Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Orgaaninen linkkien rakentaminen: mitä se on & Kuinka tehdä se

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Orgaaninen linkkien rakentaminen: mitä se on & Kuinka tehdä se

Tämä opas selittää orgaanisen linkin rakentamisen.

Alta saat selville, mitä on orgaaninen linkkien rakentaminen, minkä tyyppisiä orgaanisia käänteisiä linkkejä voit hankkia, ja opit tämän digitaalisen markkinointistrategian merkityksestä hakukoneoptimoinnissa (SEO). Saat myös luettelon linkinrakennusstrategioista, joiden avulla voit parantaa verkkosivustosi orgaanista sijoitusta.

Tämän sivun loppuun mennessä ymmärrät linkkien orgaanisen rakentamisen merkityksen ja kuinka voit käyttää tätä menetelmää verkkosivustosi orgaanisen liikenteen lisäämiseen hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä.

Mikä on orgaaninen linkkien rakentaminen?

Orgaaninen linkkien rakentaminen on prosessi, jossa hankitaan orgaanisia linkkejä ilman verkkosivustojen välistä sopimusta tai aikomusta vaikuttaa hakukonesijoituksiin. Orgaaniset linkkien rakentamiskäytännöt noudattavat Googlen Verkkovastaavan hakuohjeita.

Orgaanisten linkkien tyypit

 • Toimitukselliset linkit: Nämä linkit hankitaan luonnollisesti sisällön ansioiden perusteella. Toimitukselliset linkit ovat eräitä parhaista orgaanisten käänteisten linkkien tyypeistä, joita verkkosivusto voi vastaanottaa sivun ulkopuoliselle SEO:lle.
 • Resurssilinkit: Nämä linkit sijoitetaan orgaanisesti verkkosivuille, joilla on kuratoituja luetteloita ulkoisille verkkosivustoille johtavista hyperlinkeistä.
 • Linkit sosiaaliseen mediaan: Nämä linkit saadaan orgaanisten linkkien rakentamiskampanjoiden kautta, jotka kannustavat ihmisiä jakamaan verkkosivuston linkkejä sosiaalisen median tileillään.
 • Älä seuraa linkkejä: Nämä ovat hyperlinkkejä, jotka osoittavat takaisin verkkosivustolle, jonka hakukoneet voivat indeksoida. Dofollow-linkit ovat arvokkaimpia hankittavia orgaanisia käänteisiä linkkejä, koska ne lasketaan viittaavan sivuston luottamuslauseeksi, mikä voi lisätä kohde-URL-osoitteen PageRank-arvoa hakukoneoptimoinnissa.
 • Nofollow-linkit: Nämä ovat verkkosivustolle takaisin osoittavien hyperlinkkien heikoin muoto, koska niitä ei aina lasketa toimituksellisena äänestyksenä. Nofollow-linkit, jotka on merkitty rel=nofollow-attribuutilla, ovat vihjeitä eivätkä ohjeita PageRank-arvon välittämiseen kohdeverkkosivulle.

Orgaanisten linkkien rakentamisen merkitys

Orgaaninen linkkien rakentaminen on tärkeää, koska se lisää orgaanista verkkosivustoliikennettä, sijoituksia hakukoneissa ja luottamusta. Orgaaninen linkkien rakentaminen on tärkeä tekijä siinä, miten Google luokittelee verkkosivut SERP:issä ja minkä sisällön verkkovastaavat pitävät käyttäjilleen tärkeänä.

Jotkut orgaanisen linkin rakentamisen tärkeimmistä eduista ovat:

 • Lisää kohdesivuston verkkotunnuksen valtuutusta.
 • Lisää yksittäisten URL-osoitteiden sivun auktoriteettia.
 • Parantaa yleistä näkyvyyttä hakukoneissa korkeamman orgaanisen sijoituksen ansiosta Googlessa, Yahoossa ja Bingissä.
 • Tarjoaa enemmän viittausliikennettä muilta sivustoilta, joista ei tarvitse maksaa.
 • Kasvata tuloja parantuneesta hakukonesijoituksesta ja liikenteestä.
 • Lisää bränditietoisuutta yritykselle Internetissä.
 • Parantaa yleistä luottamusta kohdesivustoon.
 • Tarjoaa jatkuvaa verkkosivuston mainostamista muiden sivustojen toimesta.
🔥 Empfohlen:  Kuinka mennä viraaliseksi: geenit ja meemit

Orgaaninen linkkien rakentaminen noudattaa myös Googlen Webmaster Guidelines -ohjeita, jotka kieltävät linkkijärjestelyt (eli epäorgaaniset linkkien rakentamiskäytännöt), joita käytetään luomaan luonnottomia käänteisiä linkkejä, joilla manipuloidaan verkkosivuston sijoitusta SERP:issä.

Kuinka tehdä orgaaninen linkkien rakentaminen

Julkaise korkealaatuista sisältöä

Tehokkain tapa tehdä orgaanista linkkien rakentamista on julkaista korkealaatuista sisältöä, joka vastaa käyttäjien hakutarkoituksia. Jos sisältö on huonosti kirjoitettua, sitä ei ole tutkittu kunnolla tai se jättää vierailijan tyytymättömäksi, muut sivustojen omistajat eivät linkitä siihen yhtä paljon.

Kirjoita trendikkäistä aiheista

Kun julkaiset ensimmäisenä artikkeleita trendaavista aiheista, sisältösi sijoittuu korkealle kuuman aiheen avainsanojen SERP-arvosteluissa. Tämä voi sitten johtaa siihen, että muut sivustot luovat orgaanisia linkkejä verkkosivustollesi viitteenä (tai lainauksena) sisällössään. Tämä orgaaninen linkkien rakentamisstrategia tunnetaan myös nimellä newsjacking, joka on prosessi, jossa ideoitasi lisätään tuoreisiin uutisiin saadaksesi lisää medianäkyvyyttä ja käänteisiä linkkejä.

Luo linkitettävissä olevia resursseja

Luomalla linkitettäviä resursseja, kuten ilmaisia ​​tuotteita, palveluita, oppaita, ohjelmistoja, e-kirjoja, PDF-tiedostoja, malleja jne., on helpompi hankkia orgaanisia linkkejä, koska sisällössä on sisäänrakennettu jaettavuus. Katso tästä liittyvästä oppaasta kuinka luoda käänteisiä linkkejä ilmaiseksi tällä menetelmällä ja muilla.

Toimialan tosiasiat ja tilastot

Faktat ja tilastot ovat toinen erinomainen strategia orgaanisten linkkien rakentamiseen. Ihmiset haluavat lainata tietoja omissa artikkeleissaan ilman, että heidän tarvitsee tehdä tutkimusta, joten he käyvät hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä, löytääkseen faktoja ja tilastoja, joita he voivat lisätä sisältöönsä ja linkittää takaisin luottojen lähteeseen. Tämä on suosittu tapa luoda tehokkaita käänteisiä linkkejä korkean verkkotunnuksen viranomaissivustoista. Se on myös yksi tässä toisessa oppaassa esitellyistä menetelmistä, joka sisältää lisävinkkejä laadukkaiden käänteisten linkkien saamiseksi.

Ryhdy toimittajien lähteeksi

Kuten tällä sivulla aiemmin mainittiin, toimitukselliset linkit ovat joitain parhaista orgaanisten käänteisten linkkien tyypeistä, joita voit saada verkkosivustollesi. Voi kuitenkin viedä aikaa, jotta alasi bränditietoisuus ja asiantuntemus lisääntyvät, jotta suuret uutiskanavat korostuvat. Siksi HARO on hyvä palvelu liittyä orgaaniseen linkkien rakentamiseen. HARO yhdistää sivustojen omistajat toimittajiin, jotka etsivät asiantuntemusta sisällyttääkseen sisältöään lähteisiin, joilla on tätä asiantuntemusta. HAROlla on helppo hankkia toimituksellisia linkkejä, jotka noudattavat Googlen verkkovastaavan ohjeita. Katso tästä aiheeseen liittyvästä oppaasta, kuinka HAROa käytetään käänteislinkkeihin saadaksesi lisätietoja.

🔥 Empfohlen:  Tekoälyn työllisyysmaiseman muuttaminen – AlmaBetter Data Science LER -ohjelma

Keskity pitkähäntäisiin avainsanoihin

Pitkähäntäiset avainsanat ovat lauseita, jotka ovat vähintään 4 sanan pituisia ja joiden SEO-kilpailu on yleensä vähäistä. Tämä tarkoittaa, että voit kirjoittaa ja optimoida artikkelin, joka voi sijoittua korkealle SERP:ssä ilman, että se tarvitsee niin paljon käänteisiä linkkejä URL-osoitteeseen, joka on sivun ulkopuolinen SEO-signaali, jota tarvitaan kilpailukykyisille lyhyille avainsanoille. Ja jos saavutat 1–3 parhaan sijoituksen kohdeavainsanoillesi Googlessa, Yahoossa tai Bingissä, verkkosivustojen omistajat, jotka etsivät osuvaa sisältöä linkitettäväksi, lisäävät todennäköisesti orgaanisen käänteisen linkin sivustoosi.

Osallistu teollisuusyhteisöihin

Mitä aktiivisempi olet toimialayhteisöissä ja jaat samalla arvokkaita oivalluksia, sitä enemmän sinuun luotetaan alasi asiantuntijana. Tämä voi johtaa enemmän orgaanisiin linkkeihin, koska muut yhteisön jäsenet tuntevat olevansa yhteydessä sinuun ja ovat halukkaampia lisäämään hyperlinkkejä sisältöösi sivustojensa oleellisista artikkeleista.

Käytä sosiaalista mediaa orgaaniseen linkkien luomiseen

Jos olet tosissasi orgaanisen linkin rakentamisessa, sinulla tulisi olla yrityksellesi vähintään yksi sosiaalisen median tili, jota käytät aktiivisesti vanhan ja uuden sisällön jakamiseen. Sosiaalinen media on enimmäkseen numeropeliä. Mitä useammin kirjoitat alustalla, sitä enemmän orgaanista saat seuraajien kanssa. Tämä voi johtaa siihen, että useammat ihmiset näkevät ja jakavat sisältösi, mikä voi luoda rajattoman määrän orgaanisia käänteisiä linkkejä. Tutustu tähän sosiaalisen median linkkien rakentamisoppaaseen saadaksesi luettelon kaikista tavoista, joilla voit luoda linkkejä alustoihin, kuten Facebook, Twitter, YouTube, Reddit, Pinterest jne.

Hanki linkkejä haastatteluista

Jos haluat saada lisää dofollow-linkkejä, sinun kannattaa käyttää haastatteluja orgaanisena linkkien rakentamisstrategiana. Kuten tällä toisella dofollow-käänteislinkkien hankkimista käsittelevällä sivulla mainittiin, voit ottaa yhteyttä alaan liittyvien podcastien ja YouTube-ohjelmien isäntäihin ja pyytää heitä haastateltavaksi. Jos tämä valitaan, saat yleensä dofollow-linkin jakson muistiinpanoista ja/tai kontekstuaalisena linkkinä ohjelmaa mainostavan blogiviestin tekstiosassa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka valita paras verkkotunnus: verkkotunnuksen nimivinkkejä

Palkkaa orgaaninen linkkirakennuspalvelu

Jos olet valmis ulkoistamaan orgaanisen linkin rakentamisen ja sinulla on huomattava budjetti työhön, voit tutustua tähän luetteloon parhaista linkkien rakentamispalveluista löytääksesi hyvän toimiston. Työskentelemällä ammattimaisen linkkien rakentajan kanssa voit kehittää muita verkkosivustosi ja liiketoimintasi näkökohtia samalla, kun orgaanisia linkkejä luodaan sinulle kuukausi toisensa jälkeen.

Organic Link Building Yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä orgaanisen linkin rakentamisen oppaasta.

Kuten huomasit, orgaaninen linkkien rakentaminen on prosessi, jossa hankitaan orgaanisia käänteisiä linkkejä verkkosivustolle ilman sivuston omistajien välistä sopimusta tai aikomusta vaikuttaa hakukonesijoituksiin. Orgaanisten linkkien rakentaminen on digitaalisen markkinoinnin turvallisin strategia orgaanisen sijoituksen ja liikenteen lisäämiseksi samalla kun noudatat hakukoneen ohjeita sivun ulkopuoliselle SEO:lle.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.