Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Outplayn menestystarina: New-Age Sales Outreach Platform auttaa sinua varaamaan lisää kokouksia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Outplayn menestystarina: New-Age Sales Outreach Platform auttaa sinua varaamaan lisää kokouksia

Myyntitiimillä on keskeinen rooli missä tahansa liiketoiminnassa. Vuotuisen myynnin ja voiton kasvattaminen on minkä tahansa liiketoiminnan ydin. Liiketoimintaprosessien automaation kehittyessä myyntialan laajuus muuttuu jatkuvasti. Yritykset hyödyntävät myynnin ja markkinoinnin automaatiotyökaluja markkinointikampanjoidensa ja työnkulkujensa määrittämiseksi. Myynnin sitouttamisalustat ovat yksi esimerkki myyntitoimintojen automatisoinnista. A Myynnin sitouttamisalusta auttaa yrityksiä virtaviivaistamaan myyntitiimin viestintää asiakkailleen.

Outplay on intialais-amerikkalainen SaaS-yritys (Software as a Service), jonka pääkonttori sijaitsee San Franciscossa, Yhdysvalloissa. Yhtiö tarjoaa myynnin sitouttamisalustan, joka auttaa yrityksiä etsimään tehokkaasti ja saavuttamaan tulotavoitteensa nopeammin. Lue lisätietoja Outplaysta, sen perustajista, startup-tarinasta, sen tarjoamista ratkaisuista, rahoituksesta ja muusta.

Outplay – Yrityksen kohokohdat

Käynnistysnimi Outplay

Päämaja San Francisco, Yhdysvallat
Ala Ohjelmisto
Perustajat Ram Papineni ja Laxman Papineni
Perustettu 2019
Kokonaisrahoitus kerätty 9,3 miljoonaa dollaria
Verkkosivusto outplayhq.com

Outplay – Tietoja
Outplay – teollisuus
Outplay – perustajat ja tiimi
Outplay – Idea ja aloitustarina
Outplay – Visio
Outplay – Tuotteet
Outplay – USP
Outplay – markkinointistrategia
Outplay – Rahoitus
Outplay – Kasvu
Outplay – Kilpailijat
Outplay – Yrityksessä käytetyt työkalut
Outplay – Tunnustus ja saavutukset
Outplay – Tulevaisuuden suunnitelmat

Outplay – Tietoja

Outplay on uutta aikaa myynnin sitouttamisalusta, joka yhdistää monikanavaisen tavoittamisen ja myynnin automatisoinnin auttaakseen myyntitiimiä saavuttamaan tulotavoitteensa.

Yrityksen ydinajatuksena on tarjota asiakkailleen aina huippuluokan palveluja sekä huipputukea. Se uskoo tarjoavansa työntekijöilleen mielekkäitä mahdollisuuksia kasvaa kaikilla tasoilla ja on ylpeä voidessaan jakaa avoimesti kaikki voitot, ajatukset ja epäonnistumiset koko tiimille. Sen tehtävänä on auttaa myyjiä saavuttamaan unelmansa.

Outplay – teollisuus

Outplay on osa myyntiohjelmistoteollisuutta. Yritys laajenee nopeasti ja tuo lisää asiakkaita pk-markkinoilta.

Outplay – perustajat ja tiimi

Veljekset Ram ja Laxman Papineni perustivat Outplayn vuonna 2019 Wilmingtonissa, Delawaressa. Laxman on yhtiön toimitusjohtaja, kun taas Ram toimii sen teknologiajohtajana.

Ram ja Laxman ovat aina rakentaneet asioita yhdessä. Pienistä pojista lähtien ajatus rakentaa jotain omaa kiehtoi heitä – kaikkea mikä oli luovaa tai auttaisi heitä lähellä olevia ihmisiä. Koska he olivat veljiä, he ymmärsivät toistensa plussat varhain. Ram oli kiinnostuneempi alustojen/työkalujen rakentamisesta, ja Laxman oli taipuvaisempi yhteydenpitoon ihmisten kanssa ja tarinoiden jakamiseen. Näin heidän nykyiset roolinsa sopivat täydellisesti heidän persoonallisuutensa ja tavoitteidensa kanssa.

Outplay työllistää tällä hetkellä yli 100 työntekijää ja tarjoaa joustavimman työkulttuurin, joka auttaa välittämään työntekijöille yhteenkuuluvuuden tunteen ja saamaan heidät luomaan oikeanlaisen työn ja yksityiselämän tasapainon. Outplay näkee työntekijänsä yrityksen tärkeimpänä voimavarana ja tekee kaikkensa saadakseen heidät tuntemaan olonsa mukavaksi ja nähdyksi. He uskovat, että vasta kun työntekijöiden tarpeet täyttyvät, he voivat jatkaa maailmanluokan tuotteen rakentamista.

Rekrytointiosaan tulee, että yritys pystyy tuomaan paljon työntekijöitään yksinkertaisten suositusten avulla. Sen nykyiset työntekijät – Outplayers, kuten heidät yleisesti tunnetaan, ovat aina innokkaita jakamaan verkostonsa avoimia. Ja kun he tuovat jonkun, he palkitaan siitä. Tämän lisäksi olemme myös aktiivisesti mukana kampusajoissa palkataksemme korkeakoulujen fuusioireita ja autamme heitä aloittamaan ammatillisen matkansa Outplayn avulla.

Outplay – Idea ja aloitustarina

Koko ajatus Sales Engagement Platformin tarjoamisesta alkoi bloggaamisesta. Ramin ja Laxmanin ensimmäinen yritys oli blogiverkosto. Siellä Ram ja Laxman oppivat start-upeista ja siitä, mikä sen perustamisen takana on. He aloittivat ensimmäisen startup-yrityksensä nimeltä AppVirality – viittausmarkkinointiohjelmisto, jonka tukena oli ostostila Microsoft Kiihdytin.

Ensimmäisen käynnistysvaiheensa aikana he ymmärsivät myynnin tärkeyden ja kartoittivat, kuinka he voisivat tehdä siitä paremman kaikkien myyntihenkilöiden kannalta. Heillä oli 2-3 heidän ystäväänsä, jotka jättivät työnsä liittyäkseen ensin AppViralityyn, joka sitten muuttui Outplayksi. He kaikki istuivat yhdessä tuntikausia rakentaakseen oikean kehyksen, saadakseen muutaman sijoittajan kiinnostumaan ja aloittivat Outplayn esittelyn ihmisille, jotka etsivät vaihtoa.

Outplay – Visio

Outplayn lyhyen aikavälin visio on saada hyvä brändituntemus ja tuottaa merkittävää tuloa pk-markkinoilta.

Sen pitkän aikavälin visio on tulla tuttu nimi suuryrityksille ja laajentua kokonaan sellaisille alueille kuin ASEAN ja APAC. Outplay pyrkii olemaan myynnin sitoutumisalusta nro 1 maailmassa.

Outplay – Tuotteet

Outplay tarjoaa tällä hetkellä yhden tuotteen, joka on myynnin sitouttamisalusta, joka auttaa myyjiä saavuttamaan tavoitteensa helposti, poistaen turhat sotkut ja tarjoamalla huippuluokan ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan heidän tavoittavuuttaan joka vaiheessa. Tuotteessa on tyylikäs käyttöliittymä, joka auttaa myyntiedustajia navigoimaan eri tehtävien ja sarjojen välillä helposti ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa ajoissa asianmukaisen priorisoinnin ja automatisoinnin avulla.

Outplay – USP

Outplayn USP sisältää monikanavaisen yhteydenoton, joka on sekoitus kanavia, kuten sähköposti, puhelin, tekstiviestit, sosiaalinen media ja maaginen chat – verkkochat-laatikko, joka käynnistyy, kun mahdollinen asiakas napsauttaa sähköpostilinkkiä. Tämän lisäksi ne tarjoavat myös pääsyn huippuluokan ominaisuuksiin, kuten monikanavaiseen tavoittamiseen, älykkäisiin myyntisarjoihin, reaaliaikaisiin myyntitietoihin, verkkosivustojen ja sähköpostien seurantaan, mahdollisuus asettaa aktiviteettitriggereitä ja tehokas analytiikka.Outplay – markkinointistrategia

Outplay julkaisi e-kirjan osana markkinointityötään ja pystyi saamaan aikaan paljon kohua markkinoilla. E-kirjan otsikko on “30 myyntitiimiä jakavat myyntijaksonsa”, ja se sisältää luettelon täysimittaisista myyntisarjoista huippuyrityksiltä, ​​kuten Drift, Hubspot, Vidyard jne., sekä yli 30 myyntijaksoa hyperkasvuyrityksiltä.

Outplay – Rahoitus

Päivämäärä Vaihe Summa Sijoittajat

3. maaliskuuta 2021 Siemenrahoitus 2 miljoonaa dollaria Sequoia Capital
21. heinäkuuta 2021 Sarja A 7,3 miljoonaa dollaria Sequoia Capital

Outplayn A-sarjan rahoitus, joka oli heinäkuussa 2021, auttoi yritystä menestyksekkäästi laajentamaan toimintaansa, kasvattamaan työvoimaansa yli 100 työntekijään ja kehittämään ominaisuuksia nykyisille ja tuleville asiakkailleen ymmärtämällä sen nykyiset tarpeet ja ongelmat.

Outplay – Kasvu

Yhtiö toimii tällä hetkellä Yhdysvaltojen ja Intian markkinoilla. Sillä on käyttäjiä molemmille alueille.

Outplay – Kilpailijat

Jotkut Outplayn suurimmista kilpailijoista ovat:

 • Outreach
 • Salesloft
 • Klenty
 • Yesware
 • Reply.io
 • Mixmax
 • Mailshake
 • Lemlist

Muutamia työkaluja, jotka nopeuttavat käynnistystä, ovat:

 • Hubspot
 • Gong
 • Myyntivoima
 • Slintel
 • Myynti Navigaattori
 • Saumaton
 • Lusha


Outplay – Tunnustus ja saavutukset

Yrityksen viimeaikaiset rahoitusuutiset pääsivät Times Squarelle, New Yorkiin, jossa kerrottiin, kuinka Outplay keräsi 7,2 miljoonaa dollaria, Series A. Tämän lisäksi sen podcast “The Hype is Real” lisättiin Sequoian Surge Academyyn.

Outplay – Tulevaisuuden suunnitelmat

Koska tekoäly on erityisesti SaaS-alustojen tulevaisuus, Outplay lisää myös tekoälyä myyntialustaansa. Tämä vaihe yksinkertaistaa myyntiedustajien elämää entisestään.

Sen käyttäjillä on jo pääsy toimintoon, joka voi taianomaisesti kirjoittaa heidän myyntijaksonsa tekoälyn avulla, mutta tulevaisuudessa he tekevät tekoälyominaisuuksista entistä vahvempia ja kestävämpiä. Yritys keskittyy toistaiseksi vain Yhdysvaltoihin, joten se haluaa lähitulevaisuudessa laajentua kohti ASEAN- ja APAC-maita.

UKK

Milloin Outplay perustettiin?

Outplay perustettiin vuonna 2019 Wilmingtonissa, Delawaressa.

Ketkä ovat Outplayn perustajia?

Ram Papineni ja Laxman Papineni ovat Outplayn perustajia.

Ketkä ovat Outplayn suurimmat kilpailijat?

Jotkut Outplayn suurimmista kilpailijoista ovat:

 • Outreach
 • Salesloft
 • Klenty
 • Yesware
 • Reply.io
 • Mixmax
 • Mailshake
 • Lemlist
🔥 Empfohlen:  Mikä on Amazon A+ -sisältö ja kuinka se voi auttaa sinua lisäämään myyntiä