Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Paikalliset hakukoneoptimoinnin tuotteet: mitä toimistoltasi odottaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Paikalliset hakukoneoptimoinnin tuotteet: mitä toimistoltasi odottaa

Tehokas sijaintiin perustuva hakukoneoptimointi (paikallinen SEO) voi vaikuttaa merkittävästi digitaalisen markkinoinnin menestykseesi, mikä on verrattavissa mihin tahansa muuhun ydinmarkkinointiin.

Yritykselle, jolla on fyysinen sijainti tai useita yrityksen toimitiloja, joille optimoida, paikallisen verkkotilan hallitsemisen arvoa ei voi yliarvioida.

Samaa voidaan sanoa yrityksistä, jotka toimivat ja palvelevat tietyillä maantieteellisillä alueilla, jotka ovat yrityksen liikevaihdon ja siihen liittyvien menestysparametrien ydin.

Paikallisesta hakukoneoptimoinnista on monia vääriä käsityksiä; esimerkiksi paikallinen hakukoneoptimointi on tarkoitettu vain pienille yrityksille tai paikallinen hakukoneoptimointi rajoittaa kokonaisnäkyvyyttä verkossa.

On tärkeää, että kun ulkoistat paikallista hakukoneoptimointiasi, varmistat, että odotuksesi toimistolta ja saamasi toimitukset vastaavat paikallisia hakukoneoptimointitavoitteitasi.

Toivottavasti tämä kolumni auttaa.

SEO-toimiston perusteet

Olipa kyse paikallisista SEO-toimituksista tai yritystason SEO-palveluista, kaikki vakiintuneet ja tehokkaat hakumarkkinointitoimistot tarjoavat perusteet, joita alansa asiantuntijoilta odotetaan.

Tyypillisesti tähän kuuluisi:

 • Selkeät tavoitteet ainutlaatuinen välittömiin, keskipitkän ja pitkän aikavälin tarpeisiisi.
 • Toimintasuunnitelma, joka vahvistaa mitä prioriteetit ovat ja milloin tärkeimmät virstanpylväät tapahtuu.
 • Pääsy tietoihin ja suuremman dataekosysteemin rakentaminen oivalluksia ja toimenpiteitä varten.
 • Sovittuja ja johdonmukaisia ​​tapoja kommunikoidaraportoi edistymisestä ja vahvista, mitä sijoituksellesi tarjotaan.
 • Iteratiivinen parannus jatkuvasta asiantuntemuksen soveltamisesta ja näyttöön perustuvasta päätöksenteosta.
 • Suora pääsy avainhenkilöstölle työskentelemään kanssasi paikallisten hakukoneoptimointitavoitteidesi saavuttamiseksi.
 • Yksinkertaistettu ja asiaankuuluvaa jatkuvaa tukea ja palautetta mahdollistaa ketteryyden ja lähestymistavan kääntymisen uusien mahdollisuuksien maksimoimiseksi ja muuttuviin uhkiin reagoimiseksi.
 • Ennakoiva ja tehokasta asiakaspalvelua mahdollistavat yhteistyön tai täyden ulkoistamisen asiakkaan tarpeiden mukaan.

On muitakin prioriteetteja, jotka voivat olla ainutlaatuisia liiketoimintaolosuhteissa ja alueita, joilla on lisääntynyt koettu arvo nykyisille vaatimuksillesi, ja ne voidaan tarvittaessa lisätä edellä mainittuihin viraston perusodotuksiin.

Vinkkinä yksi asia, jota sinun on vältettävä odotuksissasi, on pieni joukko erittäin tarkkoja ja lokalisoituja SEO-avainsanoja, joihin voit keskittyä.

🔥 Empfohlen:  10 parasta kuvitustyökalua, jota jokaisen suunnittelijan tulisi käyttää luovaan suunnitteluun

Nämä ovat viisi tai kymmenen, joita voit katsoa matkapuhelimeesi viikoittain ja kirota siellä sijoittuvaa kilpailijaa.

Vaikka jotkin avainsanasi saattavat olla kaupallisesti tärkeämpiä kuin toiset, älä rajoita keskittymistäsi (ja minkä tahansa toimiston, jonka kanssa päätät tehdä yhteistyötä) keskittymään vain muutamiin termeihin.

Harkitse näiden ehtojen lopullista tavoitetta ja sitä, mitä haluat saavuttaa paikallisella hakukoneoptimoinnin menestyksellä.

Tiedoistasi saattaa löytyä päivittäin tuhansia osuvia ja erittäin tehokkaita hakukyselyitä sekä monia uusia ja ainutlaatuisia.

Et halua unohtaa näitä ja niiden potentiaalista arvoa keskittymällä vain muutamaan.

Jos on helpompi siirtyä pois itsenäisistä avainsanatavoitteista, harkitse aihetta termin sijaan. Tämä voi olla paljon hyödyllisempää paikallisten hakukoneoptimointitulosten mittaamisessa.

Vahva tekninen suorituskyky

Huolimatta paikallisista SEO-tavoitteistasi, jokaisen paikallisen hakukoneoptimointikampanjan tulee ottaa huomioon verkkosivuston kunto, käyttökokemus ja yleinen tekninen suorituskyky.

Perinteisesti paikallisessa hakukoneoptimoinnissa tämä keskittyisi esimerkiksi seuraaviin aiheisiin:

Lisää yllä olevaan käytännöllinen painotus:

Haluat ehkä ottaa huomioon myös laajemmat tuotteet, jotka on historiallisesti liitetty enemmän suurempiin kokonaisuuksiin ja brändeihin.

Tämä voisi sisältää helpon pääsyn tietoihin sivustoarkkitehtuurin kautta ja digitaalisen yksinkertaistamisen, jotta käyttäjä pääsee päätepisteeseensä mahdollisimman helposti ja tehokkaasti (mukaan lukien laajemmat keskustelunopeuden optimointiperiaatteet).

Todisteisiin perustuva sisältö

Ei riitä, että tarjotaan verkkosivustolle alan asiantuntijalausuntoa ja lokalisoitua sisältöä, jonka odotetaan hallitsevan paikallista hakukoneoptimointia.

Kaikki kilpailukykyiset paikalliset hakukoneoptimointikampanjat tulisi mieluiten ruokkia datalla (todistetuilla) laadulla ja volyymilla, jotka ovat paljon korkeammat kuin mitä voit odottaa paikallisille SEO-kampanjoille.

Voit toimittaa sisällön luomisen itse tai ulkoistaa markkinointitoimistolle. Mutta riippumatta tuotannon lähestymistavasta, tietojen, paikallisten SEO-asiantuntijoiden yhdistäminen ja ainutlaatuisten toimialatietojesi hyödyntäminen on ensiarvoisen tärkeää.

Juuri tämä yhdistetty lähestymistapa tarjoaa kilpailuetua ja mahdollistaa jatkuvasti parhaan rodun sisällön luomisen, jolla on todellista itsenäistä arvoa sekä paikallisessa markkinarakossa että laajemman brändin ja auktoriteetin rakentamisessa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka perustaa maatila (ja tienata 120 000 dollaria kuukaudessa) vuonna 2023

Toimistolta sinun pitäisi odottaa, että he johtavat paikallista hakukoneoptimoinnin sisältöstrategiaa ja -lähestymistapaa ja antavat jatkuvia suosituksia käyttäen kaikkia saatavilla olevia ja asiaankuuluvia tietojoukkoja. luotavan sisällön prioriteetti, painopiste, tarkoitus ja jatkuva vaikutus.

Odotat, että sisältöä luodaan hyödyntämään verkkosivustollasi olevan sisällön arvoa ja menestystä.

Odotat myös jatkuvaa keskittymistä uusiin mahdollisuuksiin ideoida ja toteuttaa uutta sisältöä, joka heijastelee uusia tietojoukkoja ja ydinliiketoimintasi muuttuvia tarpeita.

Kuten minkä tahansa SEO:n johtaman kattavan sisältöstrategian kohdalla, sinun kannattaa kattaa useita käyttäjien aikomuksia, keskittyä todelliseen tarjottuun arvoon ja tarkastella tiedonhaku- ja ostosyklin koko kirjoa.

Vaikka tämä olisikin vinossa kohti paikallista hakukoneoptimointia, se ei rajoita vaikutusta.

Liiketoiminnalle tärkeillä aihealueilla on todennäköisesti laajempi vetovoima ja mahdollisuus kasvattaa sivuston luottamusta, käänteisiä linkkejä ja havaittua osuvuutta paikallisen väestörakenteen ulkopuolella.

Paikallisviranomaiset ja luottamuksen rakentaminen

Paikallishallinnon rakennus on paikallisen hakukoneoptimoinnin tukipilari ja välttämättömyys saada jalansijaa verkkokaupassasi.

Tähän liittyy useita johdonmukaisia ​​säikeitä, mukaan lukien:

 • Paikallinen brändin rakentaminen PR- ja paikallisten mediajulkaisujen avulla.
 • Liiketoimintayksikkö ja asiaankuuluvat paikalliset ja alueelliset hakemistosivustot.
 • Linkkejä ja mainintoja brändistä, yrityksestä ja avainhenkilöistä yhteisö- ja yritysfoorumeilla.
 • Paikallisten tapahtumien tukeminen ja asiantuntemuksen (ja usein resurssien, hyväntekeväisyystuen jne.) jakaminen.
 • Sisällön edistäminen ja sijoittelu (sekä paikallinen sisältö että ajankohtainen yritystuotteiden/palveluiden sisältö).

Viranomaisten rakentamisen viittaus- ja linkkinäkökohdan ulkopuolella on syvempää asiantuntemusta, auktoriteettia ja laajempia luottamussignaaleja.

Tämä sisältää suurelta osin arvostelujen ja sitoutumisen hallinnan, optimoinnin ja jatkuvan kasvun Google-yritysprofiilien kautta (jokaisessa yrityksen toimipaikassa), entinen Google My Business.

Tämä sisältää (mutta ei rajoittuen) haun ja karttojen optimoinnin, profiilin täydellisyyden, sisällön edistämisen ja yleisösi kysymyksiin vastaamisen.

Mitä proaktiivisemmin luot positiivisia arvosteluja osana yhdistettyä liiketoimintaasi ja toimistosi keskittymistä (mukaan lukien kohdistetut sijaintikohtaiset arvostelut), sitä nopeammin näet online-valtuutetuissasi ja paikallisissa hakukoneoptimointituloksissasi.

🔥 Empfohlen:  Mitä EPC tarkoittaa affiliate-markkinoinnissa? [14 Ways To Make More Money]

Tämä on tehtävä Google-yritysprofiilien, Bing Placesin ja muiden vakiintuneiden ja luotettujen kolmannen osapuolen arvostelusivustojen kautta.

Sisältö ja sosiaalinen media

Sinun on pohdittava, kuinka sinä ja toimistosi voitte mahdollistaa verkkosivustosi ja brändisi uppoamisen aidosti paikalliseen yhteisöön.

Joillakin sivustoilla ja brändeillä tämä voi olla useita paikallisia yhteisöjä, jotka kattavat useita maantieteellisesti hajallaan olevia alueita, kun taas toisilla se voi olla yksi paikka ja useita maileja sen ympärillä.

Joka tapauksessa kyky tehostaa verkkosivustosi yhteisön keskittymistä yleisötietoisten sisältökeskusten, ilmaisten yhteisön resurssien ja työkalujen sekä mieluiten paikallisen käyttäjien luoman sisällön avulla, sitä parempi.

Tämä liittyy luonnollisesti sosiaalisen median vuorovaikutukseen, sitoutumiseen ja edistämiseen sekä sosiaaliseen kuunteluun ja yleisön rakentamiseen heidän toiveiden, tarpeiden ja kipukohtien aidon ymmärtämisen kautta.

Ja mikä tärkeintä, kuinka ihmiset/asiantuntijasi/henkilökuntasi, brändisi ja tuotteesi/palvelusi voivat vaikuttaa heihin positiivisesti.

Yhteenvetona

Yrityksillä on joukko räätälöityjä vaatimuksia paikalliselle hakukoneoptimoijalle ja toimistolta odotetuille suorituksille.

Jotkut näistä perustuvat aiempiin kokemuksiin ja usein opittuihin suodattimiin.

On kuitenkin olemassa useita keskeisiä vakioodotuksia, jotka sinun tulee aina ottaa huomioon, kuten edellä on esitetty.

Lisää resursseja: