Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ovatko SEO-kurssit sen arvoisia? (vastattu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ovatko SEO-kurssit sen arvoisia? (vastattu)

Hakukoneoptimointi (SEO) on elintärkeä taito jokaiselle, joka haluaa luoda verkkosisältöä, markkinoida yritystä tai kasvattaa henkilökohtaista brändiä.

Mutta ovatko SEO-kurssit sen arvoisia?

Tässä artikkelissa tutkimme, ovatko SEO-kurssit sen arvoisia oppiaksesi tehokkaita hakukoneoptimointistrategioita, jotka voivat auttaa sinua saamaan sivustot paremmuusjärjestykseen hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä, ja edistämään uraasi SEO-alalla.

Ovatko SEO-kurssit sen arvoisia?

SEO-kurssit ovat sen arvoisia, jos SEO-kurssin tarjoaa hyvämaineinen yritys tai asiantuntija. Parhaat SEO-kurssit ovat ohjelmia, joiden mukana tulee suorituksesta todistus, joka perustuu nykyisiin SEO-standardeihin.

SEO-kurssit voivat auttaa sinua oppimaan SEO teorian ja käytännön ja ansaitsemaan todistuksen, joka voi parantaa ansioluetteloasi ja uskottavuuttasi. SEO-kursseilla on kuitenkin myös joitain haittoja ja rajoituksia, kuten kustannukset, aika ja jatkuvan päivityksen tarve.

Muista, että maksat SEO-kurssilla oppimastasi, ja SEO-kursseihin sijoittaminen voi olla sen arvoista, jos sinulla on motivaatiota ja kurinalaisuutta suorittaa ne ja soveltaa oppimaasi omiin projekteihisi ja tavoitteisiisi.

Mitä SEO-kurssit ovat?

SEO-kurssi on yleensä sertifioitu ohjelma, jonka avulla voit opiskella ja sukeltaa yhteen tai useampaan SEO:n osa-alueeseen. Jotkut kurssit ovat erikoistuneet laajoihin SEO-aiheisiin, kuten sivun ulkopuoliseen hakukoneoptimointiin, sivun hakukoneoptimointiin, tekniseen hakukoneoptimointiin, paikalliseen hakukoneoptimointiin jne., kun taas toiset opettavat sinua suorittamaan tiettyjä tehtäviä, kuten avainsanatutkimusta, linkkien rakentamista, skeeman merkintää, sisäistä hakukoneoptimointia. linkittäminen ja paljon muuta.

Voit osallistua erilaisiin verkkokursseihin, kuten verkkovideokoulutukseen, perusteellisiin artikkeleihin, boot camp -ohjelmiin, mestarikursseihin ja yksittäisiin kursseihin tai aiheisiin.

SEO-kurssien hinnoittelukaavio

Alla on joitain suosittuja SEO-kursseja ja niihin liittyviä kuluja.

Kurssin nimiPlatformCost
Googlen SEO-aloitusopas Google Vapaa
Semrush Akatemia Semrush Vapaa
Yoast SEO Academy Hiiva 99 dollaria vuodessa
Hakukoneoptimoinnin erikoisala Coursera 59 dollaria kuukaudessa
Moz SEO Essentials -sertifikaatti Moz 595 dollarin kertamaksu
SEO suunnitelma SEO suunnitelma 597 dollarin kertamaksu
Edistynyt SEO koulutuskurssi Yksinkertainen oppiminen 1 499 dollarin kertamaksu

Mitä hyötyä SEO-kurssien suorittamisesta on?

SEO-kurssien suorittamisella voi olla monia etuja henkilökohtaiselle ja ammatilliselle kehityksellesi, mukaan lukien:

  • Voit oppia Google-haun ja muiden hakukonealgoritmien taustalla olevan teorian ja kuinka optimoida verkkosivustosi sisältö parhaan mahdollisen sijoituksen saavuttamiseksi.
  • Voit rakentaa käytännöllisiä, todellisia taitoja, joita voit soveltaa uralla digitaalisen markkinoinnin tai verkkosisällön luomisen parissa, kuten sivun ja sivun ulkopuolinen optimointi, sisältömarkkinointi, linkkien rakentaminen, paikallinen SEO, WordPress SEO ja paljon muuta.
  • Voit ansaita todistuksen joidenkin kurssien suorittamisen jälkeen, mikä voi parantaa ansioluetteloasi ja uskottavuuttasi SEO-asiantuntijana.
  • Pääset käsiksi korkealaatuiseen sisältöön kokeneilta ohjaajilta ja alan asiantuntijoilta, jotka voivat jakaa näkemyksiään ja vinkkejä SEO:n menestymiseen.
  • Voit oppia omassa tahdissasi ja aikataulussasi sekä valita tarpeitasi ja tavoitteitasi vastaavan vaikeustason ja erikoistumisen.
🔥 Empfohlen:  Onko SEO sama kuin Google Ads? (vastattu)

Mitkä ovat SEO-kurssien ottamisen haitat?

SEO-kurssien suorittaminen ei ole vailla haasteita ja rajoituksia, kuten:

  • Saatat joutua sijoittamaan rahaa ja aikaa ilmoittautuaksesi joillekin kursseille, varsinkin jos ne ovat kattavia ja perusteellisia.
  • Et välttämättä saa henkilökohtaista palautetta tai ohjausta ohjaajilta tai mentorilta, varsinkaan jos kurssit ovat omatahtiisia ja niissä on paljon opiskelijoita.
  • Sinun on ehkä päivitettävä tietojasi ja taitojasi säännöllisesti, sillä SEO on dynaaminen ja kehittyvä ala, joka vaatii jatkuvaa oppimista ja sopeutumista.
  • Et ehkä pysty soveltamaan kaikkea oppimaasi omalla markkinaraollasi tai toimialallasi, koska SEO-strategiat voivat vaihdella verkkosivustosi tai verkkosivusi tyypin ja tarkoituksen mukaan.

Yhteenveto SEO-kurssien arvoista

SEO-kurssit ovat sen arvoisia, jos haluat oppia SEO:n perusteet ja parhaat käytännöt ja jos sinulla on motivaatiota ja kurinalaisuutta suorittaa ne itse. Sinun tulisi kuitenkin myös olla tietoinen SEO-kurssien suorittamisen haitoista ja rajoituksista ja täydentää niitä muilla oppimis- ja harjoittelulähteillä oikeilla verkkosivustoilla.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

Table of Contents