Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Otsikkotunnisteiden määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Otsikkotunnisteiden määritelmä & Merkitys

Mitä otsikkotunnisteet ovat?

Otsikkotunnisteet ovat HTML-elementtejä, joita käytetään erottamaan otsikot ja alaotsikot verkkosivulla, jotta sisällölle saadaan hierarkkinen rakenne. Otsikkotunnisteet koostuvat kuudesta tasosta: H1 – H6. Tunnetaan myös otsikkotunnisteina.

Numerot osoittavat niiden tärkeyden hierarkkisessa rakenteessa, ja H1 on tärkein, koska se kuvaa sivun pääaihetta. Otsikkotunnisteiden käytön ensisijainen tarkoitus on hahmotella sisällön ydinaiheet ja ala-aiheet.

H2-otsikkotunnisteita käytetään yleisesti alaotsikoina, kun taas H3-tunnisteet yleensä korostavat H2:n aiheen ala-aihetta. H4-, H5- ja H6-otsikkotunnisteet otetaan käyttöön vain, kun H3-ala-aihe on tarpeen käsitellä tarkemmin (esim. hintaluettelot, tuotteen edut ja haitat).

Tämä puolestaan ​​parantaa sisällön luettavuutta ja lisää aikaa, jonka hakijat viettävät sivulla. Otsikkotunnisteet parantavat myös sivun osuvuutta, koska Google-algoritmi arvostaa HTML-otsikon tekstiä tavallista tekstiä korkeammalle.

Otsikkotunnisteet sisältävät yleensä avainsanan, jonka sisältö sijoittuu, ja vastaavat lukijan hakutarkoitusta.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  25+ sosiaalisen median tilastot & Faktat, jotka sinun on tiedettävä [2023]