Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko WordPress paras hakukoneoptimoijalle? [+10 Features That Make WordPress a Viable Option for SEO-Friendly Websites]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko WordPress paras hakukoneoptimoijalle? [+10 Features That Make WordPress a Viable Option for SEO-Friendly Websites]

Tiesitkö, että WordPress toimii 35 prosentilla verkkosivustoista?

Verkkosivustojen rakentamisyhteisön hallitsevana voimana saatat tarkistaa tämän alustan nähdäksesi, onko se oikea paikka luoda hakukoneoptimointia (SEO) ystävällinen verkkosivusto yrityksellesi, mikä johtaa kysymykseen: Onko WordPress paras SEO?

Ehkä – ja selitämme miksi. Jatka lukemista saadaksesi tietää, onko WordPress SEO-ystävällinen, ja WordPressin vaihtoehdoista.

Jos haluat kehittää verkkosivustoa nopeasti, soita meille tänään osoitteessa 800-280-1062 tai ota meihin yhteyttä verkossa keskustellaksesi strategin kanssa 30 päivän web-suunnittelupalvelustamme, RainmakerFX.

Onko WordPress paras hakukoneoptimoijalle?

Voi olla. Verkkosivustojen rakentajana WordPressillä on runsaasti ominaisuuksia, joita voit tarjota yrityksellesi, jos päätät rakentaa verkkosivustosi sen kautta.

Se, onko WordPress paras hakukoneoptimointiin, riippuu siitä, mitä aiot tehdä verkkosivustollasi ja miten haluat sen suunnitella.

Onko WordPress SEO-ystävällinen?

Monet ihmiset kysyvät: “Onko WordPress SEO-ystävällinen?” johon vastaus on kyllä. WordPress on erinomainen vaihtoehto, jos sinulla ei ole kokemusta sivuston luomisesta ja haluat sen sijoittuvan hyvin hakutuloksissa.

Miksi WordPress SEO on ystävällinen?

WordPress tarjoaa lukuisia SEO-ystävällisiä ominaisuuksia, joista osa tulee jokaisen WordPress-sivuston mukana ja osa, jotka voit lisätä WordPressin SEO-laajennusten kautta, mikä tekee WordPressistä kannattavan vaihtoehdon yrityksellesi. Katsotaanpa ensin jokaisen WordPress-sivuston mukana tulevia ydinominaisuuksia:

SEO-ystävälliset WordPressin ydinominaisuudet

Lukuisat elementit tekevät WordPress-sivustoista upeita hakukoneoptimoinnissa.

Kun luot WordPress-sivustosi, saat seuraavat SEO-ystävälliset ydinominaisuudet:

 • Optimoidut otsikkotunnisteet ja otsikot: Yksi hakukoneoptimoinnin kriittisimmistä osista on otsikkotunnisteet (jotka näkyvät hakutuloksissa) ja otsikot (jotka näkyvät sivullasi). Google käyttää näitä elementtejä määrittääkseen sivustosi osuvuuden hakutuloksissa. WordPressin avulla voit luoda optimoituja otsikkotunnisteita ja otsikoita, jotka käyttävät ydinavainsanojasi. WordPressin avulla voit määrittää optimoidut otsikkotunnisteet ja otsikot ilman koodaustietoa.

  Voit valita, mikä sopii sivullesi parhaiten ilman, että sinun tarvitsee mennä sivustosi taustaan. Tämän ominaisuuden avulla voit helposti tehdä näistä elementeistä SEO-ystävällisiä.

 • Oikea HTML-merkintä: WordPressin avulla voit luoda HTML-sivuja, jotka hakukoneet ymmärtävät helposti. Sivusi rakenteessa on tekstikappaleita, linkkejä sisältöön ja otsikoita. HTML-merkinnän avulla WordPress helpottaa sivustosi jäsentämistä niin, että sekä käyttäjät että hakukoneiden indeksointirobotit voivat lukea sivustoasi.
 • Muokattu linkin rakenne: WordPressin avulla voit luoda verkkosivustollesi mukautettuja URL-osoitteita tai pysyviä linkkejä, jotka sisältävät avainsanasi. Tämän mukautusominaisuuden avulla voit helposti kirjoittaa URL-osoitteita, jotka sopivat sivusi sisältöön ja avainsanakohdistukseen. Jos esimerkiksi kirjoitit blogitekstin luoton kasvattamisesta, voit luoda URL-osoitteen, kuten “www.website.com/blog/how-to-build-credit”. Tämä URL-osoite näyttää lukijoille ja hakukoneille, että sivusi on osuvat avainsanaan “kuinka luodaan luottoa”. WordPressin avulla voit luoda haluamasi URL-osoitteen. Autat sivustoasi sijoittumaan paremmin osuvissa hakutuloksissa muokkaamalla URL-osoitteesi sivusi ja avainsanakohdistuksen mukaisiksi.
 • Optimoidut kuvat: Kuvilla on ratkaiseva rooli liidien pitämisessä sivustollasi. Käyttäjät eivät halua nähdä tekstilohkoja, ja siksi visuaalinen sisältö saa 94 % enemmän katselukertoja kuin pelkkä tekstisisältö. WordPressin avulla voit helposti lisätä visuaalista sisältöä sivustollesi ja luoda kiinnostavia sivuja.Tällä alustalla voit myös lisätä kuviisi vaihtoehtoista tekstiä, mikä on hienoa, jos kuvat eivät lataudu tai jos näkövammainen vierailee verkkosivustollasi.

  Vaihtoehtoinen teksti auttaa myös hakukoneita ymmärtämään kuviasi. Kun kysyt “Onko WordPress SEO-ystävällinen”, huomaat, että on olemassa lukuisia ominaisuuksia, kuten optimoidut kuvat, jotka auttavat tekemään WordPress-sivustostasi ystävällisen hakukoneille ja käyttäjille.

 • Helppokäyttöinen sisältötyökalu: Olennainen osa hakukoneoptimointia on sisällöntuotanto. Auttaaksesi ohjaamaan liikennettä sivustollesi ja pidentämään sivuillasi viipymisaikaa, WordPress antaa sinun luoda sisältöä ja julkaista sitä suoraan heidän alustaltaan. Sen avulla voit helposti julkaista korkealaatuista sisältöä, joka tiedottaa ja ilahduttaa yleisöäsi.
🔥 Empfohlen:  Avainsanojen tiheys: Onko se edelleen aikasi arvoinen vuonna 2023? [Revealed]

SEO-ystävälliset WordPress-lisäominaisuudet

Sivustosi mukana tulevien SEO-ystävällisten ydinominaisuuksien lisäksi voit myös lisätä sivustollesi SEO-ystävällisiä elementtejä. Jotta saat kaiken irti WordPressin hakukoneoptimoinnista, voit lisätä verkkosivustollesi seuraavat komponentit luodaksesi SEO-ystävällisemmän verkkosivuston.

Optimoidut sivustoteemat: Kun kysyt: “Onko WordPress paras hakukoneoptimoinnissa?” monet ihmiset sanovat, että se on loistava vaihtoehto luoda SEO-ystävällinen verkkosivusto teemojen vuoksi. WordPress tarjoaa sivustollesi valmiita teemoja, jotka sopivat hakukoneille.

Riippumatta valitsemastasi teemasta, saat verkkosivuston, jossa on oikeat HTML-merkinnät, jotta voit näkyä osuvissa hakutuloksissa.

Näiden laadukkaiden teemojen avulla voit luoda ammattimaisen näköisen sivuston, joka on optimoitu näkymään hakutuloksissa. Kun sinulla on korkealaatuinen sivusto, ihmiset ovat todennäköisemmin vuorovaikutuksessa sivusi kanssa ja tarkistavat sisältösi.

WordPressin optimoitujen sivustoteemojen avulla voit luoda verkkosivuston, joka lisää sitoutumista ja viipymäaikaa.

SEO-laajennukset: Pluginsilla on ratkaiseva rooli SEO-ystävällisen verkkosivuston kehittämisessä. WordPress tarjoaa lukuisia laajennuksia, joiden avulla voit luoda toimivan verkkosivuston, joka toimii parhaiten yrityksellesi.

Jotta WordPress olisi paras hakukoneoptimoinnissa, asenna sivustollesi WordPress SEO -laajennus.

Sinun tarvitsee lisätä vain yksi WordPress SEO -laajennus sivustollesi, mutta sinulla on useita vaihtoehtoja. Sinun kannattaa punnita vaihtoehtojasi nähdäksesi, mikä niistä toimii parhaiten yrityksellesi. Tässä on muutamia suosittuja WordPress SEO -laajennuksia:

 • Yoast SEO: Yoast SEO:lla saat kaiken mitä tarvitset varmistaaksesi, että sivustosi on SEO-ystävällinen. Yoast SEO tarjoaa sinulle erittelyn sivustosi sivun hakukoneoptimoinnista, jotta voit ymmärtää, kuinka sivustosi toimii paremmin. Saat ominaisuuksia, kuten avainsanojen optimoinnin, päällekkäisen sisällön poistamisen ja paljon muuta.
 • Kaikki yhdessä SEO-paketissa: Tämä WordPress SEO -laajennus tarjoaa arvokkaita ominaisuuksia, joiden avulla sivustosi on SEO-ystävällisempi. Tämän laajennuksen avulla saat XML-sivustokartan ja Google Analytics -tuen sekä otsikkotunnisteen optimoinnin. Saat lukuisia ominaisuuksia, jotka auttavat optimoimaan sivustosi hakukoneoptimointia varten.
 • SEOPress: SEOPress on toinen vaihtoehto tehdä WordPress-sivustostasi SEO-ystävällisempi. Tämän laajennuksen avulla voit lisätä jäsenneltyä dataa, parantaa sosiaalista jakamista ja paljon muuta. Se on loistava all-in-one-laajennus, jonka avulla sivustosi sijoittuu paremmin hakutuloksissa.
🔥 Empfohlen:  Pixelmator Pro -arvostelu: Onko se parempi kuin Photoshop ja Canva?

Sinulla on lukuisia vaihtoehtoja SEO-laajennuksille, jotka auttavat sivustoasi toimimaan paremmin hakutuloksissa. Lisäämällä nämä laajennukset luot SEO-ystävällisen verkkosivuston, joka ohjaa enemmän liikennettä yritykseesi.

Pikalataussivustot: Yleisösi ei halua odottaa verkkosivustosi latautumista. Jos lataaminen kestää liian kauan, he poistuvat sivustostasi ja käyvät sen sijaan kilpailijan luona.

Hitaasti latautuva verkkosivusto vahingoittaa sijoitustasi hakutuloksissa, joten sinun on luotava verkkosivusto, joka latautuu nopeasti ja tehokkaasti.

WordPressin avulla voit rakentaa sivuston, joka latautuu nopeasti. Nopeasti latautuvan WordPress-sivuston rakentaminen voi olla hankala tehtävä. Jos noudatat parhaita käytäntöjä, kuten valitset korkealaatuisen teeman ja käytät yhtä parhaista WordPressin hallinnoimista hosting-palveluista, autat yritystäsi luomaan nopean verkkosivuston.

Optimoitu mobiilikäyttöön: Kun kysyt “Onko WordPress paras hakukoneoptimoinnille”, huomaat, että sillä on monia mahdollisuuksia tehdä sivustostasi parempi hakukoneille.

Yksi WordPressin kriittisimmistä ominaisuuksista on mobiiliystävällisyys.

Et sijoitu hakutuloksissa, jos sinulla ei ole mobiiliystävällistä verkkosivustoa. WordPressin avulla voit valita mobiiliystävällisiä teemoja, jotka mukautuvat erityyppisiin laitteisiin.

Lisäksi voit käyttää laajennuksia, kuten Jetpackia, joiden avulla voit luoda mobiilisivuston, joka latautuu entistä nopeammin yleisöllesi. Turvallisuus: Jos käytät aikaa ja vaivaa valitaksesi WordPressin SEO-laajennuksen, valitset korkealaatuisen teeman ja rakennat SEO-ystävällisen verkkosivuston, sinun on suojattava se.

Ilman suojattua sivustoa lisäät riskiä joutua hakkerointiin tai että sivustosi katsotaan roskapostiksi.

Suojaamaton sivusto johtaa alempaan sijoitukseen, varsinkin jos Google poistaa sinut hakemistostaan. WordPress yksinään on suhteellisen turvallinen, mutta se on suurempi kohde hakkereille, koska se on niin laajalti tunnettu. Voit suojata sivustoasi paremmin asentamalla laajennuksia.

Esimerkiksi Jetpack on kaksi yhdelle -laajennus, joka tekee verkkosivustostasi mobiiliystävällisen ja suojaa sen.

Lisäksi voit noudattaa parhaita käytäntöjä WordPress-sivustosi suojaamiseksi.

Onko WordPress ainoa vaihtoehtoni SEO-ystävälliselle verkkosivustolle?

Kuten näet, WordPress tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda sivusto, joka toimii hyvin hakukoneoptimoinnin kanssa. WordPressin SEO-laajennuksista optimoituihin otsikkotunnisteisiin saat lähes kaiken mitä tarvitset WordPressin avulla luodaksesi verkkosivuston, joka sijoittuu hakutuloksiin.

🔥 Empfohlen:  Yli 20 vaikuttavaa WordPress-tilastoa vuodelta 2023, sinun täytyy nähdä

Mutta onko WordPress ainoa vaihtoehtosi SEO-ystävälliselle verkkosivustolle? Ei!

On monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit luoda SEO-ystävällisen verkkosivuston.

Yksi parhaista vaihtoehdoista WordPressille on yhteistyö web-suunnitteluyrityksen kanssa. Kun palkkaat web-suunnitteluyrityksen, voit saada täysin mukautetun verkkosivuston, joka vastaa täsmälleen tarpeitasi. Kaksi WordPressin suurinta sudenkuoppaa on täyden mukauttamisen puute ja se, että sinun on tehtävä kaikki työ itse.

Jos olet liian kiireinen sivustosi rakentamiseen, siitä tulee ongelma.

Lisäksi räätälöinnin puute estää sinua erottumasta kilpailijoistasi. Verkkosuunnitteluyrityksen avulla voit huolehtia yrityksesi pyörittämisestä samalla, kun yrityksesi rakentaa täysin räätälöityä sivustoasi. Kun tutkit web-suunnitteluyrityksiä, valitse yrityksiä, joilla on kokemusta hakukoneoptimoinnista.

Kauniisti suunniteltu verkkosivusto menee hukkaan, jos ihmiset eivät löydä sitä hakutuloksista.

Haluat tehdä yhteistyötä web-suunnitteluyrityksen kanssa, joka osaa luoda SEO-ystävällisiä web-malleja yleisöllesi.

Jos et valitse web-suunnitteluyritystä, jolla on kokemusta hakukoneoptimoinnista, saatat päätyä hitaaseen verkkosivustoon tai verkkosivustoon, joka menettää aiemmat SEO-voittosi. Ennen kuin sitoudut mihinkään web-suunnitteluyritykseen, varmista, että heillä on kokemusta SEO:sta!

Oikea web-suunnitteluyritys auttaa sinua rakentamaan mukautetun sivuston, suojaamaan sen ja optimoimaan sen jatkuvasti sijoittumaan hakutuloksissa. Se on loistava vaihtoehto WordPressille.

Rakenna unelmiesi SEO-ystävällinen verkkosivusto jo tänään

Joten onko WordPress paras hakukoneoptimoijalle?

Se on mahdollista.

Se riippuu siitä, mitä tarvitset, kuinka haluat rakentaa sivustosi ja haluatko tehdä sen itse. Vaikka se onkin varteenotettava vaihtoehto unelmiesi verkkosivuston rakentamiseen, saat enemmän irti yhteistyöstä web-suunnittelun ja hakukoneoptimoinnin ammattilaisen kanssa.

Olemme WebFX:ssä suunnitelleet yli 1 128 verkkosivustoa ja voittaneet yli 50 palkintoa suunnittelustamme, joten voit luottaa siihen, että autamme sinua rakentamaan unelmiesi verkkosivuston.

Kumppanina voimme jopa luoda sivuston sinulle 30 päivässä RainmakerFX-ohjelmallamme.

Aloita unelmiesi verkkosivuston rakentaminen ottamalla meihin yhteyttä verkossa tai soittamalla meille tänään klo 800-280-1062 juttele strategin kanssa ja tutustu ilmaiseen verkkosuunnittelulaskuriimme, joka auttaa sinua arvioimaan, kuinka paljon verkkosivustosi maksaa!

Table of Contents