Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Päivä SEO-toimiston ylimmän johtajan elämässä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Päivä SEO-toimiston ylimmän johtajan elämässä

Matkani SEO-johtajaksi on kestänyt yli 14 vuotta. Olen työskennellyt johtavissa toimistoissa ja optimoinut joillekin maailman suurimmista brändeistä. Työskentelin myös muutaman vuoden sisäisenä hakukoneoptimoijana joissakin keskisuurissa yrityksissä.

Nykyään työskentelen Acronymilla SEO:n johtajana. Olen työskennellyt virastossa 7 vuotta ja johdan maailmanlaajuista SEO-tiimiä, johon kuuluu yli 20 SEO-ammattilaista Yhdysvalloissa, Lontoossa, Singaporessa, Berliinissä ja Kanadassa.

Toimistossa työskentely voi olla sekä haastavaa että palkitsevaa.

Toivon, että tarinan jakaminen siitä, miten pääsin nykyiseen asemaan ja mitä SEO SVP:n tarkoittaa, auttaa sinua myös omalla urapolullasi.

SEO:n aloittaminen

Opin hakukoneoptimoinnista ja Internet-markkinoinnista ensimmäisen kerran vuonna 2003, kun olin suorittamassa maisterintutkintoa Internet-liiketoiminnasta Mercy Collegesta Dobbs Ferryssä, New Yorkissa.

Sitä ennen työskentelin QA-asiantuntijana lääketeollisuudessa auditoinnissa ja tietokoneiden validoinnissa. Internet kuitenkin kiehtoi minua, joten päätin palata kouluun oppiakseni lisää Internetistä.

Aloitin oman farmaseuttisen työpaikkani vuonna 2006 ja tarvitsin lisää liikennettä, joten otin apua SEO-yritykseltä.

Katsottuani heidän optimoivan sivustoani, opin kuinka mielenkiintoista ja monimutkaista se oli. Innostuin oppimaan lisää, ja sain inspiraatiota ryhtyä tekemään sitä enemmän itse.

Sain työpaikan SEO-asiantuntijana Digitgritissä (nykyisin Zeta Interactive), rakensin onnistuneen SEO-käytännön Havas Mediassa, ja loppu on historiaa.

Tyypillinen päivä SEO-johtajuudessa

Toimiston ylempänä johtajana teen paljon liiketoiminnan kehittämistä – johtaen myyntipuheita, luon strategioita, näytän, miten SEO toimii muiden kanavien kanssa, esimerkiksi.

Ohjaan tiimiä varmistaakseni, että meillä on oikeat työkalut, resurssit, henkilökunta, prosessit ja palvelut asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden hallintaan sekä ajatusjohtamismateriaalien tuottamiseen.

Luen myös paljon nähdäkseni, mitä alalla tapahtuu. On tärkeää pysyä muiden näkökulmien ja uuden teknologian kärjessä, kun teemme yhteistyötä globaalien toimittajien ja kansainvälisten tiimien kanssa.

Verkkokaupan maisterintutkintoni auttoi minua saamaan perusteet Internetin toiminnasta. Se on muuttunut dramaattisesti vuosien varrella, mutta olen oppinut, että perusasioiden ymmärtäminen auttaa sinua ymmärtämään ja arvostamaan historiaa ja sitä, miten asiat liittyvät toisiinsa.

🔥 Empfohlen:  Elämässä navigointi velan jälkeen: Mitä sinun pitäisi tehdä, kun olet vihdoin velaton?

Näin pitkä työskentely alalla on myös opettanut minulle paljon, erityisesti työskentelystä sekä kansainvälisten että kotimaisten asiakkaiden kanssa.

Lopuksi olen myös ymmärtänyt, että sinun tulee aina tehdä due diligence ja kaivaa syvemmälle. Keskity isoihin tuotteisiin ja strategioihin, jotka edistävät liiketoiminnan tuloksia.

Monet toimistot tarjoavat samanlaisia ​​palveluita. Miksi asiakkaan pitäisi mennä toimistosi kanssa mieluummin kuin muiden 5–10 tarjouspyyntöön kuuluvien?

Erota itsesi aina. Kuuntele asiakkaitasi ja varmista, että ymmärrät heidän tavoitteensa ja tavoitteensa, haasteensa, keskeiset suorituskykyindikaattorit ja mitä he toivovat saavansa sitoutumisesta.

Suunnittele näyttääksesi kuka tekee mitä ja aseta realistiset odotukset varhaisessa vaiheessa, jotta ei tule myöhemmin yllätyksiä, eli asioita, joita ei ole otettu käyttöön jne. Rakenna vakuuttavia tapaustutkimuksia ja tarjoa ainutlaatuisia näkökulmia SERP-päivityksiin ja muutoksiin.

SEO:n haasteiden hallinta johtotasolla

Hakukoneoptimoinnin hallinta globaalissa toimistossa ei ole helppo tehtävä asiakkaiden ja hakukoneoptimoijien kanssa eri aikavyöhykkeillä, eri kielillä ja useilla hakukoneilla ja paljon muuta.

Priorisointi, viestintä ja vahvat prosessit ovat menestyksen kannalta tärkeitä.

Kyky ottaa huomioon kulttuuriset ja kielelliset erot sekä määrittää, mitkä maat tarjoavat parhaan sijoitetun pääoman tuottoprosentin, on välttämätöntä.

Toinen haaste johtajille, erityisesti yritystasolla, on se, että joillakin asiakkailla on uskomattoman monimutkaisia ​​tarpeita.

Jonakin päivänä saatat joutua käsittelemään siirtoa, joka epäonnistui, kun he työskentelivät edellisen viraston kanssa.

Uusi asiakas saattaa menettää paljon liikennettä ja tuloja sen jälkeen, kun ydinpäivitys on vaikuttanut kielteisesti.

Saatat työskennellä rajallisilla resursseilla jne.

Minulla oli kerran asiakas, joka halusi käyttää koko joukkoa avainsanoja, joita käytettiin yrityksen sisällä, mutta ei heidän yleisönsä. Asiakkaan kouluttaminen siitä, miksi se ei ollut hyvä idea, oli avainasemassa, ja se vaatii tahdikkuutta ja ihmisten johtamistaitoja.

Työskentelemme joidenkin tuotemerkkien käyttämien verkkokehittäjien kanssa, ja meidän on usein pakko käyttää tekniikoita, jotka ovat vastoin yleistä SEO-viisautta, joten on löydettävä ratkaisuja.

🔥 Empfohlen:  Top 10 startup-yritystä Euroopassa

SEO:lla on periaatteessa perustavanlaatuinen lähestymistapa – mutta jokainen uusi asiakas tuo siihen oman käänteensä.

Se on kauneus työskennellessään virastossa, jossa on vahva johtajuus ja joka keskittyy koulutukseen. Se tarkoittaa, että he kohtaavat usein haasteita ja kehittävät jatkuvasti ratkaisuja.

Inspiraation ja ajatusjohtajuuden löytäminen

SEO-yhteisön henkilö, jota ihailen eniten, on Mike Grehan. Mike on avaruuden edelläkävijä ja loistava visionääri. Hän puhui asioista 20 vuotta sitten, jotka nyt toteutuvat.

Muut ihmiset, joita pidän alalla, ovat Brian Dean Backlinkosta. He tarjoavat hämmästyttävää sisältöä ja tekevät vaikuttavia tutkimuksia.

Kunnioitan myös suuresti Hamlet Batistaa, joka valitettavasti kuoli. Opin häneltä paljon lyhyessä ajassa, ja meillä oli suunnitelmia pitää tapaamisia yhdessä.

Olen myös suuri fani Jim Boykin Internet Marketing Ninjoilta.

Suosittelen, että jokainen SEO-ammattilainen pysyy ajan tasalla uusimman teknologian kanssa. Elämme dynaamisessa maailmassa, jossa automaatio on avainasemassa. Siellä on hienoja alustoja ja ratkaisuja, jotka aiheuttavat paljon melua tilassa ja auttavat todella virtaviivaistamaan SEO-prosessia, jotta voimme keskittyä enemmän strategiaan.

Arvioi niitä nähdäksesi, voivatko ne auttaa saavuttamaan KPI:si sisäisesti ja ulkoisesti.

Arvioi ja testaa myös erilaisia ​​menetelmiä nähdäksesi, mikä toimii yleisten liiketoimintatavoitteiden ja -tavoitteiden sekä ennen kaikkea tulosten saavuttamisessa.

Jos et tee niin, sinun on aika keskittyä uudelleen. SEO tarkoittaa pätevän liikenteen tuomista sivustolle, joka muuttuu asiakkaiksi.

Älä pelkää epäonnistua ja hyväksy uusia haasteita; se on osa innovatiivisuutta ja monipuolisuutta.

Tee oma tutkimus. Yritä saada mahdollisimman paljon kokemusta maksullisesta hausta, ohjelmallisesta, sosiaalisesta ja analytiikan käytöstä, mutta älä unohda kehittää taitoja myös tiimin johtamiseen. Sinun täytyy nähdä isompi kuva, koska se kaikki liittyy johtamistasolla.

Vinkkejä SEO-alan tuleville johtajille

Menestyäksesi SEO-johtajana sinun on kyettävä palkkaamaan ja rakentamaan vahva tiimi, kuuntelemaan ja vastaanottamaan palautetta sekä motivoimaan ihmisiä, joilla on potentiaalia olla yrityksesi rocktähtiä.

🔥 Empfohlen:  ShopClues - Ostajien ja myyjien yhdistäminen

Tarjoa luova ja konsultoiva työympäristö ja määritä työntekijöillesi selkeä polku uransa edistämiseen. Anna heille mahdollisuus työskennellä eri tileillä eri toimialoilla laajentaaksesi kokemustaan.

Ole aina nöyrä ja ota tiimisi mukaan saadaksesi heidän näkemyksensä jokaisesta asiasta, onko heidän mielestään liikenne vähentynyt siksi, kuinka parantaa sijoitusta, kuinka voimme voittaa tämän pitchin jne.

Ei kukaan ole saari. Hyvä johtaja on juuri niin hyvä kuin hänen johtamansa tiimi.

Muista myös, että numerot eivät valehtele. Näytä aina tuloksia ja jatka innovatiivisten ideoiden tuomista asiakkaille ja mahdollisille asiakkaille, vaikka ne kuulostaisivatkin oudolta.

Jos haluat nousta tikkaita ylöspäin, sinun on kyettävä osoittamaan, kuinka johtajuutesi näkyy myös liiketoiminnan tuloksissa.

Jatka työskentelyä suunnitelman mukaisesti kasvattaaksesi uutta liiketoimintaa yli 20 % vuodessa, saada lisätuloja olemassa olevilta asiakkailta tarjoamalla uusia palveluita, ajatella luovasti – ja olla valmis todistamaan sen.

Lisäksi, jos sinulla on onni kirjoittaa kolumni hakualan arvostetuimmalle julkaisulle, tee se ehdottomasti.

Hakukoneoptimoinnin johtajana oleminen johtavassa toimistossa voi olla palkitseva ura. Se tarjoaa paitsi pitkäikäisyyden, myös kaikki palkinnot, jotka ovat luontaisia ​​auttamalla kollegoita kasvamaan urallaan ja asiakkaita saavuttamaan keskeisiä suoritusindikaattoreitaan vuodesta toiseen.

Jos sinun pitäisi valita vain muutama keskeinen painopistealue viedäksesi uraasi SEO-johtajuudessa eteenpäin, sanoisin, että nämä ovat menestymiseni “salaisuudet”:

  • Palkkaa aina parhaat kyvyt.
  • Tee yhteistyötä tiimisi kanssa.
  • Älä koskaan pelkää kokeilla uusia ideoita.
  • Pysy ajan tasalla uusimman tekniikan kanssa.
  • Testaa erilaisia ​​optimointitaktiikoita ja strategioita itse.
  • Lue alan julkaisuja ja seuraa alan ajatusjohtajia.
  • Ole innovatiivinen ja pyri erottumaan kilpailijoistasi.

Lisää resursseja: