaan ​​tapana rakentaa sähköpostilistojaan ja luoda liidejä. Toiset myyvät niitä arvokkaina tuotteina sinänsä.

3. Sähköpostin kirjoittaminen

Sähköposti on ollut käytössä todella pitkään viestintävälineenä, mutta se on nykyään yhtä suosittu ja laajalti käytetty kuin koskaan.

Sähköpostimarkkinointi on myös edelleen yksi tärkeimmistä tavoista, joilla yritykset pitävät yhteyttä asiakaskuntaansa.

Se vaatii kirjoitettua sisältöä, joka on erityisen vakuuttavaa ja sitä runsaasti, joten se on loistava painopiste kirjoittajalle, jolla on freelance-kirjoitustaidot työhön.

4. Aloitussivun kirjoittaminen

Jos sinulla on taito copywriting- ja myyntikirjoittamiseen, aloitussivun kirjoittaminen olisi toinen harkitsemisen arvoinen paikka.

Aloitussivut ja myyntisivut ovat tyypillisesti tuloskeskeisiä, joten sivun kirjoitetun sisällön on oltava vakuuttavaa, informatiivista ja vakuuttavaa juuri oikealla tavalla.

Aloitussivun kirjoittaminen on kuitenkin myös haastava markkinarako, joten monet freelance-kirjoittajat päättävät jatkaa sitä. jälkeen heistä on tullut erittäin perehtyneitä yhteen tai useampaan aiheeseen.

5. Personal Finance kirjoittaminen

Jos olet perehtynyt sellaisiin aiheisiin kuin rahanhallinta ja henkilökohtainen rahoitus, sinun tulee ehdottomasti harkita niiden omaksumista markkinarakoina.

Kaikki haluavat tietää, kuinka ansaita enemmän rahaa ja hallita heillä jo olevia rahoja tehokkaammin, joten hyvälle talouskirjailijalle on paljon potentiaalia.

Ihanteellisella talouskirjailijalla on myös oikeat henkilökohtaiset freelance-kirjoitustaidot aiheeseen. Sinun on oltava yksityiskohtainen, hyvä tutkimuksessa ja huolellinen faktojen tarkistamisessa. Tarvitset kuitenkin myös taitoa tehdä kuivista tai monimutkaisista aiheista lähestyttäviä.

6. Digitaalisen markkinoinnin kirjoittaminen

Vuonna 2023 ja sen jälkeen digitaalinen markkinointi on yhä tärkeämpää kaikki yrityksiä, ei vain niitä, jotka pitävät verkkokauppoja tai harjoittavat liiketoimintaa tiukasti verkossa.

🔥 Empfohlen:  Miksi tarvitset digitaalisen markkinointitoimiston saavuttaaksesi yrityksesi tavoitteet?

Jopa asiakkaat, jotka etsivät perinteisiä kivijalkayrityksiä, käyttävät yleensä Internetiä arvioidakseen vaihtoehtojaan ennen valinnan tekemistä.

Digitaalinen markkinointi on kuitenkin nykyään suurta bisnestä, ja siihen erikoistuneet yritykset tarvitsevat paljon hyvin kirjoitettua sisältöä aiheesta. Suosittuja ala-alueita tällä alueella ovat sisällön kirjoittaminen, SEO, sosiaalinen media ja sähköpostimarkkinointi.

7. SaaS (Software as a Service)

Software as a Service (SaaS) on valtava vuonna 2023.

Se on kuitenkin myös sellainen tuote, joka vaatii luettavaa, helposti lähestyttävää sisältöä, joka pystyy selittämään yrityksen palvelut potentiaalisille asiakkaille tehokkaasti.

SaaS-palveluun erikoistuneet yritykset tarvitsevat hyvin räätälöidyn verkkosivuston, sisältöä blogeihinsa (etenkin pitkälle) ja ohjesisältöä, joka on sekä perusteellinen että helppo seurata.

Siksi hyvällä SaaS-kirjoittajalla on paljon työtä, ja palkkaamista hakevilla yrityksillä on yleensä varaa maksaa hyvin.

Freelance-salkku: miksi tarvitset sellaisen ja miten se tehdään

Jokainen freelance-kirjoittaja tarvitsee portfolion esitelläkseen parasta työtään potentiaalisille asiakkaille.

Se on todistuksesi siitä, että olet paras henkilö työhön, sekä tehokkain tapa esitellä, mitä osaat tehdä.

Tässä on muutamia portfoliovinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä.

Tiedä mitä sisällyttää

Vahva itsenäinen kirjoitusportfolio – olipa se sitten verkkosivustollasi tai suosikki freelance-alustallasi – esittelee vähän kaikkea, mitä voit tehdä.

Joten, kun valitset, mitä sisällytät, varmista, että valitset kappaleita, jotka osoittavat:

 • Monimuotoisuus kirjailijana
 • Kyky olla yhteydessä kohdeyleisöön
 • Ammattimaisuus
 • Ainutlaatuinen kirjoitustyyli ja keskittyminen

Pyri vierailevien kirjoitusmahdollisuuksiin

Vaikka osa asiakkaille kirjoittamistasi kirjoituksista saattaa olla liitettynä sivuriviin, suuri osa niistä on todennäköisesti sen sijaan haamukirjoitettua.

Siksi on tärkeää noudattaa sivulinjoja portfoliosi täydentämiseksi, nimesi tuomiseksi esiin ja näkyvyyden lisäämiseksi.

Yksi suosittu tapa tehdä tämä on vieraiden lähettäminen, joten älä pelkää hyödyntää olemassa olevaa tai mahdollista verkostoasi.

Aloita blogi

Bloggaaminen on suoraviivainen ja tehokas tapa näyttää potentiaalisille asiakkaille, mitä osaat tehdä, joten jos sinulla ei vielä ole blogia, on aika aloittaa sellainen.

Voit myös julkaista kirjoituksesi vakiintuneilla alustoilla, kuten Medium, LinkedIn tai Quora, joissa on sisäänrakennetut yleisöt.

Päivitä usein

Freelance-kirjailijan portfoliota tulisi pitää elävänä olentona, joka tarvitsee ylläpitoa pysyäkseen tehokkaana. On kuitenkin tärkeää pitää portfoliosi ajan tasalla.

Mahdolliset asiakkaat haluavat nähdä enemmän kuin vain parhaita esimerkkejä työstäsi.

He haluavat myös nähdä näytteitä siitä, mitä olet kirjoittanut viime aikoina, jotta he tietävät, että olet edelleen käytettävissä ja aktiivinen kirjoittajana.

Ansaitse rahaa freelance-kirjailijana

Oletko valmis aloittamaan uuden kirjoittajan urasi ja ansaitsemaan rahaa freelance-kirjailijana?

WriterAccess on uskomaton alusta työsi esittelyyn ja merkityksellisten suhteiden luomiseen luotettavien asiakkaiden kanssa.

Ja jos olet yritys, joka haluaa palkata parhaat freelance-kirjailijat, voit tehdä sen kokeile WriterAccessia ilmaiseksi kun rekisteröidyt kahden viikon kokeilujaksoon tänään!

Paketoida

Halusitpa sitten kehittyä paremmin sisällön kirjoittamisessa, bloggaamisessa, sosiaalisessa mediassa, artikkelien kirjoittamisessa tai jossain muussa freelance-kirjoitusmarkkinoiden markkinaraossa, näistä kovista ja pehmeistä taidoista on varmasti hyötyä sinulle.

Ne auttavat sinua vakiinnuttamaan itsesi asiantuntijana kohdealueellasi ja voivat auttaa sinua löytämään lisää asiakkaita ja entistä enemmän kirjoitusmahdollisuuksia.

Tärkeintä on muistaa, että näiden taitojen rakentaminen vaatii harjoittelua ja keskittymistä.

Vaikka et ehkä tule asiantuntijaksi yhdessä yössä, voit varmasti kehittyä paremmaksi kaikissa taidoissa, joihin käytät aikaa ja vaivaa.