Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Paikalliset hakukoneoptimointitrendit, vinkit ja uudet tekniikat: Joy Hawkinsin kysymykset ja vastaukset

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Paikalliset hakukoneoptimointitrendit, vinkit ja uudet tekniikat: Joy Hawkinsin kysymykset ja vastaukset

Olemme vasta loppumassa vuodesta, jolloin jatkuva pandemia johti budjettileikkauksiin, strategiaongelmiin ja resurssien puutteeseen haastaville SEO-ammattilaisille kaikilla tasoilla.

Monet keskittyvät enemmän valmistautumiseen kääntymiseen kuin tulevan vuoden suunnitelmaan.

Tämä on erityisen tärkeää paikallishaussa, jossa kuluttajien käyttäytyminen muuttuu nopeasti ja Google-päivityksillä voi olla nopeita ja laaja-alaisia ​​vaikutuksia.

Mitä trendejä ja tekniikoita sinun pitäisi olla tutkassasi, jotta voit kehittää ketterämpää, mukautuvampaa paikallista hakukoneoptimointistrategiaa jatkossa?

Joy Hawkins on paikallisen SEO-toimiston omistaja ja perustaja Sterling Sky. Hän on Googlen yritysprofiilin tuoteasiantuntija, tunnettu ja arvostettu alan kirjoittaja ja puhuja sekä tiedekunnan jäsen Paikallinen U.

Tässä Q&A-tyylisessä haastattelussa Joy jakaa neuvojaan siitä, mihin markkinointijohtajien tulisi keskittää paikallisen hakukoneoptimoinnin huomionsa tänä vuonna, mistä SEO-tekniikoista hän on innostunut, kuinka rakentaa uraa paikallisessa hakukoneoptimoijassa ja paljon muuta.

Katsottavat paikalliset trendit vuonna 2022

Miranda Miller: “Mitä paikallisia hakukoneoptimointitrendejä CMO:iden tulisi todella pitää silmällä tänä vuonna?”

Joy Hawkins: “Google julkaisi vuoden 2021 lopulla algoritmipäivityksen, joka aiheutti vakavia vaihteluita paikallisille yrityksille.

Nimesimme tätä “Lähistöpäivitykseksi”, koska suurin vaikutus tuntui tuolloin olevan asiakkaan kyky sijoittua kauemmaksi fyysisestä sijainnistaan.

Google näyttää antaneen huomattavasti enemmän painoarvoa yrityksen sijainnille ja läheisyydelle.

Jos tämä päivitys jää kiinni, on tärkeää tarkastella asiakkaitasi lähinnä olevaa kilpailijaa – varsinkin jos he ovat nyt mukana 3-paketissa – nähdäksesi, mitä he tekevät, mitä asiakkaasi ei tee.

Google on vauhdittanut LSA-ohjelmaa (Local Service Ad) muutaman viime vuoden aikana, joten on hyvät mahdollisuudet nähdä alustan jatkuva kasvu ja laajentuminen vuoden 2022 aikana.

Jos asiakkaasi eivät käytä tätä pistorasiaa, suosittelen katsomaan sitä uudelleen.

Näemme myös paljon enemmän kuva tuottaa SERP:itä kuin koskaan ennen, sekä mobiilissa että pöytäkoneessa.

🔥 Empfohlen:  Parhaat vinkit sarjakuvien myyntiin eBayssa

Olisi viisasta kiinnittää huomiota käyttämiisi kuviin, erityisesti tehokkaimmilla sivuillasi.”

Paikalliset optimoinnit, joihin keskittyä (ja missä päästää irti)

Miranda Miller: “Onko olemassa paikallisia optimointeja tai taktiikoita, joihin markkinoijat käyttävät mielestänne enemmän aikaa kuin heidän pitäisi – tai jopa jotain, josta meidän pitäisi luopua kokonaan vuonna 2022?”

Joy Hawkins: “Viinity Algorithm -päivitykseen asti vallitsi ymmärrys siitä, että avainsanojen sisältävä nimi oli valtava sysäys asiakkaille, jotka halusivat näkyä 3-paketissa laajalla maantieteellisellä hajallaan.

Mutta näin ei vain enää ole.

Tarkastelemiemme tietojen perusteella suurimman osuman saivat yritykset, joilla oli paljon avainsanoja sisältäviä nimiä ja laaja kattavuus.

On hieman aikaista sanoa varmuudella, että avainsanojen kuvaajien lisääminen nimiin ei enää toimi.

Mutta toistaiseksi sanoisin, että se on taktiikka, jonka markkinoijat voivat ehdottomasti palata takaisin.

Toinen taktiikka, jonka olemme kerta toisensa jälkeen osoittaneet, ettei se tarjoa arvoa kuvien paikkamerkintä.

Kun lisäät kuviin geotag-tunnisteen, tiedot poistetaan kuvasta latausprosessin aikana, joten niiden lisäämiseen on turhaa käyttää aikaa.

On aika antaa sen kuolla.”

AI-sisällönluontiteknologian omaksuminen

Miranda Miller: “Oletko erityisen innoissasi uusista tai kehittyvistä paikallisista SEO-tekniikoista?”

Joy Hawkins: ”Sisältö on niin tärkeä osa hakukoneoptimointia, erityisesti arvokkaan ja laadukkaan sisällön luominen.

Mutta sisällöntuottajille voi olla haaste keksiä ainutlaatuista sanottavaa tietyistä aiheista.

Esimerkiksi kuinka paljon voit todella kirjoittaa betonikorjauksista?

Viimeisen vuoden aikana olemme havainneet suuren parannuksen tekoälyominaisuuksissa sisällön kirjoittamisen suhteen. Nyt markkinoilla on useita tekoälyn kirjoituspalveluita, joista valita, kuten Peppertype.ai, Rytr.metai Writesonic.

Olemme havainneet, että nämä palvelut ovat loistava tapa auttaa sisällöntuottajia pääsemään alkuun, kun he tuntevat olevansa estetty.

En siirtäisi sisällön kirjoittamista kokonaan tekoälylle, koska heidän luomansa sisältö on vielä siivoamista ja hiomista. Mutta nämä palvelut ovat uskomattoman hyödyllisiä ponnahduspisteenä.

🔥 Empfohlen:  7 miljonäärien tulovirtaa (IRS:n mukaan)

Toinen työkalu, jonka juuri aloimme käyttää, on Transparency Company.

Väärennetyt arvostelut ovat todella kova – mutta yleinen – haaste paikallisessa hakutilassa.

On hienoa, että meillä on työkalu, jonka avulla voit määrittää, mitkä kilpailijat saattavat ostaa arvosteluja Googlesta.”

Paikallisen SEO-uran hyvät ja huonot puolet

Miranda Miller: “Mitkä ovat haastavimmat ja nautinnollisimmat osat päivittäisessä työssäsi?”

Joy Hawkins: ”Parasta elämässäni ovat ihmiset, joiden kanssa työskentelen. Työskentelen fantastisen ryhmän kanssa, joka välittää kaikkensa antamisesta asiakkaidemme puolesta ja jotka ovat investoineet asiakkaidemme etuihin.

Heidän kanssaan työskentely ja ideoiden pomppiminen toisistaan ​​on ehdottomasti yksi työpäiväni nautinnollisimmista osista.

Olen myös aina ollut henkilö, joka nauttii datan kaivamisesta, lukujen katsomisesta, mysteerien selvittämisestä ja sellaisista asioista.

SEO on tämä jatkuvasti muuttuva palapeli, joka on tehtävä, kun palaset muuttuvat jatkuvasti muotoa, kokoa ja väriä. Minusta on sekä haastavaa että nautinnollista yrittää selvittää, kuinka nämä palapelin palat sopivat yhteen.

Mitä tulee haasteeseen, sanoisin myös, että joskus on todella vaikeaa tasapainottaa yrityksen pyörittämistä kaiken tekemäni vapaaehtoistyön kanssa.

Koska a Googlen tuoteasiantuntija tarkoittaa, että autan jatkuvasti käyttäjiä Google-foorumilla. Tämä johtaa usein siihen, että monet ihmiset lähettävät sähköpostia tai merkitsevät minulle myös Twitterissä.

Vapaaehtoisena oleminen ja odotusten hallitseminen ei ole heikkohermoisia.

Paikallinen hakukoneoptimoinnin neuvonta uran rakentamiseen

Miranda Miller: “Mitä vinkkejä tai neuvoja sinulla on niille, jotka ovat vasta aloittamassa paikallista SEO-uraansa?”

Joy Hawkins: “SEO muuttuu jatkuvasti. Jos marraskuun päivitys opetti meille jotain, et voi luottaa siihen, että strategia toimii ikuisesti.

Jos olet siirtymässä SEO-alalle, on tärkeää lukea uusimmat ja viimeisimmät trendit, jotta sinulla on käsitys alan toiminnasta ja voit laatia strategioita näiden tietojen perusteella.

Siitä huolimatta on tärkeää, että pidät näitä strategioita löysällä käsillä. Jossain vaiheessa on hyvä mahdollisuus, että ne lakkaavat toimimasta ja sinun on sopeuduttava.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tarkistaa piilotetut vastaukset Twitterissä

Suosittelen aina käyttämään useita erilaisia ​​SEO-strategioita, jotta jos jokin lakkaa toimimasta, sinulla ei ole kaikkia munia kyseisessä korissa.

Suosittelen myös verkostoitumista muiden alan toimijoiden kanssa niin paljon kuin mahdollista.

SEO-maailmassa on todella loistavia mieliä, ja on mahtava tilaisuus oppia heiltä blogien, foorumien, konferenssien ja jopa sosiaalisen median postausten kautta.”

Lisää resursseja: