Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko Vivid Seats laillinen? Ota selvää lippujen jälleenmyyntitorista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko Vivid Seats laillinen? Ota selvää lippujen jälleenmyyntitorista

Suosikkibändisi livenä konsertissa ei ole mitään muuta kuin jännitystä. Mutta jos et ole varovainen, kokemus voi nopeasti muuttua painajaiseksi. Konserttilippujen ostaminen on usein turhautumisharjoitusta, olitpa sitten yrittämässä napata niitä Ticketmasterissa tai välttää skalperin repeytymistä. Olet ehkä kuullut Vivid Seatsista, lippujen jälleenmyyntisivustosta. Mutta onko Vivid Seats laillinen?

Lyhyt vastaus on kyllä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi oikea valinta kaikille.

Katsotaanpa tarkemmin.

Tietoja Vivid Seatsista

Vivid Seats on online-markkinapaikka, jonka avulla ihmiset voivat ostaa ja myydä lippuja live-tapahtumiin. Lippujen jälleenmyyntisivusto sijaitsee Chicagossa, ja se perustettiin vuonna 2001. Vivid Seats tarjoaa ihmisille kätevän tavan ostaa ja myydä lippuja suosikkiesityksiinsä ja konserttiinsa.

Yrityksellä on käyttäjäystävällinen verkkosivusto ja se tarjoaa ostajan suojan kaikille lipuille 100% ostajatakuun muodossa. Lisäksi Vivid Seats tarjoaa mobiilisovelluksen, jonka avulla voit ostaa ja myydä lippuja tien päällä.

Halusitpa sitten eturivin paikkoja kaupungin kuumimpaan konserttiin tai haluat vain napata viime hetken lipun peliin, Vivid Seats voi olla alusta, jota voit kokeilla.

Kuinka Vivid Seats toimii?

Yksi Vivid Seatsin eduista on, että voit löytää lippuja loppuunmyytyihin live-tapahtumaan. Koska ihmiset ostavat ja myyvät aina lippuja, on hyvät mahdollisuudet löytää haluamasi liput.

Sinun tulee kuitenkin olla tietoinen siitä, että lippujen hinnat voivat olla nimellisarvoa korkeammat. Tämä johtuu siitä, että ihmiset voivat vapaasti määrittää hintansa.

Jos sinulla on koskaan ollut lippuja tapahtumaan, johon et voi osallistua, tiedät kuinka turhauttavaa se voi olla. Et ole vain hukannut rahaa lippuihin, joita et voi käyttää, vaan menetät myös itse tapahtuman.

Jos sinulla on lippuja tapahtumaan, johon et nyt voi osallistua, voit myydä ne Vivid Seatsissa. Jälleenmyynti on loistava tapa saada rahasi takaisin, jos suunnitelmasi muuttuvat, ja voit usein myös ansaita voittoa. Katso artikkelimme konserttilippujen jälleenmyynnistä.

🔥 Empfohlen:  Google Analyticsin sanasto

Onko Vivid Seats laillinen?

Kyllä, Vivid Seats on laillinen yritys. Se voi olla loistava tapa löytää lippuja loppuunmyytyihin tapahtumiin. Lippujen hinnat voivat kuitenkin olla nimellisarvoa korkeammat, joten sinun tulee olla tietoinen siitä ennen ostamista. Ja muitakin riskejä on otettava huomioon. Siitä lisää myöhemmin.

Myyjänä

Mikään ei ole pahempaa kuin joutua missaamaan hienoa tapahtumaa, koska et pääse sinne. Mutta jos olet jo ostanut liput, sinun ei tarvitse tuhlata niitä! Vivid Seatsin avulla voit myydä lippusi muille faneille, jotta he voivat nauttia tapahtumasta ja voit saada rahasi takaisin.

Lippujen luetteloiminen sivustolla on helppoa, ja voit määrittää oman hintasi. Lisäksi scalperille myymisestä ei ole huolta. Vivid Seats on turvallinen alusta, joten voit olla varma, että saat reilun hinnan lipuistasi.

Seuraavan kerran, kun huomaat jumissa lippujen kanssa tapahtumaan, johon et voi osallistua, älä vaivu epätoivoon. kirjaudu sisään Vivid Seatsiin ja myy lippusi käteisellä.

Kuinka paljon Vivid Seats -istuinten myyminen maksaa?

Elävien istumapaikkojen maksut ovat alalla melko vakioita, ja ne vievät 10 %:n palkkion jokaisesta kaupasta myyjälle. Joten jos myyt lippuja 100 dollarilla, saat 90 dollaria.

Lippujen siirtoon liittyvät toimituskulut ovat ostajan vastuulla.

Kuka määrittää Vivid Seats -istuinten hinnan?

Myyjä määrää lipun hinnan.

Vivid Seatsilla on kuitenkin suositushinta jokaiselle tapahtumalipulle, joka perustuu lipun nimellisarvoon ja senhetkiseen markkina-arvoon.

Tästä voi olla apua, kun yrität päättää, kuinka paljon myydä lippusi.

Vivid Seats ostajana

Vivid Seats tekee lippujen ostamisesta helppoa – hae vain tapahtuma, jonka haluat nähdä, ja selaa saatavilla olevia lippuja.

Lisäksi heidän kanta-asiakasjärjestelmänsä, joka tunnetaan nimellä Vivid Seats Rewards -ohjelma, tarjoaa pisteitä tulevista ostoksista.

Mitä todellisten ostajien arviot sanovat?

Trustpilotin lippujen jälleenmyyjäkategoriassa Vivid Seats on 20 22:sta samankaltaisesta yrityksestä, ja sen kuluttajaluokitus on 3,1, mikä on “keskiarvo”.

🔥 Empfohlen:  14 parasta paikkaa myydä vaatteita verkossa käteisellä

Suurin osa arvosteluista on ostajilta. Vain 5 % arvosteluista on 2, 3 tai 4 tähteä, joten Vivid Seats näyttää olevan “rakastaa tai vihaa” asiakkaiden keskuudessa, ja 95 % on joko erittäin myönteisiä tai erittäin negatiivisia arvosteluja – vähän väliltä!

Jotkut ostajien tärkeimmistä valituksista koskevat Vivid Seats -lippujen kustannuksia, ja monet ihmiset sanovat maksaneensa paljon enemmän kuin nimellisarvo. On kuitenkin tärkeää muistaa, että lippujen hinnat määrää myyjä, ei Vivid Seats. Joten jos ostat lippuja alustalta, muista tarkistaa hinta ennen ostamista.

Muita ostajien valituksia ovat liput, jotka eivät saapuneet ajoissa, ja ongelmat asiakaspalvelussa. Vivid Seats ei vastaa Trustpilotin arvosteluihin, joten on mahdotonta sanoa, kuinka he käsittelevät näitä ongelmia.

Huolimatta Vivid Seatin väitteestä ostajan takuusta, kuluttajat ovat sanoneet ostaneensa väärennettyjä lippuja tai saaneensa e-lippuja vain silloin, kun fyysisiä lippuja tarvittiin. Useilla asiakkailla on ollut tämä ongelma, ja heidän arvostelujensa perusteella näiden ongelmien korjaamiseen tarjottu asiakaspalvelu ei ole aivan tyhjä.

Lippujen jääminen perille oli toistuva teema arvosteluissa, ja useat ihmiset sanoivat, etteivät he koskaan saaneet lippujaan, vaikka he olivat jo maksaneet niistä.

On selvää, että Vivid Seats ei täytä ostajatakuuansa, ja lipun ostajat kärsivät tästä. Jos harkitset Vivid Seatsin käyttöä, ole tietoinen niihin liittyvistä riskeistä. Saatat päätyä väärennettyihin lippuihin tai ilman lippuja ollenkaan. Ja vaikka ottaisit yhteyttä asiakaspalveluun, et ehkä saa toivomaasi ratkaisua.

Elävät istuimet

SeatGeek

Vivid Seats on loistava vaihtoehto lipuille, mutta Seatgeek on laillinen vaihtoehto. Seatgeek on toinen lippumarkkinapaikka, joka yhdistää ostajat ja myyjät, joten voit löytää lippuja melkein mihin tahansa tapahtumaan konserteista urheilupeleihin. Ja jos aiot myydä lippuja, voit tehdä sen myös Seatgeekissä.

Jokainen SeatGeekissä myytävä lippu on suojattu heidän ostajatakuullaan mielenrauhan takaamiseksi.

🔥 Empfohlen:  18 suosituimmista live-ostosalustoista, joilla voit suoratoistaa ostoksesi...

StubHub

StubHub on laillinen lippumarkkinapaikka, ja siinä on muutamia ominaisuuksia, jotka erottavat sen kilpailijoistaan. Ensinnäkin StubHub tarjoaa FanProtect-takuun, joten voit olla varma, että saat lippusi luotettavasta lähteestä. Toiseksi heillä on yhteisöfoorumiominaisuus, jossa voit esittää kysymyksiä ja saada neuvoja muilta StubHubin käyttäjiltä.

Etsitpä sitten viime hetken lippuja tai suunnittelet seuraavaa suurta tapahtumaasi, StubHub on tutustumisen arvoinen.

Tuomio: Onko Vivid Seats laillinen?

Kyllä, Vivid Seats on laillinen alusta lippujen ostamiseen ja myymiseen. Jos etsit lippuja suosikkikonserttiin tai urheilutapahtumaasi, voit kääntyä Vivid Seatsin puoleen. Loppujen lopuksi lippumarkkinat lupaavat “ostajatakuun”, joka näyttää suojaavan huijauksilta.

Valitettavasti monet asiakkaat ovat havainneet, että takuu on kaikkea muuta kuin luotettava. Itse asiassa on ollut monia raportteja ihmisistä, jotka ovat myyneet väärennettyjä lippuja tai saaneet e-lippuja vain silloin, kun he tarvitsivat fyysisiä lippuja. Ja kun he ovat ottaneet yhteyttä Vivid Seatin asiakaspalveluun saadakseen apua, he ovat saaneet hyödyttömiä vastauksia.

Toisaalta monilla ihmisillä on ollut erittäin positiivisia kokemuksia lippujen ostamisesta Vivid Seatsin kautta.

Jos päätät käyttää lippukauppaa, ole vain tietoinen siihen liittyvistä riskeistä. Saatat joutua maksamaan enemmän kuin sovit, etkä ehkä saa lippuja, joita toivoit.

Kaiken kaikkiaan Vivid Seats näyttää olevan melko osuma-ja miss -alusta. Saatavilla on hienoja tarjouksia, mutta sinun on oltava tietoinen mahdollisista riskeistä ennen sivuston käyttöä.

Table of Contents