Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko TikTok-ideat loppumassa? Tutustu heidän uusiin Audience Insights -työkaluihinsa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko TikTok-ideat loppumassa? Tutustu heidän uusiin Audience Insights -työkaluihinsa

Markkinoijat rakastavat dataa, ja TikTok tarjoaa sen yksityiskohtaisesti uudessa Yleisötietotyökalut. Voit nyt kaivaa syvemmälle yleisöösi ja heidän katselemaansa, jotta voit luoda ideoita ja jäsentää kampanjoitasi paremmin.

Uudet työkalut tarjoavat sinulle erilaisia ​​demografisia tietoja, mukaan lukien ikädemografiset tiedot 18–24-vuotiaista aina 55-vuotiaisiin asti, sukupuolijakaumat, aihepiirit, hashtag-vuorovaikutukset ja paljon muuta. Voit jopa nähdä laitteen tiedot, mukaan lukien arvion laitteen hinnasta.

Useimmat ihmiset löytävät nämä uudet tiedot TikTok Ads Managerista, Raportointi- ja Yleisötilastoista, vaikka joillekin ne ovat Insights- ja sitten Audience Insights -kohdassa. TikTok kertoo yksityiskohtaisesti uusien työkalujen käytöstä ohjeartikkelissaan: Tietoja yleisötilastoista.

Mutta mitä tämä tarkoittaa markkinoijille ja miksi sinun pitäisi välittää siitä? TikTokin mukaan nämä työkalut ovat , mikä voi olla vain hyvä asia. Katsotaanpa, mitä voit tehdä.

Kohdista yleisösi

Kun käytössäsi on niin paljon väestötietoja, saat selkeämmän kuvan yleisöstäsi.

Ikä-, sijainti- ja sukupuolijakaumatietojen lisäksi näiden työkalujen avulla voit tutkia yleisösi kiinnostuksen kohteita. Voit nähdä heidän kiinnostuksensa aiheluokkien, kuten lemmikkien tai pelien, avulla. Voit myös nähdä, mitä sisällöntuottajia he ovat seuranneet tietyissä aiheluokissa, katsomalla Creator Interactions. Video Interactions näyttää, mitä videoita he ovat katsoneet eri luokissa.

Voit sitten rakentaa paljon yksityiskohtaisemman ja vankan kuvan ihmisistä, jotka muodostavat yleisösi. Saatat myös huomata, että yhdistelmässä on uusia luokkia, joita et odottanut, mikä johtaa mahdollisten uusien yleisöjen löytämiseen.

Nämä tiedot eivät ole vain hyödyllisiä TikTok-mainontaan, vaan ne voivat myös kertoa ostajapersoonillesi yleisestä markkinointistrategiastasi.

Luo Ideoita

Saatavilla olevan tiedon määrän perusteella, mitä yleisösi haluaa nähdä, voit helposti luoda uusia ideoita. Jos katsot, mistä videoista ihmiset ovat kiinnostuneita, mitä luokkia ja aiheita he jatkuvasti tutkivat ja mitä hashtageja he käyttävät, sinun pitäisi pystyä keksimään loputtomasti ideoita.

🔥 Empfohlen:  WebRTC: tilaisuus yrittäjille web-kehittäjille

Käytä aikaa kokeiluun ja käytä erilaisia ​​suodattimia nähdäksesi, mitä oivalluksia voit saada siitä, mistä yleisösi pitää ja miten voit antaa sen heille.

Saavuta napakymppi kohdistamisella

Saatavilla olevien uusien demografisten ja yksityiskohtien ei pitäisi jättää sinulle ongelmia kohdentaa yleisöäsi oikean sisällön ja mainonnan lisäksi myös oikealla tavalla ja oikeaan aikaan.

Miellytät yleisöäsi, mikä antaa sinulle parempia tuloksia, ja tuhlaat vähemmän markkinointibudjettiasi asioihin, jotka eivät koskaan toimi sinulle.

Nyt voit suunnitella kampanjasi tarkkojen tietojen avulla ja kohdistaa ne paljon tarkemmin yleisöllesi kuin pystyit aiemmin.

Luo yksityiskohtaiset raportit

Jokaisen markkinoijan on käytettävä aikaa raporttien tekemiseen. Uusien kampanjoiden yhteydessä heidän on toisinaan vakuutettava pomonsa tai johtokuntansa siitä, että heidän ideansa toimivat.

Uusien Audience Insights -työkalujen avulla on helppo luoda raportteja, joissa on todellista tietoa ideoiden varmuuskopioimiseksi.

Sinun tarvitsee vain napsauttaa “Vie kaikki” kojelaudan oikeasta yläkulmasta ja voit lähettää kaikki haluamasi tiedot suoraan Microsoft Exceliin. Ja voit helposti muokata sitä, kun olet ladannut sen.

Varoitus Emptor

Toistaiseksi kaikki kuulostaa hyvältä, eikö niin? Huomaa kuitenkin, että ennen kuin luotat liian voimakkaasti TikTokin uusiin työkaluihin, on olemassa joitain rajoituksia.

TikTok sanoo melko selvästi, että ja

Kyllä, saat paljon tietoa, mutta älä luota siihen, että ne ovat täysin tarkkoja. Käytä sitä yleiskatsauksena, trendien, hashtagejen ja ideoiden oppaana, mutta älä jotain, joka antaa sinulle tarkan tiedon.

Niin kauan kuin pidät tämän mielessä, sinun pitäisi saada paljon irti uusista työkaluista.

Sen sijaan, että arvaisit, mikä lähestymistapasi tulisi olla TikTokissa, näiden uusien oivallusten avulla voit vahvistaa lähestymistapaasi todellisen datan perusteella. Tämä antaa sinulle paremmat mahdollisuudet tarjota sisältöä, josta yleisösi pitää, luoda mainoksia, jotka todella toimivat, ja houkutella ihmisiä myyntisuppiloosi ilman, että budjettisi putoaa. Kannattaako näitä uusia Audience Insights -työkaluja käyttää? Sanoisin niin.

🔥 Empfohlen:  Tutustu muihin maksuvaihtoehtoihin Checkoutissa