Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko sinulla kielioppi? Yksi oikolukuasiantuntija kertoo, kuinka hänelle maksetaan kirjoitusvirheiden havaitsemisesta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko sinulla kielioppi? Yksi oikolukuasiantuntija kertoo, kuinka hänelle maksetaan kirjoitusvirheiden havaitsemisesta

Oikoluku voi olla suuri rahanhankinta, jos sinulla on silmää yksityiskohtiin ja vankka englannin kielen taito. Verkko-oikolukijana saat palkkaa kirjoitetun sisällön hiomisesta varmistaaksesi, että siinä ei ole kielioppi-, välimerkkejä tai kirjoitusvirheitä.

Mutta miten sinusta tulee online-oikolukija? Lyhyin reitti saattaa olla verkkokurssin suorittaminen, jolla opit rahan saamiseksi oikolukemisen läpikotaisin. Caitlin Pyle, Proofread Anywheren perustaja, opettaa tarvittavat taidot ansaita rahaa oikoluku suosituilla verkkokursseilla.

Onko Proofread Anywheren online-oikolukukoulutus aikasi ja rahasi arvoinen? Keskustelimme Tori Gellinon, entisen opiskelijan, joka ansaitsee yli 1 000 dollaria kuukaudessa online-oikolukijana, kanssa saadaksemme lisätietoja.

Kuinka Torista tuli online-oikolukija

Torin matka verkkooikolukemiseen alkoi monen sivutoivon tapaan. Sen sai alkunsa halu jostain enemmän kuin tyypillinen 9-5-työ.

“Olin työskennellyt paljon asiakaspalvelutehtävissä ja halusin aloittaa todellisen uran, josta voisin olla ylpeä”, Gellino sanoi.

Vuonna 2016 Gellino ilmoittautui Caitlin Pyle’sille Oikoluku opintosuoritusote, joka opettaa opiskelijoille oikeudellisen transkription oikolukutaidon. Hän ilmoittautui kurssille saman vuoden syyskuussa, ja marraskuussa hän oli käynnistänyt verkkooikolukuyrityksensä.

Nykyään Gellino ylläpitää tasaista 5–10 asiakkaan listaa joka kuukausi, ja hän työskentelee freelance- ja virallisten tuomioistuintoimittajien kanssa. Hänen oikolukutulonsa ovat keskimäärin 1 200 dollaria kuukaudessa.

Online-oikolukujen onnistuminen

Verkossa toimivan oikolukuyrityksen tai sivuhulinan hoitaminen vaatii suunnittelua, jos haluat menestyä. Jos olet kiinnostunut uran tekemisestä tai vain a korkeapalkkainen sivukeikka verkkooikoilun ulkopuolella nämä vinkit voivat auttaa saavuttamaan tavoitteesi.

Varmista, että se istuu hyvin.

Kun valitset kokeiltavaksi sivutourun tai liikeidean, on tärkeää asettaa realistisia odotuksia ja tavoitteita. Rahantekopotentiaali saattaa olla ensimmäinen asia, johon keskityt online-oikolukemisessa, mutta sinun tulee myös miettiä, miten se sopii taitosi, persoonallisuutesi ja kiinnostuksen kohteeseesi.

🔥 Empfohlen:  Onko hyvä idea käyttää Wixiä bloggaamiseen vuonna 2023? [Expert Review]

“Jos sinulla on motivaatiota markkinoida itseäsi, silmää yksityiskohtiin ja jos pystyt istumaan tuntikausia miettien sanoja, jotka voivat olla mielenkiintoisia tai eivät, tämä työ on hienoa”, Gellino sanoi.

Toisaalta 1 000 dollarin tai enemmän ansaitseminen kuukaudessa online-oikolukijana voi olla vaikeampaa, jos hajaantuu helposti tai olet ujo yrityksesi mainostamisesta. Ennen kuin sukellat, mieti, mitä haluat oikolukemisen sivuhälinästä ja näyttääkö se sopivalta.

Proofread Anywhere tarjoaa ilmaisen työpajan joka sisältää viisi merkkiä, oikoluku saattaa sopia sinulle.

Panosta osaamisesi kehittämiseen.

Online-oikolukutyöt vaativat yleensä jonkin kokemuksen ja/tai taitojen yhdistelmän. Jos et tiedä oikolukemisen perusteita, kannattaa käyttää aikaa ja rahaa niiden oppimiseen ensin.

Gellino kiittää Caitlin Pylen kautta suorittamansa Transcript Proofreading -kurssia auttaessaan häntä erikoistumaan ja keskittymään liiketoimintaansa. Sen lisäksi, että hän opetti oikolukemaan laillisia selosteita, hän sai yhteyden kokeneempiin oikolukijoihin ja oppi heiltä kurssin yksityisen Facebook-ryhmän kautta.

“Pääsy muihin toimiviin oikolukijoihin, jotka auttavat vastaamaan markkinointiin, asiakassuhteisiin tai jopa pelkästään kielioppiin ja välimerkkeihin liittyviin kysymyksiin, on ollut korvaamatonta”, Gellino sanoi.

Mitä tulee siihen, mitä hän ei välittänyt luokasta, hän sanoi, että jotkin kurssin harjoitustehtävät olivat hieman turhauttavia, koska ne ovat peräisin tosielämän töistä, joita eri ammattioikolukijat ovat suorittaneet.

Mutta kaiken kaikkiaan hän sanoi, että ne ovat edelleen arvokkaita taitojesi, nopeudesi ja henkilökohtaisen oikolukutyylisi hiomisessa.

Sitoudu hälinään.

Verkossa toimivan oikolukuyrityksen tai minkä tahansa yrityksen perustaminen vaatii jonkin verran päättäväisyyttä. Vaikka Gellino on saavuttanut menestystä oikolukijana, hän kohtasi tyypillisiä kamppailuja, jotka usein liittyvät sivuhulinan aloittamiseen.

Kun hän aloitti esimerkiksi, hän vietti kuusi viikkoa keskittyen voimakkaasti markkinointiin saamatta yhtään liidettä. Hän oli luovuttamassa, kun onnenkeksi antoi hänelle motivaation jatkaa.

“Sain omaisuuden, joka sanoi: ‘Ole kärsivällinen. Hyvät asiat tulevat niille, jotka odottavat”, Gellino sanoi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka muuttaa verkkosivustosi liikenne rahaksi

Vain muutama päivä myöhemmin hän sai kolme uutta asiakasta, joiden kaikkien kanssa hän työskentelee edelleen.

Hänen paras vinkkinsä? Ole valmis tuomaan itsesi esiin ja tekemään kovaa työtä markkinoidaksesi itseäsi asiakkaille. Yrityksesi tai kiireen kukoistaminen voi viedä aikaa.

Saatat esimerkiksi käyttää erilaisia ​​lähestymistapoja asiakkaiden löytämiseen, kuten:

  • Hakeminen keikoille työpaikkataulujen kautta
  • Cold pitching -yritykset, jotka palkkaavat freelance-oikolukijoita
  • Saat suosituksia ammattiverkostostasi

Oikolukuyrityksen rakentaminen verkossa voi olla kuin numeropeli. Mitä enemmän pitchaja tai kyselyitä lähetät ja mitä useampaan ihmiseen pidät yhteyttä, sitä paremmat todennäköisyytesi ovat maksavia keikkoja.

Online-oikoluku voi olla kannattavaa sivutyötä

Jos etsit a töitä kotoa käsin, online-oikoluku voi olla loistava vaihtoehto. Muiden freelance-työmuotojen tapaan siellä on suuri ansaintapotentiaali ja voit työskennellä joustavasti samalla kun kasvatat yritystä.

Kurssin suorittaminen Oikoluettu missä tahansa voi auttaa rakentamaan perustan, jota tarvitset onnistuneen virtuaalisen oikolukupuolen hälinän aloittamiseen. Ja kuten Gellinon tarina osoittaa, on ehdottomasti mahdollista ansaita takaisin kurssille tekemäsi sijoituksesi ja enemmän yli 1 000 dollarin kuukausituloilla.

Aiheeseen liittyvät: 9 transkriptiotyötä, jotka maksavat äänen kirjoittamisesta tekstiksi