Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Osta Reddit-tilejä: 15 parasta sivustoa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Osta Reddit-tilejä: 15 parasta sivustoa vuonna 2023

Kiireessä?
Paras sivusto Reddit-tilien ostamiseen on Viralboost!


Reddit on aina ollut loistava paikka lähettää ja jakaa ajatuksiasi, mielipiteitäsi ja ideoitasi.

Foorumi on myös koti monille erilaisille yhteisöille, joilla on jäseniä ympäri maailmaa.

Monet ihmiset etsivät tapaa liittyä näihin ryhmiin tai luoda yhteisöä, jossa he voivat keskustella vapaasti aiheista ilman pelkoa muiden kanssa, jotka saattavat olla eri mieltä.

Redditin käytön aloittamiseksi tarvitset tilin – siksi loimme tämän artikkelin.

Jos olet uusi Redditissä tai haluat lisää karmaa (pisteitä) tilillesi, niin ostaa vanhoja Reddit-tilejä (Karman kanssa) on oikea tie!

Löydät tilin, joka on luotu ennen vuotta 2010 ja jolla on jo paljon muiden käyttäjien tekemiä viestejä.

Et halua vaivaa tehdä joka ikinen asia itse.

Varsinkin nyt, kun voit jakaa tämän taakan hyvämaineisen yrityksen kanssa, jolta voit ostaa tilejä.

He tarjoavat sinulle jo vanhoja tilejä edulliseen hintaan ja auttavat sinua tekemään asioita helpommin, kun on aika mainostaa itseäsi tai yritystäsi verkossa!

Parhaat sivustot Reddit-tilien ostamiseen 2023

Katsotaanpa joitain näistä parhaista paikoista ostaa Reddit-tilejä tänään.

 1. Viralboost – 🏆
 2. Käytä Viralia
 3. Signaalit
 4. SidesMedia
 5. AppSally
 6. Reddit Marketing Pro
 7. ACCS Market
 8. Playerup
 9. Eeppinen NPC
 10. Woorke

1. Viralboost – lailliset Reddit-tilit myytävänä

Viralboost on palvelu, jolla on todellinen ero, jos haluat ostaa tilejä, jotka eivät sisällä botteja ja joita ei ole hakkeroitu tai murrettu millään tavalla.

Mitä maksamiseen tulee, he hyväksyvät suosituimmat kryptovaluutat, ja jokainen tili tarkistetaan ennen kuin he lähettävät valtuustietonsa varmistaakseen, että he eivät saa Redditin kieltämää tiliä.

👉 Osta Reddit-tilejä

Saat upouuden Reddit-tilisi tunnukset vain muutamassa minuutissa, ja heidän verkkosivustollaan olevan chat-lokin avulla voit keskustella heidän kanssaan, jos sinulla on kysyttävää tai alustavia huolenaiheita.

Näet vieraillessasi heidän verkkosivuillaan, että heillä on Reddit-tilin kommenttikarma, kokonaiskarma ja postkarma, mikä tietysti määrittää, kuinka paljon maksat siitä.

Ne tarjoavat säännöllisiä alennuksia, ja mitä tulee niiden hinnoitteluun, uskomme sen olevan erittäin kilpailukykyinen muuhun toimialaan nähden.

On selvää, että mitä enemmän karmaa Reddit-tilillä on, sitä enemmän joudut maksamaan siitä, joten kaikki riippuu siitä, minkälaisen Reddit-tilin haluat saada käsiisi.

Plussat

 • Käsin viljelty
 • Ei botteja
 • Suuri määrä karmaa
 • Chat-loki

2. Käytä Viralia

UseViral on yksi parhaista paikoista ostaa Reddit PVA -tilejä, jotka on tehty manuaalisesti.

Ne tarjoavat huolellisesti muotoiltuja vanhoja tilejä, jotka lisäävät uskottavuuttasi välittömästi, jotta voit houkutella lisää vierailijoita kaikkialta maailmasta.

👉 Osta vanhoja Reddit-tilejä

UseViralilla on joitain halvimmista hinnoista, joita löydät alan parhaan asiakastuen ohella.

Mitä muuta voisit haluta?

Plussat

 • Vanhat tilit
 • Yksi tili jokaista IP-osoitetta kohti Yhdysvalloissa
 • Nopea tilausprosessi
 • Pikatoimitus
 • Erinomainen asiakastuki

Haittoja

 • Jotkut käyttäjät saattavat suosia käytettyjä tilejä uusiin verrattuna vakauden ja maineen vuoksi.

3. Signaalit

Signals on yksi parhaista paikoista ostaa tilejä tässä luettelossa, koska heillä on paljon tilejä myytävänä ja sinun tarvitsee vain valita oikea tili mitä haluat, ja voit vastaanottaa sen välittömästi, joten odotusaikaa ei ole .

Kaikki heidän tilinsä ovat vanhoja ja laillisia.

👉 Osta Reddit-tilejä

Sinun tarvitsee vain kirjoittaa toimiala, jolla haluat tilin olevan, sekä aktiiviset alireditit, jotka haluat liittää tiliin.

Tästä eteenpäin määrität karman kokonaismäärän sekä kommentin karman kokonaismäärän, joka sillä on oltava.

Voit myös sanoa, missä haluat tilin olevan ja kuinka vanha haluat tilin olevan.

Sieltä se kertoo sinulle, kuinka paljon tilisi tulee maksamaan, jotta voit tehdä sen perusteella päätöksen.

Ne tarjoavat kaikentyyppisiä erilaisia ​​tilejä kaikkialta maailmasta. Et löydä parempaa markkinapaikkaa kuin Signals.

🔥 Empfohlen:  Tekoälyn vaikutus USA:n rahoitusmarkkinoihin

Plussat

 • Arvostettu alalla
 • Lailliset tilit
 • Erinomaiset arvostelut ja arvosanat
 • Erinomainen asiakastuki
 • Maksu PayPalin, Bitcoinin ja luottokorttien kautta

4. SidesMedia

SidesMedia on toinen sivusto, joka auttaa sinua tilitarpeissasi, ja heti meidän on sanottava, että ne ovat asioiden kalliimpia, mutta uskomme myös, että niillä on paljon tarjottavaa, mukaan lukien chatbox, jotta voit ota heihin yhteyttä kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.

He sanovat, että heillä on välitön toimitus, ja he sanovat myös, että voit hyötyä asiakastuesta, ja kaikki heidän prosessissaan on 100 % turvallista, joten hämmennykselle ei ole tilaa.

5. AppSally

AppSally osaa valita ne, minkä vuoksi he ovat päässeet listallemme.

Ne tarjoavat myös monia eri tapoja maksaa Reddit-tilisi, ja niiden hinnoittelu alkaa vain 30 dollarista ikääntyneeltä tililtä.

Menet paremmin tällä sosiaalisen median alustalla, jos sinulla on vanha, vakiintunut tili.

Redditorit etsivät innokkaasti luotettavia lähteitä sosiaalisen median sisällölleen, ja he tekevät kaikkensa tukeakseen niitä, jotka ovat todistaneet itsensä.

Kaikki AppSallyn tilit näyttävät kokeneilta Redditin kanssa, koska jokainen tili on ollut vähintään vuoden ajan kaikista esiintymisistä.

He tarjoavat ilmaisen vaihdon 48 tunnin sisällä, jos tarvitset tilauksen nopeasti – ominaisuus, jota tarvitaan usein nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa! Lisäksi tilaukset voidaan käsitellä nopeasti, mikä houkuttelee suuresti tänä aikana, kun olemme jatkuvasti liikkeellä.

Suosittelemme, että harkitset AppSallyn käyttöä seuraavaan ostoksesi; samalla parantaa uskottavuuttasi verkossa!

6. Reddit Marketing Pro

Reddit Marketing Pro on yritys, joka auttaa sinua ostamaan tilejä, joilla on korkea karma.

He varmistavat, että he myyvät käyttäjilleen vain vanhoja, vuoden ikäisiä tilejä, jotta heillä olisi paras mahdollinen maine – mikä tarkoittaa, että ostajat näkevät, kuinka kauan nämä viestit on tehty itselleen ja minkälaista laatua ne ovat ennen tilin luomista !

Ostamalla tältä sivustolta saat yrityksesi menestymään antamalla hyvämaineisille yrityksille maailmanlaajuisesti mahdollisuuden ostaa upeita markkinointityökaluja, kuten Reddit-mainoksia PayPalin tai luottokorttimaksujen kautta.

Reddit Marketing Pro on yksi parhaista Reddit-markkinointipalveluista, mutta se voi olla erittäin kallista.

Jos tarvitset jonkun, joka saa Reddit-toimintasi käyntiin eikä anna sen pysähtyä mihinkään, monet asiasta tietävät suosittelevat tätä palvelua.

Se alkaa 300 dollarista viikossa ja hinnat hyppäävät yli 1 600 dollariin kahden kuukauden kuluttua riippuen siitä, mitä tarkalleen etsit heiltä ja kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävissäsi.

Ne ovat salattu verkkosivusto, joka tarjoaa live-chat-apua tarvittaessa, joten älä epäröi!

7. ACCS-markkinat

ACCS Market on loistava markkinapaikka, joka auttaa sinua ostamaan tilejä, kun niitä tarvitset – ja parasta on, että niillä on todella hyvä karma.

Niiden hinnoittelua tarkasteltaessa uskomme, että ne ovat erittäin edullisia, ja ne edellyttävät, että tilit rekisteröidään eri IP-osoitteista ympäri maailmaa, mikä lisää turvallisuutta kokonaisuutena.

Heidän koko kokoonpanonsa on mukava ja yksinkertainen – sinun tarvitsee vain käydä heidän verkkosivustollaan ja näet kaikki vaihtoehdot, jotta voit valita niistä.

Kaikki tiedot auttavat sinua päätöksenteossa, jotta voit löytää parhaan Reddit-tilin nykyisiin tarpeisiisi.

Se, mitä näet, on mitä saat tällaisesta yrityksestä.

8. Playerup

Playerup on toinen yritys, joka voi auttaa sinua löytämään parhaan Reddit-tilin online-toimintaasi varten, ja he tekevät sen tekemisestä erittäin helppoa.

Yksi asioista, joista pidämme paljon tässä yrityksessä, on se, että heillä on tarkennettuja hakuja, jotta voit saada todella tarkkoja, kun haluat löytää haluamasi Reddit-tilin.

Voit valita kuinka paljon karmaa tilillä on, sen omistushistorian, kuinka paljon kommentteja karma sisältää, haluatko tilin välittömän vai asteittaisen toimituksen ja kuinka vanha haluat tilin olevan.

🔥 Empfohlen:  Mikä on paras aika lähettää TikTokiin vuonna 2023 (tietojen perusteella)

Se ei ole tarkempi kuin tämä, joten voit todella löytää täydellisen tilin tarpeisiisi.

Jos et halua saada tätä, voit selata heidän kotisivuillaan olevia vaihtoehtoja, joissa näet kaikki tarvittavat tiedot.

9. Eeppinen NPC

Toinen sivusto, joka voi auttaa sinua löytämään täydellisen Reddit-tilin tarpeisiisi, näillä kavereilla on paljon tietoa, jonka voit käydä läpi alussa, jotta voit löytää täydellisen parin.

Pidämme siitä, että he näyttävät sinulle, milloin tili luotiin ja kuinka monta plus-ääntä sillä on – sekä vanhentuneen karman.

Jotkin tilit näyttävät, kuinka paljon ne ovat ennen ostamista, kun taas toiset eivät, joten sinun on päätettävä, haluatko tietää, kuinka paljon aiot maksaa tilistä, ennen kuin sitoudut .

Heillä on sijoitusjärjestelmä, joten on helppo määrittää, kuinka paljon sosiaalista vaikutusvaltaa tilillä on ennen sen ostamista.

He myyvät myös muita sosiaalisen median tilejä, kuten Discord-tilejä rahakkeilla.

10. Worke

Woorke on yritys, joka on hyödyllinen sinulle, jos haluat ostaa tilejä, mutta ne sopivat myös muihin asioihin, kuten Reddit-äänien, kommenttien ja karman ostamiseen.

Ehkä et halua ostaa koko Reddit-tiliä, haluat vain hieman apua jo olemassa olevaan tiliin.

He voivat auttaa sinua myös tässä.

Mielenkiintoista on, että näyttää siltä, ​​​​että heillä on tilauspalvelu, jossa 13 dollaria antaa sinulle mahdollisuuden valita käyttäjätunnuksesi ja antaa sinulle pääsyn ensiluokkaisiin tileihin.

He sanovat, että voit myös luoda omia subreddittejä, ja he lupaavat, että heidän myymänsä tilit ovat sähköpostivahvistettuja.

Lisäksi ne tarjoavat 24/7 asiakastukea.

11. Reddit Secrets

Tämä yritys tekee etsimäsi Reddit-tilin löytämisestä erittäin helppoa, ja he varmistavat, että sinulla on pääsy 100-prosenttisesti suojatuille tileille, joten ei ole epäilystäkään siitä, onko sijoituksesi kannattava tai ei.

He sanovat, että he voivat ottaa massatilauksia, ja heillä on alennuksia tämäntyyppisistä järjestelyistä. Jos haluat myydä Reddit-tilisi, he voivat auttaa sinua myös tässä.

Uskomme, että nämä kaverit veloittaa melko paljon palveluistaan, mutta uskomme myös, että he pitävät huolta myös asioiden laadusta, joten saat varmasti mitä maksat.

12. Z2u

Z2u on hyödyllinen useista syistä, mukaan lukien se, että se voi auttaa sinua löytämään parhaan Reddit-tilin tarpeisiisi, mutta ne voivat myös auttaa sinua myymään Reddit-tilin, jos olet markkinoilla.

He sanovat, että heidän myymiinsä Reddit-tileihin liittyvät sähköpostitilit on vahvistettu ja ne on rekisteröity eri maihin eri IP-osoitteilla, joten ei ole vaaraa tulla selville missään vaiheessa.

Mielenkiintoista on, että niiden hinnoittelu on todella halpa, emmekä voi sanoa, onko tämä hyvä vai huono asia, mutta tiedämme sen, että jos sinulla on pieni budjetti ja sinulla ei ole varaa suuriin summiin juuri nyt. , ne ovat hyvä valinta.

13. Lisää kannatusääniä

Boost Upvotes on hyödyllinen, jos haluat löytää tavan ostaa premium Reddit -tili ja kasvattaa brändiäsi yleisesti jo vakiintuneella tilillä.

He sanovat, että he voivat auttaa sinua useiden erityyppisten tilien kanssa, mukaan lukien se, että he voivat auttaa sinua löytämään tilejä olemassa olevan karman kanssa.

He saattavat olla yleisesti ottaen erittäin yksinkertaisia, mutta uskomme, että he kompensoivat tämän tiliensä laadulla – sinun on vaikea löytää samaa laatua muualta.

14. Likigrammi

Likigramilla on pitkä historia Reddit-tiliteollisuudessa auttaessaan asiakkaitaan ostamaan tilejä, ja he varmistavat, että kaikki, mitä he tekevät puolestasi, on hienovaraista ja huomaamatonta, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sinut tunnistetaan.

He puhuvat siitä, kuinka he voivat auttaa sinua räätälöityjen Reddit-tilien kanssa, ja heillä on jokaisen alla kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit saada esimakua heidän tarjoamastaan ​​​​ja määrittää, mikä niistä sopii tarpeisiisi parhaiten.

🔥 Empfohlen:  Kuinka korjata "Tilisi on ollut väliaikaisesti lukittu" Instagramissa vuonna 2023

Mielestämme niiden hinnoittelu on melko kohtuullinen, ja uskomme, että tileillä on hyvät ja huonot puolensa – joillain niistä ei ole sähköpostiosoitetta.

15. Äänestysväli

Tämä yritys on hyvä valinta, jos haluat löytää korkea-ikäisiä ja matalan karman omaavia henkilöitä.

Heillä on chatbox, jotta voit keskustella heidän kanssaan välittömästi siitä, mitä etsit, ja he sanovat voivansa auttaa sinua, yrität sitten markkinoida yritystäsi hieman paremmin tai haluat vain löytää luotettavan tilin voidaan käyttää kommentoimiseen ja julkaisemiseen.

He uskovat, että heidän tilinsä ovat laadukkaimpia, ja he sanovat myös, että niillä kaikilla on hyvä historia, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sinulle annetaan tili, joka ei luo sinua elinikäisiä hyviä aikoja Redditissä.

Niiden avulla sinun on myös helppo muokata mieltymyksiäsi.

UKK

Miksi sinun pitäisi ostaa Reddit-tilejä?

Voit viettää aikoja työskennellessäsi oman Reddit-tilisi parissa – tai voit ostaa korkeatasoisen, jo rakennetun ja kootun tilin.

Tämä on vähän kuin valitsisi keskeneräisen huonekalun ostamisen välillä, joka sinun on koottava itse, vai ostaa se käyttövalmiina myymälän hyllyiltä.

Tämä ei ainoastaan ​​säästä aikaa ja stressiä, vaan antaa myös uudelle profiilillesi mahdollisuuden nauttia pidempään!

Mitä joukkoosto-alennus tarkoittaa?

Mitä tulee Reddit-markkinointiin, yksi kustannustehokkaimmista tavoista on bulk-alennus.

AppSallyn kaltainen yritys tarjoaa sinulle alennuksia, jos ostat useamman kuin yhden tilin kerralla, mikä voi säästää melko paljon käteistä korkeamman hintaluokan yrityksille, koska tämä paketti on erinomainen tapa niille, jotka haluavat pitkäaikaisia ​​kampanjoita onnistumisprosentit.

Miksi 100 % rahat takaisin -takuu on välttämätön?

Yksi tärkeimmistä asioista, joka on otettava huomioon tiliä ostettaessa, on se, tarjoavatko he rahat takaisin -takuun.

Tällaisella sijoituksella on parasta, että voit palauttaa ostoksesi, jos jokin menee pieleen ja odotukset eivät jostain syystä täytä.

Varmista kuitenkin, että näin tapahtuu, kun valitset, mikä yritys tarjoaa nämä takuut, koska tilien välillä voi olla ristiriitoja karmapisteiden vuoksi.

Esimerkiksi jotkut yritykset saattavat mainostaa 100 % taattuja tuloksia, mutta eivät kerro mitään siitä, kuinka monta karmapistettä niistä tulee.

Siksi asiakkaiden on tiedettävä, mitä heidän hyvityskäytäntönsä sisältää ennen tämän päätöksen tekemistä, koska tietyt sivustot sallivat vain yhden asiakasta kohti, kun taas toisilla ei ole rajoituksia!

Miksi sinun pitäisi ostaa vanhoja Reddit-tilejä Karmalla?

Miksi ostaisit uuden Reddit-tilin, kun aikaasi ja rahaasi voi käyttää vanhojen Karman tilien ostamiseen?

Tietysti on tärkeää varmistaa, että ostamasi tilit ovat riittävän vanhoja, mutta on myös tärkeää varmistaa, että ne ovat täynnä kaikkea karmaa.

Monissa tapauksissa Karma on tärkein asia, ja se on vakiintunut, jotta ihmiset ottavat kaiken vakavasti Redditissä.

Johtopäätös

Kuten näet, paljon menee sen varmistamiseen, että yritys, jolta ostat tilejä, tekee asiat oikein.

Sen lisäksi, että varmistat, että tili on tarpeeksi vanha, jotta voit tarkistaa, minkä tason karma voit odottaa, on tärkeää tietää mahdollisimman paljon ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Tutustu vaihtoehtoihimme parhaat sivustot Reddit-tilien ostamiseen ja tiedä, että olet turvallisissa käsissä.