Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Orposivun määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Orposivun määritelmä & Merkitys

Mikä on orposivu?

Orposivu on verkkosivu, johon ei ole linkitetty miltään muulta verkkosivuston sivulta. Orposivut ovat täysin eristettyjä, ja ainoa tapa, jolla käyttäjät pääsevät sivulle, on käyttää suoraa linkkiä.

Sivuston arkkitehtuuriongelmat, CMS luo uusia URL-osoitteita sivun luomisprosessin aikana tai unohda poistaa vanhan sivun, joka ei enää sisällä linkkejä, ovat syynä siihen, miksi orposivut ilmestyvät.

Näiden sivujen löytäminen voi olla vaikeaa, koska niitä ei ole helppo käyttää. Saapuvien linkkien etsiminen kolmansien osapuolien verkkosivustoilta voi paljastaa orposivun. Joissakin tapauksissa orposivut sijoittuvat edelleen hakutuloksiin ja näkyvät hakutuloksissa.

Orposivut vaikuttavat verkkosivuston hakukoneen tehokkuuteen vähentämällä sen indeksointibudjettia ja vetämällä verkkotunnuksen valtuutusta alas. Google on myös julkisesti ilmoittanut, että verkkosivujen, joiden haluat sijoittuvan korkealle hakemistossaan, tulee sisältää sisäisiä linkkejä (eli ne eivät saa olla orposivuja).

Siksi, jos verkkosivustolla on liikaa orposivuja, se voi osoittaa hakukoneen algoritmeille, että sivustolla ei ole paljon sivuja, jotka olisivat käyttäjien näkemisen arvoisia hakukonetulossivuilla (SERPs).

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Google Panda Definition & Merkitys