Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ostajan opas: Kuinka luoda sellainen verkkokauppaasi varten

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ostajan opas: Kuinka luoda sellainen verkkokauppaasi varten

Verkkokaupan ostajilla on korkeammat odotukset kuin koskaan ennen. Nykyajan ostajat tietävät tarkalleen, mitä he tarvitsevat ja milloin he tarvitsevat sitä. He valitsevat yhteistyön sellaisten tuotemerkkien kanssa, jotka tarjoavat heille kontekstia ja oivalluksia yksisuuntaisten markkinointiviestien sijaan.

Tämä on tehnyt ostajien oppaasta ehdottoman erottamattoman osan verkkokaupan myynnistä.

Kanssa 56% ostajista Verkko-ostosten hylkääminen tuotetta, palvelua tai toimitusta koskevien tietojen puutteen vuoksi on tärkeää tarjota 24/7 tietoa, jota voi selata missä tahansa ostajan matkan vaiheessa. Ostajan opas täyttää tämän roolin täydellisesti, ja se esittää yksityiskohtaisesti kipukohtia, ilmaisee ratkaisuja ja muuten korostaa tuotteita, jotka voivat auttaa kuluttajia menestymään.

Tutustutaan nykyaikaisen ostajan oppaan perusteisiin, mukaan lukien miksi se on niin tärkeä, miten sellainen luodaan, ja joitain esimerkkejä muiden tuotemerkkien toimittamasta.

Miksi luoda ostajan opas?

On selvää, että ostajat eivät ole kiinnostuneita myymisestä – he haluavat saada tietoa ja ohjata heille merkityksellistä sisältöä. Ja yksi parhaista tavoista tehdä tämä on luoda ostajan opas.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Ostajan opas on välttämätön kaikenkokoisille merkeille. Oppaat eivät ainoastaan ​​tarjoa yksityiskohtaista tietoa tuotteista ja niiden yleismaailmallisista arvoehdotuksista, vaan ne ovat tiheitä, koulutusta vaativia kappaleita, jotka pyrkivät auttamaan ostajia heidän henkilökohtaisilla matkoillaan.

Ostajan opasta voidaan käyttää useisiin eri tarkoituksiin:

 1. Liidien luominen: Ostajat voivat syöttää sähköpostiosoitteensa tai puhelinnumeronsa saadakseen ostajaoppaan tiettyjä tuotteita varten. Kun kuluttajat ovat valmiita seuraaviin vaiheisiin, he voivat siirtyä tuotesivullesi upotetun toimintakehotuslinkin avulla.
 2. Online SEO: Oikeiden avainsanojen ja hakulausekkeiden lisääminen auttaa ostajia löytämään sivustosi ennen kilpailua. Usein kysyttyjen kysymysten ja lukuisten hyperlinkkien lisääminen vetää laadukasta liikennettä kaikkialta verkosta.
 3. Myydään luksusta: Kalliit kohteet ostetaan todennäköisemmin, kun niitä ympäröi oikea konteksti. Suunnittelijamerkit, mm REVOIR Käytä ostajan oppaita myydäksesi arvokkaita vaatteita naispuolisille ostajille.

Oikein tehtynä ostajan oppaat kehittävät luottamusta, tarjoavat lisäarvoa ja antavat asiakkaille työkalut, joita he tarvitsevat tehdäkseen ostoksia itsevarmasti.

🔥 Empfohlen:  BharatPe Liiketoimintamalli | Kuinka BharatPe ansaitsee rahaa

Ostajan oppaan luominen

Laadukkaan ostajaoppaan luominen alkaa siitä, että ymmärrät yleisösi, brändisi ja kuinka tuotteesi voivat auttaa. Harkitse viisi avainvaihetta, joista jokainen tulee suorittaa järjestyksessä.

Tunne yleisösi

Ostajan oppaat eivät saa koskaan olla kaiken kattava sivuston vierailijoille. Sen sijaan näillä erittäin ohjatuilla teoksilla tulisi olla tietty yleisö, joka on räätälöity erityisesti heidän tarpeisiinsa.

Kun kirjoitat, mieti:

 • Hakutarkoitus. Miksi kohdeyleisö etsii ensisijaisesti ostajan opasta?
 • Tuotetyyppi. Onko olemassa tiettyjä erottuvia tuotteita, joita yleisö etsii?
 • Kielenkäyttö. Millaista tietotasoa ja sävyä oppaaltasi odotetaan?

Jos olet epävarma kohdeyleisösi mieltymyksistä, aloita vastaamalla kyselyihin, tarkistamalla analytiikkasi ja selaamalla sosiaalisen mediasi läpi. Tämän pitäisi tarjota erinomaista pohjaa muun muassa nykyiselle väestörakenteelle.

Korosta tuotteesi

On tärkeää arvioida tuotteita kaikista näkökulmista ostajaoppaassasi – mukaan lukien ainutlaatuinen arvo, jonka vain yrityksesi voi tarjota.

Aloita kirjoittaessasi tunnistamaan kipupisteitä, jotka tuotteesi voivat ratkaista. Johda ostajan oppaan selostusta näiden kipukohtien avulla ja kerro sitten, kuinka tarjouksesi voi auttaa.

Hanki inspiraatiota Wayfair, kodintarvikeyhtiö, joka on erikoistunut huonekaluihin. Yritys tarjoaa ostajaoppaan, jossa käsitellään uuden patjan ostamista ja milloin se tulee ostaa yleisten kipukohtien mukaan, mukaan lukien ikä, melu ja painuminen.

Keskity muotoiluun

On yksi asia kirjoittaa informatiivinen ostajaopas, mutta aivan toinen asia on tehdä siitä visuaalisesti houkutteleva. Teoksen kuratointi, joka näyttää yhtä hyvältä kuin se lukee, ei ole aina helppoa, mutta nojautumalla joihinkin parhaisiin käytäntöihin pääset lähelle ensimmäisellä yrittämällä.

Rakenna ostajan opas, joka on tasapuolisesti tyylikäs ja opettavainen:

 • Laita arvokkaimmat tiedot alkuun
 • Kappaleiden pitäminen enintään kolmen lauseen pituisena
 • Luettelokohtien ja numeroitujen luetteloiden lisääminen skannauksen helpottamiseksi
 • Anna kuvien tai infografioiden puhua enemmän kuin sanat

Kun luot ostajan oppaasi todellista aihetta, älä unohda lisätä sisällysluetteloa helpottamaan käytettävyyttä. Esimerkiksi tämä pöytäostosopas Wayfairilta hyperlinkkejä kaikkiin asiaankuuluviin luokkiin suoraan sivun alle.

🔥 Empfohlen:  Yleiskatsaus televiestintäpetostenhallintajärjestelmään

Esimerkki ostajan oppaasta: Wayfairin ostoopas

Ota SEO käyttöön

Jos aiot sijoittaa ostajaoppaasi aloitussivulle tai blogikirjoitukseen, sinun kannattaa parantaa sen sijoitusta mahdollisimman paljon. Avainsanatutkimus on kriittistä, samoin kuin sen toteuttaminen:

 • The SEO Manager Shopifyn tarjoama sovellus on loistava paikka aloittaa kokonaisvaltaisesta näkökulmasta.
 • Työkalut kuten VastausPublic voi näyttää sinulle, mitä ihmiset todella etsivät tietyistä tuotteista.
 • Avainsanat kaikkialla integroituu suoraan selaimeesi löytääkseen pitkän pyrstön ja lyhytmuotoisia avainsanoja.

Muista: jos muutat oppaasi PDF-tiedostoksi, avainsanat voivat olla vähemmän tärkeitä.

Tee hyviä toimintakehotuksia

Älä vain näytä kuluttajille, miksi tuotteesi ovat loistavia, vaan kehota heitä ottamaan seuraava askel toimintaan.

 • Pidä se lyhyt ja alle 10 sanaa (jos mahdollista)
 • Älä lisää liian montaa kerralla, sillä se voi saada lukijasi ylivoimaiseksi
 • Lisää toimintakehotukset kunkin osan loppuun ja sitten uudelleen asiakirjan loppuun

Tee toimintakehotuksistasi helpompi löytää käyttämällä erilaisia ​​värejä, fontteja ja muotoja. Jos työskentelet PDF-oppaan parissa, muista tehdä linkitettävää tekstiä tai hyperlinkkejä, jotka ohjaavat tietylle aloitussivulle.

Ostajat opastavat esimerkkejä

Verkossa on saatavilla tuhansia ostajan oppaita, joista jokaisella on ainutlaatuinen lähestymistapa kuluttajien tarpeisiin. Katsotaanpa alla joitain parhaista näistä.

LuxDeco

LuxDeco on sisustusliike, joka painottaa ostajan koulutusta. Yksi heidän suosituimmista ostajaoppaistaan ​​käsittelee luksusvalaistusta, ja siinä on useita osioita, jotka käsittelevät valotyyppejä, valotehosteita sekä mitä saa ja ei saa tehdä. Ota huomioon heidän vaikuttava “Osta artikkeli” -toiminto, joka muuttaa oppaan ostoslistaksi toimintakehotuksen avulla.

luxdecon ostajan opas

REI

Toinen blogipohjainen ostajaopas on peräisin REI, ulkoilun verkkokauppabrändi, jossa on satoja tuotekeskeisiä kappaleita. Sen makuualustan ostajien opas sisältää näkökohtia oikean tuotteen valitsemiseen ja sisältää skannattavan luettelon eduista ja haitoista. Hyvin sijoitettu CTA tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää ilman ylikuormittavia lukijoita.

Paras osto

Kaikki merkit eivät käytä samaa lähestymistapaa muotoiluun. Best Buy:t oppailla on ainutlaatuinen rakenne ja ne käsittelevät tuotteita niiden kipukohtien mukaan, ei vain ominaisuuksien mukaan. Esimerkiksi astianpesukoneiden ostajien opas korostaa äänekkäiden koneiden ärsytystä ja tarjoaa toimintakehotuksen hiljaisten astianpesukoneiden ostoon heidän tuotesivullaan.

🔥 Empfohlen:  Mainosten määrittäminen Amazon Seller Centralissa

Huomaa jälleen strategisesti sijoitettu toimintakehotus, joka sisältää tutkittuja avainsanoja. Tämä auttaa Best Buyn oppaita sijoittumaan korkeammalle verkossa ja saamaan etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden.

paras osto -ohje

Luo ensimmäinen luonnos ostajaoppaastasi

Sinulla on nyt kaikki mitä tarvitset kokoonpanoprosessin aloittamiseen. Luo ensimmäinen luonnos ostajan oppaasta annettujen vinkkien avulla ja liitä tarvittaessa muu tiimisi. Tee sitten seuraavat vaiheet:

 • Valitse laajempi kipukohta ja yhdistä se valitsemalla tuotteita, jotka puhuvat suoraan kohdedemografisesti.
 • Ripottele avainsanoja koko teokseen parantaaksesi SEO-tuloksiasi tai muuta opas lyijymagneetiksi, joka vaatii asiakkaiden panosta.
 • Tarkenna ja muokkaa tarpeen mukaan täydellisen ulkonäön saavuttamiseksi.

Kun kokoat kaiken yhteen, tiedä, että ensimmäinen luonnoksesi näyttää hyvin erilaiselta kuin lopullinen kopio. Oppaa ei saa koskaan pitää pysähtyneenä, ja sen on muututtava tai kehittyvä ajan mukana, jotta se voi palvella nykyaikaisia ​​kuluttajia heidän tarpeessaan.

Ja tämä on vasta alkua. Oikean kontekstin ja kasvun ajattelutavan avulla olet hyvällä tiellä luomaan verkkokaupan ostajille oppaita, jotka sekä ilahduttavat että innostavat potentiaalisia asiakkaita.

Ostajien opas UKK

Mikä on ostajan opas?

Ostajan opas on sisältö, jota verkkobrändit käyttävät kouluttaakseen mahdollisia asiakkaita tuotteistaan. Se keskustelee ostajan kipupisteistä ja esittelee sitten tuotteenne ratkaisuna. Ajattele ostajaoppaasi 24/7-myyjänä, joka tekee sopimuksia puolestasi.

Mitä etuja ostajaoppaasta on?

 • Tarjoaa tarvittavat näkökohdat ja tekniset tiedot
 • Auttaa asiakkaita tekemään tietoisia päätöksiä
 • Parantaa kauppiaiden konversioita ja myyntiä

Mitkä ovat esimerkkejä tuoteoppaista?

 • Wayfairin patjojen osto-opas
 • LuxDecon luksusvalaistuksen ostoopas
 • REI:n eristettyjen ulkovaatteiden osto-opas

Haluatko oppia lisää?