Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko ura freelance-digitaalimarkkinoinnissa laillista? Tässä on mitä kannattaa huomioida

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko ura freelance-digitaalimarkkinoinnissa laillista? Tässä on mitä kannattaa huomioida

Jos etsit kotityötä, josta maksetaan hyvin ja jossa voit määrittää omat työaikasi, ura digitaalisen markkinoinnin freelancerina voi olla sinulle sopiva.

Toisin kuin yrityksen henkilökunnan kirjoittajana, freelancerina työskenteleminen antaa sinulle joustavuuden työskennellä kovasti yhden viikon ja ottaa sen jälkeen vapaata.

Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää freelance-digitaalimarkkinoinnin uran aloittamisesta.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä digitaalisen markkinoinnin freelancer tekee?

Saatat kysyä itseltäsi: “Onko freelance-digitaalimarkkinointi laillista?” Vastaus on kyllä. Digimarkkinoinnin freelancerina oleminen on laillinen ura.

Näin ollen luot sisältöä, jonka digitaaliset markkinoijat voivat julkaista verkkosivuillaan, mukaan lukien verkkosivustot, blogit ja sosiaalisen median sivut.

Voit kirjoittaa mitä tahansa lyhyistä blogeista tai tuotekuvauksista e-kirjoihin tai valkoisiin papereihin.

Maksaako freelance-digitaalimarkkinointi hyvin?

Ura digitaalisen markkinoinnin freelancerina voi maksaa erittäin hyvin. Se riippuu siitä, kuinka paljon vaivaa siihen panostat.

Koska saat maksun vain kirjoittamistasi sanoista ja toteuttamistasi projekteista, palkkasi liittyy suoraan tuotoosi.

Toisin kuin palkkatyössä, ei ole ylärajaa sille, kuinka paljon voit ansaita.

ZipRecruiterin mukaan keskimääräinen freelance-kirjoittaja tienaa noin 60 985 dollaria vuodessa Yhdysvalloissa.

Tämä luku voi kuitenkin vaihdella dramaattisesti kokemuksesi, työmääräsi ja markkinaraon mukaan.

LinkedIn raportoi että ei ole harvinaista, että freelance-kirjailijat ansaitsevat kuusinumeroisia tuloja.

On tärkeää muistaa, että freelancerina olet vastuussa omista veroistasi (mukaan lukien yrittäjävero), sairausvakuutuksestasi ja muista eduistasi.

Sinulle ei myöskään makseta palkkaa, kun olet sairas tai lomalla.

Kolme vinkkiä verkkohuijausten välttämiseen freelance-digitaalimarkkinoijana

Valitettavasti on olemassa muutamia opportunisteja, jotka saalistavat freelancereita, etenkin niitä, jotka ovat vasta aloittamassa alalla.

Alla on vain muutamia punaisia ​​lippuja, joita kannattaa välttää, jotta huijari ei joutuisi “ottamaan” itseäsi:

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä sitoutumista blogiisi (joten se ei näytä kummituskaupungilta)

1. Pyydä talletus etukäteen. On helppoa innostua uudesta asiakkaasta, kun olet freelancerina. On kuitenkin hyvä asia saada maksu (tai ainakin talletus) ennen työn aloittamista. Tämä ei ainoastaan ​​auta estämään huijareita, vaan myös eliminoi asiakkaat, jotka eivät ole tosissaan kirjoittaessasi. Tietenkin on sanomattakin selvää, että sinun ei pitäisi koskaan maksaa kirjoitusmahdollisuudesta. Se on varma merkki huijauksesta.

2. Älä avaa mahdollisten kirjoitusasiakkaiden liitteitä. Sen pitäisi olla ilmeistä, mutta älä avaa tuntemattomien ihmisten liitteitä… ja se sisältää myös potentiaaliset asiakkaat. Kirjoitusasiakkaina esiintyvät huijarit voivat ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse ja liittää “ehdotuksensa”. Älä lankea siihen. Jos ne ovat laillisia, he ovat valmiita liittämään tiedot sähköpostin tekstiosaan.

3. Älä kirjoita maksamattomia “testiprojekteja”. On hienoa, että asiakkaat haluavat nähdä näytteen työstäsi. Voit lähettää heille näytteitä, ohjata heidät verkossa julkaisemiisi töihin tai he voivat maksaa sinulle näyteartikkelista. Älä kuitenkaan anna kirjoituksiasi ilmaiseksi. Huijarit voivat ottaa artikkelin, julkaista sen omana ja katoaa palkkaamatta sinua koskaan maksettuun artikkeliin.

Mikä freelancerina toimiva sivusto on paras digitaaliselle markkinoinnille?

Työskentely digitaalisen markkinointialustan kanssa poistaa yhtälöstä paljon päänsärkyä ja mahdollisia huijauksia.

Sen avulla voit keskittyä kirjoittamiseen, etkä markkinointiin, laskutukseen ja keräämiseen.

Alusta tekee kaiken tämän puolestasi prosenttiosuudella ansioistasi ja tarjoaa sinulle tasaisen työnkulun ja säännölliset palkkapäivät.

Joitakin parhaita työskentelyalustoja ovat:

1. WriterAccess

2. Yleisösisältö

3. Käsikirjoitettu

4. Ylätyö

Tehosta freelance-digitaalimarkkinoinnin uraasi WriterAccessin avulla

WriterAccessin avulla kirjoittajien ja laadukasta sisältöä etsivien on helppo muodostaa yhteys.

WriterAccessin yli 15 000 kirjoittajan lahjakkuuspankki sisältää kirjoittajia, joilla on asiantuntemusta valtavasta valikoimasta aiheita, kaikkea sähköisestä kaupankäynnistä kiinteistöihin.

Kirjoittajille WriterAccess ottaa suuren osan riskeistä freelancerina.

Tietyn prosenttiosuuden ansioistasi löydämme sinulle työtä, hoidamme laskutuksen ja maksamme sinulle säännöllisen aikataulun mukaisesti valmistuneista ja hyväksytyistä projekteista.

🔥 Empfohlen:  Mikä on täyden palvelun digitaalinen markkinointitoimisto?

Tämä säästää arvokasta aikaa ja eliminoi käytännössä riskin, että et saa palkkaa työstäsi.

Digitaalisen markkinoinnin ammattilaisille WriterAccessin avulla on helppo valita yksi tai useampi kirjoittaja projekteihisi. Voit selata alaltasi perehtyneitä kirjoittajia ja valita yhden tai useamman toteuttaaksesi projektisi.

Lisäksi se sisältää tekoälyllä toimivat työkalut, jotka auttavat sinua esimerkiksi ideoiden luomisessa ja alkuperäisyyden tarkistamisessa.

Kaikki kirjoittajamme täyttävät tiukat laatuvaatimukset. 99,97 %:n tyytyväisyytemme yli kahdessa miljoonassa projektissa puhuu puolestaan.

Kutsumme kirjoittajia ja digitaalisia markkinoijia kokeilemaan WriterAccess-alustaa.

Digimarkkinoijat voivat hyödyntää kahden viikon kokeilujaksoamme kokeillakseen alustamme. Vieraile WriterAccessissa tänään aloittaaksesi.