Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ovatko hakukoneoptimoijat haluttomia sanomaan “en tiedä”?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ovatko hakukoneoptimoijat haluttomia sanomaan “en tiedä”?

Martin Splitt, Googlen Developer Advocate, uskoo, että SEO-ammattilaiset eivät halua myöntää, kun he eivät tiedä jotain, mikä aiheuttaa kitkaa kehittäjien kanssa.

Tämä aihe nousi esiin keskustelussa Googlen viimeisimmän jakson aikana Hakukoneoptimoijat ja kehittäjät videosarja.

Splittiin liittyy Githubin SEO-päällikkö Jenn Mathews keskustelemaan siitä, kuinka SEO-ammattilaiset ja verkkokehittäjät voivat ymmärtää toisiaan paremmin ja kommunikoida keskenään.

Yksi tavoista, joilla hakukoneoptimoijat ja kehittäjät voivat parantaa työsuhdettaan, Splitt ehdottaa, on se, että hakukoneoptimoijat voisivat helpommin myöntää, kun he eivät tiedä jotain.

Hän sanoo, että on yleistä, että kehittäjät sanovat “en tiedä” ja ovat avoimia oppimaan uusia asioita testaamalla.

On kuitenkin harvinaista kuulla näitä sanoja SEO-ammattilaiselta, Splitt sanoo.

Miksi niin?

Mathews jakaa näkemyksensä SEO-päällikkönä ja valaisee Splittiä siitä, että SEO-ammattilaisten on jatkuvasti oltava puolustuskannalla.

SEO-ammattilaisten on aina puolustettava työtään

SEO-ammattilaisten työtä kyseenalaistetaan jatkuvasti, Mathews selittää.

Tämä asettaa heidät puolustuskannalle, ja “en tiedä” sanominen johtaa vain laajempaan valvontaan.

Mathews toteaa:

“SEO:ta kyseenalaistetaan jatkuvasti, joten se menee pisteeseen, jossa me melkein joudumme puolustautumaan. Kun meiltä kysytään, miten tämä tulee toimimaan, tai jos teemme tämän, mikä on lopputulos, meidän on vaikea sanoa “en tiedä” vain tästä syystä. Koska olemme jatkuvasti valvonnan alaisena tai meitä jatkuvasti kyseenalaistetaan.

Yleensä sanon muille hakukoneoptimoijille, että on oikein sanoa “en tiedä”, koska [developers] aikovat myös sanoa joskus “en tiedä”.

Tai jos et ole tyytyväinen sanomaan “en tiedä”, voit ehdottaa asioiden testaamista yhdessä nähdäksesi, mitä tapahtuu.

Tämä lähestymistapa ei pelkästään vähennä kitkaa hakukoneoptimoijan ja kehittäjän välillä, vaan se auttaa kattamaan molemmat osapuolet, jos julkaisu ei toimi odotetulla tavalla.

🔥 Empfohlen:  Amerikkalaisen laulaja-lauluntekijä Justin Timberlaken tukema tuotemerkkiluettelo

Mathews jatkaa:

“Kun käynnistämme asioita ja he sanovat “miten se ei toimi”, sen sijaan, että syventyisimme ja yrittäisimme ymmärtää, mikä algoritmi ei anna meidän sijoittua, on okei sanoa “en tiedä” ja “yritetäänkö” jotain muuta ja jatka eteenpäin.’ Mutta se on erittäin vaikeaa hakukoneoptimoijille, koska olemme jatkuvasti valvonnan alla.”

Mathews lisää, että kaikki organisaatiossa tutkivat SEO-ammattilaisten asiantuntemusta – johdosta kehittäjiin ja sisällöntuottajiin.

Hän puhuu ajasta, jolloin hän neuvoi sisällöntuottajaa käyttämään tiettyä avainsanaa, jotta verkkosivu voisi sijoittua kyseisellä avainsanalla.

Sen sijaan, että olisi kuullut hänen neuvojaan, kirjoittaja tyrmäsi, koska he halusivat käyttää eri sanaa. Ilmeisesti et ymmärrä avainsanojen käytön tärkeyttä kopioinnissa.

Vaikka sanominen “en tiedä” voi johtaa sujuvampaan työsuhteeseen, se auttaisi myös, jos organisaation ihmiset luottaisivat enemmän SEO-ammattilaisen asiantuntemukseen.

Tämä on vain yksi monista kohdista, joita käsitellään Googlen uudessa videossa, jonka voit katsoa alla kokonaisuudessaan:


Table of Contents