Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Opas autonpesuyrityksesi aloittamiseen vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Opas autonpesuyrityksesi aloittamiseen vuonna 2023

2000-luvulla autopesuyritys on yksi tuottavimmista yrityksistä, jonka kuka tahansa voi omistaa. Oman autopesuyrityksen pitäminen on hauskaa, mielenkiintoista ja erittäin kannattavaa, jos sinulla on siihen sinnikkyyttä ja bisnestaitoja.

Innovaatioiden ja teknologian valtavien parannusten ansiosta meillä on nyt huomattavasti enemmän autoja ja autokauppoja. Markkinadynamiikkaan sopeutuvat nykyajan autopesulat tarjoavat nyt pelkän pesun lisäksi muita palveluita, kuten siivouksen, pinnoitukset, saneeraustyöt ja paljon muuta.

Kuten kaikissa muissakin yrityksissä, autopesuyrityksesi aloittaminen edellyttää muutaman alkuvaiheen läpikäymistä. Investoinnin lisäksi jokainen vaihe vaatii jatkossa huomiotasi, jota seuraa selkeä liiketoimintasuunnitelma, huomiota yksityiskohtiin ja muita tekijöitä, jotta yrityksesi voi menestyä ja tuottaa voittoa.

Oman autopesuyrityksen perustamisen vaiheet

Oman autopesuyrityksen perustamisen vaiheet

Kuten aiemmin mainittiin, oman autopesuyrityksen perustaminen voi olla hauskaa ja kannattavaa, jos olet päättänyt laittaa aikaa, vaivaa, halukkuutta ja sinnikkyyttä koetukselle. Investoinnin lisäksi autopesuliiketoiminta vaatii kuitenkin äärimmäistä huomiota yksityiskohtiin ja tietoa autopesualaan liittyvistä seikoista.

Et ole ainoa, joka on koskaan alkanut ajatella autonpesuyrityksen omistamista. Vaikka esität edut ja haitat ja otat huomioon vaaditut taloudelliset näkökohdat, et ole vielä kaukana yrityksesi aloittamisesta.

Kuitenkin, jos teet yksityiskohtaisia ​​vaiheita ja matematiikka laskee yhteen, voit muuttaa tämän toiveen hämmästyttäväksi yrityshankkeeksi ja olla pomosi. Näin voit aloittaa autopesuyrityksesi vuonna 2023.

Luo yksityiskohtainen liiketoimintasuunnitelma

Riippumatta siitä, millaista työtä teet, vahva, yksityiskohtainen ja perusteellinen liiketoimintasuunnitelma on jokaisen perustan perusta. Ja autonpesuyrityksesi aloittaminen tarvitsee liiketoimintasuunnitelman, jossa esitellään kaikki inspiraatiosi, suunnitelmasi, markkinointistrategiasi, taloudelliset ennusteet, liittyvät kustannukset ja kaikki muut asiaan liittyvät näkökohdat.

Ennen kuin aloitat autonpesuhankkeen, ota huomioon odotettu taloudellinen suorituskykysi, voittoprosenttisi ja todennäköisyys seuraavien kolmen vuoden aikana. Vankka liiketoimintasuunnitelma ei vain auta saamaan yrityksesi liikkeelle, vaan se myös tasoittaa etenemissuunnitelmaa eteenpäin.

Lopuksi tarvitset liiketoimintasuunnitelman taloudellisiin tarkoituksiin, kuten pienyrityslainahakemuksiin. Ennen kuin lainaavat sinulle rahaa, lainanantajien on nähtävä, mikä yrityksesi on, ja saatava kokonaisnäkemys yrityksestäsi. Tällaisissa skenaarioissa liiketoimintasuunnitelmat toimivat oppaana, joka toimii vakuuttavana perusteena, kun etsit sijoitusta.

Yhteenvetona totean, että liiketoimintasuunnitelmassasi on käsiteltävä seuraavaa yksityiskohtaisesti mutta helposti saatavilla olevalla tavalla:

 • Johtoryhmän yhteenveto
 • Yrityksen kuvaus
 • Markkinatutkimus ja -analyysi
 • Yrityksen organisaatio
 • Yhtiön johto
 • Palvelu/tuotelinja
 • Myynti ja markkinointi
 • Rahoituspyynnöt ja -hakemukset
 • Taloudellinen ennuste ja ennuste


Valitse Sijainti

Jokainen, joka on koskaan omistanut tai pyörittänyt sellaista, tietää, että sijainti on avainasemassa autonpesuyrityksen perustamisessa. Suurin osa tutkimuksista on osoittanut, että jokainen autopesuyritys saa asiakkaat 15 kilometrin säteelle toimipaikastaan. Siksi on itsestään selvää, että valitset alueen, jonka läheisyydessä on asuinrakennuksia.

🔥 Empfohlen:  Blogin perustaminen vuonna 2023: Blogin aloittelijan opas

Mitä suurempi asukasluku, sitä enemmän autoja on kyseisellä paikkakunnalla. Vaihtoehtoisesti ihmisillä on yleensä autonpesuyritys, joka sijaitsee suoraan minkä tahansa päätien huoltotien liittymässä. Tämä saa ohikulkijat huomaamaan yrityksesi samalla, kun he pääsevät siihen helposti käyttämällä tarjottua uloskäyntiä.

Kun etsit paikkaa, sinun on vältettävä kapeita teitä kokonaan, koska ne voivat aiheuttaa ongelmia, mikä johtaa sekä olemassa olevien että potentiaalisten asiakkaiden menettämiseen.

Varmista lopuksi, että sijaintisi on linjassa yrityksellesi tarvitsemasi tontin koon kanssa. Keskikokoinen autopesula tarvitsee yleensä noin 1 500 neliöjalkaa tilaa useiden osien, työpajan ja odotusalueen mahtumiseksi.

Kun puhutaan sijainneista, voi olla hyödyllistä työskennellä yhdessä kiinteistönvälittäjän, kaupunkisuunnittelijan, asianajajan tai kirjanpitäjän kanssa saadaksesi parhaan tarjouksen tutkitusta sijainnistasi.

Kun valitset paikkaa autopesullesi, varmista, että sillä on seuraavat ominaisuudet:

 • Helppokäyttöisyys
 • Paljon matkustanut tie
 • Runsaasti tilaa
 • Aluelainsäädäntö ja asiaankuuluvat lainkäyttöalueet

Vieraile muutamassa autonpesussa

Jos olet ryhtymässä autopesuliiketoimintaan, sinun ei tarvitse tietää vain perusasiat vaan myös pysyä viimeisimpien trendien ja teknologioiden kanssa erittäin dynaamisilla markkinoilla. Paras tapa pysyä ajan tasalla on käydä muutamassa autopesulassa ennen oman yrityksen perustamista.

Muutamalla käynnillä eri autopesuloissa saat käsityksen siitä, minkä tyyppistä autopesuliiketoimintaa haluat, kuten itsepalvelu, automaattinen, vedetön tai täydelliset yksityiskohdat. Puhuminen autonpesun omistajien, tavarantoimittajien ja laitevalmistajien kanssa auttaa sinua ymmärtämään koko liiketoimintaa kaikilta puolilta.

Nämä vierailut eivät ainoastaan ​​auta sinua liiketoiminnassa, vaan ne auttavat sinua myös huomattavasti valitsemaan sijainnin, myyjiä, tavarantoimittajia, valmistajia ja niin edelleen.

Riippumatta siitä, millaista työtä teet, sinun on oltava tietoinen jatkuvasta kilpailusta, joka vallitsee erittäin dynaamisilla nykyajan markkinoilla. Tarkkaa periaatetta noudattaen sinun on ensin tutkittava ja tarkasteltava kaikki alueesi autonpesun kilpailijat.

Kun olet päättänyt sijainnin, seuraava askel on käydä jokaisessa autopesulassa 15 kilometrin säteellä. Tämä edellyttää käyntiä muutamassa autopesulassa, jotta saat käsityksen tarjottavista palveluista, hinnoittelusta, asiakastilastoista ja heidän yrityksensä markkinointistrategiasta.

Jokaisella autopesulla on erilainen asiakasmäärä. Joillakin autonpesuyrityksillä on vähän asiakasmäärää, kun taas toisilla on paljon. Tällaisissa tapauksissa varmista, että selvität tekijät, jotka vaikuttavat tähän.

Perusteellisen kilpailijatutkimuksen jälkeen voit suorittaa perusteellisen kilpailijakatsauksen ja arvioida koko kilpailun. Kaikki nämä tiedot auttavat sinua saamaan käsityksen siitä, onko hyödyllistä aloittaa autopesuyritys valitsemallasi paikkakunnalla.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Product-Market Fit? + Kuinka saavutat sen?

Hanki vaaditut lisenssit ja luvat

Ennen kuin voit aloittaa autopesuyrityksesi, sinun on saatava paperiasiat kuntoon. Huolellinen paperityö vain viivyttää aloitusta. Kuten muutkin yritykset, myös autonpesuyritys edellyttää, että hankit lupia ja lisenssejä, jotka perustuvat yrityksesi tyyppiin, sijaintiin, säädöksiin ja asianomaisen lainkäyttöalueen asettamiin kaavoituslakeihin.

Sinun on hankittava kaikki viimeisetkin vaaditut asiakirjat, sillä oikeiden lisenssien ja lupien hankkimatta jättäminen voi johtaa yrityksesi sulkemiseen. Lisäksi autopesuyrityksesi on noudatettava valtion ja paikallishallinnon lakeja koskien lieventämistä ja veden saastumista.

Nämä säännöt on suunniteltu nimenomaisesti auttamaan torjumaan veden saastumista, vähentämään haitallisia hiilidioksidipäästöjä, hävittämään hiekkaloukkujätteitä ja sääntelemään sekä jätevesien että polttoainesäiliöiden varastointia.

Jos haluat tietää tarkat luvat ja lisenssit, jotka tarvitaan yrityksesi avaamiseen, voit tarkistaa maasi asiaankuuluvan SBA (Small Business Administration) -sivuston.

Sen lisäksi, että sinun ei tarvitse hankkia toimeksiantoja, sinun on myös pidettävä kirjaa kaikista uusimispäivämääristä ja oltava varakopio jokaisesta luvasta ja lisenssistä liikeasiakirjojasi varten. Lisäksi sinun on laitettava kopio autopesuluvasta autopesulaan, jotta asiakkaat voivat nähdä sen.

Harkitse pienyrityslainoja

Oman autopesun aloittaminen on kallista. Vaikka ostaisit varhaisessa vaiheessa ison osan investoinneista, suurin osa siitä käytetään ensisijaisesti koneiden hankintaan. Riippumatta siitä, haluatko ostaa tai vuokrata, sinun on varattava tietty summa, jotta yrityksesi toimii säännöllisesti.

Kaikki tämä voi jättää sinulle vähän tai ei mitään, kun yrityksesi on käynnistymässä. Mutta pienten rahoitusyhtiöiden ansiosta sen ei tarvitse olla kallista vaan edullista yrityksesi käynnistyessä.

Tarvitsetpa sitten suuren lainan, jatkoluoton tai rahaa lisäostoihin, voit turvata pienyrityslainoja kaikkiin liiketoimintaan liittyviin kuluihisi. Lisäksi näillä pienillä rahoitusyhtiöillä on taipumus tarjota sinulle lisäkannustimia, kuten käteispalautuksia, matkapalkkioita ja paljon muuta.Varmista vakuutus

Lopuksi, kun olet sijoittanut kaikki rahat yritykseesi, seuraava asia, jonka tarvitset, on vankka yritysvakuutus. Hanki itsellesi pieni, vankka ja kattava pienyritysvakuutus yrityksesi koon ja tyypin mukaan.

Mitä tulee autopesuihin, odottamattomien onnettomuuksien ja vahinkojen esiintymistiheys on suhteellisen korkea. Silloin tarvitset vakuutustasi kattamaan suurimman osan laskusta. Et tarvitse vain vakuutusta, vaan sinun on myös varmistettava, että autopesuyritykselläsi on hyvä yleisvastuu, jota seuraa työntekijöiden vahinkovakuutus.

Saadaksesi itsellesi parhaan vakuutuksen, on hyödyllistä neuvotella joko yritysvakuutusasiamies tai yrityslakimies, jotka voivat jakaa tarkempia tietoja ja antaa sinulle yrityksellesi parhaiten sopivan vakuutuksen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka yhdistää langaton tulostin vuonna 2023

Yrityksen rekisteröinti

Kun olet hoitanut kaikki keskeiset tekijät, sinulla on jäljellä enää yksi, mutta tärkeä askel. Kun olet käynyt läpi kaikki yllä mainitut vaiheet, olet vain yhden askeleen päässä omasta autopesuyrityksestäsi.

Ennen kuin aloitat toiminnan, sinun on rekisteröitävä yrityksesi muuttaaksesi se lailliseksi yritykseksi. Laillisen yrityksen perustamiseen kuuluu nimen ja tavaramerkin tekeminen sille. Kun sinulla on tavaramerkillä varustettu yritysnimi, seuraava vaihe on rekisteröidä yrityksesi ja muodostaa laillinen yritysrakenne.

Varmista, että etsit useita yritysnimiä, jotta yrityksesi on ainutlaatuinen ja vältät oikeudelliset kiistat tulevaisuudessa. Tavaramerkkinimi ei ainoastaan ​​pidä juridisia kysymyksiä loitolla, vaan myös avaa ovia uusille sijoittajille ja johtaa brändin rakentamiseen.

Nimen jälkeen sinun on hankittava työnantajan tunnusnumero (EIN) yrityksellesi. Tunnetaan myös liittovaltion verotunnistenumerona (FTIN)sen omistaminen on ratkaisevan tärkeää yrityksesi rekisteröinnin ja pankkilainojen hankkimisen kannalta.

Johtopäätös

Autonpesuyrityksen omistaminen voi saada suuria etuja, kun sitä johdetaan äärimmäisellä säädyllisyydellä ja ammattitaidolla. Ennen kuin autopesusta alkaa tuottaa voittoa, on kuitenkin runsaasti ruutuja, jotka on rastitettava autopesuliiketoiminnan aloittamisen yhteydessä.

Kun aloitat autonpesuyrityksen, sinun on varmistettava, että käytät aikaa ja teet sen oikein. Jos teet sen oikein ensimmäisellä kerralla, säästät huomattavassa määrässä paperityötä, joka saattaa syntyä ja häiritä päivittäistä toimintaasi.

Artikkelissamme mainittujen vaiheiden ja strategioiden avulla et vain pysty aloittamaan vahvemmalla jalalla, vaan valmistaudut myös menestykseen. Kun olet kartoittanut aikeet, liiketoimintasi ja taloudelliset tarpeesi, saat itsesi ja yrityksesi viime kädessä selkeään etuun.

UKK

Mihin pienyrityslainaa voi käyttää?

Voit turvata pienyrityslainoja kaikkiin liiketoimintaan liittyviin kuluihisi, olipa kyseessä suuri laina, jatkoluotto tai lisäostoihin tarvittava raha.

Mikä paikka olisi ihanteellinen autonpesuyritykselle?

Autonpesuyritys, joka sijaitsee suoraan minkä tahansa päätien huoltotien liittymässä, on eduksi. Tämä saa ohikulkijat huomaamaan yrityksesi ja helpottaa heidän pääsyä siihen käyttämällä tarjottua uloskäyntiä.

Mitä tekijöitä tulee ottaa huomioon valittaessa paikkaa autopesulle?

Kun valitset paikkaa autopesullesi, varmista, että sillä on seuraavat ominaisuudet:

 • Helppokäyttöisyys
 • Paljon matkustanut tie
 • Runsaasti tilaa
 • Aluelainsäädäntö ja asiaankuuluvat lainkäyttöalueet