Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Orgaaniset linkit: merkitys, esimerkit & Orgaanisten käänteisten linkkien saaminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Orgaaniset linkit: merkitys, esimerkit & Orgaanisten käänteisten linkkien saaminen

Tämä opas selittää orgaaniset linkit.

Alta löydät orgaaniset linkit, orgaanisten käänteisten linkkien merkityksen hakukoneoptimoinnissa (SEO) ja esimerkkejä orgaanisista linkeistä. Löydät myös tämäntyyppisen linkkien rakentamisen edut sekä luettelon menetelmistä, joilla voit saada lisää orgaanisia korkealaatuisia linkkejä verkkosivustollesi.

Tämän sivun loppuun mennessä ymmärrät orgaanisten linkkien merkityksen ja kuinka voit käyttää näitä hyperlinkkejä parantaaksesi verkkosivustosi SEO-sijoituksia hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä.

Mitä ovat orgaaniset linkit?

Orgaaniset linkit ovat linkkejä, jotka verkkosivusto saa orgaanisesti, koska muut sivuston omistajat pitävät resurssia korkealaatuisena sisältöä, johon kannattaa linkittää heidän verkkosivustoltaan, blogissaan tai sosiaalisen median tilillään.

Orgaanisten käänteisten linkkien merkitys

Orgaaniset käänteiset linkit ovat tärkeitä, koska ne auttavat verkkosivustoa saamaan viittausliikennettä, edustavat muiden sivustojen omistajien luottamusta ja niillä on tärkeä rooli hakukoneiden orgaanisessa sijoituksessa. Orgaaninen käänteinen linkki on sivun ulkopuolinen luottamussignaali sekä sijoitusalgoritmeille että käyttäjille.

Orgaanisten käänteisten linkkien edut

 • Lisää verkkotunnuksen auktoriteettia verkkosivustolle.
 • Lisää sivun auktoriteettia yksittäisille URL-osoitteille.
 • Parantaa orgaanista sijoitusta Googlessa, Yahoossa ja Bingissä.
 • Lisää viittausliikennettä.
 • Lisää tuloja paremmasta sijoituksesta ja liikenteestä.
 • Lisää bränditietoisuutta Internetissä.
 • Lisää uskottavuutta linkkiäänestyksellä.
 • Korkeammat muuntoprosentit lisääntyneiden luottamussignaalien ansiosta.
 • Nopeampi linkitetyn sisällön indeksointi parantaaksesi hakukoneen näkyvyyttä.
 • Muiden sivustojen jatkuva verkkosivustopromootio.
 • Lisää verkkosivustosi näyttökertoja.
 • Noudattaa Googlen Webmaster Guidelines -ohjeita, jotka kieltävät linkkijärjestelyt, joita käytetään luontaisten käänteisten linkkien luomiseen.

Voit oppia lisää näistä orgaanisten linkkien eduista ja löytää lisää orgaanisten linkkien etuja tältä aiheeseen liittyvältä sivulta: linkkien rakentamisen edut.

Esimerkkejä orgaanisista linkeistä

 • Dofollow-linkki toisen sivuston verkkosivustolle, joka viittaa alkuperäisellä verkkosivustolla julkaistuun tilastoon.
 • Nofollow-linkki verkkosivustolle uutisartikkelista, joka sisältää lainauksen yrityksen omistajalta ja käänteisen linkin yrityksen kotisivulle.
 • Sarja orgaanisia sosiaalisen median käänteisiä linkkejä, jotka saadaan luonnollisesti muiden sosiaalisen median tilien jakamaan sisältöön.
 • Orgaaninen linkki kolmannen osapuolen resurssisivulla, jota sivuston omistaja ei ole pyytänyt.
 • Käänteinen linkki, joka on ansaittu ansioiden kautta sivuston korkealaatuisen sisällön ansiosta.
 • Orgaaninen käänteinen linkki, joka tulee tyytyväiseltä asiakkaalta, joka haluaa linkittää verkkosivustolle oman bloginsa, sivustonsa tai sosiaalisen median tilinsä kirjoittaessaan arvostelua.
 • Wikipedian kaltaisen sivuston lainauslinkki, joka antaa ansioksi alkuperäisen teoksen.
 • Kaikki linkit, jotka on hankittu orgaanisesti ilman sivustojen välistä sopimusta.
🔥 Empfohlen:  Sijoitusalusta Groww käynnistää päivänsisäisen kaupankäynnin ja ETF:t

Kuinka saada orgaanisia käänteisiä linkkejä

Julkaise korkealaatuista sisältöä

Ensimmäinen tapa saada orgaanisia käänteisiä linkkejä on julkaista korkealaatuista sisältöä, joka täyttää käyttäjien hakutavoitteet. Mitä paremmin sisältösi pystyy vastaamaan hakukoneiden käyttäjien tarpeisiin, sitä korkeammalle se voi sijoittua hakukoneiden tulossivuilla (SERP:t) kohdeavainsanoilleen. Ja mitä korkeammalle sisältö sijoittuu SERP:issä, sitä enemmän muut sivuston omistajat löytävät verkkosivun ja mahdollisesti linkittävät siihen sivustostaan.

Optimoi pitkähäntäisille avainsanoille

Toinen tapa saada orgaanisia linkkejä on optimoida pitkän pyrstön avainsanat. Pitkähäntäinen avainsanailmaus, joka on vähintään 4 sanaa pitkä, aiheuttaa yleensä vähemmän SEO-kilpailua, joten voit sijoittua sisältösi paremmaksi SERP:issä tarvitsematta niin monta käänteistä URL-osoitetta.

Lisäksi, jos verkkosivustosi on yksi ainoista sivustoista, jotka optimoivat ja sijoittuvat 1–3 parhaan orgaanisen haun sijoitukseen Googlessa, Yahoossa ja Bingissä tietyn pitkän pyrstön avainsanan perusteella, muut verkkosivustojen omistajat, jotka etsivät linkitettävää sisältöä. ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lisätä orgaaninen linkki sivustoosi.

Ryhdy toimittajien lähteeksi

Suosittu tapa saada orgaanisia käänteisiä linkkejä verkkosivustoilta, joilla on korkea verkkotunnusvaltuutus, on käyttää HARO-nimistä palvelua. HARO yhdistää sivustojen omistajat toimittajiin, jotka etsivät asiantuntemusta sisällyttääkseen sisältöään lähteisiin, joilla on tätä asiantuntemusta. Tutustu tähän liittyvään oppaaseen HAROn käyttämisestä käänteislinkkeihin.

Pyydä orgaanisia käänteisiä linkkejä

Yksinkertainen strategia hankkia lisää orgaanisia linkkejä verkkosivustollesi on pyytää niitä lukijoiltasi. Voit lisätä sivun ylä- tai alaosaan yksinkertaisen viestin, jossa lukee jotain tällaista: “Jos pidät tätä artikkelia hyödyllisenä, harkitse sen jakamista tai linkittämistä siihen omalta sivustoltasi, jotta muut voivat nauttia.”

Luo fakta- ja tilastoviestejä

Julkaisemalla luettelon tosiasioista tai tilastoista toimialaasi varten voit luoda enemmän orgaanisia käänteisiä linkkejä verkkosivustollesi. Asiantuntijat haluavat lainata tietoja omissa artikkeleissaan, ja jos teet omia tutkimuksia, tuotat tapaustutkimuksia tai analysoit alan tietoja raportoidaksesi niistä alkuperäisen tutkimuksen avulla, tämäntyyppinen sisältö voi saada paljon tehokkaita käänteisiä linkkejä. Katso tästä liittyvästä oppaasta kuinka luoda käänteisiä linkkejä ilmaiseksi tällä menetelmällä ja muilla.

🔥 Empfohlen:  Miten tulla sisällöntuottajaksi & Saako kokopäivätuloa vuonna 2023?

Linkitä lisää saadaksesi orgaanisia linkkejä

Jos haluat rakentaa enemmän korkealaatuisia orgaanisia käänteisiä linkkejä toimialasi viranomaissivustoilta, voit linkittää niille sivustoille ja kertoa heille siitä. Tämä strategia mainitaan tässä toisessa oppaassa kuinka saada korkealaatuisia käänteisiä linkkejä; yksinkertainen prosessi on kuitenkin sisällyttää artikkeleihisi lainauksia, faktoja ja tilastoja muilta alasi vaikuttajilta. Lähetä sitten heille viesti, jossa kerrot, että ne on sisällytetty sisältöösi. Jotkut näistä ihmisistä linkittävät artikkeliin omasta blogistaan, verkkosivustostaan ​​tai sosiaalisen median tileistään, koska se lisää heidän uskottavuuttaan.

Osallistu teollisuusyhteisöihin

Käänteisten linkkien räjäyttäminen Facebook-ryhmissä ja Reddit-säikeissä on nopea tapa saada porttikielto; Jos kuitenkin osallistut aktiivisesti alan yhteisöihin ja sinusta tulee luotettava tietolähde, voit ajoittain pudottaa verkkosivustolinkin asiaankuuluvaan artikkeliin. Tämä orgaaninen hakumarkkinointistrategia voi auttaa sinua lisäämään sisällön näkyvyyttä saadaksesi luonnollisempia linkkejä.

Tarjoa ilmainen palvelu luonnonmukaisille käänteisille linkeille

Kaikki rakastavat ilmaisia ​​asioita. Ja jos luot korkealaatuisen kirjan, PDF:n tai kurssin ja annat sen ilmaiseksi yleisöllesi, voit luoda paljon orgaanisia käänteisiä linkkejä nopeasti, kun se jaetaan Internetissä.

Jaa linkkejä sosiaalisessa mediassa

Jos haluat tosissasi hankkia lisää orgaanisia linkkejä, sinun tulee perustaa vähintään yksi sosiaalisen median tili yrityksellesi ja jakaa aktiivisesti vanhaa ja uutta sisältöä alustalla lisätäksesi sen näkyvyyttä. Voit tutustua tähän liittyvään sosiaalisen median linkkien rakentamisoppaaseen saadaksesi luettelon kaikista tavoista, joilla voit jakaa linkkejä alustoilla, kuten Facebook, Twitter, YouTube, Reddit, Pinterest ja muilla.

Tule haastateltavaksi

Kuten tällä toisella dofollow-kääntelinkkien hankkimista käsittelevällä sivulla mainittiin, voit saada haastattelun podcastissa, YouTube-videossa tai kirjallisessa artikkelissa luodaksesi verkkosivustolinkkejä. Tämän tyyppisen sisällön isännät ja kirjoittajat tietävät hakukoneoptimoinnin ja orgaanisten linkkien rakentamisen merkityksen, joten he yleensä sisältävät dofollow-linkin etusivullesi tai tiettyyn URL-osoitteeseen, jolle haluat eniten PageRank-arvoa välitettävän vastineeksi haastattelusta. alan asiantuntija.

🔥 Empfohlen:  Puhehaun määritelmä & Merkitys

Orgaanisten linkkien yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä orgaanisia linkkejä koskevasta oppaasta.

Kuten huomasit, orgaaniset linkit ovat käänteisiä linkkejä, jotka verkkosivusto saa orgaanisesti, koska muut sivuston omistajat pitävät resurssia linkittämisen arvoisena heidän verkkosivustollaan, blogissaan tai sosiaalisen median tilillään. Orgaaniset käänteiset linkit ovat tärkeitä hakukoneoptimoijalle, koska korkealaatuiset linkit auttavat parantamaan verkkotunnuksen ja yksittäisten verkkosivujen sijoitusta hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.