Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Päällekkäinen sisällön määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Päällekkäinen sisällön määritelmä & Merkitys

Mikä on päällekkäinen sisältö?

Päällekkäinen sisältö on termi, jota käytetään hakukoneoptimoinnin alalla kuvaamaan sisältöä, joka näkyy useammalla kuin yhdellä verkkosivulla saman verkkotunnuksen sisällä tai useissa verkkotunnuksissa. Sisältö voi olla identtinen (tarkat kaksoiskappaleet) tai hyvin samankaltainen keskenään.

Päällekkäinen sisältö on tärkeää hakukoneoptimoinnin kannalta, koska se voi vaikuttaa sijoitukseen hakukoneissa. Vaikka päällekkäisestä sisällöstä rangaistusta ei olekaan, tarkat kaksoiskappaleet tai hyvin samankaltainen sisältö verkkosivustolla tai useilla verkkotunnuksilla voi vaikeuttaa hakukoneiden päättämään, mikä sisällön versio on hakukyselyn kannalta olennainen.

Tämä tarkoittaa, että Googlen kaltaiset hakukoneet voivat sijoittaa väärän sisällön hakukoneiden tulossivuille tietylle kyselylle tai pomppia edestakaisin näyttämällä kunkin version eri aikoina. olennaisesti laimentaa toistensa näkyvyyttä SERP:issä.

Päällekkäinen sisältö on ongelma myös hakukoneoptimoijalle, koska se jakaa käänteisen linkin päällekkäisten sivujen kesken, mikä alentaa kunkin URL-osoitteen PageRank-pisteitä. Google käyttää PageRank-algoritmia määrittämään verkkosivun suosion ja luottamuksen, kun se päättää sen sijoituskohteesta SERP:ssä.

Kun sivustolla tai useilla verkkotunnuksilla näkyy päällekkäisiä sivuja, muut sivustojen omistajat, jotka etsivät resursseja linkittäviksi sivustoistaan, voivat sijoittua väärään URL-osoitteeseen, mikä laimentaa sen sivun PageRank-signaaleja, jolla haluat sijoittua korkealle. SERP:t.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Voivatko ponnahdusikkunamainokset auttaa käyttökokemuksessa? Kyllä & Näin