Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ostaako Microsoft Pinterestin?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ostaako Microsoft Pinterestin?

Satya Nadellan Microsoft nousi otsikoihin, kun se aikoi ottaa haltuunsa amerikkalaisen kuvanjakopalvelun. Pinterest 51 miljoonalla dollarilla, Financial Times raportoi. Ilmeisesti tämän hankinnan on kerrottu pysähtyneen.

Aiemmin Microsoft oli odottanut innolla ostavansa Yhdysvaltain toiminnan Kiinalainen mediasovellus TikTok. Mutta kauppa iski, kun Walmart ja Oracle varmistivat sopimuksen. Walmart ja Oracle saattavat kuitenkin lykätä takaisin, kun presidentti Joe Biden tarkastelee uusia säädöksiä, jotka liittyvät kiinalaisten sovellusten aiheuttamiin turvallisuusuhkiin.

Microsoftin kiinnostus Pinterestiä kohtaan

Pinterest on sosiaalisen median palvelu, jonka avulla voit tallentaa ja löytää trendejä ja ideoita pin-taulujen muodossa. Nämä tiedot voivat olla lyhyiden videoiden, kuvien ja GIF-tiedostojen muodossa. Se tarjoaa isännöivänsä 400 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa. Naiset olivat heidän edelläkävijöitään, ja nyt 50 % heidän käyttäjistään on milleniaaleja. Vaikka yritys aloitti toimintansa “sosiaalisen median” alustana, joka käyttää tauluja, se on panostanut jatkuvasti visuaaliseen hakuun ja sähköiseen kaupankäyntiin, kuten verkkokauppaluetteloihin.

Sopimus Pinterestin kanssa olisi ollut Microsoftin suurin yritysosto, kaksi kertaa enemmän kuin mitä se käytti hankittuaan LinkedInin, ammattimaisen sosiaalisen median alustan 21 miljoonalla dollarilla. Microsoft jatkaa tavoitteensa keräämistä aktiivisten verkkoyhteisöjen portfolion keräämisestä, joka voisi toimia sen online-pilvialustan Azuressa. Pinterest nojaa tällä hetkellä Amazon Web Services -palveluun (AWS) infrastruktuurin tarjoamiseen.Kuitenkin, Pinterest on jättänyt sopimuksen haluaa pysyä itsenäisenä kokonaisuutena. Sosiaalisen median verkkopalvelu on kasvanut valtavasti pandemian aikana.

Pinterestin käyttäjämäärä on kasvanut 36 % viime vuoteen verrattuna. Pinterest on neljänneksi suurin sosiaalisen median alusta Yhdysvalloissa, kun Facebook, Instagram ja YouTube ovat kärjessä.

Yli 40 prosentilla yhdysvaltalaisista käyttäjistä on Pinterest-tili. Pinterest on sijalla 10 sijoittui Profeetan brändirelevanssiindeksissä suurten jättiläisten, kuten Applen, Spotifyn ja Disneyn, jälkeen. Se on kruunattu ensimmäiseksi kyselyissä, kuten “saa minut tuntemaan olonsa inspiroituneeksi” ja “innostaa minua olemaan luovempi”.

🔥 Empfohlen:  3 vinkkiä avainsanojen tutkimiseen ja sisällön lokalisoinnin onnistumiseen


Microsoftin aiemmat hankinnat

Microsoft on monikansallinen yritys, joka kehittää, lisensoi ja tukee erilaisia ​​pääasiassa tietokoneisiin liittyviä tuotteita ja palveluita. Osakeannin jälkeen sen markkina-arvo oli lähes 519 miljoonaa dollaria. Microsoftin ensimmäinen hankinta oli Forethought vuonna 1983. Se kehitti esitysohjelman, jonka me kaikki tunnemme nimellä Microsoft PowerPoint.

Vuonna 1977 Microsoft osti HotMail.com, verkkosähköpostipalvelu 500 miljoonalla dollarilla, sen suurin hankinta tuolloin. Jack Smithin ja Sabeer Bhatian yhdessä perustama Hot mail oli ilmainen verkkosähköpostipalvelu, jonka käyttäjäkunta oli tuolloin 8,5 miljoonaa.

Toukokuussa 2011 Microsoft osti Skype, Skype Technologiesin VoIP-luomus 8,5 miljardilla eurolla. Skype on saatavilla älypuhelimille, pöytätietokoneille ja iPhone-laitteille. se mahdollistaa ääni-, videopuhelut, henkilökohtaiset viestit ja alhaiset puhelut matkapuhelinverkkoihin ja lankapuhelimiin ympäri maailmaa.

Microsoft saavuttaisi virstanpylvään verkkoyhteisönsä suhteen, jos se ostaa Pinterestin. Se teki sen hankkimalla ammattimaisen sosiaalisen verkostoitumissivuston, LinkedIn Vuonna 2016. Se osti myös GitHub, koodivarasto, joka auttaa verkkoohjelmistojen kehittäjiä, ja Minecraft, online-peli, joka ohitti viime vuonna 131 miljoonaa käyttäjää. Kaiken Pinterestin osoittaman impedanssin ja haluttomuuden jälkeen…

Aikooko Microsoft jatkaa tavoitettaan ostaa Pinterest? Voiko tämä hankinta tapahtua?

Usein kysytyt kysymykset – UKK

Ostaako Microsoft Pinterestin?

Microsoftin on tarkoitus ottaa haltuunsa amerikkalainen kuvanjakopalvelu Pinterest 51 miljoonalla dollarilla. Ilmeisesti tämä hankinta on tiettävästi pysähtynyt.

Miksi Pinterest poistui kaupasta?

Pinterest poistui Microsoftin kaupasta ja ilmoitti haluavansa pysyä itsenäisenä kokonaisuutena.

Mikä on Pinterest?

Pinterest on sosiaalisen median palvelu, jonka avulla voit tallentaa ja löytää trendejä ja ideoita pin-taulujen muodossa. Se on Yhdysvaltojen neljänneksi suurin sosiaalisen median alusta

Mitkä ovat Microsoftin tärkeimmät hankinnat?

  • Ammattimainen sosiaalinen verkostoituminen sivusto, LinkedIn vuonna 2016.
  • GitHub, koodivarasto, joka auttaa verkkoohjelmistojen kehittäjiä
  • Minecraft, online-peli, joka ohitti viime vuonna 131 miljoonaa käyttäjää.
🔥 Empfohlen:  Microsoft Teams Premium käyttää tekoälyä kokousten automaattiseen yhteenvetoon

Table of Contents