Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Päivitetty Bing Chat hyppää ChatGPT:hen kuudella tärkeällä uudella tavalla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Päivitetty Bing Chat hyppää ChatGPT:hen kuudella tärkeällä uudella tavalla

Vain kolme kuukautta alkuperäisen julkaisunsa jälkeen Microsoft on julkistanut Bing Chatin evoluution, joka lisää joitakin tärkeitä uusia ominaisuuksia – ja jollain tapaa vie sen pidemmälle kuin ChatGPT:llä voidaan tehdä.

Bing Chat on virallisesti jättänyt rajoitetun esikatseluvaiheen, poistaen jonotuslistan ja avaamalla pääsyn kaikille. Tätä uutta Bing Chatin versiota voi käyttää Bingin ja Edge-selaimen kautta kirjautumalla sisään Microsoft-tilillesi. Siellä pääset käyttämään näitä neljää uutta ominaisuutta, jotka laajentavat huomattavasti Bing Chatin tekoälyominaisuuksien mahdollisuuksia.

Visuaalisia vastauksia

Huomattavin muutos Bing Chatissa on visuaalisuuden korostaminen. Sen sijaan, että vastaisit kehotteisiin pelkällä tekstillä, Bing Chat heittelee nyt erilaisia ​​visuaaleja, valokuvia ja grafiikkaa – täysin yksinään. Nämä ovat samanlaisia ​​kuin perinteisessä Bing-haussa jo saatavilla olevat tiedot, joissa tietokortit ja “visuaaliset” hakutulokset näkyvät.

Vaikka emme saaneet tästä esimerkkiä, Microsoft jopa sanoo, että video tulee olemaan osa tätä uutta visuaalista hakua tulevaisuudessa yhä enemmän. Videot avautuvat ja toistetaan suoraan chat-käyttöliittymässä ilman uutta välilehteä, ja jopa YouTubea tuetaan.

Bing Chat vastaa nyt kysymyksiin tai kehotteisiin kaavioilla, kaavioilla ja vastausten “päivitetyllä muotoilulla”. Tämä päivitetty muotoilu saattaa sisältää luettelomerkityt luettelot, lihavoitu teksti ja paljon muuta. Tämä on ominaisuus, jossa ChatGPT on jo hyvä, mutta on mukava nähdä, että myös Bing Chat tukee sitä.

Multimodaalinen tuki

Multimodaalinen tuki julkistettiin GPT-4:lle aiemmin tänä vuonna, mutta sitä ei ole vieläkään otettu käyttöön. Nyt Microsoftin mukaan Bing Chat saa myös mahdollisuuden vastaanottaa visuaalista syötettä pelkän tekstin sijaan.

Tämä on samanlainen kuin visuaalinen haku, paitsi taaksepäin. Bing Chat pystyy analysoimaan kuvia ja olemaan vuorovaikutuksessa niiden kanssa samalla tavalla kuin tekstin kanssa. Sen lisäksi, että pyydät Bing Chatia kuvalla, voit myös lisätä linkin ja esittää kysymyksen, joka liittyy asiayhteyteen kuvan tai linkin sisältöön. Olemme nähneet tämän toimivan MiniGPT-4:n kaltaisissa projekteissa, mutta sen sisällyttäminen suoraan vapaasti käytettävään Bing Chatiin on mahtavaa.

🔥 Empfohlen:  GPT-5 voi pian muuttaa maailmaa yhdellä uskomattomalla tavalla

Kolmannen osapuolen laajennukset

Laajennukset ovat olleet saatavilla ChatGPT Plusissa jo jonkin aikaa, mutta laajennukset täysin ilmaista palvelua varten on uutta. Microsoftilla on toistaiseksi vain kolme kumppania: OpenTable, Wolfram Alpha ja Microsoft Math Solver. Nämä laajennukset täydentävät Bing Chatin vastauksia ja antavat sille lisäominaisuuksia, kuten mahdollisuuden tehdä varaus OpenTablen kautta. Näitä laajennuksia voi käyttää Edge-selaimen Bing Chat Copilotin kautta.

Laajennuksia ei ole vielä saatavilla, mutta Microsoft sanoo, että niistä tulee lisätietoja Microsoft Buildissa myöhemmin tässä kuussa.

Bing Image Creator 100 kielellä

Bing Image Creator on vain noin kuukauden vanha, mutta sen käyttö on edennyt hitaasti. Bing Image Creator on ollut saatavilla osoitteessa bing.com/create, mutta integrointi Edge Copilotiin on ollut rajoitettua. Tämä on tärkeää, koska integrointi Edge Copilotissa on paljon tehokkaampi, joten voit luoda kuvia keskustelun sujuvuuden perusteella.

Nyt Bing Image Creator ei ole vain kaikkien saatavilla, vaan sitä voidaan käyttää jopa 100 eri kielellä maailmanlaajuisesti. ChatGPT tukee tällä hetkellä 50 kieltä tekstipohjaisessa chatbotissaan, mutta Bing Image Creator, jolla on tuki yli 100 kielelle, on vaikuttava.

Vie ja jaa

Toinen Bing Chatin uusi ominaisuus on mahdollisuus viedä ja jakaa sisältöä keskusteluista. Tällä hetkellä sisällön poistamiseen ChatGPT:stä liittyy paljon kopioimista ja liittämistä, mutta sisällön vienti tai jakaminen yhdellä napsautuksella pitäisi olla kätevää, varsinkin kun käsittelet paljon tekstiä tai valokuvia. Vietäessä keskustelut pysyvät täsmälleen samassa muodossa.

Tähän yhdistettynä Bing Chat tuo vihdoin myös chat-historian ominaisuutena. Tämä on ChatGPT:llä aina ollut, mutta siitä on tullut Bing Chatin kysytyin ominaisuus sen julkaisun jälkeen. Microsoft sanoo, että chatit tulevat olemaan henkilökohtaisempia ajan myötä “tuomalla kontekstin aikaisemmasta keskustelusta uusiin keskusteluihin”. Chat-historia, kun se käynnistetään, näkyy sivupalkissa Edgen päällä jaettuna “äskettäisiin” ja “tallennettuihin” välilehtiin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta työntekijää Teslassa on vuonna 2023?

Parempi integrointi Edgeen

Chatin uudesta versiosta ilmoittamisen lisäksi Microsoft julkistaa myös uuden version Edge-selaimesta. Koska Microsoft on sitonut Bing Chatin Edgeen alusta alkaen, Edgessä on paljon uusia tekoälykohtaisia ​​ominaisuuksia. Ne ovat kaikki tällä hetkellä beta-vaiheessa, mutta tämä uusi Copilot in Edge -versio sisältää mahdollisuuden “järjestää välilehteni”, mikä kokoaa ne automaattisesti ryhmiin sisällön ja kontekstin perusteella. Voit pyytää Bingiä muuttamaan selaimesi asetuksia tai jopa tehdä yhteenvedon ja analysoida pitkiä asiakirjoja tai selaimessa avattuja verkkosivustoja.

Tämän syvän integroinnin Edgeen avulla Bing Chat voi olla vuorovaikutuksessa live-sisällön kanssa verkossa, kun taas ChatGPT on rajoitettu verkkosisältöön vuonna 2021 tai aikaisemmin.

Uusien tekoälyominaisuuksien ohella tämä uusi Edgen versio saa myös visuaalista virkistystä lisäämällä kelluvia välilehtiä pyöristetyillä kulmilla, puoliläpinäkyviä elementtejä ja kokonaisvaltaisesti virtaviivaisemman ilmeen.

Table of Contents