Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Paikallisen hakukoneoptimoinnin parhaat käytännöt yritysravintolabrändeille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Paikallisen hakukoneoptimoinnin parhaat käytännöt yritysravintolabrändeille

Ravintola-alalla on loputtomasti valinnanvaraa ja mahdollisuus syödä kolme ateriaa päivässä, joten se voi olla erittäin kilpailukykyinen kategoria paikallishaulle.

Lisäksi uusia ravintoloita avataan jatkuvasti ja uusia konseptityyppejä tulee jatkuvasti esiin.

Vahvan paikallisen haun ylläpitäminen on vaikeampaa yritysravintolabrändeille, jotka haluavat tehdä sen suuressa mittakaavassa, joskus useilla tuhansilla toimipaikoilla.

Monet ravintolaketjut ovat franchising-operaattoreita, mikä tarkoittaa, että brändi ei omista tai hallinnoi niiden toimipisteitä, vaan sen sijaan tukee omistaja-toimijoita.

Tämä lisää uuden kerroksen monimutkaisuutta, koska se voi skaalata brändin paikallisia hakumarkkinointiponnisteluja, koska yritys ei ole täysin hallinnassa.

Vaikka yritysravintolabrändin pyörittämisessä on monia monimutkaisuuksia, brändillä ja sen yksittäisillä sijainneilla on monia tapoja menestyä paikallisessa hakumarkkinoinnissa.

On erittäin tärkeää, että sinulla on selkeä paikallinen hakustrategia, koska monet ravintolakäynnit alkavat Google-haulla tai suoraan Google Mapsissa.

Tässä viestissä tutkimme perusteellisesti, kuinka hallita paikallisia listauksia ja hakukoneoptimointia mittakaavassa yritysravintolabrändeille, sekä parhaita käytäntöjämme menestyäksemme jatkuvasti kehittyvässä paikallishakuympäristössä.

Yritysten ravintolabrändien listausten hallinta

Paikalliset listaukset ovat ehdottoman välttämättömiä.

Ilman ravintolaa avainhakemistoissa, kuten Googlessa, Applessa, Bingissä tai Yelpissä, etsijät eivät näkisi sijaintia.

Mutta sijainnin lisääminen pienempiin hakemistoihin, kuten OpenTable, Zomato, TripAdvisor, YellowPages, All Menus, Facebook, Foursquare, Zagat ja Grubhub, on yhtä tärkeää.

Jokaisella ravintolalla tulee olla luettelo kaikista asiaankuuluvista hakemistoista, koska tämä on sijoitussignaali Googlelle, koska lainaukset ovat tehokas tapa luoda linkkejä takaisin ravintolan sijaintisivulle.

Sijainninhallintaympäristöt

Yritysbrändit tarvitsevat keskitetyn alustan, jotta ne voivat hallita suurta määrää listauksia, joissa on niin monia erilaisia ​​ominaisuuksia eri sivustoilla.

Jokainen hakemisto hyväksyy tiedot hieman eri tavalla, ja päivitysten nopea ja tehokas tekeminen on välttämätöntä.

Varsinkin ravintoloiden on oltava ketteriä pandemian aiheuttamien muutosten suhteen.

🔥 Empfohlen:  SimplyGuest – Löydä parhaat asumisratkaisut

Useimmat yritysravintolat tarvitsevat sijainninhallintaalustan voidakseen hallita kaikkia monimutkaisia ​​asioita.

Näiden alustojen avulla he voivat päivittää tiedot yhdessä paikassa ja lähettää ne useisiin listaushakemistoihin.

Nämä alustat voivat myös antaa franchising-haltijoille mahdollisuuden käyttää ravintolaansa ja tehdä omia päivityksiä sen sijaan, että luottaisivat yritysten tekemiin näihin muutoksiin.

Franchise-omistaja-operaattorit tietävät yleensä sijaintinsa parhaiten ja ovat tietoisia kaikista sijaintiin liittyvistä muutoksista, koska he voivat yleensä päättää aukioloajat tai muut vivahteet sijaintinsa perusteella.

Tarkka ja täydellinen tiedottaminen ei ole vain ravintoloiden kannalta välttämätöntä, vaan myös tapa parantaa näkyvyyttä.

Väärät aukioloajat, virheellinen tila tai puuttuvat linkit johtavat tulomahdollisuuksien menettämiseen ja mahdollisiin negatiivisiin arvosteluihin.

Arvostelun hallinta

Arvostelupisteet ovat avaintekijä määritettäessä sijainnin sijoitusta. Google pitää myös vastauksia arvosteluihin sijoitussignaalina.

Lisäksi, 59 % 18-23-vuotiaista sanovat, että verkkomaine vaikuttaa heidän ostopäätöksiinsä ravintoloissa.

Ravintolat keräävät yleensä paljon arvosteluja, mikä antaa paljon hyvää tietoa.

Kyky vastata mahdollisesti yli 100 000 arvosteluun vuodessa vaatii keskittyneitä ponnisteluja joko yrityksiltä tai franchising-yhtiöiltä.

Yritysbrändeille tarvitaan alustan tapaan yritystietojen hallintaa varten työkalu, jolla voit valvoa ja vastata arvosteluihin.

Näin voit nähdä, kuinka monta arvostelua ravintolat tuottavat, arvostelupisteitä ja mielipiteitä kunkin sijainnin palvelutason parantamiseksi.

Listauksen sisältö

Kiinnostava sisältö yritystietojesi sisällä on loistava tapa yritysravintolabrändeille erottua joukosta. Kaksi tapaa tehdä tämä on kuvien ja postausten avulla.

Monilla yritysravintolabrändeillä on vain muutama kuva, jotka ovat samat jokaisessa listauksessa.

Ainutlaatuisten kuvien käyttäminen kaikissa yritystiedoissasi on loistava tapa tehdä profiilistasi kiinnostavampi.

Valokuvien lisääminen ulkoa, sisätiloista tai mistä tahansa, mikä tekee sijainnista ainutlaatuisen, on hyödyllistä.

Google-postit ovat myös loistava tapa jakaa tietoja siitä, mitä kyseisessä paikassa tapahtuu. Postaukset jokaisessa paikassa on toinen tilaisuus puhua asiakkaallesi ja vaikuttaa sijoitukseen.

🔥 Empfohlen:  Hakukoneoptimoijat – Sinulla ei ole varaa sivuuttaa UX:tä

Paikalliset sivut

Yksittäiset sivut ovat avainasemassa missä tahansa useassa paikassa toimivassa ravintolabrändissä, koska niiden avulla käyttäjä tietää, mitä kyseisen sijainnin erityispiirteet ovat ja mitä se tarjoaa.

Yritysbrändien haasteena on useita tuhansia sivuja, jotka voivat näyttää päällekkäiseltä sisällöltä.

Jos kunkin sijainnin sivua ei eroteta, se voi vaikuttaa negatiivisesti hakukoneoptimointiin eikä anna todellista tietoa sijainnista.

Tämä ei puolestaan ​​tarjoa lukijalle asiaankuuluvaa sisältöä, ja Google pitää sitä brändinä, joka ei tarjoa laadukasta sisältöä.

Ainutlaatuinen sisältö

Yritysbrändien erottuminen joukosta paikallisesti on välttämätöntä. Hyperpaikallinen sisältö on loistava tapa rakentaa ainutlaatuista sisältöä.

Ravintolat voivat ajatella hyperlokaalista sisältöä kahdella eri tavalla. Ensimmäinen on se, mikä liittyy sijaintiin paikallisesti.

Korostaa ravintolan lähellä olevia kaupunginosia, suuria moottoriteitä, yliopistoja, stadioneja, museoita, areenoita tai muita tärkeitä maamerkkejä.

Toinen alue on se, mikä erottaa kunkin tietyn ravintolan muista.

Onko tällä paikalla erityisiä kampanjoita tai tapahtumia?

Se voi olla viikoittainen lasten ilmainen ilta, urheilutapahtumat, illat, joissa on elävää musiikkia tai jopa karaoke.

Toinen mahdollisuus on korostaa paikalla työskenteleviä henkilöitä ja heidän biostaan.

Tavoitteena on tarjota paikasta mahdollisimman paljon ainutlaatuista sisältöä, jotta se erottuu paikallisesti.

Tiettyjen kuvien ottaminen sijainnista verrattuna vakiokuvaan kaikissa sijainneissa on toinen mahdollisuus luoda ainutlaatuista sisältöä.

Kaupungin sivut

Toinen tapa parantaa sijoitusta paikallisesti on rakentaa kaupunkisivut kaikille kaupungeille, joissa sijainti sijaitsee.

Nykyään monet haut perustuvat sijaintiin, jossa käytetään kaupunkimuutosta, kuten “Amerikkalainen ravintola Los Angelesissa”.

Nämä kaupunkisivut auttavat parantamaan ravintolan sijoitusta.

Se on myös toinen mahdollisuus rakentaa ainutlaatuista sisältöä kyseiselle kaupungille.

Voit omaksua saman lähestymistavan kaupunkien hyperpaikallisessa sisällössä kutsumalla esiin tiettyjä kaupunginosia, museoita, areenoita, moottoriteitä ja muita tärkeitä asioita, jotka tuovat kyseisen kaupungin erottumaan joukosta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka pysyä keskittyneenä tavoitteisiisi tukemattoman perheen kanssa

Jopa ainutlaatuisten kuvien luominen jokaisesta kaupungista on hyödyllistä.

Johtopäätös

Jotta yritysravintolabrändit erottuisivat joukosta haussa, oma listaus- ja sivustrategia on välttämätöntä.

Tarjoamalla kunkin sijainnin erityispiirteet ja luomalla ainutlaatuista sisältöä yritysravintolat voivat kilpailla tehokkaasti paikallisesti yhden sijainnin ravintoloiden kanssa.

Lisää resursseja: