Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ovatko .gov-linkit Googlen sijoitustekijä?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ovatko .gov-linkit Googlen sijoitustekijä?

Melkein niin kauan kuin meillä on ollut hakukoneita, linkkejä on pidetty verkon valuuttana.

Sivustosi linkittäjä voi kertoa paljon yhdistyksistäsi, osuvuudestasi tiettyihin aiheisiin ja alueisiin, luotettavuudesta ja muusta.

Ja kun korkean auktoriteetin, luotettavat sivustot linkittävät verkkosivullesi, hyödyt jonkin verran siitä implisiittisestä suosituksesta, joka johtuu PageRank-arvon siirtämisestä sivullesi.

Mikä on arvovaltaisempaa kuin hallitus?

Edelleen uskotaan, että .gov-linkit ovat arvokkaampia ja toivottavampia kuin muun tyyppiset linkit, ja monet ihmiset ovat valmiita ottamaan rahasi niiden rakentamiseen.

Joten ovatko .gov-linkit todella sijoitustekijä? Katsotaan.

Väite: .gov-linkit sijoitustekijänä

Hallituksen verkkosivustot julkaisevat kaikenlaista tärkeää tietoa, johon muut sivustot linkittävät – tilastoja ja raportteja, tärkeitä terveys- ja taloustietoja, vaikuttavia ilmoituksia ja paljon muuta.

Voit lyödä vetoa, että käytössä on tiukat tarkastukset ja tasapainot, joilla varmistetaan näiden tietojen todenmukaisuus, ennen kuin ne julkaistaan ​​myös valtion sivustolla.

Valtion viestintään ja julkaisuihin käytetään paljon rahoitusta korkealaatuisen ja kaikkien saatavilla olevan sisällön luomisen tukemiseksi.

Ja kun se on saatavilla, valtion toimittamaa sisältöä jakavat laajalti valtamedia, sosiaalisen median käyttäjät, kaikenlaiset organisaatiot jne.

Näistä syistä ihmiset – ja hakukoneet – pitävät hallituksen sivustoja melko luotettavina.

Joten kun valtion virasto linkittää sinuun ja sanoo luottavansa sinuun, sen on oltava valtava. Sen täytyy olla paljon tärkeämpi kuin linkki paikalliselta voittoa tavoittelemattomalta tai bloggaajalta.

Eikö?

Todisteet .gov-linkeistä sijoitustekijänä

Miksi ihmiset uskovat, että .gov-linkit ovat niin arvokkaita?

No, juuri tänään löysin näitä helmiä niitä myyvistä palveluista:

  • “Voit saavuttaa korkeamman luottamuksen, jos sinulla on luotettavia ja arvostettuja verkkosivustoja, kuten valtionhallinnon ja akateemisen oppimisen verkkosivustoja, jotka linkittävät takaisin omalle sivustollesi.”
  • “Koska .edu / .gov-sivustoilla on erittäin korkea auktoriteetti, nämä käänteiset linkit lisäävät sivustosi arvoa ja Google-sijoituksiasi.”
  • “Nämä linkit ohittavat vakavan ranking-mehun. Linkit korkean auktoriteetin sivustoilta, kuten nämä, lisäävät verkkotunnuksesi auktoriteettia.”
  • “Jokainen linkki tulee olemaan DOFOLLOW, arvosana menee ohi.”
🔥 Empfohlen:  Onko kieli Googlen sijoitustekijä?

Mmm, anna minulle vähän sitä “arvomehua”.

Jos etsit vahvistusta siitä, että .gov-linkit auttavat Google-sijoituksissasi, niistä ei ole pulaa. Mutta harkitse lähteitä.

Todisteet .gov-linkkejä vastaan ​​​​sijoitustekijänä

Tämä on hylätty kauan sitten, ja se on kiistetty yhä uudelleen ja uudelleen sen jälkeen. Mutta palataanpa vuoteen 2008 ja katsotaan mitä Matt Cuttsilla oli sanottavanaan Tietoja .gov-linkeistä:

“Yleensä käytäntömme on: linkki on linkki, on linkki; riippumatta siitä, missä linkin arvo on, se on arvo, jonka annamme sille. Jotkut ihmiset kysyvät DMOZ-linkeistä, .edu-linkeistä tai .gov-linkeistä, ja he sanovat: “Eikö ole olemassa jonkinlaista tehostusta? Eikö linkki ole parempi, jos se tulee .edu-tiedostosta?” Lyhyt vastaus on: ei, ei ole. Vain .edu-linkeillä on yleensä korkeampi PageRank, koska useammat ihmiset linkittävät .edu- tai .gov-linkkeihin.”

Ykköskysymys, jonka sinun pitäisi kysyä itseltäsi (ja hakukoneoptimointitiimiltäsi, joko omasta tai ulkoistetusta linkistä), ei etenkään ole verkkotunnuksen viranomainen tai mikään muu.

Tärkeintä on: “Onko järkevää, että tämä kokonaisuus linkittäisi tähän tiettyyn sisältöön?”

Onko järkevää, että Yhdysvaltain maatalousministeriö linkittäisi putkiyhtiömme blogikirjoitukseen, jossa tutkitaan erityyppisten hanojen etuja? Luultavasti ei.

Olipa linkki saatu aikaan kommenttiroskapostin, linkkien lisäyksen hakkeroinnin kautta tai uupuneen alemman tason hallituksen työntekijän, joka otti siitä muutaman taalan sivussa, Google todennäköisemmin haistelee sen pois kuin ei.

Ja jos näet tiimisi jahtaavan tällaisia ​​järjettömiä linkkejä, jatka Tämä mielessä:

Olisit pidemmällä, jos saat linkin paikallisesta rautakaupasta. Google ei ainakaan aio alentaa sitä heti, kun se havaitaan.

.gov-linkit sijoitustekijänä: tuomiomme

Linkki on linkki. Ja linkit ovat vahvistettu Googlen sijoitustekijä.

Tarkasteltavana oleva kysymys on kuitenkin se, ovatko .gov-linkit tehokkaampia tai jollain tapaa erilaisia ​​kuin muun tyyppiset linkit.

Vastaus kysymykseen: ei todellakaan.

🔥 Empfohlen:  Ovatko .edu-linkit Google-haun sijoitustekijä?

.gov-linkin arvo on yksinkertaisesti se, että se on linkki, ja jos yrität pelata järjestelmää TLD:n perusteella, linkillä ei välttämättä ole mitään arvoa sinulle.

Googlella on monia muita tehokkaampia ja merkityksellisempiä signaaleja, jotka kannattaa ottaa huomioon linkkien suhteen. Tämä on liian helppo manipuloida, jotta sillä olisi mitään arvoa algoritmille.

Keskity sen sijaan sisällön tuottamiseen, jota arvovaltaiset, luotettavat ja asiaankuuluvat sivustot haluavat tukea ja jakaa uudelleen yleisönsä kanssa.