Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

OpenAI Codex

Seuraava artikkeli auttaa sinua: OpenAI Codex

Tehokas tekoälyjärjestelmä, joka kääntää luonnollisen kielen koodiksi.

Tietoja Open AI Codexista

Codex on tekoälyllä toimiva järjestelmä, jonka Open AI on kehittänyt auttamaan kehittäjiä kirjoittamaan koodia nopeammin. Järjestelmä käyttää Github Copilot -järjestelmää ja hallitsee useita ohjelmointikieliä. Codex on GPT-3:n jälkeläinen, ja se on koulutettu käyttämällä miljardeja koodirivejä. Se voi kirjoittaa tehokkaita ohjelmia Python-, Ruby-, R-, JavaScript-, Go-, Shell- ja monilla muilla ohjelmointikielillä. Se on kuitenkin erittäin tehokas Python-ohjelmointikielessä.

Open AI julkaisi Codexin vuonna 2021, mutta se on saatavilla betatuotteena. Yhtiö myös kutsuu yrityksiä kehittämään ohjelmistoja yrityksilleen Codex API:n avulla. Se on saatavana ilmaisena avoimen lähdekoodin tuotteena kehittäjille.

Avaa AI Codex Features

Open AI Codex tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia, joiden avulla koodaajat voivat kirjoittaa tehokkaan koodin nopeammin. Joitakin tämän työkalun olennaisia ​​ominaisuuksia ovat seuraavat:

  • Se voi kirjoittaa uudelleen tai täydentää koodisi automaattisesti.
  • Se muuttaa kommentit ohjelmiksi tai lisää kommentteja ohjelmaan.
  • Se voi muuntaa yksinkertaisella englannin kielellä kirjoitetut ohjelmat millä tahansa kielellä oleviksi ohjelmiksi.
  • Se kirjoittaa turvallisia ja luotettavia koodeja antamalla ehdotuksia ja varoituksia ohjelmoinnin aikana.
  • Se tekee koodauksesta vähemmän toistuvaa, mikä säästää kehittäjien aikaa ja vaivaa.
  • Se voi kirjoittaa koodia verkkosovelluksille, mobiilisovelluksille tai koneoppimismalleille.

Avaa AI Codex -käyttötapaus – Real-World Applications

Open AI Codexia voidaan käyttää erilaisiin tosielämän tarkoituksiin, mukaan lukien seuraavat:

  • Kehittäjät voivat käyttää Codexia verkko-, mobiili- tai muiden sovellusten kehittämiseen.
  • Yritykset voivat integroida Codexin ohjelmistoonsa parantaakseen sen tehokkuutta.
  • Codexin avulla opiskelijat voivat oppia ja harjoitella ohjelmointitaitojaan.

Avaa AI Codex -hinnoittelu

Open AI Codex on ilmainen ohjelmisto. Voit käyttää alustaa ilmaiseksi koodin luomiseen millä tahansa ohjelmointikielellä. Open AI Codex API -kustannukset lasketaan kuitenkin tunnuksen kulutuksen mukaan. Sen hinta lasketaan jokaista 1000 käytettyä tokenia kohti. Aluksi käyttäjät saavat 5 dollarin arvoisia tokeneita rekisteröitymisen yhteydessä.

🔥 Empfohlen:  Sam Altmanin maailmankiertue: 3 syytä, miksi OpenAI hallitsee tulevaisuutta

UKK

Onko Open AI Codex yleisön saatavilla?

Kyllä, kuka tahansa voi käyttää Open AI Codexia. Sinun on vierailtava sen verkkosivustolla ja luotava tili, jotta voit aloittaa työkalun käytön. Se on saatavilla ilmaiseksi; maksutietoja ei tarvitse syöttää.

Onko Open AI Codex API julkaistu?

Open AI Codex -sovellusliittymä lanseerattiin vuonna 2021. Pääset sovellusliittymään rekisteröimällä ilmaisen tilin ja luomalla API-avaimet. API:n hinnoittelu lasketaan jokaisen 1000 käytetyn tunnuksen perusteella.

Mitä kieliä Open AI Codex API tukee?

Open AI Codex on tehokas Pythonissa, mutta se pystyy kirjoittamaan ohjelmia kymmenillä kielillä. Voit käyttää sitä koodaamaan Ruby-, Swift-, Go-, JavaScript-, Perl-, PHP-, TypeScript- ja useilla muilla kielillä.

Kuinka luon Open AI Codex -tilin?

Pääset Codexiin luomalla Open AI -tilin. Luo tili siirtymällä viralliselle Codex-sivustolle ja painamalla Rekisteröidy-painiketta. Syötä seuraavaksi lomakkeessa pyydetyt tiedot ja viimeistele rekisteröintiprosessi. Tämän jälkeen voit käyttää Codexia Open AI -tilisi tunnistetiedoilla.

Onko Open AI Codex luotettava?

Open AI Codex on koulutettu monipuolisella tietojoukolla eri ohjelmointikieliä. Voit käyttää sitä ohjelmien luomiseen, uudelleenkirjoittamiseen tai automaattiseen täydentämiseen. Tutkijoiden mukaan alusta tarjosi toimivia ratkaisuja 70,2 % ajasta 100:sta. Voit siis käyttää alustaa ohjelmointiin, mutta tarkista koodi ennen lopullista toteutusta.

Open AI Codex on uskomaton alusta yrityksille ja kehittäjille. Se voi kirjoittaa tehokkaita ja tehokkaita ohjelmia kaikentyyppisiin sovelluksiin nopeammin, mikä säästää kehittäjien aikaa ja vaivaa.