Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Osta Facebookin kommentteja, vastauksia ja tykkäyksiä: 10 parasta sivustoa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Osta Facebookin kommentteja, vastauksia ja tykkäyksiä: 10 parasta sivustoa

Kiireessä?
Paras paikka ostaa Facebook-kommentteja, -vastauksia ja -tykkäyksiä vuonna 2023, kuten löytyy meidän sivustoltamme, on UseViral!


Facebook on saanut käyttäjiä ympäri maailmaa useiden vuosien ajan.

Sosiaalinen alusta kehittyi, laajensi palvelujaan yrityksille ja siitä tuli yksi maailman suurimmista markkinointialustoista.

Suurin osa sosiaalisesta vuorovaikutuksesta tapahtuu verkossa, joten sitoutumisesta on tullut tärkeä mittari monille Facebookin käyttäjille.

Lisäksi tämä sitoutuminen voi olla tarpeen luovalle henkilölle, yritykselle, joka lanseeraa uuden tuotteen, tai henkilölle, joka haluaa parantaa tilastojaan.

Tästä huolimatta tämä artikkeli erittelee parhaat paikat ostaa Facebook-kommentteja, kommenttivastauksia ja jopa kommenttien tykkäyksiä.

  1. Käytä Viralia – 🏆
  2. Media herra
  3. Hanki seuraaja
  4. Osta Real Media
  5. Osta FB-kommentteja
  6. Sosiaalinen pomo
  7. Buzzvoice
  8. Likesgeek
  9. Osta sosiaalisen median markkinointia
  10. AppSally

1. Käytä Viralia

UseViral on hyödyllinen, jos etsit sitä paikkaa, josta voit ostaa kommentteja, jos haluat laajan valikoiman palveluita ja haluat samalla pystyä kasvattamaan muuta sosiaalista mediaasi.

He voivat auttaa sinua Instagramissa, Twitterissä, Spotifyssa, lista jatkuu.

👉 Osta Facebook-kommentteja

👉 Osta Facebook-kommenttivastauksia

👉 Osta Facebook-kommenttitykkäyksiä

He puhuvat verkkosivuillaan paljon siitä, miksi Facebook-kommentteja, -vastauksia ja -tykkäyksiä kannattaa ostaa – ja he puhuvat myös siitä, kuinka heillä on korkea luottamus asiakkaisiinsa, ja lupaavat orgaanisia kommentteja.

Ne ohjaavat sinut vaiheittaisen prosessin läpi, kuinka voit ostaa mukautettuja Facebook-kommentteja, jotta et tule kokemaan prosessia millään tavalla vaikeaksi.

2. Median herra

Kommenttien ostamisesta Facebookille on tulossa paljon yleisempi osa monien käyttäjien markkinointitaktiikoita.

Tämän palvelun taustalla oleva konsepti on se, että voit välittömästi hyödyntää Facebook-käyttäjäkantaa entisestään uuden vaikutuksen ja sitoutumisen avulla sen sijaan, että odotat kuukausia kasvaakseen orgaanisesti.

👉 Hanki Facebook-kommentteja

👉 Hanki Facebook-kommenttivastaukset

👉 Hanki Facebook-kommenttitykkäyksiä

Totuus menestyksen löytämiseen Facebookissa on maineesi, osuvuutesi ja uskottavuutesi vahvistaminen, jotka kaikki voidaan luoda lisäämällä sitoutumista sosiaaliseen alustaan.

Media Misterin avulla kaikki kommentit saadaan live- ja laillisilta profiileilta ympäri maailmaa.

Halutessasi voit ostaa Facebook-viestien kommentteja henkilöiltä useissa maissa, kuten Ranskassa, Brasiliassa, Thaimaassa ja muissa maissa.

Tarvittaessa yritys voi toimittaa myös sukupuolikohtaisia ​​kommentteja.

Kun tilausmäärät vaihtelevat 10 – 500 kommentin välillä, hinnoittelu alkaa vain 2 dollarista erityistarpeidesi perusteella.

Media Misterin tiimi varmistaa myös turvallisen ja luotettavan palvelun asiakkailleen. Facebookilla on melko tiukat säännöt ja määräykset kommenttiosiossa.

Lisäksi on tärkeää varmistaa, että kommentit alustalla ovat täysin alkuperäisiä, turvallisia ja oikeiden ihmisten luomia.

He eivät käytä malli- tai bottikommentteja, eivätkä tekstiä toistavia pyöriviä ohjelmistoja.

Facebook-vastausten ostaminen on yhtä onnistunutta kuin niiden saaminen orgaanisesti. Toisaalta nämä eivät toimi sinulle, jos ne näyttävät roskapostilta eivätkä liity viestiin.

Toisaalta valehuomautukset ovat erittäin haitallisia.

Ne voivat vaarantaa maineesi tai johtaa siihen, että Facebook ilmoittaa tilisi. Siitä huolimatta kilpailu on vain lisääntymässä Facebook-alustalla.

Joskus tarvitset muutaman tempun hihaasi erottuaksesi muista. Media Misterin kommenttivastaukset osoittavat, että pottisi ovat aitoja, hyvämaineisia ja laillisia.

Lisäksi, kun ostat kommentteja tai vastauksia, tämä antaa vaikutelman, että olet kiinnostunut ja sisältösi on suosittua.

Facebook-tykkäysten ostaminen ei ole uusi asia sosiaalisessa alustassa, ja se on ollut saatavilla jo jonkin aikaa.

Monet väittävät, että tämäntyyppisissä palveluissa ei ole etiikkaa, eikä keskustelu pysähdy hetkessä, eikä myöskään kannustin ostaa Facebook-kommenttien tykkäyksiä ja auttaa ohittamaan orgaanisen kasvun vaihetta.

Haluat ensin analysoida monenlaisia ​​saatavilla olevia tykkäyksiä ja määrittää tarpeitasi. Facebook

Tykkäyksillä on useita eri tarkoituksia, joista jokaisella on omat etunsa ja mahdollisuus vaikuttaa erilaisiin henkilöihin tai yrityksiin.

Ilmeisin etu Facebook-tykkäysten ostamisesta on kyky lisätä välittömästi lähes minkä tahansa postauksen tai kommentin tärkeyttä ja arvoa.

Media Mister on tällä hetkellä yksi luotettavimmista Facebook-markkinointityökalujen alustoista, jotka ovat luotettavia.

Tämä tunnettuus puhuttelee paljon olemassa olevia ja potentiaalisia asiakkaita, sillä heidän Facebook-tilien turvallisuus on välttämätöntä.

Tällaisten palvelujen käyttö voi olla riskialtista Facebookin yleisten käyttöehtojen vuoksi, vaikka se olisi täysin laillista.

3. Hanki Seuraaja

Toinen erinomainen valinta listallamme, GetAFollower, on ollut monien sosiaalisen median markkinoijien suosikkivalinta.

He ovat tarjonneet laadukkaita palveluita vuosia ja näyttävät jatkuvasti laajentavan etujaan aina kun mahdollista.

Yritys vakuuttaa asiakkailleen, että kaikki kommentit ovat aitoja, ja he jopa tarjoavat mukautettuja kommentteja useista maista, jolloin voit kohdistaa tiettyihin väestötietoihin.

🔥 Empfohlen:  14 parasta hakukoneoptimointityökalua vuonna 2023

He väittävät myös tarjoavansa jatkuvasti korkealaatuisia kommentteja, jotka taatusti lisäävät käyttäjien sitoutumista viesteihisi.

Lisäksi, jos aiot ostaa Facebook-tykkäyksiä ja kommentteja GetAFollowerilta, henkilökohtaiset tietosi ovat täysin turvassa koko prosessin ajan, ja voit nauttia turvallisesta ja käyttäjäystävällisestä verkkosivustosta.

Heti kun teet tilauksesi, voit odottaa, että Facebook-kommenttisi toimitetaan välittömästi ilman vaivaa.

He hyväksyvät myös monia erilaisia ​​maksutapoja, kuten MasterCard, PayPal ja jopa Bitcoin.

Tätä verkkosivustoa pidetään säännöllisesti yhtenä luotettavimmista maksujen käsittelyssä.

Maksutapojen moninaisuus ja tarjotun turvallisuuden taso saavat asiakkaat tuntemaan olonsa turvalliseksi, mikä saa heidät palaamaan lisää.

Jos etsit tiettyä kommenttiominaisuutta, GetAFollower tarjoaa mukautettuja, satunnaisia ​​ja emojikommentteja, joiden avulla voit hankkia erilaisia ​​kommentteja Facebook-viesteihisi.

Kuten heidän kommenttinsa, GetAFollowerin kommenttivastauspalvelu on yhtä korkealaatuinen.

Lisäksi yritys hankkii vain aitoja kommentteja oikeilta käyttäjiltä, ​​mikä lisää viestisi sitoutumista ja muiden Facebook-käyttäjien kiinnostusta.

He tarjoavat myös 100 % rahat takaisin -takuun kaikille tilauksilleen 24/7-asiakastuella.

Kommenttivastausten hyödyntäminen on loistava tapa lisätä julkaisun aitoutta ja saada lisää orgaanista sitoutumista.

Onneksi GetAFollower ei myöskään riko pankkiasi, sillä voit ostaa Facebook-kommenttivastauksia jopa 2 dollarilla.

Lisäksi voit odottaa, että kommenttisi vastaukset toimitetaan oikea-aikaisesti orgaanisessa tahdissa, jotta viestisi ei lähetä roskapostia.

On tärkeää, että valitset palvelun, jolla ei ole negatiivista historiaa tilin eston saamisesta roskapostisisällön vuoksi.

Tämä voi tapahtua nopeasti pelkästään sosiaalisen osallistumisen taajuudella.

Itse sisällöstä puhumattakaan; Jos kommentit ovat vain sekalaisia ​​kirjaimia tai roskapostia lähetettyjä hymiöitä, Facebook havaitsee helposti tällaisen toiminnan.

Facebook-sivujen, viestien tai kommenttien tykkäämisen ostaminen GetAFollowerilta maksaa itsensä takaisin ajan myötä ja on melko halpa strategia Facebook-tilisi menestyksen varmistamiseksi.

Voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin nähdään orgaanisesta kasvamisesta saatavat palkkiot.

Jos käytät vain pienen summan rahaa Facebook-kommenttitykkäyksiin, se saattaa auttaa sinua laajentamaan yleisöäsi ja houkuttelemaan tulevaa kasvua ja jopa potentiaalisia tuloja.

Tehokas bränditietoisuus on ratkaisevan tärkeää, jotta yritykset voivat kertoa asiakkaille, mistä heillä on kysymys, ja saada yrityksen nimi yleisön eteen.

Mitä enemmän brändisi tunnetaan laajalti, sitä todennäköisemmin se menestyy pitkällä aikavälillä. Lisäksi haluat rakentaa julkista tietoa siitä, mitä yritykselläsi on tarjota kuluttajille.

Ihmiset vierailevat yrityksesi Facebook-sivulla, koska he haluavat olla sitoutuneita ja pysyä ajan tasalla uusista tapahtumista.

Orgaanisia tykkäyksiä on yleensä vaikea saada Facebookin keskimääräiselle käyttäjälle.

Ei ole paljon käyttäjiä, jotka haluavat pysyä yrityksesi sivulla, jos viesteissäsi ei ole toimintaa.

Jos viestisi ovat kuitenkin täynnä kommentteja ja tykkäyksiä, Facebook-sivusi sitoutuminen lisääntyy ajan myötä.

Tykkäysmäärän kasvun ansiosta tuot sivullesi orgaanisesti enemmän vierailijoita ja potentiaalisia asiakkaita.

GetAFollowerin käyttäminen aitojen Facebook-kommenttitykkäysten luomiseen on yksinkertainen ja tehokas tapa parantaa yleistä orgaanista sitoutumista.

4. Osta Real Media

On tärkeää harjoittaa due diligence -toimintaa ja tehdä liiketoimintaa vain tuloksia tuottavien yritysten kanssa.

Jos haluat ostaa oikeita Facebook-kommentteja, voit saada laadukkaita kommentteja Buy Real Mediasta.

Lisäksi ne tarjoavat myös kommentteja, joista voit olla varma, että ne liittyvät viestisi aiheeseen.

Orgaaniselta näyttävien kommenttien ostaminen on täysin turvallista. Lisäksi niiden tulee aina olla alkuperäisiä ja liittyä sisältöösi kaikissa olosuhteissa.

Vaihtoehtoisesti Facebook voi havaita ne välittömästi ja poistaa ne, tai yleisösi voi löytää taktiikkasi ja mahdollisesti paljastaa sinut niille.

Osta Real Media tekee aitojen Facebook-kommenttien ostamisesta edullista ja yksinkertaista.

He lupaavat turvallisia ja luotettavia kommentteja kaikenlaisella Facebook-sisällöllä, jonka heidän omistautunut henkilökuntansa on kehittänyt alusta alkaen pitääkseen kommenttisi sisällön kannalta merkityksellisinä.

Yritys antaa sinun valita tiiminsä kuratoimien satunnaisten kommenttien tai henkilökohtaisten Facebook-kommenttien välillä, joissa hallitset tiettyä tekstiä ja sanamuotoa.

Osta kommentit halvimmilla saatavilla olevilla hinnoilla, jotka on aina tuettu niiden yksinomaisella takuulla.

Buy Real Median ammattilaiset ovat auttaneet monia asiakkaita ympäri maailmaa heidän Facebook-sitoutumisstrategiassaan yli kymmenen vuoden ajan.

Lisäksi he toimittavat Facebookille vain aitoja kommentteja, ja kuratoidut kommenttivastaukset ovat laadukkaita, joita vain Buy Real Media voi tarjota.

Kun ostat heiltä mukautettuja Facebook-kommentteja, voit personoida kirjoitetun materiaalin ja levittää ne orgaanisesti.

Lisäksi kaikki kommentit tulevat aidoilta henkilöiltä, ​​joilla on live ja voimassa oleva Facebook-tili.

Puhumattakaan siitä, että he ovat yksi turvallisimmista paikoista ostaa FB-kommentteja ja -vastauksia.

He käsittelevät maksuja käyttämällä PayTR-nimistä infrastruktuuria, joka varmistaa, että kaikki henkilökohtaiset taloudelliset tiedot ja tiedot on suojattu uusimmalla 256-bittisellä SSL-salaustekniikalla.

Yrityksellä on vahvat turvaominaisuudet, jotka varmistavat täysin turvalliset tapahtumat verkkosivuillaan riippumatta siitä, mitä maksutapaa päätät käyttää.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada Missouri IP-osoite vuonna 2023 (parhaat VPN-verkot)

Halusitpa sitten ostaa tykkäyksiä valokuville, tekstiviesteille tai erityisille kommenteille, Buy Real Media on luotettava kautta linjan.

Kuten tavallista, yritys tarjoaa sitoutumista vain aidoilta tileiltä, ​​eikä täytä sisältöäsi roskapostilla, eivätkä heidän Facebook-kommenttien tykkäyksensä koskaan saa tiliäsi merkittyä epäilyttävän toiminnan vuoksi.

Kaikki tykkäykset toimitetaan tehokkaasti, mutta turvallisesti, nopeasti, mutta silti orgaanisesti.

Facebook-kommenttitykkäysten ostaminen Buy Real Mediasta on nopeaa ja helppoa, ja markkinointipalvelu toimittaa tykkäykset yhdestä kahteenkymmeneenneljään päivään tilauksesi koosta riippuen.

Muista, että sen tulee näyttää mahdollisimman luonnolliselta, joten jos tilaat kymmeniä tuhansia Facebook-kommenttitykkäyksiä, tilauksen täysi toteutuminen voi kestää jopa pari viikkoa.

Kilpailu suosiosta sosiaalisessa mediassa on loputon, ja tykkäysten ostaminen sisällöllesi Facebookissa antaa sinulle alusta alkaen etulyöntiaseman hitaan orgaanisen kehityksen sijaan, joka voi viedä kuukausia tai jopa vuosia.

Jos ostat Facebook-kommenttitykkäyksiä, se tarjoaa sinulle osan kilpailusta ja voi auttaa sinua missä tahansa Facebook-tilisi elinkaaren vaiheessa.

Tämän artikkelin kolme ensimmäistä verkkosivustoa ovat parhaita ratkaisuja monenlaisiin palveluihin, jos aiot ostaa kommentteja Facebookissa.

Kaksi viimeistä, joista aiomme puhua, ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja, vaikka niitä ei olekaan niin laaja valikoima.

BuyFBComments tarjoaa juuri tämän, yhden yksinkertaisimmista Facebook-kommenttien tarjoajista.

Tällä hetkellä verkkosivusto tarjoaa useita tasoja kommenttien ostamiseen, ja voit mukauttaa jokaista tai syöttää vain muutaman ja saada ne kiertämään.

Tämä on yksinkertainen ja tehokas tapa lisätä sitoutumista.

Koska kyseessä on pienempi operaatio, voit myös odottaa nopeaa vastausaikaa heidän asiakaspalvelunsa asiantuntijoilta, jos kohtaat ongelmia tilauksesi kanssa.

On tärkeää huomata, että BuyFBComments ei tarjoa minkäänlaista tippasyöttötoimintoa näille kommenteille, joten niiden vastaanottamisnopeus voi olla jokseenkin satunnainen.

Siitä huolimatta on tärkeää muistaa, että jokaisella verkkosivustolla on oma tapansa kuratoida näitä kommentteja, ja sinun tulee aina käydä läpi, mitä yritys tarjoaa varmistaaksesi, että se sopii sinun tarpeisiisi.

Tämä sivusto on ehdottomasti nopea ratkaisu, jos etsit nopeaa kommentointia Facebook-julkaisuasi tai valokuvaasi.

Ne ovat hieman kalliimpia, mutta voit muokata jokaista kommenttia, ja ne toimitetaan joka kerta.

Lisäksi heidän verkkosivustonsa on suojattu, eikä heillä ole raportoitu tietoturvaloukkauksista.

Tämä on aina tärkeää huomata, jos aiot käyttää rahaa.

Saatat ajatella, että tämä sivusto puuttuu muihin verrattuna, mutta se on suora lähestymistapa, jossa ei ole parannusta.

Tiedät tarkalleen, mitä saat, kun saat sen, ja he pyytävät vain vähän tai ei ollenkaan tietoja sinusta.

Jotkut ihmiset haluavat pienimmän mahdollisen investoinnin, ja BuyFBComments antaa sinun tehdä juuri sen.

6. Sosiaalinen pomo

Siirryn toiseen luotettavaan lähteeseen, Social Boss on sosiaalisen median markkinointipalveluiden markkinapaikka. Tämä tietysti sisältää joukon markkinointipalveluita Facebookin käyttäjien hyödynnettäväksi.

Tämä yritys ottaa myös melko suoraviivaisen lähestymistavan näiden palvelujen toteuttamiseen. Social Boss tarjoaa vähemmän ja enemmän muutamilla tavoilla.

Et ehkä voi muokata kommenttejasi, mutta voit saada sata laadukasta kommenttia vain 20 dollarilla.

Lisäksi verkkosivusto tarjoaa myös Facebook-tykkäyksiä viesteillesi, valokuvillesi ja mille tahansa sivullesi.

Kaikki heidän markkinointipalvelunsa toimivat luonnollisessa tahdissa, joten kaikki sitoutumisesi näyttää terveeltä.

Lisäksi näitä kommentteja ei koskaan merkitä tai poisteta, ja ne lisäävät viestisi luonnollista sitoutumista.

Myöskään tällä sivustolla ei ole kommenttivastauksia saatavilla, mutta niiden nopeat ja kivuttomat Facebook-palvelut ovat halvempia kuin BuyFBComments.

Jokaisella verkkosivustolla on jotain tarjottavaa, kun pohdittavaa on useita näkökulmia.

Olipa kyse maksu- ja tietoturvasta, markkinointipalveluista ja -ominaisuuksista tai asiakaspalvelusta, jokainen niistä on kelvollinen vaihtoehto, sillä jokaisen yksilölliset tarpeet ovat erilaisia.

Social Boss tarjoaa 24/7 asiakastukea, ja he lupaavat jatkuvaa sitoutumista Facebook-sisältöösi, jos jatkat heidän palveluidensa käyttöä.

Haluatpa sitten lisätä sitoutumista tiettyyn tekstiviestiin tai toivot, että uusi videosi leviäisi, Social Boss voi auttaa sen toteuttamisessa.

Heidän asiantuntijatiiminsä on riittävän oivallinen kuratoidakseen laadukkaimmat kommentit sisältötyylisi mukaan.

Vaikka omien kommenttien mukauttaminen voi olla plussaa, se voi olla myös jonkin verran työlästä.

Kaikilla ei ole luovuutta kirjoittaa satoja alkuperäistä sisältöä itse, eikä heillä ole pääsyä orgaanisiin ja autenttisiin tileihin.

Joten vaikka Social Bossilta puuttuisi jokin ominaisuus sieltä tai sieltä, ne tulevat silti loistavasti muilla alueilla.

7. Buzzvoice

Buzzvoice voi auttaa sinua joko satunnaisissa tai mukautetuissa Facebook-kommenteissa, joten riippuen siitä, mitä yrität saavuttaa Facebook-sivusi sitoutumisessa, he voivat auttaa sinua kaikessa.

He sanovat, että he voivat auttaa sinua lisäämään Facebook-kommenttejasi muutamassa tunnissa, ja sinun tarvitsee vain lähettää heille linkki viestiisi.

🔥 Empfohlen:  25 parasta kannattavaa kotipohjaista yritysideaa vuonna 2023

Sinun on varmistettava, että Facebook-sivusi on julkinen, ja voit joko kirjoittaa omia kommenttejasi tai he keksivät sinulle muutamia luovia ideoita.

Se maksaa sinulle 5,47 dollaria 100 satunnaistetusta kommentista, ja he sanovat, että toimitusaika on missä tahansa jopa 24 tuntia, mikä on ehdottomasti hyvä verrattuna muihin alan toimijoihin.

8. Likesgeek

Likesgeek lupaa kilpailukykyisen hinnoittelun Facebook-kommenteilleen, ja he lupaavat korkealaatuisia kommentteja sekä premium-kommentteja, joten voit valita, mitä saat kommenteista.

Sinun tarvitsee vain kirjoittaa sen sivun URL-osoite, jolle haluat lähettää kommenttisi, ja sitten voit valita, kuinka monta kommenttia saat, onko tämä 10, 20 tai jopa 100.

He sanovat, että toimitusaika on 5–20 tuntia, ja voit myös valita maksutavan, haluatko maksaa PayPalin, kryptovaluutan tai muun vaihtoehdon kautta.

Kaiken heidän sitoutumisensa mukana tulee live-chat-tuki sekä mahdollisuus saada oikeita ihmisiä, jotka kommentoivat Facebook-viestejäsi ympäri maailmaa.

9. Osta sosiaalisen median markkinointia

Seuraava luettelomme sivusto, joka voi auttaa sinua ostamaan kommentteja, on todella hyvä vaihtoehto, varsinkin jos haluat saada kommentteja ympäri maailmaa.

Ne tarjoavat paketteja Facebookille, Twitterille, YouTubelle ja muille.

Heillä on myös alan kilpailukykyisimpiä hintoja, ja ne tarjoavat todella hyvää asiakastukea.

Heidän vaikuttavalla verkkosivustollaan on helppo navigoida ja se tekee elämästäsi paljon helpompaa.

He tarjoavat myös vankan todisteen siitä, että heillä on asiakkaita ympäri maailmaa, mikä todistaa ehdottomasti heidän maineensa.

10. AppSally

AppSally on toinen todella kattava alusta, joka tarjoaa palveluita kaikille, jotka yrittävät kasvattaa brändiään verkossa.

Heillä on hyvä maine, ja ne tukevat monia erilaisia ​​sovelluksia, joten yritätpä kasvattaa Facebookia tai Twitteriä juuri nyt, he voivat auttaa sinua kaikessa.

He tarjoavat todella hyvän toimituksen, heidän asiakaspalvelunsa on nopeaa, ja he pitävät asiakkaistaan ​​erittäin hyvää huolta, jotta tiedät, että olet hyvissä käsissä näiden kaverien kanssa.

UKK

Kyllä, sinulla on kaikki mahdollisuudet ostaa kommentteja Facebookille.

Itse asiassa saatat olla yllättynyt tietää, että siellä on monia yrityksiä, jotka voivat auttaa sinua ostamaan kommentteja.

Facebookissa on mielenkiintoista, että botin käyttö sitoutumisen edistämiseen on laitonta, mutta Facebook-kommentin ostaminen ei ole laitonta.

Tämä on erityisen tärkeää, kun se on toimitettu oikealta tililtä. Siitä tulee laitonta, kun käytät valeprofiilia tai bottia kommenttien saamiseksi.

Sinun on varmistettava, että työskentelet yrityksen kanssa, jolla on hyvä maine ja joka aikoo rakentaa sellaista sitoutumista, jota tarvitset pitääksesi Facebook-sivusi yllä pitkään.

Jos työskentelet oikean yrityksen kanssa, niin kyllä, Facebook-kommenttien ostaminen toimii.

Siellä on paljon yrityksiä, jotka tarjoavat sosiaalisen median myynninedistämispalveluita, ja heillä on erilaisia ​​​​tapoja tehdä tämä.

Olipa heidän lähestymistapansa kuinka tahansa, saat Facebook-kommentteja, jotka voivat vaikuttaa Facebook-sivuusi.

Yksi asia, johon sinun on kiinnitettävä huomiota, on säilytysprosentti, joka on todennäköisyys, että Facebook-kommentit tarttuvat Facebook-sisältöösi sen jälkeen, kun ne on toimitettu.

Emme suosittele, että valitset yrityksen, jonka säilytysprosentti on alhainen, koska sen ominaisuudet ovat viime kädessä ajan ja rahan hukkaa.

Kyllä, lyhyt vastaus tähän kysymykseen on, että sinun on turvallista ostaa kommentteja, kunhan työskentelet yrityksen kanssa, joka haluaa pitää sinut turvassa verkossa ja joka ei aio vaarantaa sinua millään tavalla.

Sinun on varmistettava, että he tarjoavat etsimäsi oikeat salausmenetelmät ja suojauksen, ja sinun on myös varmistettava, että heidän sitoutumisensa on laadukasta eikä aiheuta sinulle ongelmia.

Niin kauan kuin työskentelet yrityksen kanssa, joka välittää tällaisista tavaroista, on ehdottomasti turvallista ostaa niitä.

Lopuksi

Jos aiot ostaa Facebook-kommentteja, kommenttivastauksia tai kommenttien tykkäyksiä, monet erilaiset sivustot saattavat näyttää tarjoavan saman asian, mutta niiden pienellä tekstillä sanotaan muuta.

Haluat ehkä vain napsauttaa ja ostaa tai määrittää mukautettuja kampanjoita. Tämä artikkeli sisältää tietoa monista työkaluista, joita voit käyttää sisältöösi Facebookissa.

Jokainen sivusto, josta voi ostaa kommentteja, kommenttivastauksia ja kommenttien tykkäyksiä, on ainutlaatuinen tarjoamissaan Facebook-markkinointipalveluissa, olipa kyse sitten muokattavissa olevista kommenteista, erilaisista tippasyöttöasetuksista, edullisista tykkäyksistä; yhden tässä artikkelissa luetelluista esimerkeistä pitäisi sopia etsimääsi.