Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko vaihtoehtoinen teksti Googlen sijoitustekijä?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko vaihtoehtoinen teksti Googlen sijoitustekijä?

Vaihtoehtoista tekstiä käytetään auttamaan tietokoneita lukemaan kuvia.

Mutta voivatko alt-tunnisteet vaikuttaa orgaanisten hakujen sijoitukseen?

Lue, onko vaihtoehtoisen tekstin ja parannettujen Google-sijoitusten välillä yhteyttä.

Väite: Vaihtoehtoinen teksti on sijoitustekijä

Mikä on vaihtoehtoinen teksti?

Vaihtoehtoinen teksti on HTML-kuvan attribuutti. Sen avulla voit luoda kuvastasi vaihtoehtoisen tekstiversion, jos kuvaa ei voida ladata tai käytettävyydessä on ongelma.

Koska se on tärkeä Google-kuvahaulle, sitä pidetään sijoitustekijänä.

Vaihtoehtoinen teksti sijoitustekijänä: todisteet

Google korostaa vaihtoehtoisen tekstin merkitystä monin tavoin.

Googlen hakukeskuksen “Search Engine Optimization Starter Opas”, he kertovat seuraavaa alt-tunnisteiden käytöstä:

“…Kuvien tiedostonimien ja vaihtoehtoisten tekstien optimointi helpottaa kuvahakuprojekteja, kuten Google Images, ymmärtämään kuviasi paremmin.”

Google-hakukeskuksen Advanced SEO -osiossa dokumentointi, löydät sivun kuvien parhaista käytännöistä. Vaihttekstiä käsittelevässä osiossa Google käsittelee vaihtoehtoisen tekstin käyttöä.

“Google käyttää vaihtoehtoista tekstiä sekä tietokonenäköalgoritmeja ja sivun sisältöä ymmärtääkseen kuvan aiheen. Myös kuvien vaihtoehtoinen teksti on hyödyllinen ankkuritekstinä, jos päätät käyttää kuvaa linkkinä.”

Vaikka ne eivät ilmoita, että vaihtoehtoinen teksti parantaa sijoitustasi, ne varoittavat verkkovastaavia siitä, että virheellinen käyttö voi vahingoittaa verkkosivustoasi.

“Vältä alt-attribuuttien täyttämistä avainsanoilla (avainsanojen täyttäminen), koska se johtaa negatiiviseen käyttökokemukseen ja saattaa saada sivustosi katsomaan roskapostiksi.”

Ne tarjoavat myös seuraavat esimerkit hyvästä ja huonosta vaihtoehtoisen tekstin käytöstä.

Sisään 2020, John Mueller, Google Search Advocate, vastasi kysymykseen, joka koski lainauskuvan vaihtoehtoista tekstiä Googlen Webmaster Officen aukioloaikoina. Vastauksessaan hän puhui siitä, kuinka Google käyttää sitä:

“Haussa alt-attribuutilla tapahtuu, että käytämme sitä ymmärtääksemme paremmin itse kuvia, erityisesti kuvahaussa. Joten jos et välittänyt kuvahausta, sinun ei haun näkökulmasta tarvitse huolehtia vaihtoehtoisesta tekstistä.

Mutta jos haluat näiden kuvien näkyvän kuvahaussa, mikä joskus on järkevää näyttää hienoja lainauksia myös kuvahaussa, alt-attribuutin käyttö on hyvä tapa kertoa meille, että tämä on kyseisessä kuvassa. saada lisätietoa eri puolilta sivua siitä, miten voimme sijoittaa aloitussivun.”

🔥 Empfohlen:  Onko Google-haku huonompi? Monet näyttävät olevan samaa mieltä

Moz mainitsee sijoitustekijät suhteessa vaihtoehtoiseen tekstiin. Sen sijaan, että sanoisi, että vaihtoehtoinen teksti itsessään on sijoitustekijä, Moz neuvoo:

“…alt text tarjoaa sinulle toisen mahdollisuuden sisällyttää kohdeavainsanasi. Koska sivun avainsanojen käyttö on edelleen painoarvoa hakukoneen sijoitustekijänä, on parasta luoda vaihtoehtoinen teksti, joka sekä kuvaa kuvaa että sisältää, jos mahdollista, avainsanan tai avainsanailmauksen, johon kohdistat.”

Sisään 2021Googlen kehittäjä Martin Splitt sanoi Twitter-keskustelussa ALT-tekstin hyödystä hakukoneoptimoinnissa:

“Joo, vaihtoehtoinen teksti on myös SEO:lle tärkeää!”

Vaihtoehtoinen teksti sijoitustekijänä: tuomiomme

Vaihttekstiä ei mainita erikseen Google-haun sijoitustekijänä.

On selvää, että jos haluat kuviesi näkyvän Googlen kuvatuloksissa, sinun on luotava kuvaava, ei roskapostia sisältävä vaihtoehtoinen teksti.

Joten Googlen edustajien kommenttien ja kaikkien löytämiemme tukitietojen perusteella kutsumme vaihtoehtoista tekstiä vahvistetuksi Googlen sijoitustekijäksi.


Table of Contents