Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ovatko Vivid Seatsilta ostetut liput laillisia?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ovatko Vivid Seatsilta ostetut liput laillisia?

Tapahtumaliput ovat ajan mittaan kalliimpia. Nähdäksesi suuren artistin nykyään, katsot kolminumeroista hintaa, ja jotkut fanit jopa maksavat tuhansia nähdäkseen suosikkiesittäjänsä. Lisäksi tiettyjen tapahtumien suuri kysyntä tekee myös lipun saamisesta uskomattoman vaikeaa, vaikka olisit varannut aikaa julkaisuun.

Tämä on luonnollisesti johtanut siihen, että ihmiset etsivät halvempia lippuhintoja kolmannen osapuolen jälleenmyyntisivustoilta. Yksi tällainen sivusto, Vivid, on tullut suosittu vaihtoehto monille, mutta muut eivät ole vakuuttuneita. Onko Vivid siis laillista? Voitko luottaa, että tämä sivusto antaa sinulle viralliset liput, vai onko kaikki huijausta?

Mikä on Vivid Seats?

Vivid Seats syntyi vuonna 2001, ja se oli Jerry Bednyakin ja Eric Vassilatoksen yhteistyön tulos. Sivustoa käytetään lippujen jälleenmyyntiin ja vaihtamiseen, mukaan lukien liput konsertteihin, stand up -keikkoihin, teatteriesityksiin ja urheilutapahtumiin.

Vivid Seats -sivustolla voit etsiä lippuja manuaalisesti tai selata suosittuja ja äskettäin listattuja lippuja. Vaihtoehtoisesti voit etsiä luokittain, jos haluat vain nähdä, mitä on tarjolla.

Voit myös myydä lippuja Vivid Seatsissa, jos haluat saada jälleenmyyntivoittoa tai jos et yksinkertaisesti voi enää osallistua tapahtumaan. Sivusto itsessään koostuu yksittäisistä myyjistä, joten ei ole olemassa yhtä tahoa, joka myy kaikki listatut liput. Voit valita yksittäisten myyjien lipuista, vaikka itse sivusto helpottaa myyntiä puolestasi, joten sinun ei tarvitse ottaa suoraan yhteyttä myyjään.

Tässä mielessä Vivid Seats on jonkin verran samanlainen kuin eBay tai Gumtree. Liput ovat teknisesti käytettyjä, koska ne on jo ostettu virallisilta myyjiltä. Mutta lippuja ei ole vielä käytetty, joten ne ovat voimassa jälleenmyyntiin.

Mukaan Vivid Seats -verkkosivusto, yhtiö on myynyt tähän mennessä yli 100 miljoonaa lippua. Vividillä on satoja työntekijöitä ja se on vakiinnuttanut itselleen nimen näkyvänä tapahtumalippualustana. Nykyään sillä on jopa pörssiin listattuja osakkeita.

🔥 Empfohlen:  Mitä tapahtuu, kun lopetat SEO?

Vivid Seatsissa on myös ilmainen älypuhelinsovellus, joka on saatavilla Androidille ja iOS:lle. Voit ostaa ja selata lippuja Vivid Seats -sovelluksessa sekä käyttää nykyistä sijaintiasi lähelläsi olevien tapahtumien etsimiseen.

Ladata: Elävät istuimet Android | iOS (Vapaa)

Onko Vivid Seats laillinen?

Kun on niin paljon myyntiä ja käyttäjiä ja historia ulottuu yli 20 vuoden taakse, Vivid Seatsin täytyy olla laillisia, eikö niin? Katsotaanpa tarkemmin.

Tarkistamme ensin arvostelut nähdäksemme, mitä aiemmat asiakkaat sanovat. Jos haluat tarkistaa arvostelut itse, varmista, että käytät laillisia sivustoja välttääksesi väärennetyt arvostelut ja suosittelut, jotka eivät ole harvinaisia ​​verkossa.

Trustpilotissa Vivid Seats -arvostelut ovat kirjoittamishetkellä keskimäärin 3,4 tähteä viidestä. Näistä arvosteluista 54 prosenttia on viiden tähden arvoisia, vaikka arviolta 36 prosenttia yhden tähden. Toinen kaksi prosenttia on kahden tähden. Joten kun yli kolmannes arvosteluista on negatiivisia, mitä täällä oikein tapahtuu?

Kun tarkasteltiin Vivid Seatsin yhden tähden arvosteluja, keskusteltiin useista asioista, kuten:

 • Huono asiakaspalvelu.
 • Liput eivät koskaan saapu tai myöhässä.
 • Ylihintaiset liput.
 • Lisämaksut.
 • Kyvyttömyys saada hyvitystä.
 • Ongelmia lippujen jälleenmyynnissä.

Kaikista yllä luetelluista ongelmista näyttää siltä, ​​että lippujen koskaan saapuminen oli yleisin. Monet asiakkaat valittivat, etteivät he päässeet käsiksi lippuihinsa, vaikka he olivat neuvotelleet asiakaspalvelusta.

Myös hyvitysmahdollisuuden puute oli usein mainittu ongelma.

Vivid Seatsin luonne lisää huijausten todennäköisyyttä. Loppujen lopuksi olet tekemisissä yksinäisten myyjien kanssa, et virallisen myyjän kanssa, jolla on laaja maine. Tämän vuoksi olet vaarassa ostaa lippuja vastuuttomalta tai suorastaan ​​pahantahtoiselta myyjältä, mikä tarkoittaa, että et ehkä koskaan näe ostamiasi lippuja.

Kuten aiemmin mainittiin, Vivid Seats toimii välittäjänä sinun ja lipunmyyjän välillä. Ne helpottavat myyntiä, mutta myyjän tehtävänä on varmistaa, että liput päätyvät sinulle. Tämä tapa toimia on johtanut siihen, että monet käyttäjät ovat ottaneet yhteyttä Vividin asiakaspalveluun ilmoittaakseen ongelmasta, mutta heille kerrotaan, että pallo on myyjän puistossa.

🔥 Empfohlen:  Google estää bannerimainosten indeksoinnin pääsisällöksi

Kuluttaja-asioissa Vivid Seatsin keskimääräinen arvosana on 1,4. Tämä järkyttävän alhainen arvosana on seurausta joukosta negatiivisia asiakasarvosteluja, jotka koskevat lippuja, jotka eivät koskaan saapuneet, myyjiä peruuttamaan lippujen siirrot, ylihinnoiteltuja lippuja ja harhaanjohtavia lippuluetteloita.

Vaikka monet käyttäjät saavat lippunsa ja heillä on täysin positiivinen kokemus, huonot myyjät vaikeuttavat monien muiden asioita, mikä vahingoittaa Vividin mainetta. On syytä huomata, että Vivid Seats ei voi hallita hintaa, jolla myyjät listaavat lippuja. Hinta, jonka käyttäjä maksaa lipuista, on hänen oman harkintansa mukaan riippumatta siitä, kuinka paljon halvemmalla liput toisella sivustolla ovat.

Mutta Vividissä on yksi valtava haittapuoli, joka on yrityksen hallinnassa: palvelumaksut. Vivid Seats veloittaa palvelumaksun, joka on 20–40 prosenttia lipun myyntihinnasta. Lippujen jälleenmyyntisivustojen tiedetään veltävän kovia palvelumaksuja, mutta Vividin hinnat ovat edelleen erittäin korkeat verrattuna.

Vivid Seatsin ostajatakuu

Vivid Seats väittää saavansa 100-prosenttisen ostajan takuun ostetuille lipuille, mutta tässä asiat muuttuvat hieman epäilyttäväksi.

Vivid Seats -sivustolla todetaan, että ostajan takuu takaa seuraavat…

 • Kaikki ostetut liput ovat aitoja.
 • Kaikki liput toimitetaan ennen tapahtumaa.
 • Kaikki kaupat ovat turvallisia.
 • Ostajat saavat korvauksen peruutetuista tapahtumista.
 • Kaikki lipputilaukset ovat tarkkoja.
 • Jokainen käyttäjä saa täyden asiakaspalvelun.

Tämä kaikki vaikuttaa hienolta, mutta valtava määrä käyttäjäarvosteluja Trustpilotissa, Asiakaspalveluissa ja muilla sivustoilla viittaa siihen, että kaikille käyttäjille ei myönnetä tätä takuuta. Kun niin monet ostajat raportoivat lippujen koskaan saapumisesta, harhaanjohtavista lipuista ja huonosta asiakaspalvelusta, Vividin takuu voidaan varmasti kyseenalaistaa.

Pitäisikö sinun käyttää Vivid Seatsia?

On selvää, että Vivid Seats ei ole suoranainen huijaus. Suuri osa asiakkaista saa lippunsa ilman ongelmia.

Monet arvostelijat ovat ylistäneet Vividin erinomaista asiakaspalvelua, ja muilla on mahtavia kokemuksia myyjistä.

🔥 Empfohlen:  Kaikki mitä sinun tulee tietää verkkosivuston sisällön kirjoittamisesta

On selvää, etteivät kaikki Vivid Seats -käyttäjät ole tyytymättömiä, mikä osoittaa, että sivusto voi tarjota hyödyllistä palvelua. Lisäksi verkkosivustolla on paljon korkeampi keskimääräinen arvosana joillain muilla arvostelusivustoilla, kuten SiteJabber.

Tällä sivustolla Vivid Seatsin keskimääräinen arvosana on 4,07 tähteä viidestä. Kuten alta näet, palvelun yksittäisten elementtien arvosanat eivät ole loistavia, mutta eivät myöskään kauheita.

Jotkut arvioijat kertovat SiteJabberissa nauttineensa nopeasta ja ongelmattomasta palvelusta, kun taas toiset ilmoittivat harhaanjohtavista lipuista ja huonosta asiakaspalvelusta. Jälleen näyttää siltä, ​​​​että Vividin asiakaskokemus on sekalainen.

Jos haluat turvallisimman mahdollisen palvelun, voit valita muita, positiivisemmin arvioituja ja hyvämaineisia jälleenmyyntikohteita, kuten:

 • Ticketmaster.
 • SeatGeek.
 • TickPick.

Vaihtoehtoisesti voit yrittää ostaa tapahtumaliput alkuperäisiltä myyjiltä, ​​mutta tämä voi osoittautua hankalaksi ja aikaavieväksi, varsinkin jos kaipaat lippuja erittäin suosittuun tapahtumaan. Jos haluat päästä esityksiin, joita rakastat, voit hankkia konserttiliput verkossa turvallisesti ja turvallisesti.

Vivid Seats on vähän uhkapeliä

Näyttää siltä, ​​​​että Vivid Seats ei ole täällä eikä siellä, kun kyse on luotettavuudesta. Jotkut asiakkaat rakastavat palvelua, kun taas toiset vannovat, etteivät koskaan palaa. Jos aiot ostaa erittäin kalliita lippuja, voi olla viisaampaa kokeilla sivustoa, joka on vähemmän epäselvä.

Table of Contents