Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Päivähoidon aloittaminen (9 yksinkertaisessa vaiheessa)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Päivähoidon aloittaminen (9 yksinkertaisessa vaiheessa)

Move.orgin mukaan lastenhoito maksaa 10,6–26,3 prosenttia kotitalouden tuloista. Ei ole ihme, että monet vanhemmat päättävät, että vanhemman on hyödyllisempää jäädä kotiin kuin palata töihin ja käyttää suuren osan tuloistaan ​​maksaakseen jollekin toiselle omien lastensa valvomisesta. Siksi näytämme sinulle, kuinka päivähoito aloitetaan.

Kristy Bickmeyer perusti Twinkle Toes Nanny Agencyn, kun hänellä oli vaikeuksia löytää paikkaa päiväkoteihin, ja lastenhoitajatoimistot vaativat 1 000–2 000 dollarin sijoittelumaksun vain saadakseen luettelon lastenhoitajista. Hän loi verkoston, joka tarjoaa lastenhoitajille ja perheille parempaa kotihoitoa.

Twinkle Toes on alle 15 vuodessa kasvanut franchising-yhtiöksi, jolla on yli 12 miljoonan dollarin liikevaihto ja 20 toimipaikkaa 5 osavaltiossa. Kerromme Kristyn lähestymistavasta päivähoitoliiketoimintaan ja kuinka se on mullistanut päivähoitoalan. Mikä parasta, hän on tehnyt kaiken tämän suullisen markkinoinnin avulla.

Keskustelemme siitä, kuinka tulla päivähoitoyrityksen omistajaksi tarjoamalla sinulle tietoa seuraavista aiheista:

Aloitetaan keskustelemalla päiväkotiyrityksen tulevaisuudesta.

Pitäisikö minun perustaa päivähoitoyritys?

IBIS Worldin mukaan päivähoitoyritykset Yhdysvalloissa tekevät 60,8 miljardin dollarin liikevaihtoa 9,3 prosentin mediaanivoittomarginaalilla. Liiketoiminta kasvaa jatkuvasti uusien vauvojen syntymän myötä, mikä tarkoittaa, että se on käytännössä lamankestävä.

Voit ansaita vielä suurempia voittoja, jos pidät Kristyn kaltaista päivähoitoa, joka on lastenhoitajapalvelu. Keskimääräinen lastenhoitajapalvelu on noin 51,7 %:n tuotto, koska ne tarjoavat kotihoitoa. Kristi kertoi meille:

Kävin läpi monia liiketoimintamalleja, ennen kuin lopulta löysin sellaisen, joka toimi kaikille. Mietin vakiomallia, kuukausittaisia ​​toistuvia maksuja ja lopulta löysin mallin, joka minulla nyt on.

Katso loput hänen haastattelustamme alta.

Kuinka aloittaa päivähoitoyritys

Viime kädessä tavoitteesi on tarjota lastenhoitoa vanhemmille. Menetpä sitten heidän kotiinsa, he jättävät lapsensa kotiisi tai sinulla on laitos, jossa on useita ihmisiä, sinun kannattaa seurata 9-vaiheista prosessiamme perustaessasi päivähoitoyritystä:

 1. Hanki varhaiskasvatuksen (ECE) valtakirja (valinnainen)
 2. Tutustu paikkasi päivähoidon lupavaatimuksiin
 3. Tee kilpailukykyinen analyysi alueesi päivähoidosta
 4. Kirjoita päivähoidon liiketoimintasuunnitelma
 5. Tutki lastenhoidon verohyvitykset
 6. Hae varhaiskasvatusapurahoja ja -rahoitusta
 7. Tee lastenhoitosopimus
 8. Markkinoi lastenhoitoliiketoimintaasi
 9. Tarjoa erinomaista asiakaspalvelua

Vaihe 1. Hanki varhaiskasvatuksen (ECE) valtuustiedot (valinnainen)

Tämä vaihe on enimmäkseen niille, joilla on lastenhoitolaitos tai esikoulu, mutta jos sinulla on lastenhoitajayritys, varhaiskasvatuksen valtakirjat voivat olla erottava tekijä.

Mitä sertifikaatteja tarvitsen päiväkodin avaamiseen?

Joissakin osavaltioissa saattaa olla sertifiointivaatimuksia päivähoitoliiketoiminnalle, mutta on aina hyödyllistä hankkia seuraavat sertifikaatit.

 • Elvytys ja ensiapu: Nykyinen elvytyssertifikaatti on tärkeä kaikille päiväkodin tarjoajille, koska se opettaa sinulle, kuinka tarjota peruselinhoitoa hätätilanteessa. Etsi CPR-koulutus lähelläsi.
 • Lapsen kehitys: Tämä sertifikaatti opettaa sinulle lapsen kehityksestä ja eri-ikäisten lasten hoitamisesta. Se vaatii 120 tuntia koulutusta ja kokeen läpäisemistä. Lue lisää.
 • Varhaiskasvatus: Tämä 180 tunnin todistus opettaa sinulle varhaiskasvatuksen periaatteet ja kuinka luoda lapsille kannustava ja kasvatuksellinen ympäristö. Sen tarjoaa Lastenhoitolaitos.
 • Elintarviketurvallisuus: Tämä sertifikaatti opettaa sinulle elintarviketurvallisuuskäytännöt ja kuinka ehkäistä elintarvikeperäisten sairauksien leviäminen. Näitä tarjoaa yleensä paikallinen terveyspiiri.
 • Ensiapu vauvoille ja taaperoille: Tämä todistus opettaa sinulle vauvojen ja taaperoiden erityistarpeet ja kuinka antaa heille ensiapua. Voit ottaa tämän Punaisen Ristin kanssa verkossa.
 • Trauma-Responsive Care -sertifikaatti: Tämä sertifikaatti opettaa sinulle reagoivan hoidon filosofiaa ja kuinka luoda lapsille hoitava ja reagoiva ympäristö.
 • Positiivinen kuri: Tämä todistus opettaa sinulle positiivisen kurin periaatteet ja kuinka käyttää positiivista vahvistamista ja uudelleenohjausta lasten kurittamiseen.
 • Lasten matkustajien turvallisuus: Tämä sertifikaatti opettaa sinua olemaan lasten turvateknikko ja asentamaan auton istuimet oikein.

Nämä ovat vain muutamia niistä monista sertifikaateista, jotka ovat saatavilla päivähoidon tarjoajille. Hankimalla nämä todistukset voit osoittaa sitoutumisesi tarjota laadukasta hoitoa lapsille.

Jotkut näistä voivat koskea muita päiväkoteja, kuten aikuisten päivähoitoa ja kotiterveysavustajaa.

Vaihe 2. Tutki sijaintisi päivähoidon lupavaatimuksia

Childcare.gov toteaa, että lastenhoitoyrityksen tulee täyttää nämä vähimmäisvaatimukset:

 • Rakennuksen turvallisuusstandardit
 • Lasten ja hoitajan terveysstandardit
 • Hätätilavalmius
 • Hallituksen sääntely-ympäristön seuranta lastenhoidon tarjoajiin vaikuttavien uusien terveys- ja turvallisuusvaatimusten osalta
 • Suorita rikostaustatarkastuksia kaikille päiväkodin työntekijöille
 • Rutiininomainen elvytys, ensiapu ja turvallinen nukkuminen vauvoille koulutus työntekijöille
 • Sanitaatiostandardit
 • Yritysvakuutusvaatimukset

Tutustu Childcare Awareen osavaltiokohtaisiin resursseihin varhaiskasvatuksen tarjoajille.

Kristi kertoi meille:

Toivon, että joku olisi sanonut minulle: ‘Älä edes vaivaudu tutkimaan lastenhoitopalvelua. Menisin suoraan tarjoamaan lastenhoitajapalveluita.

Lastenhoitajapalveluiden vaatimukset on paljon helpompi täyttää, mutta varmista, että et riko lakeja. Hoitat toisten lapsia. On tärkeää, että he voivat luottaa sinuun lastensa kanssa.

Kesäkuussa 2023 Las Vegasin asukkaan aviomies pidätettiin seksirikoksista. Asukkaalla oli luvaton kotipäivähoitola ja hän aikoo jatkaa. Alueen vanhempainryhmät ovat aloittaneet aktiivisen kampanjan estääkseen häntä tekemästä niin.

🔥 Empfohlen:  Nithin Kamath: Zerodhan perustaja ja toimitusjohtaja

Tämä tarina osoittaa, kuinka tärkeää on olla varovainen sen suhteen, keitä palkkaat lastenhoitopalveluista. Jos yrityksesi jää kiinni tällaiseen, ei ole palautumista. Varmista, että noudatat kaikkia hallituksen määräyksiä.

Kuten Kristi sanoi:

Äitinä en antaisi kenenkään katsoa asiakkaideni lapsia, joiden en antaisi katsoa omiani.

Siksi taustatarkistukset ovat niin tärkeitä.

Jatka lukemista oppiaksesi analysoimaan alueesi orastavat lastenhoitokeskukset.

Vaihe 3. Suorita kilpailullinen analyysi alueesi päivähoidosta

Tutustu paikkasi päivähoito- ja lastenhoitajatoimistoihin. Haluat tietää:

 • Kuinka monta päiväkotia on?
 • Missä kukin päiväkoti sijaitsee?
 • Mitä valituksia ja kiitosta löydät kustakin päiväkodista?
 • Kuinka paljon kukin kannattava päiväkotiyritys veloittaa?
 • Onko jokaisessa päiväkodissa jonotuslistaa?
 • Mitä palveluita päiväkotialalla on tai puuttuu?

Nämä tiedot auttavat sinua laatimaan päivähoidon liiketoimintasuunnitelmasi, joista keskustelemme seuraavaksi.

Vaihe 4. Kirjoita päivähoidon liiketoimintasuunnitelma

Päivähoitopalvelun liiketoimintasuunnitelman avulla voit saavuttaa tavoitteesi nopeammin, saada rahoitusta ja auttaa työntekijöitä tekemään päätöksiä mission ja arvojen perusteella. Liiketoimintasuunnitelmasi tulee sisältää seuraavat asiat:

 • Liiketoiminnan tarkoitus: Mikä tekee yrityksestäsi erilaisen, miten autat asiakkaita, mitkä ovat tavoitteesi. Muista sisällyttää myös tehtäväsi ja visiosi.
 • Paikallinen kysyntä: Käytä Census Bureaua ja kilpailuanalyysitutkimustasi selvittääksesi, kuinka monta 1–6-vuotiasta lasta alueellasi on, kuinka moni tarvitsee päivähoitoa ja kuinka paljon he voivat maksaa.
 • Taloussuunnitelma: Yksityiskohtainen budjetti siitä, kuinka paljon yrität ansaita ja mihin käytät sen. Ole realistinen. Sinun tulee sisältää sekä käynnistyskulut että jatkuvat kulut enintään 5 vuodelta.
 • Vakuutusehdot: Päiväkodit tarvitsevat ehdottomasti vakuutuksen. Mitä tapahtuu, jos lapsi loukkaantuu tai kuolee?
 • Vakiotoimintamenettelyt: Varmista, että dokumentoit säännöt ja käytännöt kaikesta, mitä ajattelet. Tee tästä elävä asiakirja.
 • Markkinointisuunnitelma: Dokumentoi tarkasti, kuinka markkinoit päivähoitoasi löytääksesi asiakkaita, lastenhoitajaa ja työntekijöitä.

Kristi kertoi meille:

Twinkle Toes -franchisingin ostamisen etu on, että olemme jo luoneet liiketoimintasuunnitelman. Sinun tarvitsee vain seurata sitä.

Tarvitset 35 000 dollaria alkuperäisestä franchising-maksusta ja jatkuvasta 3 prosentin rojaltimaksusta. Lue lisää.

Jatka lukemista saadaksesi tietoa oman yrityksesi erottumisesta muista paikallisista yrityksistä, kun aloitat päivähoitoyrityksen.

Päätä, mikä tekee päivähoitoliiketoiminnastasi ainutlaatuisen

Päiväkodin ainutlaatuinen myyntivaltti voi olla mikä tahansa joukko erottavia tekijöitä. Se voi johtua laitoksesi siisteydestä, hinnoittelusta, koulutuksesta tai Kristyn tapauksessa:

Vanhempien ei tarvitse käsitellä rekrytointi- tai lastenhoitajasopimuksia ja palkanlaskentaa. Hoidamme kaiken, joten heidän tarvitsee vain keskittyä valitsemaan itselleen parhaiten sopiva. Sitten he maksavat viikoittaisen laskun.

Valmistele budjetti

Voit laatia budjetin päivähoidon aloittamiselle ja jatkuville kuluille seuraavilla prosenteilla. Varmista, että pysyt osavaltiosi rajoissa asiakkaita kohden hoitaja.

Yritystalouden hallinta numeroiden perusteella on paras tapa rakentaa taloudellista vapautta pitkällä aikavälillä.

Seuraavaksi keskustelemme päiväkodin avaavien perheiden ja pienyritysten taloudellisesta tuesta.

Vaihe 5. Tutki lastenhoidon verohyvitykset

Liittovaltio ja jotkin osavaltiot tarjoavat verohyvityksiä auttaakseen ihmisiä maksamaan lastenhoidosta. Löydät tietoa lapsen ja huollettavana olevasta hoitomäärästä siirtymällä IRS:n aiheeseen 602.

Pohjimmiltaan se sallii luottoja enintään 3 000 dollaria yhdelle lapselle tai 6 000 dollaria useammalle kuin yhdelle alle 13-vuotiaalle lapselle. Jos lapsi täyttää vaatimukset, hän voi saada 20–35 prosenttia tuloistaan. Korvausprosentti pienenee tulojen noustessa.

Päiväkodin omistajan tulisi ymmärtää nämä verohyvitykset auttaakseen ihmisiä navigoimaan niissä. Verohyvitykset vaikuttavat myös siihen, kuinka paljon ihmisillä on realistisesti varaa kuluttaa. Jos avaat päiväkodin iltapäivähoitoa varten, saatat haluta veloittaa alla olevan taulukon mukaiset summat.

Ajanjakso Summa, joka täyttää 180 päivän kouluvuoden
Päivittäin 16,66 dollaria / lapsi
Viikoittain 83,33 dollaria / lapsi
Kuukausittain 500€/lapsi
Lukuvuosi 3000 dollaria/lapsi

Älä unohda tarkistaa, onko osavaltiollasi verohyvitystä. Pidän Keeper Tax -poistooppaasta hyödyllisenä tavallisia verovähennyksiä verokauden aikana.

Seuraavaksi keskustellaan joistakin ainutlaatuisista mahdollisuuksista, joita yrityksen omistajalla on päivähoidon aloittamisessa.

Vaihe 6. Hae varhaiskasvatusapurahoja ja -rahoitusta

Päiväkodin tai muun lastenhoitopaikan avaamisessa on lukuisia apurahoja ja rahoitusmahdollisuuksia. Hyödynnä mahdollisimman monia oman päivähoitoyrityksesi kehittämiseen ja auta lapsia kehittymään varhaisvuosina.

Tarkista päiväkotiapurahat, jotka ovat saatavilla joissakin seuraavista paikoista:

 • Lastenhoitohuone: Sivusto lastenhoitopalvelujen apurahojen hakuun.
 • Terveys- ja henkilöstöpalvelut: Valtiovarainministeriö, joka tarjoaa tukea perheille ja yrityskuluihin.
 • Perhepalvelut: Tarjoaa apua perheille. Päiväkoti voi ottaa varoja vastaan ​​myös suoraan virastolta. Näitä hoitavat paikalliset virastot.

Seuraavaksi keskustellaan päivähoidon yrityssopimuksen tekemisen tärkeydestä ennen päiväkodin avaamista.

Vaihe 7. Luo lastenhoitosopimus

Hoitosopimus on perusta päivähoitoyrityksesi ja asiakkaidesi välillä vaihdetuille palveluille ja maksuille. Haluat sisällyttää seuraavat osat:

 • Juhlat: Päivähoidon tarjoajan ja vanhempien nimet
 • Lapset: Kuinka monta lasta, nimet ja syntymäajat
 • Kesto: Alkamispäivä, sopimuksen pituus ja päättymispäivä
 • Lastenhoitopalvelut: Mitä palveluita katetaan ja mitä ei
 • Ajoittaa: Viikonpäivät ja kellonajat, jolloin päiväkoti valvoo lapsia
 • Lomat: Mahdolliset lomien käsittelyä koskevat määräykset
 • Maksun määrä: Kuinka paljon veloitat ajanjaksolta
 • Maksutapa: Kuinka usein vanhemman on maksettava
 • Tallettaa: Kaikki takuumaksut
 • Poissaolot: Kuinka käsitellä poissaoloja
 • Loma-ajat: Miten käsitellä lomakausia
 • Vahingot: Miten käsitellä vahinkoja
 • Sovellettava lainsäädäntö: Valtio, johon sopimusoikeus perustuu
 • Erotettavuus: Tämä on vakiosopimusehto, jonka vuoksi yksi lauseke ei tee koko sopimuksesta hyödytöntä
 • Lisäehdot: Paikka lisäehtojen lisäämiseen
 • Koko sopimus: Lauseke, jonka mukaan päivähoitosopimus on ensisijainen sopimus ja se voidaan korvata vain sopimuksilla, jotka molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet alkuperäisen sopimuksen jälkeen
🔥 Empfohlen:  Kuinka myydä sukupolvelle Z? | 10 parasta markkinointivinkkiä ja -strategiaa

Sinun tulee aina neuvotella valtuutetun asianajajan kanssa varmistaaksesi, että sopimuksesi on täytäntöönpanokelpoinen, mutta lataa lastenhoitosopimusmallimme aloittaaksesi.

Kodin päiväkotien pitäisi muuttaa sopimusta, koska se on kirjoitettu päiväkodille, jonne vanhemmat jättävät lapsensa.

Seuraavaksi pohditaan markkinoinnin merkitystä päiväkotia avattaessa.

Vaihe 8. Markkinoi lastenhoitoliiketoimintaasi

Päiväkodin avaamisen markkinointi on ratkaisevan tärkeää, jotta asiakkaat pääsevät yritykseesi. Useimmat päiväkodit käyttävät useiden erilaisten markkinointistrategioiden yhdistelmää, mukaan lukien:

 1. Maksullinen ja ilmainen sosiaalinen media
 2. Hakukoneoptimointi
 3. Suusta suuhun
 4. Sähköpostimarkkinointi
 5. Ovien ripustimet/postilaatikot
 6. Suositussopimukset
 7. Luo lentolehtisiä ja ripusta ne paikallisille ilmoitustauluille

Jatka lukemista saadaksesi lisää neuvoja päiväkodin avaamiseen.

Neuvoja suusta suuhun markkinointiin

Kristi kertoi meille:

Käytin ensisijaisesti suusta suuhun, koska minulla oli enemmän aikaa kuin rahaa. Yksi ensimmäisistä asiakkaistani oli entinen pomoni leikkauskeskuksessa. Kaksi kirurgia, joiden kanssa työskentelin, lähetti sähköpostiviestin kaikille työntekijöille, ja se oli käännekohta, jossa voin lopettaa päivätyöni ja keskittyä yksinomaan Twinkle Toesiin.

Seuraavaksi puhumme siitä, kuinka suhteet lastenhoitokeskukseen voivat olla erittäin hyödyllisiä kotipäivähoidon tarjoajille.

Suositussopimukset

Yksi Kristyn käyttämistä ainutlaatuisista strategioista on vaihtaa suosituksia alueellaan sijaitsevien lastenhoitokeskusten kanssa. Kun on jonotuslista, päiväkodit ohjaavat asiakkaansa hänen luokseen ja Kristyn yritys hoitaa lastenhoitajat, kunnes päiväkoti voi ottaa lapset vastaan. Hän selitti myös:

Sulkujen aikana lapsikeskukset suljettiin, mutta toimimme edelleen. Keskukset lähettivät kaikki työntekijänsä meille, jotta he voisivat tulla takaisin, kun sulku päättyy.

Pitäisitpä sitten kotipäivähoitoa tai lastenhoitoa kotona, voit hyötyä tarjoamalla loistavaa asiakaspalvelua. Saada selville miten.

Vaihe 9. Tarjoa hyvää asiakaspalvelua

Kristy selitti, että asiakaspalvelu on menestyvän päiväkodin ensisijainen tekijä.

Vanhemmat haluavat tietää, että heidän lapsensa ovat turvassa. Omassa skenaariossani en palkkaa ketään, jonka en antaisi katsella omia lapsiani. Se saa heidät tuntemaan olonsa mukavammaksi. Sitten, kun jokin menee pieleen, sinun on oltava heidän tukenaan.

Olen nähnyt päiväkoteja, jotka tarjoavat vain alennuksia eivätkä osoita välittävänsä. En halua olla sellainen pienyrittäjä.

Päivähoidon yritysideoita

Voit aloittaa erityyppisiä päivähoitoja, mukaan lukien:

 1. Koiran päivähoito
 2. Kotona päivähoito
 3. Lastenhoito kotona
 4. Aikuisten päivähoito
 5. Erityistarpeiden päivähoito
 6. Päiväkodit
 7. Kodin sisäiset esikoulut

Kuinka aloittaa koirapäivähoitoyritys

Koiranpäivähoidot keskittyvät tarjoamaan koiralle leikkipaikan, kun henkilö on töissä tai lomalla.

 1. Luo koirapäivähoidon liiketoimintasuunnitelma
 2. Päätä, missä majoitat koirat.
 3. Palkkaa henkilökuntaa
 4. Hanki välineet koirien hoitoon
 5. Arvioi koiran käyttäytymistä
 6. Markkinoi päivähoitoasi
 7. Tarjoa palvelua

Nämä hoitolaitokset ovat vähemmän kannattavia ja johdonmukaisia ​​kuin muut pienet yritykset, mutta lemmikkieläinten omistajat rakastavat eläimiään ja ovat valmiita maksamaan palkkion hyvästä hoidosta.

Onko sinulla omia lapsia? Mieti, miten aloitat kotipäivähoidon

Kotipäivähoito on sitä, kun järjestät päivähoitopalveluita kotonasi. Tämä on täydellinen ihmisille, joilla on omia lapsia. Voit ansaita rahaa ja katsella muiden lapsia kotonasi. Sinulla on vähemmän lapsia kotipäivähoidossa, eikä sinulla todennäköisesti ole työntekijöitä.

Sinun on noudatettava erityissääntöjä, jos päätät perustaa pienyrityksen tällä tavalla, mutta yrityksesi maksaa osan asuntomaksustasi. Useimmat vanhemmat haluaisivat itse asiassa henkilökohtaisemman hoidon, mutta lapset voivat saada pehmoleikkaukset omistukseensa.

Kuinka aloittaa lastenhoitoyritys kotona

Kodin lastenhoitoyritykset tai lastenhoitajat menevät ihmisten koteihin ja valvovat yksinomaan lapsiaan. Kristy kuvaili eroa lastenhoitajatoimiston ja Twinkle Toesin toimintatavan välillä.

Tavalliset lastenhoitajatoimistot eivät käsittele kaikkia sopimuksia, kun taas me teemme. Twinkle Toesissa, kun asiakas on lähdössä pois kaupungista, lastenhoitaja voi ottaa vuoroja muiden asiakkaiden kanssa. Jos lastenhoitaja ei toimi, autamme heitä peittämään sen.

Kristy aloitti tehokkaasti kotipäivähoidon, joka on osittain päivähoitoa, osittain lastenhoitajapalvelua.

Kuinka aloittaa aikuisten päivähoito

Aikuisten päiväkoti auttaa aikuisia, jotka eivät pysty huolehtimaan itsestään. Tämä voi tarkoittaa vammaisten tai terveysongelmien hoitamista. Tarvitset luultavasti erityisluvan sen mukaan, minkä tyyppistä potilasta autat.

Riittävän hoidon tarjoaminen on iso bisnes, mutta sinun kannattaa varmistaa, että noudatat kaikkia lakeja, kuten Americans with Disabilities Actia ja kaikkia muita vanhustenhoitoa koskevia lakeja.

Kuinka aloittaa erityistarpeiden päivähoito

Erityistä tukea tarvitsevat päiväkodit keskittyvät erityisesti lasten tai aikuisten auttamiseen, joilla on henkisiä, fyysisiä tai terveydellisiä ongelmia. Hoito keskittyy yleensä tiettyyn ongelmaluokkaan, kuten Alzheimerin tautiin tai Downin oireyhtymää sairastaviin lapsiin. Koska jokainen terveysongelma vaatii erilaista hoitoa, sinun on tutkittava niiden erityishaasteiden hoitamisen vaatimukset.

🔥 Empfohlen:  Courtney Robertson Lohkopohjaisten teemojen käytön aloittaminen WordPressissä Lue artikkeli

Kuinka perustaa päiväkoti

Päiväkodeissa on erityisiä sääntöjä, joita on noudatettava:

 • Lasten suhde aikuiseen
 • Palkkausstandardit
 • Vakuutus
 • Tarkastukset

Aloita tutkimalla paikkasi päiväkoteja koskevia lakeja ja noudata sitten tämän oppaan loppua.

Kuinka aloittaa kodin esikoulu

Kodin esikoulut ovat paljon kuin päiväkodit, mutta niissä korostetaan enemmän oppimista. Koulutuslaitoksilla on tavallisesti lisäakkreditointiprosesseja, kuten NECPA:n akkreditointiprosesseja. Muista tarkistaa koulusi hallitukselta, mitä akkreditointeja he tarvitsevat.

Kuinka paljon päiväkodin aloittaminen maksaa?

Päiväkoti ei ole halvin yritys aloittaa, mutta se voi olla palkitseva ura, jossa on paljon potentiaalisia asiakkaita. Sinulla on myös runsaasti ammatillista kehitystyötä perustaessasi oman yrityksen

Saattaa olla hyödyllistä ymmärtää taloudellinen sitoumus, jonka teet päivähoidon aloittamisen yhteydessä. Päivähoitoyrityksen perustaminen maksaa 10 000–100 000 dollaria, mutta useimmat voivat aloittaa päivähoidon alle 50 000 dollarilla.

Kaiken kaikkiaan kotipäiväkodit vaativat yleensä pienemmät aloituskustannukset, koska tilan ostamiseen tai vuokraamiseen ei liity kustannuksia.

Päiväkodin toiminnan kulut sisältävät:

 • Vuokra tai asuntolaina
 • Apuohjelmat
 • Vakuutus
 • Ruokaa
 • Tarvikkeet
 • Henkilökunnan palkat
 • Markkinointi
 • Lisenssit ja luvat

Katsotaanpa tyypillisiä päivähoitoyritysten kustannuksia.

Vuokra ja apuohjelmat

Useimmat kaupalliset tilat veloittavat 0,60–2,50 dollaria neliöjalolta. Lisäksi sinun on maksettava kulut, kuten sähkö, vesi, lämmitys, televisio, puhelin ja internet.

Kotipäiväkodeissa näitä kustannuksia ei ole, mutta voit silti vähentää kulut, jos pidät kotipäivähoitoa. Jos menet muiden ihmisten koteihin, joudut maksamaan kuljetuskustannuksia.

Työntekijöiden palkkiot

Bureau of Labor Statistics arvioi, että lastenhoitotyöntekijät ansaitsevat Yhdysvalloissa 21 000–40 000 dollaria vuodessa. Työntekijöiden palkat vaihtelevat koulutuksen, sijainnin, todistusten ja vuosien kokemuksen mukaan. Löydät yksityiskohtaiset tilastot päivähoitopaikoista ja niiden tuntipalkoista Payscale.com-sivustolta.

Lisenssimaksut

Jokaisella osavaltiolla on erilaiset päivähoitoyritysten lupamaksut ja -vaatimukset. Ota yhteyttä osavaltiosi varhaiskasvatusosastoon saadaksesi lisätietoja. Lisenssiprosessi voi olla melko haastava.

Olemme antaneet kuvan Nevadan prosessista esimerkkinä. Älä ylläty, jos käytät yli 10 000 dollaria ja 6 kuukautta kaiken suorittamiseen.

Vakuutus

Vakuutus maksaa yleensä 3 000–5 000 dollaria vuodessa ja vaihtelee sijainnin, luottotietojen ja osavaltion lakien mukaan. Kristi kertoi meille:

Vakuutus on suurin kuluni kaikkien lastenhoitajan maksamisen jälkeen. Se on myös suurin aloituskustannus, ellet vuokraa tiloja.

Saatat joutua ostamaan seuraavat vakuutukset:

 • Vastuuvakuutus
 • Työntekijöiden tapaturmavakuutus
 • Kiinteistövakuutus
 • Virheiden ja puutteiden vakuutus

Siirry Simply Businessiin löytääksesi parhaat tarjoukset lastenhoitoyrityksille.

Tarvikkeet ja laitteet

Tarvitset päiväkodissasi huonekaluja ja tarvikkeita. Sisäkalusteet voivat maksaa 30 000–40 000 dollaria. Saatat tarvita:

 • Tuolit
 • Asemien vaihtaminen
 • Tietokoneet
 • Pinnasängyt
 • Mats
 • Leikkikenttälaitteet
 • Taulukot

Saatat myös haluta leluja, kirjoja, askartelutarvikkeita, siivoustarvikkeita, vaippoja ja pyyhkeitä.

Ruokaa

Sinun on myös laskettava ruoan ja keittiövälineiden kustannukset, jos tarjoat aterioita. Useimmat päiväkodit noudattavat USDA:n lasten ja aikuisten hoitoohjelman ravitsemusstandardeja.

Mainonta ja markkinointi

Odota, että käytät mainontaan 1 000–1,5 000 dollaria kuukaudessa. Tämä sisältää kulut, kuten painetut lentolehtiset, markkinointimateriaalit, verkkosivustokulut ja sosiaalisen median mainokset.

Jos olet sosiaalinen, saatat pärjätä ilman sitä. Kristyn pääasiallinen markkinointikulu on hikipääoma eli ajan kuluttaminen rahan sijaan sanan levittämiseen. Hän kertoi meille:

Kaikkialla missä menin, puhuin kotipäivähoidosta. Siinä kaikki, mitä pystyin tekemään. Minulla oli enemmän aikaa kuin rahaa.

Resursseja päiväkodin omistajille

Tutustu joihinkin lastenhoito- ja lastenhoitajapalveluiden alan organisaatioihin.

Oletko valmis aloittamaan oman päivähoidon?

Tässä vaiheessa olemme näyttäneet sinulle, kuinka päiväkodin perustaminen onnistuu. Olemme myös tarjonneet kaikki tarvitsemasi resurssit onnistuneen päivähoidon avaamiseen.

Millainen päiväkotiyritys kuulostaa sinusta parhaalta?

Jakaminen on välittämistä!

Table of Contents