Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Oral-B:n iO4 ja iO5, uusimmat älyhammasharjat, ovat vihdoin saatavilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Oral-B:n iO4 ja iO5, uusimmat älyhammasharjat, ovat vihdoin saatavilla

Oral-B julkisti CES 2022 -messuilla uusimmat ja edullisimmat mallinsa älykkäissä sähköhammasharjoissa, iO4 ja iO5. Nyt nämä kaksi hammasharjaa ovat vihdoin käytettävissäsi.

Molemmat mallit ovat samanlaisia ​​monella tapaa ja tuovat joukon ominaisuuksia päivittäisiin siivousrituaaleihisi. Molemmissa on esimerkiksi lineaarinen magneettinen käyttöjärjestelmä, joka tuottaa hiljaisia ​​ja hallittuja mikrovärähtelyjä, jotka vaikuttavat harjasten kärkiin. Tämä järjestelmä auttaa pitämään hampaihisi kohdistuvan paineen oikealla tasolla.

Käyttöjärjestelmä on myös pariliitos älykkään paineanturin kanssa. Jokaisen hammasharjan LED-valo muuttuu punaisesta valkoiseksi vihreäksi osoittamaan, kun harjaat liian kovaa tai liian pehmeää. Anturi säätää myös hammasharjan amplitudia suojellakseen ikeniäsi ja kiillettäsi.

Molempien hammasharjojen harjaspää on suunniteltu uudelleen kierretyillä harjaksilla ja tiheällä tuft-in-tuft-kokoonpanolla. Uudet päät yhdistävät värähtelevät ja pyörivät liikkeet varmistaakseen, että puhdistat syvästi suun jokaisen kulman. Lisäksi jokaisella hammasharjalla on yksilölliset harjaustilat, jotka auttavat sinua minkä tahansa tyylin puhdistuskokemuksessa. iO4:ssä on neljä ainutlaatuista tilaa, kun taas iO5:ssä on viisi.

Nämä tilat ovat Daily Clean, Whitening, Sensitive ja Super Sensitive, kun taas iO5:ssä on ylimääräinen intensiivinen tila. iO5:n kahvassa on myös LED-valot, jotka osoittavat, mitä tilaa käytät.

Jokaisen mallin mukana tulee matkalaukku ja latausasema, joka lataa hammasharjasi sen ollessa pystyssä. Jokaisessa laatikossa on myös vaihtoharjaspää; myöhemmin voit tilata lisää Oral-B:ltä.

Lopuksi voit käyttää iO-sovellusta siivousistunnon reaaliaikaiseen seurantaan ja valmennukseen. Sovelluksella on yksinkertainen käyttöliittymä, joten kuka tahansa voi helposti noutaa sovelluksen ja lähteä. Voit myös nähdä tilastoja, kuten viimeisimmän siivouksen ajan, suun peittävyyden prosenttiosuuden ja paljon muuta siivouksen aikana.

Oral-B:n uusimmat hammasharjat ovat saatavilla verkossa ja vähittäiskaupoissa Target-liikkeissä. Voit ostaa iO4:n hintaan 100 dollaria, kun taas iO5:n vähittäismyyntihinta on 120 dollaria.

🔥 Empfohlen:  32 tärkeintä Google-hakutilastoa vuonna 2023: UUSIA faktoja ja trendejä!