Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Outlook-käyttäjät hälyttävät, kun postilaatikot tulvii roskapostia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Outlook-käyttäjät hälyttävät, kun postilaatikot tulvii roskapostia

Ei vain amerikkalaiset, jotka viettivät presidenttien päivää maanantaina. Myös Microsoftin Outlookin roskapostisuodattimet pitivät tauon, mikä päättelee ihmisten valituksista, jotka jäivät kahlaamaan läpi epätavallisen suuren määrän roskapostiviestejä, jotka olivat paenneet suodatusprosessista ja päätyneet heidän postilaatikkoonsa.

Microsoftin Outlook-sähköpostipalvelun verkkoversio, joka tunnettiin aiemmin nimellä Hotmail, näytti alkavan toimia virheellisesti varhain maanantaina, kun ihmisten postilaatikot alkoivat täyttyä roskapostista sen sijaan, että se menisi suoraan roskapostikansioon, kuten normaalisti tapahtuisi.

Monet käyttäjät, joita asia koskee, osuivat sosiaaliseen mediaan ilmaistakseen turhautuneisuutensa siitä, että heidän on tuhlattu aikaa käsitellä niin monia ei-toivottuja viestejä. Tämä harmittaa, että he saivat ilmoituksen puhelimella joka kerta, kun yksi heistä saapui.

Microsoftin tukihenkilöstö teki parhaansa vastatakseen jokaiseen valitukseen, yleensä lähettämällä viestin, jonka mukaan tiimi oli tietoinen virheestä ja pyrkii ratkaisemaan sen.

Useat julisteet ehdottivat, että roskapostiongelma oli ollut melko paha useita päiviä tai jopa viikkoja, mutta maanantaina näytti siltä, ​​​​että suodatusjärjestelmä olisi mennyt täysin rikki.

Ongelman ilmetessä eräs ärsyyntynyt käyttäjä kirjoitti: “Mitä Outlook Livelle kuuluu? Saan roskapostia noin 30 roskapostia tunnissa. Raportoin jatkuvasti “JUNKista”, mutta niitä tulee jatkuvasti.”

Toinen sanoi: Heräsikö Outlook tänään ja päätti, että tänään on se päivä, jolloin laitamme roskapostisuodattimet pois päältä?

Erityisesti vaikutti kirjailija ja historioitsija Hallie Rubenholdin Outlook-postilaatikkoon, kun Rubenhold sanoi sosiaalisessa mediassa: ”Minua pommitetaan. Joku, lopeta se!”

Maanantai-iltana Outlookin Twitter-tili alkoi lähettää tätä viestiä käyttäjille, joita asia koskee: ”Kiitos yhteydenotostasi. Pahoittelemme tästä aiheutunutta vaivaa. Ongelma on ratkaistu. Jos sinulla on edelleen ongelmia, lähetä meille sähköpostia saadaksesi apua.” Se ei ole vielä kertonut, mikä aiheutti suodatusjärjestelmän hajoamisen.

Vaikuttaa siltä, ​​​​että ongelma on todellakin korjattu, vaikka ongelmalliset käyttäjät saattavat vielä tarvita aikaa selvittääkseen sotkua saadakseen postilaatikonsa näyttämään jälleen hyvältä. Vieläkö ärsyttää? Outlookille on vaihtoehtoja.

🔥 Empfohlen:  Vlogin aloittaminen – Vaiheittainen opas vuodelle 2023