Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Online Pay Stub Generator: 7 parasta vaihtoehtoa yrityksellesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Online Pay Stub Generator: 7 parasta vaihtoehtoa yrityksellesi

Palkkasitteko äskettäin muutaman työntekijän auttamaan yrityksesi johtamisessa? Sen lisäksi, että lähetät heille shekin jokaisen maksukauden lopussa, saatat joutua antamaan palkkalomakkeen, jossa luetellaan tiedot heidän tuloistaan.

Mikä on palkkaluokka?

Palkkatodistus on digitaalinen tietue tai paperiasiakirja, joka antaa työntekijöille erittelyn siitä, miten heidän tulonsa laskettiin. Tiedot, kuten työntekijän palkka, maksetut vähennykset ja verot sekä nettopalkka, on lueteltu palkkatiedot. Työntekijät voivat viitata palkkatietoihinsa saadakseen selville, kuinka paljon he saavat kotiin vietäväksi.

Palkkatuntia kutsutaan myös palkkatoteutukseksi tai palkkalaskelmaksi, joten älä ihmettele, jos kuulet nämä ehdot, kun niitä pyydetään antamaan yksityiskohtaisia ​​tietoja työntekijän korvauksesta.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Miksi palkkalistan luominen?

Palkkatuntit auttavat sinua noudattamaan Fair Labour Standards Act (FLSA), joka vaatii yrityksiä dokumentoimaan työntekijöiden palkat. Lisäksi niiden avulla voit tarvittaessa korjata työntekijöiden palkkaerot.

Huomaa, että liittovaltion laki ei edellytä sinun maksavan palkkaa työntekijöillesi, mutta sinun tulee antaa ne palkkakirjanpitoasi varten FLSA:n mukaisesti.

Palkkatuntit toimivat työntekijöille todisteena tuloista lainaa haettaessa tai uutta asuntoa vuokrattaessa. Koska asiakirja sisältää yksityiskohtaisen erittelyn työntekijän tuloista, lainanantajat näkevät selvästi, kuinka paljon he tuovat kotiin joka palkkapäivä. Tämä helpottaa lainanantajien riskiarviointia ja päätöksentekoa.

Joten miten luot palkkatunnun?

Helpoin tapa on käyttää online pay stub generaattoria. Tämä ohjelmistotyökalu yhdistää kaikki palkkatietosi ja laskusi ja luo sitten henkilökohtaisen palkkalistan, jonka voit jakaa henkilöstösi kanssa. Sinun ei tarvitse palkata kirjanpitäjää – syötä vain tarvittavat tiedot, niin työkalu luo palkkatiedot puolestasi.

Parhaat palkkaluokkageneraattorit nopeisiin ja ammattimaisiin palkkatietoihin

1. Shopify pay stub -generaattori

Shopifyn online-palkkojen tynkävalmistaja on ykkönen, koska se valitsee kaikki all-in-one-palkkojen tynkägeneraattorin ruudut. Työkalu voi tehdä palkkatunteja, jotka sisältävät kaikki yritys-, henkilöstö-, tulo- ja vähennystiedot. Noudata vain neljää vaihetta Pay Stub -generaattorin sivulla ja täytä vaaditut kentät. Shopify lähettää sähköpostiisi sähköisen palkkakuittisi välittömästi, valmiina käytettäväksi.

🔥 Empfohlen:  Ohjelmallinen vs. perinteinen mainonta: kumpi on parempi yrityksellesi?

Shopifyn pay stub generaattorin avulla sinun ei tarvitse kuluttaa rahaa hienoihin ohjelmistoihin saadaksesi räätälöityjä palkkatunteja. Niin kauan kuin sinulla on tarvittavat tiedot, voit saada henkilökohtaisen palkkakuitin, joka luodaan ja lähetetään sinulle sähköpostitse. Haluatko viedä palkkatiedot PDF-muodossa? Se on myös mahdollista tällä generaattorityökalulla.

Hinta: Vapaa.

2. Wix Pay Stub -generaattori

wix paystub generaattori

Wixin palkkatuntien valmistaja on toinen loistava työkalu pienille yrityksille luodakseen palkkalistoja verkossa. Kuten muutkin Wix-tarjoukset, generaattori on helppo navigoida ja käyttää. Anna yrityksesi tiedot, muokkaa työntekijän palkkaa ja tietoja ja tee verovähennyksiä tai asiaankuuluvia lisäyksiä – kaikki muutamalla napsautuksella.

Voit jopa lisätä logosi palkkatietokenttään ja tehdä muita mukautuksia vastaamaan erityisiä brändäystarpeitasi. Lähetä sitten palkkatietosi suoraan työntekijöille tai lataa ja tulosta PDF-kopio sähköpostistasi.

Hinta: Vapaa.

3. Wave Financial palkkaluokkageneraattori

wave Financial paystub maker

Wave’s check stub maker on nopea ja tehokas. Napin painalluksella voit luoda helposti jaettavia palkkatunnuksia. Verkkogeneraattorissa on myös kenttä YTD-komponenteille, jotka kuvaavat työntekijän bruttopalkan määrää vuoden sisällä palkkatunteen maksupäivään asti. Voit myös sisällyttää kokonaisvähennyksen ja kokonaisnettopalkan vuodelta siihen asti.

Waven palkkaluokkageneraattori tekee laskelmat puolestasi ja vähentää inhimillisten virheiden, kuten kirjoitusvirheiden tai väärien merkintöjen, mahdollisuuksia. Kun olet luonut palkkalomakkeen, voit tulostaa sen tai ladata sen PDF-tiedostona lähetettäväksi työntekijällesi.

Hinta: Vapaa.

4. ClickFunnels Paystub Maker Tool

clickfunnels paystub maker -työkalu

ClickFunnels on suosittu myyntisuppiloiden rakentajana, mutta ohjelmiston takana oleva yritys tarjoaa myös muita liiketoimintatyökaluja, mukaan lukien palkkaluokkageneraattorin. Generaattorin avulla voit luoda hyvännäköisiä palkkalappuja muutamassa helpossa vaiheessa. Laske, luo ja tulosta – sen käyttö on niin helppoa.

Voit myös lisätä yrityksesi logon palkkatietolomakkeeseen, jolloin työntekijöiden on helpompi selvittää sen lähettäjä. Vaikka työkalulla ei olekaan niin monia ominaisuuksia kuin muissa tämän luettelon palkkalistan generaattoreissa, se tekee perustyön (eli palkkatynkän luomisen) melko hyvin. Voit myös ladata tai lähettää itsellesi kopion kirjanpitoa ja dokumentaatiota varten.

🔥 Empfohlen:  LinkedInin SEO-strategia (20 vinkkiä LinkedInin käyttämiseen hakukoneoptimoinnissa)

Hinta: Vapaa.

5. 123 PayStubs

123 palkkaluokkaa

123PayStubs on erittäin tehokas työkalu työntekijöiden palkkatietojen suunnitteluun ja tulostamiseen. Ammattimaisilla malleilla palkkatuntigeneraattori varmistaa, että saat valmiit asiakirjat lähetettäväksi. Lisäksi työkalun avulla voit lisätä palkkatunteihin ylityötunteja, bonuksia ja vinkkejä.

Voit myös räätälöidä tuloja toimialakohtaisesti ja luoda työntekijälle useita palkkatunnuksia syöttämättä tietoja toistuvasti. Lisäksi voit esikatsella palkkalistan ennen sen lataamista ja tehdä rajattomasti korjauksia ilman lisäkustannuksia.

Hinta: Ilmainen ensimmäisestä palkkatasosta, 3,99 dollaria toisesta palkkatuesta.

6. Lomake Pros Pay Stub Maker

lomakeammattilaisten palkka tynkä

Haluatko luoda palkkatunteja eri muodoissa? Form Prosin avulla voit luoda palkkatodistuksia joko A4- tai Letter-kokoisina. Lisäksi se antaa sinulle mahdollisuuden valita vaaka- ja pystysuuntien välillä kullekin muototyypille. Valitse eri palkkatyypeistä ja täytä sitten vaaditut tiedot luodaksesi palkkalaskelman muutamassa minuutissa.

Vaikka työntekijän palkkatunnun luominen Form Prosin avulla maksaa rahaa, se on paljon halvempaa kuin kirjanpitäjän palkkaaminen. Lisäksi voit valita erilaisista palkkatyypeistä, mukaan lukien mallit, joiden avulla voit syöttää lisätuloja (kuten ylityöt, juomarahat ja lomapalkat).

Hinta: 8,99 dollaria per tynkä.

7. ThePayStubs

ThePayStubsin generaattorin avulla voit nopeuttaa palkkatuntien luomista. Vain kahdessa minuutissa saat ammattimaisesti tehdyn palkkalomakkeen lähetettäväksi työntekijällesi. Jos jumiudut teknisiin ongelmiin palkkatunnuksia luodessasi, voit ottaa yhteyttä ThePayStubsin tukitiimiin ratkaistaksesi ne puolestasi.

ThePayStubsissa on myös palkkatietolaskuri, joten voit seurata taloutesi tehokkaasti. Lisäksi saat mielenrauhan, koska työkalu takaa oikeat laskelmat.

Hinta: 8,99 dollaria per tynkä.

Anna työntekijöillesi ammattimaisen näköisiä palkkatasoja

Palkkatulokset ovat loistava tapa saavuttaa palkkalistan noudattaminen ja vastuullisuus. Mutta niiden luominen voi olla aikaa vievää, jos käytät manuaalista reittiä (eli käytät palkkatynkämallia). Ja palkkapalvelun käyttäminen on yksinkertaisesti kallista.

Onneksi online-palkkailmoitusgeneraattorit voivat auttaa sinua luomaan ammattitason palkkatunteja muutamalla napsautuksella. Käytä näitä työkaluja luodaksesi tärkeitä arkistointiasiakirjoja, joista on hyötyä sinulle ja henkilöstöllesi. Ne ovat kaikki yksinkertaisia, välittömiä ja ilmaisia ​​käyttää.

🔥 Empfohlen:  13 parasta työtä, joita voit tehdä puhelimellasi mistä tahansa!

Online pay stub generaattori FAQ

Miten luon oman palkkalistan?

Vaikka on olemassa useita tapoja luoda oma palkkatynkä, online-palkkojen tynkägeneraattorin käyttäminen on yksinkertaisinta. Sen lisäksi, että useimmat digitaaliset pay stub -generaattorit eivät ole ilmaisia, niiden avulla voit luoda henkilökohtaisen palkkalistan muutamassa helpossa vaiheessa ja lähes välittömästi.

Kuinka palkkatuen generaattori toimii?

Palkkatuntigeneraattori toimii seuraavien vaiheiden avulla:

  1. Anna yritys-, työntekijä- ja tulotiedot.
  2. Syötä asiaankuuluvat vähennykset.
  3. Napsauta “Luo maksutunniste” -painiketta.

Kun olet valmis, työkalu lähettää sinulle uuden palkkatietosi sähköpostitse.

Mikä on paras palkkatulon generaattori?

Paras palkkaluokkageneraattori on sellainen, joka valitsee seuraavat ruudut:

  • Se on välitöntä.
  • Sitä on helppo käyttää.
  • Siinä on yksinkertainen ja puhdas käyttöliittymä.
  • Se tarjoaa PDF-vientiä.
  • Se on ilmainen.

Suurin osa luettelossamme olevista palkkaluokkageneraattoreista täyttää kaikki nämä kriteerit.

Haluatko oppia lisää?