Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ovatko stadiontuotteet laillisia tennarien ostamiseen ja jälleenmyyntiin? Ota selvää tästä!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ovatko stadiontuotteet laillisia tennarien ostamiseen ja jälleenmyyntiin? Ota selvää tästä!

Onko Stadium Goods laillista? Kyllä, Stadium Goods on laillinen (mutta siinä ei ole puutteita).

Tennarien jälkimarkkinat ovat kukoistava liiketoiminta, ja se vain kasvaa. Vuoteen 2030 mennessä tennarien jälleenmyyntimarkkinoiden odotetaan nousevan 6 miljardiin dollariin. Mutta kun markkinat kasvavat, kasvavat myös riskit joutua huijatuksi väärennettyjen myyjien toimesta, ylihinnoiteltua toimituskuluista tai yritys yksinkertaisesti katoaa maksun saatuaan.

Tästä syystä olin innoissani tutustuessani Stadium Goodsiin nähdäkseni tarkalleen, kuinka ne palvelevat kasvavia tennarien, katuvaatteiden ja muiden keräilytavaroiden osto- ja myyntimarkkinoita.

Perehdyin heidän menettelyihinsä, suositteluihinsa ja heidän perustajiensa haastatteluihin saadakseni paremman käsityksen siitä, kuinka he varmistavat turvallisen ja saumattoman kaupankäynnin sekä ostajille että myyjille.

Tässä mitä löysin:

Stadium Goods Review

 • Helppokäyttöisyys

 • Aitous

 • Asiakaspalvelu

 • Hinta

 • Rahantekopotentiaali

Yhteenveto

Stadium Goods on perimmäinen kohde aitojen katuvaatteiden ostamiseen ja myymiseen. He työskentelevät katuvaatteiden suurimpien nimien kanssa. Heidän tehtävänsä on tarjota turvallinen ja helppo alusta aitojen katuvaatteiden ostamiselle ja myymiselle ja puolustaa katuvaatteiden kulttuuria maailmanlaajuisesti.

Plussat

 • Nopeat maksut myyjille
 • Edulliset palkkiot ja myyntihinnat
 • Aitouden takuu
 • Voi palata jos on tyytymätön
 • Vakiintunut brändi

Haittoja

 • Tiukka palautusikkuna
 • Hidas tai hyödytön asiakaspalvelu
 • Kallista ostajille

Mikä on Stadium Goods ja miten se alkoi?

Stadium Goods on korkealuokkainen kauppapaikka tennarien ja katuvaatteiden ostamiseen.

Sen perustivat vuonna 2015 John McPheters ja Jed Stiller, kaksi Team Epiphanyn brändäysasiantuntijaa.

Stadium Goods on erikoistunut harvinaisiin, uudenveroisiin tennareihin sekä vaatteisiin ja asusteisiin.

McPhetersin mukaan hän “näki mahdollisuuden luoda luokkansa paras digitaalinen kohde, jossa kuka tahansa voi ostaa tai myydä aitoja tennareita luottavaisin mielin.”

Hän huomasi, että ihmiset maksavat jo jälkimarkkinoilla luksushintoja harvinaisista tennareista, kuten Air Yeezy 2 Red October, jonka vähittäismyyntihinta oli 245 dollaria, mutta Stadium Goodsissa jopa 5 500 dollaria. He tarvitsivat vain helpon ja turvallisen tavan asioida.

Asiakkaat voivat ostaa ja myydä verkossa osoitteessa Stadiumgoods.com sekä vähittäismyyntipisteissä New Yorkissa ja Chicagossa. Vaikka heillä on kivijalka-asuntoja strategisissa hotspoteissa, sähköisen kaupankäynnin osuus heidän liiketoiminnastaan ​​on yli 95 prosenttia!

Lokakuussa 2018 Stadium Goods ostettiin luksusmuotialusta Farfetch 250 miljoonalla dollarilla, mikä lisää merkittävästi yrityksen näkyvyyttä ja resursseja.

Onko Stadium Goods laillista?

Kyllä, Stadium Goods on laillinen. Pystyimme määrittämään tämän arvioimalla useita tekijöitä, kuten:

 • Koko
 • Rahoitus
 • Brändin ja yhteisön sitoutuminen
 • Todennuskäytännöt
 • Tosite myynnistä ja maksuista

Koko

Crunchbasen mukaan Delaware LLC:n rekisteröidyssä yrityksessä on yli 51 työntekijää, mikä osoittaa terveen ja kasvavan tiimin. Heidän pääkonttorinsa New Yorkissa ja vilkkaasti liikennöivät vähittäismyyntipaikat SoHossa ja Chicagossa todistavat myös yrityksen koosta ja menestyksestä.

Rahoitus

Stadium Goods kävi läpi useita rahoituskierroksia, kunnes Farfetch osti sen lopulta 250 miljoonalla dollarilla (saimme myös selville, onko Farfetch laillinen). Tämä investointitaso on vahva osoitus siitä, että Stadium Goods on laillinen.

Tässä on Stadion tavarat Rahoituskierrokset

 • Aloituskierros: 1 miljoonan dollarin alkurahoitus SM Venturesilta vuonna 2015.
 • A-sarja: 4,6 miljoonaa dollaria riskipääomaa The Cernin Groupilta, Mark Cubanilta ja Forerunner Venturesilta vuonna 2017.
 • Vaihtovelkakirja: 11,8 miljoonaa dollaria Blisce, LVMH Luxury Venturesilta vuonna 2018

Todennuskäytännöt

Katsomalla tapaa, jolla Stadium Goods esittelee itsensä, voit nähdä, että se on ottanut käyttöön useita toimenpiteitä varmistaakseen kaikkien sen alustalla myytävien tuotteiden aitouden.

Ensinnäkin heillä on asiantuntijatiimi, joka on koulutettu ja kokenut tunnistamaan aitoja tuotteita tarkastelemalla tarkasti tuotetietoja ja materiaaleja.

Stadium Goodsilla on myös 100-prosenttinen aitoustakuu jokaiselle alustalla myytävälle tuotteelle – olipa se sitten heidän ostama tai myymä suoraan tai jonkun vahvistetun myyjän kautta.

Pitävätkö he kuitenkin kaiken lupauksensa?

Myyjien mukaan Stadium Goods tekee uskomatonta työtä. He myyvät nopeasti ja tarjoavat myyjille analytiikkaa selvittääkseen, mitkä kuumamyyntituotteet tarvitsevat varastoa. Lisäksi myyjät saavat maksut myös erittäin ajoissa.

Ostajilla näyttää olevan erilainen kokemus Stadium Goodsista, ja joillakin on hapan maku suuhunsa tiukkojen palautuskäytäntöjen ja aitousongelmien vuoksi.

Stadion tavaramerkki Ja yhteisö

Stadium Goodsin brändäys heijastaa sen asiantuntemusta ja arvovaltaa tennarien maailmassa. Heidän verkkosivuillaan on puhdas, moderni muotoilu ja terävät valokuvat tennareista ja katuvaatteista.

Heidän sosiaalisen median läsnäolo on erittäin aktiivista, ja päivittäiset Instagram-julkaisut esittelevät uusia julkaisuja ja yhteistyöprojekteja. He ovat myös usein tekemisissä asiakkaiden kanssa jakamalla käyttäjien luomaa sisältöä ja järjestämällä lahjoja.

He jopa aloittivat kenkäyhteistyönsä, SG x BAPE, yhteistyössä ikonisen katuvaatebrändin A Bathing Apen kanssa.

Tosite myynnistä ja maksuista

Kaiken kaikkiaan Stadium Goods näyttää hyvin öljytyltä myyntikoneelta. Jos olet myyjä, olet ilmiömäisissä käsissä. Stadium Goods tietää, kuinka saat tavarasi myyntiin! Ja he maksavat sinulle nopeasti.

Yrittäjä Matt Sokol dokumentoi 30 päivän esityksensä Stadium Goodsissa. Hän sanoo, että Stadium Gods myy suurimman osan varastostaan, ja he maksavat hänelle välittömästi ACH:n tai shekin kautta. Tästä syystä hän pystyi myymään yli 6500 dollaria 30 päivässä.

Jos olet ostaja, saatat haluta lukea kaikki pienet tekstit ennen ostamista.

Kuinka Stadium Goods toimii? Yleiskatsaus

Sneaker Goods on tavaratalo, joka auttaa ihmisiä myymään harvinaisia ​​kenkiä ja keräilyesineitä.

Luo lippu (Pyyntö)

Myyjät aloittavat lähettämällä lipun. Lippu on yksinkertaisesti pyyntö myydä esine.

Myyjä antaa tuotteen tiedot, mukaan lukien koon, mallin ja kunnon. Sitten myyjä määrää hinnan. Stadium Goods joko hyväksyy myyjän hinnan tai tekee vastatarjouksen.

Kun lippu on hyväksytty, myyjät voivat tulostaa lähetystarran ja lähettää tavarat Stadium Goodsille todentamista varten.

Listaus

Stadium Goods myy tuotteitaan useiden eri kanavien kautta, mukaan lukien oma verkkosivusto, eBay, Amazon, GOAT, TMALL.hk (Alibaba), FANCY, JET.com ja muut. Kun listaus on julkaistu, potentiaaliset ostajat voivat nähdä sen ja tehdä tarjouksen. Jos hyväksyt tarjouksen, ostaja lähettää maksun Stadium Goodsille, ja kun kauppa on suoritettu, Stadium Goods lähettää kengät ostajalle.

Kun tavarasi on myyty

Kun tuotteesi on myyty, Stadium Goods antaa seurantatiedot ja hoitaa toimitusprosessin. Voit seurata myyntiä tilisi hallintapaneelin kautta. Varastoraporttiin tulee päivityksiä joka keskiviikko.

Maksun vastaanottamiseksi voit vierailla myymälässä, vastaanottaa shekin postissa tai rekisteröityä ACH:lle.

Kuinka paljon myyjät voivat ansaita stadiontavaroilla?

Eniten myyneet voivat ansaita yli 30 000 dollaria kuukaudessa. Yritys ottaa 20 % provisiota kaikesta myynnistä, mikä tarkoittaa, että myyjät pitävät 80 % tuotoista. Menestyneet jälleenmyyjät sijoittavat yleensä merkittävän osan tuloistaan ​​takaisin varastoon ylläpitääkseen tasaisen tuoreen varaston saatavuuden. Tämän seurauksena tennarien jälleenmyynti voi olla tuottoisaa liiketoimintaa, mutta se ei todellakaan ole rikastu nopeasti -suunnitelma.

Stadionin tuotteiden todennusprosessi

Yksi suurimmista ostajien ja myyjien huolenaiheista kaikilla markkinoilla on aitous – kukaan ei halua maksaa korkeaa hintaa väärennetystä tuotteesta.

Kun tuote on vastaanotettu, Stadium Goods saattaa tuotteen 10-vaiheisen todennusprosessin läpi.

Myyjän perehdytys

Stadium Goods ottaa useita vaiheita varmistaakseen aitouden, alkaen myyjän käyttöönottoprosessista. Kaikkien potentiaalisten myyjien on esitettävä valtion myöntämä kuvallinen henkilöllisyystodistus ja ostotosite kaikista tuotteista, jotka he haluavat lähettää yrityksen kanssa. Lisäksi ne vaativat myyjiä esittämään todisteen tuotteen ostosta osana listausprosessia.

Vuosikymmenten kokemus

Yrityksen työntekijät ovat olleet mukana lenkkarimaailmassa vuosia ja he ovat antaneet heille syvällisen tuntemuksen tuotteista ja niiden jäljittelyyn käytetyistä väärentämistekniikoista.

Lääkärintarkastus

Stadium Goodsissa he tarkastavat jokaisen markkinoille tulevan tuotteen. Näin he voivat varmistaa, että kaikki on aitoa ja kuvattua.

Toisin kuin jotkut muut markkinapaikat, ne eivät vain luota siihen, että myyjät antavat tarkkoja tietoja. He tarkastavat fyysisesti jokaisen kohteen varmistaakseen, että se on heidän standardiensa mukainen. Tämä sisältää materiaalien, ompeleiden, pohjan muotoilun ja muiden yksityiskohtien tarkan fyysisen tarkastuksen, jotka voivat viitata väärennökseen.

Tekniikka

Heidän asiantuntijansa vertailevat tuotetta Stadium Goodsin tietokannassa olevien vahvistettujen autenttisten versioiden kanssa ja käyttävät erityistä tekniikkaa, kuten infrapunavaloa, havaitakseen epäjohdonmukaisuudet. Kaikki tuotteet, jotka eivät läpäise tätä todennusprosessia, hylätään välittömästi ja palautetaan myyjälle.

Aitouden takuu

Stadium Goodsilla on myös aitoustakuu, joka lupaa, että kaikki heidän verkkosivuillaan ja myyntipisteissään myytävät tuotteet ovat 100 % aitoja tai asiakas saa täyden hyvityksen.

Mitä se tarkoittaa ostajille ja myyjille?

Turvallinen ostokokemus antaisi ostajalle mahdollisuuden tehdä ostoksia itsevarmasti tietäen, että kaikki Stadium Goods -tuotteet ovat taatusti aitoja.

Myyjille todennusprosessi tarkoittaa, että he voivat saada tuotteilleen korkeimman mahdollisen arvon. Se tarjoaa heille myös suojan ostajilta, koska kaikki todennus tehdään ennen myyntiä, mikä estää mahdolliset aitouskiistat.

Myykö Stadium Goods väärennettyjä kenkiä ja tuotteita?

Ei, he eivät myy väärennöksiä. Heidän politiikkansa on suunniteltu hillitsemään väärennettyjen tai vahingoittuneiden tavaroiden myyntiä, mutta mikään politiikka ei ole täydellinen. Jotkut huonolaatuiset kengät voivat liukua halkeamien läpi.

He esimerkiksi ottavat vahvan kannan väärennettyjä tuotteita vastaan. “Täällä Stadium Goodsissa tuotteidemme laatu on ensiarvoisen tärkeää. Työskentelemme ahkerasti lähettäjiemme kanssa varmistaaksemme, että saamme vain aitoja, erinomaisessa kunnossa olevia tuotteita”, lukee heidän aitouslupauksensa.

Mitä stadiontuotteiden käyttäjät sanovat?

Kaiken kaikkiaan se näyttää olevan tarina kahdesta kokemuksesta – myyjät ovat usein tyytyväisiä alustaan, kun taas ostajat joko vihaavat sitä tai rakastavat sitä.

Monet myyjät arvostavat todennusprosessia ja raportoivat saaneensa reilut tarjoukset tuotteistaan ​​sekä nopean maksun, kun tuote on myyty.

Katsomamme Youtube-videot osoittivat, että myyjät tekevät pankkia Stadium Goodsilla. Matt Sokol sanoi, että hänen osakkeensa “lentää hyllyltä” heti kun se listattiin.

Toisaalta jotkut ostajat ilmoittavat saaneensa väärennettyjä tai vahingoittuneita tavaroita, mikä johtaa turhautumiseen ja pettymykseen. Stadium Goods tarjoaa kuitenkin hyvityksen kaikista epäaitoisista tuotteista.

On mahdollista, että tiukkoja tarkastuskäytäntöjä ei valvota niin tiukasti kuin pitäisi, mikä voi aiheuttaa ongelmia ostajille.

Yksi Trust Pilotin asiakas valittaa saaneensa “vaurioituneita/kuluneita kenkiä”, eikä hän voinut saada hyvitystä. Luulen, että hän rikkoi vahingossa palautuskäytäntöjä, minkä useimmat negatiiviset arvostelut mainitsevat.

Muut asiakkaat antoivat Stadium Goodsille peukkua aitouden vuoksi. Eräs “Sneaker Talk” -kanavaa ylläpitävä Youtuberi käytti 400 dollaria Jordan VI:lle ja dokumentoi pakkauksen purkamisen. Hän sanoo, että nahan laatu on “paras mitä hän on koskaan nähnyt”.

Toinen asiakas “A Sneaker Life” Youtube-kanavalta tilasi 900 dollarin Off-White Jordan V -kengät ja sanoo, että kengät olivat “erittäin aitoja” ja hän aikoo pitää kenkäparin.

Vielä yksi Trust Pilotin käyttäjä oli tyytyväinen saatuaan todellisen Jordan 3:nsa. Hän ehdottaa, että ostat kalliimpia Jordaneja 200 dollarin sijasta. Hänen mukaansa Stadium Goodsilla “saat mitä maksat”.

Avainruoka, jos aiot käyttää stadiontuotteita

Jos olet ostaja, on tärkeää aina tarkistaa palautus- ja hyvityskäytännöt ennen ostoksen tekemistä – ja jos satut vastaanottamaan väärennetyn tai vahingoittuneen tuotteen, muista hyödyntää Stadium Goodsin tarjoamat takuut. Ja jos myyt, varmista, että tuotteesi täyttävät todennusstandardit!

Kuinka kauan Stadion-tavaratilauksen käsittely kestää?

Stadium Goodsin tilauksen käsittely kestää yleensä noin kolme päivää. Yritys lähettää tilauksia maanantaista lauantaihin (pois lukien Yhdysvaltain suuret juhlapyhät). Joten jos teet tilauksen maanantaina, sen pitäisi lähettää viimeistään keskiviikkona tai torstaina. Todelliset toimitusajat riippuvat tietysti sijainnistasi ja valitsemastasi toimitustavasta.

Stadionin tavaroiden palautus- ja palautuskäytäntö

Jos et ole tyytyväinen ostokseesi Stadium Goodsilta, sinulla on oikeus hyvitykseen. Muista, että heillä on erittäin tiukka politiikka!

Näin se toimii: Voit palauttaa tuotteet kolmen päivän kuluessa toimituksesta, jos lähetät palautuspyynnön tuon ajan kuluessa.

Kun palautuksesi on hyväksytty, sinulla on 7 päivää aikaa lähettää tuotteet takaisin Stadium Goodsille. On tärkeää huomata, että et voi käyttää tuotetta ennen sen palauttamista, ja kaikki alkuperäiset tagit on liitettävä mukaan.

Tuote tulee myös palauttaa alkuperäisessä laatikossaan ja lähettää suojalaatikossa, jotta vältytään vaurioilta kuljetuksen aikana. Muista lopuksi, että “Lopullinen myynti” merkittyjä tuotteita ei voi palauttaa.

Kun palautuksesi on vastaanotettu ja todennettu uudelleen, sinulle hyvitetään alkuperäisellä maksutavalla.

Stadium Goods ei tarjoa peruutus- tai muutospyyntöjä suoritetuille tilauksille.

Kuinka stadionin tavarat ansaitsevat rahaa?

Kun tuotteesi on myyty, saat 80% listahinnasta. Stadion-tavarat saavat 20 % palkkion. Jos esimerkiksi tuotteesi myy 100 dollaria, saat 80 dollaria ja Stadium Goods 20 dollaria.

Stadium Goods ansaitsee tuloja myös tuotteidensa myynnistä, kumppanuudesta tuotemerkkien kanssa sekä mainonta- tai sponsorointisopimuksista.

Plussat vs. Haittoja

Ostajat

Plussat

 • Löydät kenkiä ja katuvaatteita, joita ei ole saatavilla muilta sivustoilta
 • Vakiintunut brändi ja pitkä historia toiminnassa
 • Aitouden takuu
 • Helppokäyttöinen alusta

Haittoja

 • Erittäin tiukka palautuskäytäntö (lue pienellä tekstillä)
 • Asiakaspalvelu on hidasta tai hyödytöntä
 • Korkeat myyntihinnat
 • Epätodennäköinen riski saada väärennettyjä tai vahingoittuneita esineitä

Myyjät

Plussat

 • Näyttää “kysyvät” kengät reaaliaikaisen analytiikan perusteella
 • Hyvät välityspalkkiot
 • Nopeat kaupat ja maksut
 • Korkeat myyntihinnat

Haittoja

 • Asiakaspalvelu on tylsää
 • Jotkut kadonneiden tennarien ongelmat ja tällaisten ongelmien pitkä ratkaisu

Lopullinen tuomio: Ovatko stadionin tavarat laillisia?

Kyllä, Stadium Goods on laillinen ja tarjoaa aitoja tuotteita. Jos olet myyjä, en epäröisi käyttää lähetyskauppaa. Ostajana on tärkeää olla tietoinen epäaitojen kenkien ostamisen riskistä ja hyödyntää tarvittaessa aitoustakuuta.

Olet suojattu, jos olet tietoinen tiukasta palautuskäytännöstä ja noudatat ohjeita erityisen huolellisesti. Asiakkailla, jotka tiedostamatta rikkovat palautussääntöjä, ei välttämättä ole samaa suojaa, joten lue pienellä tekstillä! Tässä lyhyt yhteenveto:

 • Ota yhteyttä Stadium Goodsiin 3 päivän kuluessa vastaanottamisesta.
 • Kun tuote on hyväksytty, sinulla on 7 päivää aikaa lähettää tuotteet takaisin.
 • Kengän tulee olla samassa kunnossa kaikkien etikettien ja laatikoiden kanssa.
 • Lopulliseksi alennukseksi merkityt tuotteet eivät ole palautuskelpoisia!

Katso aiheeseen liittyvää luettavaa:

🔥 Empfohlen:  CES 2023: Acerin uudessa Swift Gossa on 1440p-verkkokamera – ota se, MacBook Air!