Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ovatko Googlen haun laadun arvioijan ohjeet sijoitustekijä?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ovatko Googlen haun laadun arvioijan ohjeet sijoitustekijä?

Haun laadun arvioijan ohjeet ovat asiakirja, jota kolmannen osapuolen laadunarvioijat käyttävät kertoakseen, mitkä muutokset Googlen algoritmiin voivat parantaa käyttökokemusta haussa.

Kuulostaa aika tärkeältä. Auttaako siis ihmisten antama korkea arvio orgaanisen haun sijoituksiasi?

Jos olet kuullut Googlen haun laadunarvioinnin ohjeista, mutta et ole aivan varma, mitä varten ne ovat, saatat ajatella niin.

Katsotaanpa, miksi ihmiset saattavat ajatella, että nämä ohjeet ovat sijoitustekijä, todisteita sen puolesta ja vastaan ​​ja onko olemassa todisteita siitä, että tämä asiakirja on osa Googlen algoritmia.

Väite: Haun laadun arvioijan ohjeet sijoitustekijänä

Vuonna 2011, Jennifer Ledbetter (AKA PotPieGirl) löysi tuolloin salainen URL-arvioinnin opas Google-haussa.

Kirjoitin siitä pian sen jälkeen, ja tuolloin Googlen koulutusopas ihmisille tarkoitettujen URL-osoitteiden laadun arvioijille oli 125 sivua pitkä.

URL-osoitteen luokitus näytti olevan askeleen haun laadun arvioijaa alempana, mistä käy osoituksena tämä johdannon rivi: “Kun voit tehdä URL-arvioinnin, olet hyvällä matkalla menestyväksi haun laadun arvioijaksi!”

Aluksi spekuloitiin, että koska he kiertelivät verkkoa arvioiden sivuja ja antaen suosituksia, laadunarvioijat saattavat pystyä määräämään manuaalisia rangaistuksia, jos he törmäävät sivuihin, jotka rikkovat Googlen ohjeita.

Nämä eivät kuitenkaan ole verkkoroskapostitiimin jäseniä. He eivät ole ollenkaan Googlen työntekijöitä; Laatuarvioijat ovat nyt ja ovat aina olleet kolmannen osapuolen urakoitsijoita.

Sikäli kuin voin kertoa, on edelleen ainakin viisi yritystä, jotka tarjoavat hakulaadun arvioijia Googlelle ja muille hakukoneille, mukaan lukien Microsoftin Universal Human Relevance System:

Ja katsoen taaksepäin tämä artikkeli lähes 10 vuoden takaahuomaamme, että niin paljon kuin algoritmi on muuttunut (kuten kaikki tiedossamme olevat päivitykset osoittavat – ja paljon enemmän kuin emme), Googlen tavoitteet ovat suurelta osin pysyneet samoina.

🔥 Empfohlen:  Google SEO -työkalut (15 ilmaista Googlen työkalua verkkovastaaville)

Se, mikä oli silloin tärkeää, tekee edelleen loistavasta hakukokemuksesta tänään:

  • Miten kysely tulkitaan.
  • Tarkoituksen ymmärtäminen.
  • Kielen ja sijainnin konteksti.
  • ajantasaisuus.
  • Spesifisyys.
  • Sivun apuohjelma; sisällön hyödyllisyydestä.

Asiat, jotka saivat sinut kuumaan veteen Googlen kanssa tuolloin, aiheuttavat sinulle päänsärkyä tänäkin päivänä – avainsanojen täyttäminen, harhaanjohtavat uudelleenohjaukset ja massatuotettu/kehrätty tai päällekkäinen sisältö niiden joukossa.

Todisteet haun laadun arvioijan ohjeista sijoitustekijänä

Haun laadun arvioijia käytetään arvioimaan algoritmiin ehdotettuja muutoksia, jotta Google voi arvioida kunkin vaikutuksen pienillä testeillä ja muokata (tai poistaa päivityksen) sen mukaisesti.

Heidän palautteensa ei ole – eikä ole koskaan ollutkaan – suora luokitustekijä.

Kuitenkin…

Uskonko, että arvioijat etsivät sitä, mitä Google haluaa nähdä verkkosivulla?

Ehdottomasti.

Oletko mielestäni hullu, jos päätät jättää huomiotta Googlen ilmaisemat toiveet nähdä tiettyjä asioita verkkosivulla?

Myös kyllä.

Ben Gomes, Googlen koulutusjohtaja, on työskennellyt yrityksessä muutaman kuukauden kuluttua sen lanseerauksesta. Hän toimi hakutekniikan johtajana vuonna 2018, jolloin hän kertoi CNBC:lle:

“Voit tarkastella arvioijaohjeita sen mukaan, mihin haluamme hakualgoritmin johtavan. Ne eivät kerro sinulle, kuinka algoritmi luokittelee tuloksia, mutta ne osoittavat pohjimmiltaan, mitä algoritmin pitäisi tehdä.

On paljon helpompaa luoda laadukasta sisältöä ja optimoida se hakua varten, kun ymmärrät, mitä Google itse pitää laaduna.

Todisteet haun laadun arvioijan ohjeista sijoitustekijänä

Google kertoo meille miten laadun arvioijat auttavat parantamaan hakutuloksia:

  • He antavat palautetta hakukokeiluista kertoakseen, mitkä mahdolliset muutokset ovat hyödyllisimpiä.
  • Ne auttavat Googlea luokittelemaan tiedot järjestelmiensä parantamiseksi.
  • Ja he käyttävät arvioijien ohjeita tehdäkseen niin.

Muista, että Google on jättimäinen, monimutkainen tiedonhakujärjestelmä.

Laadun arvioijat antavat palautetta, joka voi vaikuttaa algoritmien toimintaan. Mutta niillä ei ole suoraa vaikutusta noiden algoritmien tuottoon (hakutuloksiin).

🔥 Empfohlen:  Entinen ByteDance-johtaja väittää, että Kiinalla oli pääsy TikTok-tietoihin

Haun laadunarvioijan ohjeet sijoitustekijänä: tuomiomme

Haun laadun arvioijan ohjeet antavat meille käsityksen siitä, mitä Google pitää hyvänä käyttökokemuksena ja laadukkaana sisältönä, ja siitä voi olla hyötyä.

Joidenkin näiden ohjeiden opetusten toteuttaminen parhaina käytäntöinä saattaa auttaa SEO-strategiaasi tarjoamasi parannetun hakukokemuksen ansiosta.

Mutta sijoitustekijä ne eivät ole.

Bottom line: Google ei käytä hakulaadun arvioijan ohjeitaan haun sijoitussignaalina.