Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Opas halvimmille verkkotunnusten rekisteröijille vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Opas halvimmille verkkotunnusten rekisteröijille vuonna 2023

Verkkosivuston luominen ja julkaiseminen ei ole aina halpa yritys. Useimmat ihmiset eivät ymmärrä, kuinka monesta asiasta heidän on maksettava saadakseen sivuston toimimaan.

Jos et ole varma oman verkkosivustosi rakentamisesta tai blogialustan valitsemisesta, joudut maksamaan verkkokehittäjästä. Sitten on huolehdittava web-hostingista ja verkkotunnuksen rekisteröinnistä.

Sivustosi koosta ja ominaisuuksista riippuen verkkosivustosi kustannukset voivat alkaa kasvaa melko nopeasti. Tämä on yksi asia, jonka olen nähnyt säännöllisesti vuosien varrella auttaessani aloittavia yrityksiä, he aliarvioivat usein todelliset yleiskustannukset sivustoa perustaessaan.

Yksi tapa säästää yleiskustannuksissa on ostaa halpa verkkotunnus.

Verkkotunnus on yksi sivustosi tärkeimmistä osista. Olipa kyseessä henkilökohtainen blogi, yrityksen verkkosivusto tai verkkokauppasivusto, ihmiset vierailevat digitaalisessa tilassasi, ja se heijastaa yleistä brändiäsi.

Useimmille asioille alhaisempi hintalappu kertoo huonosta laadusta.

Verkkotunnusten kanssa se on kuitenkin ehdottomasti ei tapaus.

4 halvinta verkkotunnusten rekisteröintiä

#1 – Domain.com – Käytä kuponkikoodia Sitehub saadaksesi 25 % alennuksen verkkotunnuksista ja isännöinnistä (.com-verkkotunnus hintaan 7,49 dollaria)

#2 – Namecheap.com – hanki .com niinkin alhaisella hinnalla kuin 8,88 dollaria

#3 – Bluehost.com – Ilmainen verkkotunnus, kun ostat hosting

#4 – Namesilo – Verkkotunnusten hinnoittelu alkaa erittäin halvasta 0,99 dollarista

Lue lisää ja siirry suoraan halvimpien verkkotunnusten rekisteröijien luettelooni.

Halvat verkkotunnuksen oppaan sisältö

Halvat verkkotunnusten rekisteröijät

UKK
Mikä on Domain Name?
Entä verkkotunnusten laajennukset?
Mikä on verkkotunnuksen rekisteröijä?
Onko verkkotunnus sama kuin hosting?
Kuinka paljon verkkotunnukset maksavat?
Mitä verkkotunnuksen hinta sisältää?

Halvimmat verkkotunnuksen laajennukset
Kuinka valita hyvä verkkotunnus
Mitä etsiä verkkotunnuksen rekisterinpitäjältä
Verkkotunnuksen rekisteröintihuijaukset ja ansoja

Useat parhaista verkkotunnusten rekisteröijistä tarjoavat edullisia verkkotunnuksia. On myös web-hosting-palveluntarjoajia, jotka huolehtivat rekisteröintiprosessista puolestasi ja tarjoavat vuoden ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin.

Nämä vaihtoehdot voivat auttaa sinua saamaan sivustosi käyttöön rikkomatta pankkia. Tässä oppaassa käymme läpi joitakin halvimmista verkkotunnuksista. Ennen kuin teemme niin, on tärkeää ymmärtää perusasiat siitä, mikä verkkotunnus on ja mitä rekisterinpitäjä voi tehdä puolestasi.

Paljastus: Kun ostat verkkotunnuksen tai web-hosting-paketin tällä sivulla olevien linkkien kautta, ansaitsemme jonkin verran palkkioita. Tämä auttaa meitä pitämään tämän sivuston toiminnassa. Linkkien käyttämisestä ei aiheudu sinulle ylimääräisiä kuluja.

Mistä voi ostaa edullisia verkkotunnuksia?

Riippumatta siitä, käytätkö verkkotunnusten rekisteröintipalvelua tai yritystä, joka tarjoaa sekä verkkotunnus- että hosting-palveluita, kohtuuhintaisten verkkotunnusten löytäminen ei ole vaikeaa.

Seuraavat verkkotunnuksen rekisteröintiyritykset tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja, jotka eivät riko pankkia.

Mitä pidämme “halvana verkkotunnuksena”.

Pidämme verkkotunnusta olevana “Halpa” tai “Budjetti” kun hinta on välillä 0,99–14 dollaria. Tutkiessamme halpoja verkkotunnusten tarjoajia tätä opasta varten, tarkastelimme yli 20:tä eri verkkotunnusten rekisteröintipalvelua, jotka kuuluivat tähän hintaluokkaan, ja arvioimme sitten verkkotunnuksen oston myötä saamaasi palvelua ja ominaisuuksia.

Domain.com

Domains.com on yritys, joka keskittyy vahvasti olemaan maailman suurin verkkotunnusten rekisteröijä. Ne tarjoavat myös web-hosting-palveluita ja verkkosivustojen rakentajaa, jotka on suunnattu pääasiassa verkkosivustoille, joilla on pienempi liikenne, mutta verkkotunnuspalvelut ovat niitä tunnetuimpia.

Yritys on toiminut vuodesta 2000, ja sillä on melko luotettava tukitiimi, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden. Ne ovat osa EIG-yritysryhmää.

Mitä tulee hintoihin, Domain.comilla on paljon vaihtoehtoja. Heidän käytettävissä olevien TLD-tunnusten kokoelma on melko suuri, mikä tarjoaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja rekisteröintikulujen säästämiseksi.

Domain.com – Domain Pricing Pöytä (käytä koodia SiteHub saadaksesi 25 % alennuksen kaikista verkkotunnuksista)

.com – 10,99 dollaria ensimmäisenä vuonna, 19,99 dollaria vuodessa uusimisesta ( Käytä koodia SiteHub saadaksesi .com-osoitteen vain 8,24 dollarilla )

Jokaisella verkkotunnuksella on seuraavat ominaisuudet:

 • Transfer Lock Security – TLS
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti
 • Sähköpostin ja URL-osoitteen edelleenlähetys
 • Täydellinen DNS-hallinta
 • 24/7/365 asiakastuki
 • Laaja tietopohjan resurssi

Saat 25 % alennuksen kuponkikoodilla.

NameCheap.com

NameCheap on kova hitti verkkotunnusteollisuudessa. Yrityksellä on melko vankka maine ja se tarjoaa joukon erilaisia ​​verkkotunnuslaajennuksia. Premium-verkkotunnuksia on saatavilla, mutta halvemmista yleisistä TLD:istä ei ole pulaa.

NameCheap tarjoaa myös ilmaisen yksityisyysominaisuuden, nimeltään WHOIS Guard. Sivustolla on myös lisäpalveluita. Näitä ovat WordPress-isännöinti, SSL-sertifikaatit ja paljon muuta. Saat myös ilmaisen integroidun sähköpostitilin jokaiseen verkkotunnukseen.

Namecheap tarjoaa myös laajan valikoiman maksuvaihtoehtoja, mukaan lukien Apple Pay, PayPal, luottokortit (Visa, AMEX ja Mastercard) sekä mahdollisuuden maksaa verkkotunnuksestasi BitCoinilla.

Namecheap.com – Verkkotunnuksen hinnoittelu Pöytä

Namecheap.com – halpa verkkotunnuksen hinnoittelu
.com – 5,98 dollaria ensimmäisenä vuonna, 14,58 dollaria vuodessa uusimisesta (uusille asiakkaille, muuten 9,58 dollaria ensimmäiseltä vuodelta)
.net – 11,98 dollaria ensimmäisenä vuonna, 13,98 dollaria vuodessa uusimisesta
.org – 8,98 dollaria ensimmäisestä vuodesta, 14,98 dollaria uusimisesta
.co.uk – 6,98 dollaria ensimmäisenä vuonna, 9,48 dollaria uusimisesta
.xyz – 2 dollaria ensimmäisenä vuonna, 13,98 dollaria

Bluehost.com

Yhtenä suurimmista hosting-palvelujen tarjoajista on luonnollista, että Bluehost tarjoaa verkkotunnuksen rekisteröintipalveluita. Täältä on saatavilla monia halpoja verkkotunnusvaihtoehtoja.

Asia, josta pidämme Bluehostissa, on se, että ne tarjoavat a ilmainen verkkotunnus ensimmäisen vuoden ajan jos ostat yhden heidän hosting-suunnitelmistaan. Heidän jaettujen hosting-pakettien alhaisilla kustannuksilla saat sivustosi toimimaan ilman omaisuuksia.

Se on yksinkertainen ratkaisu bloggaajille ja pienyritysten omistajille saada all-in-one-paketti, jossa saat halvan verkkotunnuksen (ILMAINEN) sekä web-hosting-palvelun ja ilmaisen sähköpostitilin.

🔥 Empfohlen:  Fundingo Review – Paras lainanhallintaohjelmisto vuonna 2023

Bluehost.com – Verkkotunnuksen hinnoittelu Pöytä

Kaikissa Bluehostin verkkotunnusten rekisteröinnissä on seuraavat vakioominaisuudet:

 • Helppokäyttöinen verkkotunnuksen hallinnan hallintapaneeli
 • Verkkotunnuksen lukitus (verkkotunnuksesi turvassa varkailta)
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti (kaikki rekisterinpitäjät eivät tarjoa tätä)
 • Automaattiset uusinnat
 • Täydellinen DNS-hallinta
 • 24/7 asiantuntijatuki
 • Itsepalvelutietokanta

HostGator.com

HostGator tarjoaa joustavia hosting-suunnitelmia kenen tahansa tarpeisiin. Uudet jäsenet voivat hyödyntää tutustumishinnoittelua ja saada ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisen vuoden ajan.

Vaikka käyt HostGatorissa yksin rekisteröimässä verkkotunnusta, voit säästää paljon rahaa heidän halvemmilla vaihtoehdoillaan. Yritys voi myös siirtää verkkotunnuksia, uusia verkkotunnuksesi automaattisesti ja tarjota yksityisyyden suojan.

Hostgator.com – Domain Pricing Pöytä

GoDaddy.com

GoDaddy on kenties yksi alan suosituimmista rekisterinpitäjistä. Yhtiö hallinnoi tällä hetkellä yli 78 miljoonaa verkkotunnusta. Vaikka he yrittävätkin aggressiivisesti myydä sinulle lisäpalveluita, perusverkkotunnukset ovat melko halpoja.

Lisäksi ne ovat alennuksia ensimmäisenä vuonna, vaikka joissakin tapauksissa tämä on vain, jos ostat useita vuosia rekisteröityessäsi. Voit määrittää verkkotunnuksen uusintoja ja suorittaa myös verkkotunnuksen siirtoja.

Yksi asia, joka on pidettävä mielessä, ovat uusimishinnat. Godaddyn uusimishinnat ovat korkeat, etenkin verkkotunnuslaajennuksille, kuten .io, .store ja .shop.

GoDaddy.com – Verkkotunnuksen hinnoittelu Pöytä

Hover.com

Saatavilla on satoja verkkotunnuksia, joten sinulla ei ole ongelmia löytää edullinen vaihtoehto Hoverista. Rekisteröintisivusto on suunniteltu parantamaan käyttökokemusta. Voit helposti etsiä yksittäisiä ja joukkoverkkotunnusten hintoja. Yritys ei tarjoa paljon lisäominaisuuksia, kuten jotkut sen kilpailijat. Mutta jos etsit halpoja verkkotunnuksia etkä mitään muuta, Hover on loistava rekisteröijä.

Kassalla ei ole kirjaimellisesti mitään lisämyyntiä, mikä on niin virkistävää nähdä. Ne hyväksyvät myös erilaisia ​​maksutapoja, mukaan lukien luottokortit, PayPal, AMEX ja Apple Pay.

Hover.com – Domain Pricing Pöytä

NimiSilo

Olen käyttänyt NameSiloa vuosia ja olen aina arvioinut heidän palvelunsa ja hinnoittelunsa. He ovat yksi todellisista asiantuntijoista verkkotunnusten rekisteröintimarkkinoilla, koska he keskittyvät pääasiassa verkkotunnuksiin.

Halpojen verkkotunnuslaajennusten lisäksi ne tarjoavat myös lisäpalveluita, kuten webhotellin, SSL-varmenteita ja Google Workspacen sähköpostin.

Heidän verkkotunnuksensa hinnoittelu alkaa erittäin halvasta 0,99 dollarista, ja ne ovat yksi markkinoiden halvimmista verkkotunnusten rekisteröintipalveluista.

Ohjauspaneeli on hieman vanhentunut, mutta helppokäyttöinen. Se näyttää hieman vuodelta 2005, mutta verkkotunnuspalvelussa on enemmän kuin kaunis käyttöliittymä.

NameSilolla ei ole hölynpölyä hinnoittelurakennetta, ja jokaiseen pakettiin on lisätty hyödyllisiä ominaisuuksia. Näitä hyödyllisiä lisäosia ovat täyden pääsyn DNS-hallinta, ilmainen WHOIS-tietosuoja, ilmainen sähköpostin edelleenlähetyspalvelu, verkkotunnuksen suojaus ja verkkotunnuksen pysäköinti.

NameSilo – Domain Pricing Pöytä

Usein kysytyt kysymykset verkkotunnuksista

Mikä on Domain Name?

Yksinkertaisesti sanottuna verkkotunnus on tunnistettavissa oleva nimi, jota käytät sivuston käyttämiseen. Kulissien takana Internet toimii numerosarjalla. Jokaisella tietokoneella, mobiililaitteella ja verkkosivustolla on yksilöllinen IP-osoite. IP-osoite, joka tunnetaan myös nimellä Internet Protocol -osoite, on se, mitä laitteet käyttävät sivuston palvelimeen pääsyyn ja tietojen lataamiseen, jotta ne näkyvät näytölläsi.

IP-osoitteet ovat erittäin pitkiä ja vaikea muistaa. Joten verkkotunnuksia kehitettiin helpottamaan tavallista Internetin käyttäjää. Verkkotunnus on rekisteröity IP-osoitteeseen. Aina kun vierailija kirjoittaa verkkotunnuksesi selaimensa osoitepalkkiin, tietokone tarkistaa Domain Name System -palvelimen nopeasti, joka on kuin massiivinen Internet-puhelinluettelo. Palvelin kertoo tietokoneelle, mihin IP-osoitteeseen verkkotunnus on liitetty, ja tuo selaimen tähän digitaaliseen tilaan.

Kaikki tämä tapahtuu sekunneissa.

Vaikka se kuulostaa monimutkaiselta, prosessi on suhteellisen yksinkertainen. Loppujen lopuksi verkkotunnukset tekevät Internetistä paljon helpomman saatavuuden. Sen sijaan, että muistaisit satunnaisen numerosarjan, voit käyttää mieleenpainuvaa verkkotunnusta suosikkisivustollesi.

Hyvä verkkotunnus voi olla erittäin hyödyllinen verkkosivustosi markkinoinnin kaikilla osa-alueilla. SEO, sähköpostimarkkinointi ja muu online-näkyvyytesi voivat riippua verkkosivustosi tuotenimesi tunnistamisesta.

Entä verkkotunnuksen laajennus?

Verkkotunnuksen laajennukset ovat kirjaimia, jotka kulkevat verkkotunnuksesi jälkeen URL-osoitteessasi. Niitä kutsutaan myös ylätason verkkotunnuksiksi tai TLD:ksi. Joitakin esimerkkejä ovat “.com” tai “.gov”. Verkkotunnuslaajennukset palvelevat useita eri tarkoituksia. Niitä käytetään ensisijaisesti tunnistamaan sivuston tehtävä tai maantieteellinen sijainti. Esimerkiksi “.com” on tarkoitettu kaupallisille sivustoille, kun taas “.gov” on varattu viranomaisiin liittyville sivustoille.

Laajennuksia koordinoi ja säätelee International Corporation for Assigned Names and Numbers, jota kutsutaan yleisesti nimellä ICANN. Tämä organisaatio on vastuussa uusien huipputason verkkotunnusten keksimisestä.

Vaikka kaikki tuntevat “.org”- ja “.net”-verkkotunnuslaajennukset, valinnanvaraa on itse asiassa yli 1 000. ICANNin uusi yleinen ylätason verkkotunnusohjelma lisäsi joukon ainutlaatuisia laajennuksia, jotka voivat auttaa sivustoasi erottumaan joukosta.

Laajennukset ovat tärkeä osa verkkotunnustasi, koska maksat niistä. Voit rekisteröidä käytännössä minkä tahansa haluamasi verkkotunnuksen, kunhan se ei loukkaa jonkun toisen oikeuksia tai on jo varattu.

Voit kuitenkin käyttää vain niin monta verkkotunnuslaajennusta. Useimmissa tapauksissa laajennuksen suosio määrittää rekisteröinti- ja uusimiskustannukset.

Minulla on jo verkkosivusto. Mikä verkkotunnusten rekisteröintipalvelu on minulle paras?

Jos sinulla on jo verkkosivusto ja haluat vain osoittaa uuden mukautetun verkkotunnuksen isännöillesi, Namecheap tai Namesilo ovat sinulle parhaat vaihtoehdot.

Ne eivät ole vain yksi halvimmista verkkotunnusten rekisteröijistä, vaan niillä on myös halvat uusimiskustannukset, ne tarjoavat ilmaisen WHOIS-suojauksen ja edistyneitä suojausominaisuuksia.

Minulla ei ole verkkosivustoa tai verkkotunnusta. Mikä verkkotunnusten rekisteröintipalvelu on minulle paras?

Jos aiot rakentaa verkkosivustosi tyhjästä, suosittelen, että ostat verkkotunnuksesi ja hosting-palvelun Bluehostilta. Näin teet prosessista helpomman ja kustannustehokkaamman itsellesi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa parisuhdepodcast

Lisäksi saat korkealaatuisen isännöinnin yhdeltä verkon luotettavimmista verkkotunnusten rekisteröijistä.

Bluehostin avulla saat:

 • ILMAINEN Domain-nimi 1. vuodelle
 • Mukana ILMAINEN SSL-sertifikaatti
 • 1-Napsauta WordPress-asennus
 • 24/7 tuki

Onko verkkotunnus sama kuin hosting?

Uudet verkkosivustojen omistajat sekoittavat usein verkkotunnukset isännöintiin. Vaikka niillä molemmilla on tärkeä rooli sivustosi saamisessa yleisön nähtäväksi, ne ovat kaksi täysin eri asiaa, joilla on omat erilliset kustannukset. Verkkotunnusta käytetään vierailijoiden ohjaamiseen sivustollesi.

Hosting on paikka, jossa sivustosi todella tallennetaan. Vierailijat pääsevät verkkotunnuksen kautta isännöintipalvelimelle, jossa on kaikki sivustosi sisältö ja tiedot.

Monet web-hosting-palveluntarjoajat tarjoavat myös rekisterinpitäjäpalveluita, mikä yleensä aiheuttaa sekaannusta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse rekisteröidä verkkotunnustasi isännöintipalveluntarjoajaltasi.

Voit käyttää useita yrityksiä ja palveluita. Verkkotunnuksen rekisteröiminen hosting-palveluntarjoajan kanssa tarjoaa kuitenkin joitain etuja. Ensinnäkin sinua laskuttaa vain yksi yritys.

Tämä voi auttaa sinua pysymään järjestyksessä ja helpottaa kulujen kirjaamista. Toiseksi monet palveluntarjoajat tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäiseksi vuodeksi, jos olet uusi jäsen.

Mikä on Domain Name Registrar?

Rekisterinpitäjä on yritys, joka hoitaa kaikki uuden verkkotunnuksesi määritystehtävät. He rekisteröivät verkkotunnuksesi ja määrittävät sen sivustosi IP-osoitteeseen.

Rekisteröinti- ja uusimismaksut kattavat nämä palvelut. Näillä yrityksillä on oltava ICANNin akkreditointi, jotta ne voivat virallisesti hyväksyä rekisterinpitäjän.

On tärkeää muistaa, että maksat rekisteröintipalveluista ostaessasi verkkotunnuksen. Kun olet maksanut nämä maksut, verkkotunnus on sinun. Rekisterinpitäjät eivät omista verkkotunnusta tai verkkotunnuksen laajennusta.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, voit aina siirtää verkkotunnuksesi toiselle yritykselle. Niin kauan kuin pysyt uusimismaksuissa, sinun ei tarvitse valita uutta verkkotunnusta vaihtaessasi yritystä. Valitsemasi verkkotunnus on sinun säilytettäväksesi niin kauan kuin haluat.

Kuinka paljon verkkotunnukset yleensä maksavat?

Verkkotunnuksen hintaan vaikuttavat monet erilaiset tekijät. Suurin on verkkotunnuksen laajennuksen suosio ja yleinen saatavuus. Halvalla verkkotunnuksella voit odottaa maksavan noin 10,00 dollaria vuodessa.

Ensimmäisen vuoden aikana hinnat voivat olla jopa 0,99 dollaria. Monet rekisterinpitäjät ja hosting-yritykset tarjoavat houkuttelevia tutustumismaksuja saadakseen uusia asiakkaita ovelle.

Ensimmäisen vuoden jälkeen sinun on uusittava verkkotunnuksesi vuosittain, jotta se pysyy aktiivisena. Tässä vaiheessa maksat normaalihinnan, joka on yleensä 10,00–20,00 dollaria halvoista verkkotunnuksista.

Jotkut rekisterinpitäjät mahdollistavat myös verkkotunnuksen rekisteröinnin useiden vuosien ajan kerralla, mikä on loistava vaihtoehto, jos et halua huolehtia uusimismaksujen unohtamisesta.

Nyt nämä hinnat heijastavat halpojen verkkotunnusten keskimääräisiä kustannuksia. Jos aiot sijoittaa suosittuun verkkotunnukseen, saatat joutua käyttämään melkoisen pennin.

Suositut laajennukset voivat maksaa satoja dollareita vuodessa. Jos haluat ostaa olemassa olevan verkkotunnuksen, hinta nousee vieläkin korkeammalle. Jotkut .com-verkkotunnukset ovat myyty useilla miljoonilla dollareilla. Digitaalisessa maailmassamme verkkotunnukset ovat kuuma hyödyke, joten joillakin parhaista ja tunnistetuimmista on merkittävä hintalappu.

Mitä verkkotunnuksen hinta sisältää?

Verkkotunnuksesta maksamasi hinnan tulee sisältää kaikki rekisteröijän tarvitsemat peruspalvelut. Tähän sisältyy uuden verkkotunnuksen rekisteröinti ja sen määrittäminen IP-osoitteeseen.

Rekisteröinti- ja uusimishinnan tulee sisältää myös ICANN-maksu. ICANN veloittaa erittäin pienen vuosimaksun jokaisesta verkkotunnuksesta. Siitä veloitetaan myös siirrot. Tällä hetkellä ICANN-maksu on vain 0,18 dollaria.

Jotkut rekisterinpitäjät tarjoavat myös lisäpalveluita. Suosituin on verkkotunnuksen yksityisyys, joka auttaa pitämään osan henkilökohtaisista tiedoistasi WHOIS-tietokannassa yksityisinä.

Tästä veloitetaan lisämaksu. Saatat myös kohdata piilomaksuja. Varmista, että luet pienellä painetulla tekstillä varmistaaksesi, että valitsemallesi rekisterinpitäjälle ei peritä tarpeettomia maksuja.

Kuinka valita hyvä verkkotunnus

Verkkotunnuksesi on erittäin tärkeä, kun kyse on sivustosi brändi-identiteetistä ja Internet-näkyvyydestä. Se on ensimmäinen asia, jonka vierailijat kohtaavat vieraillessaan sivustollasi. Ennen kuin ostat verkkotunnuspalveluita, käytä jonkin aikaa löytääksesi hyvä idea, josta voit pitää kiinni. Tässä on muutamia vinkkejä parhaan verkkotunnuksen valitsemiseen, kun luot sivustoa tai aloitat blogin

Edustaa sivustoasi

Verkkotunnuksen tulee aina edustaa sivustoa. Sen pitäisi antaa kävijöille hyvä käsitys siitä, mitä odottaa ennen kuin he napsauttavat. Suosituin tapa valita verkkotunnus on käyttää omaa nimeäsi tai yrityksen nimeä. Voit myös lisätä sijaintisi, markkinarakosi tai minkä tahansa muun tunnisteen.

Tee siitä helppo muistaa

Verkkotunnusten on tarkoitus olla ikimuistoisia. Vältä väliviivoja tai satunnaislukuja. Mitä vähemmän hahmoja, sen parempi. Et halua hämmentää kävijöitäsi tai saada heitä vahingossa vierailemaan sivustolla, joka ei ole sinun. Yritä sanoa verkkotunnuksesi nimesi ääneen. Jos se on helppo lausua, se on helpompi muistaa.

Varmista, että se on laillista ja saatavilla

Ennen kuin yrität ostaa verkkotunnuksen, sinun on varmistettava, että se on saatavilla. Tee nopea Google-haku ja tutustu WHOIS-tietokantaan. Tietokanta sisältää kaikki rekisteröidyt verkkotunnukset. Jos huomaat, että haluamasi nimi on jo varattu, voit myös käyttää tietokantaa etsiäksesi omistajan yhteystietoja.

Toinen huomioitava asia on nimen laillisuus. Viimeinen asia, jonka haluat käsitellä verkkotunnuksen maksamisen jälkeen, on oikeusjuttu. Varmista, että nimi ei sisällä tavaramerkkejä.

Käytä Domain Name Generatoria

Jos mikään muu epäonnistuu, voit käyttää verkkotunnusten generaattoria. Kehittyneet generaattorit voivat auttaa sinua löytämään loistavan verkkotunnuksen vain muutamassa minuutissa. He käyttävät sivustosi perustietoja luodakseen osuvia ja mieleenpainuvia vaihtoehtoja.

Harkitse verkkotunnuksen hakkerointia

Verkkotunnuksen hakkerointi on hauska tapa saada verkkotunnuksesi erottumaan joukosta. Se sisältää verkkotunnuksen ja laajennuksen käyttämisen ikimuistoisten sanojen tai lauseiden luomiseen. Joitakin esimerkkejä ovat “burri.to” tai “fun.zone”. Käytä vain mielikuvitustasi ja ole luova. Hakkeroidut verkkotunnukset on helppo muistaa ja niitä voidaan käyttää markkinointiin.

🔥 Empfohlen:  Arvonta: 1000 käyntikorttia Next Day Flyersista

Mitä etsiä verkkotunnuksen rekisteröijistä

Alhaisten hintojen lisäksi on monia asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun etsit oikeaa verkkotunnuspalvelua. Kaikki rekisterinpitäjät eivät toimi samalla tavalla. Pidä seuraavat tekijät mielessä, jotta voit säästää päänsärkyltäsi tulevaisuudessa.

Asianmukainen akkreditointi ja vankka maine

Mainitsimme aiemmin, että rekisterinpitäjien on oltava ICANNin hyväksymiä. On tärkeää etsiä tämä akkreditointi. Siellä on paljon häikäilemättömiä tahoja, jotka teeskentelevät olevansa hyvämaineisia rekisterinpitäjiä yrittäessään viedä rahasi. Saadakseen ICANNin hyväksynnän yritysten on täytettävä useita vaatimuksia. Tämä auttaa pitämään alan säänneltynä ja rehellisenä.

ICANN pitää luetteloa akkreditoiduista rekisterinpitäjistä käyttömukavuuden vuoksi. Sen avulla voidaan nopeasti tunnistaa, minkä yritysten kanssa työskennellä. Mitä tulee maineeseen, sinun on kuitenkin tehtävä hieman enemmän tutkimusta itse. On hyvä idea tarkistaa Better Business Bureaulta, kuinka kauan yritys on ollut toiminnassa. Hyvä kokemus palvelusta on aina hyvä merkki.

Hyvä asiakastuki

Verkkotunnusten rekisteröintiyrityksellä, jonka kanssa menet, pitäisi olla hyvä tukitiimi, johon voit ottaa yhteyttä, kun ongelmia ilmenee. Tutustu heidän verkkosivustoonsa ja katso, onko siellä tietokanta tai UKK-osio. Katso myös, mitä yhteydenottotapoja on saatavilla. Live-chat-ominaisuuden, puhelinnumeron ja lippujärjestelmän avulla on paljon helpompi saada apua, kun sitä tarvitset.

Valinnaiset ominaisuudet

Lopuksi etsi lisäominaisuuksia, joihin haluat investoida. Yksityisen verkkotunnuksen ominaisuudet, kuten NameCheapin WHOIS Guard, ovat hyviä yhteystietojesi pitämiseen alhaalla. Ne maksavat ylimääräistä, mutta ne voivat myös pitää sähköpostisi puhtaana roskapostista ja estää satunnaisia ​​tuntemattomia ottamasta sinuun yhteyttä.

Verkkotunnuksen rekisteröintihuijaukset ja ansoja

Valitettavasti etsiessäsi alinta hintaa verkkotunnuksista kohtaat yrityksiä, jotka välittävät enemmän rahasta kuin laadukkaan palvelun tarjoamisesta. On olemassa useita huijauksia ja sudenkuoppia, joita aloittelevat verkkosivustojen omistajat kokevat. Nämä ongelmat voivat lopulta maksaa sinulle enemmän rahaa pitkällä aikavälillä, joten sinun on oltava varovainen. Ikään kuin se ei olisi tarpeeksi, jotkut näistä ansoista ovat täysin laillisia hienon tekstin vuoksi.

Jotkut yleisimmistä ongelmista tulevat WHOIS-tietokannasta. Jotkut yritykset veloittavat sinua henkilötietojesi muuttamisesta tietokannassa rekisteröintiprosessin päätyttyä. Vaikka virhe ei johtuisi omasta virheestäsi, joudut maksamaan lisämaksun.

Jotkut rekisterinpitäjät tekevät myös hämäriä asioita, jos ostat yksityisen verkkotunnuksen. Henkilötietojesi rekisteröinnin sijaan he liittävät verkkotunnuksen yritykseen. Joten jos yrität siirtää verkkotunnuksen toiseen palveluun tai sekaantua laillisiin ongelmiin, paperipolku kertoo, että he omistavat verkkotunnuksesi.

Rekisterinpitäjän lukitukset voivat myös johtaa joihinkin ongelmiin. Lukot kehitettiin vähentämään riskejäsi verkkotunnusten slammimisesta, mikä on vilpillinen yritys saada sinut vahingossa siirtämään verkkotunnuksesi kalliimmalle rekisteröijälle. Valitettavasti tämä lukko voi myös estää sinua siirtämästä verkkotunnustasi laillisesti toiselle rekisteröijälle maksamatta mojovaa maksua.

Yleensä rekisterinpitäjät pitävät sinun etujasi mielessä. Tarvitaan kuitenkin vain yksi huono muna pilatamaan koko kokemuksen. Näiden ansojen välttämiseksi varmista, että luet sopimuksesi pienellä tekstillä. Jos jokin on epäselvää, siirry toiseen yritykseen.

Johtopäätös

Sinun ei tarvitse mennä tappioon perustaaksesi verkkosivuston. Omistatpa sitten verkkoyrityksen tai henkilökohtaisen blogin, halpa verkkotunnus voi auttaa sinua säästämään käyttökustannuksissa ja saada samalla nimen, joka erottuu joukosta.

Monet rekisterinpitäjät tarjoavat syvästi alennettuja hintoja, tutustumistarjouksia tai ilmaisen verkkotunnuksen, jotta pääset alkuun. Muista, että verkkotunnuksesi on vain yksi asia, josta joudut maksamaan verkkosivustoa ylläpitäessäsi.

Kun valitset verkkotunnuksia halvalla, voit sijoittaa rahasi parempiin isännöinti- tai kehityspalveluihin.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.

Table of Contents