Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Päivittäistavarakaupan imperiumin rakentaminen: HEB Grocery Companyn menestystarina

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Päivittäistavarakaupan imperiumin rakentaminen: HEB Grocery Companyn menestystarina

Maailman vähittäiskauppa kukoistaa. Tarve löytää kaikki päivittäistavarakaupat yhdestä paikasta on johtanut siihen, että monet brändit ovat perustaneet onnistuneesti omia supermarketketjuja. Kilpailusta huolimatta nämä pienliikkeet ovat vakiintuneet melko vakiintuneiksi.

HEB on amerikkalainen supermarketketju, joka aloitti toimintansa Texasissa. Tällä hetkellä ketjulla on yli 340 myymälää Texasissa ja Meksikossa. Yhtiö on myös perustanut luomuruokaketjun nimeltä Central Market.

Lue kanssamme saadaksesi lisätietoja HEB:stä ja sen matkasta menestykseen.

HEB – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi HEB Grocery Company

Päämaja San Antonio, Texas
sektori Jälleenmyynti
Perustaja Florence Butt
Perustettu 26 marraskuuta 1905
Arvostus 17 miljardia dollaria (2022)
Tulot 38 miljardia dollaria (2022)
Tunnettu ennen nimellä CC Butt -ruokakauppa

HEB – Tietoja
HEB – Teollisuus
HEB – perustajat ja tiimi
HEB – Startup Story
HEB – Missio ja visio
HEB – nimi, tunnuslause ja logo
HEB – Liiketoimintamalli
HEB – tulomalli
HEB – Työntekijät
HEB – kohtaamat haasteet
HEB – Fuusiot ja yritysostot
HEB – Kasvu
HEB – Mainokset ja sosiaalisen median kampanjat
HEB – Palkinnot ja saavutukset
HEB – Kilpailijat
HEB – Tulevaisuuden suunnitelmat

HEB – Tietoja

HEB on elintarvike- ja päivittäistavarakauppaketju. Sillä on suurin osa myymälöistään Texasin ja Meksikon alueella. Tästä huolimatta yrityksellä on hyvä myynti ja vahva asiakaskunta. HEB:n perusti vuonna 1905 nainen nimeltä Florence Butt.

HEB valmistaa omia tuotteitaan, kuten jäätelöä, maitoa, välipaloja ja valmiita liharuokia. Yritys on vakiinnuttanut asemansa varsin vahvasti Texasissa, ja se omistaa lähes 55 % markkinaosuudesta. Sen tärkeimmät markkinat ovat San Antonio, Laredo, Austin ja Houston.HEB – Päivittäistavaroiden vähittäiskauppa

HEB toimii päivittäistavarakaupan alalla. Tämän alan markkinakoko on noin 818,6 miljardia dollaria. Vaikka alan kilpailukyky onkin, sen odotetaan kasvavan tänä vuonna 0,9 prosenttia.

Viimeisten viiden vuoden jälkeen ala on ylläpitänyt 2,7 prosentin kasvua. Päivittäistavara- ja supermarketteollisuus Yhdysvalloissa on kolmannella sijalla markkinoiden koon perusteella ja kokonaisuutena neljäntenätoista.

HEB – perustajat ja tiimi

HEB lanseerattiin ruokakauppana nimeltä CC Butt Grocery store vuonna 1905. Florence Butt perusti myymälän kotiinsa Kerrvilleen, Teksasissa.

Florence Butt

Florence Butt avasi CC Butt Grocery -kaupan. Hän syntyi Buena Vistassa Mississippissä vuonna 1864. Hän oli luokkansa ainoa tyttö valmistuessaan. Sen jälkeen hän meni naimisiin Clarence C Buttin kanssa ja muutti Kerrvilleen, Texasiin.

Koska hänen miehensä ei voinut työskennellä, Florence keräsi muutamia päivittäistavaroita. Hän avasi ruokakaupan 60 dollarilla. Hänen kaksi poikaansa toimi Delivery pojina, kun hän valvoi päivittäistä toimintaa. Vuonna 1919 hänen poikansa Howard Butt palasi laivastosta, ja Florence luovutti myymälän hänelle.

HEB – Startup Story

CC Butt Grocery -kauppa perustettiin alun perin hoitamaan kotitalouskulut. Kun Florencen poika palasi laivastosta, hän luovutti myymälän hänelle. Howard Edward Butt perusti neljä muuta myymälää Keski-Teksasissa, joista mikään ei onnistunut.

Vuonna 1927 Howard osti kolme kauppaa Del Riosta, Texasista. Hän nimesi liikkeen nimikirjaimiensa mukaan, eli HEB. Vuonna 1971 Charlesista, Howardin pojasta, tuli yrityksen toimitusjohtaja. Ponnistelullaan hän siirsi yrityksen 250 miljoonan dollarin vuosimyynnistä vuonna 1971 13 miljardiin dollariin vuonna 2006.

HEB – Missio ja visio

HEB:n visiolauseke on seuraava:

Yrityksen toiminta-ajatuksena on edistää paikallisten maanviljelijöiden ponnisteluja. He pyrkivät myös kehittämään ja toteuttamaan yhteiskunnallisia toimia, joista hyötyvät väestö, asiakkaat ja työntekijät. HEB:n toiminta-ajatus on seuraava:

Yhtiöllä on kolme tunnuslausetta. Se pyrkii jatkuvasti saavuttamaan sen, mitä tunnuslauseet puoltavat:

 • Täällä kaikki on paremmin
 • Terveellistä ruokaa HEB:ssä
 • Auttaa täällä

HEB on ollut johdonmukainen brändikuvansa kanssa. Sen logo on vaakasuora merkki, jossa on pyöristetyt reunat. Tässä ellipsoidissa on kaksoiskehys, ja pääalue on tehty kirkkaan punavalkoisella paletilla. Väriyhdistelmä kuvaa ammattimaisuutta, voimaa ja progressiivisuutta.

Tämän logon ensisijainen versio on punainen merkki, jossa on valkoinen HEB-kirjoitus. Se seuraa erittäin lihavoitua sans-serif-fonttia. Toissijaisessa versiossa valkoinen merkki heijastetaan punaiselle taustalle.

HEB – Liiketoimintamalli

HEB:n keskeiset resurssit ovat tuotevarasto, toimitusketju ja logistiikka, myymäläverkosto sekä ahkerasti työskentelevät työntekijät. Sen menestys riippuu myös sen alabrändeistä, joita ovat muun muassa Central Market, HEB Plus, Mi Tienda, Jow V’s Smart Shop, IT- ja viestintäinfrastruktuuri jne.

Yhteistyökumppanit, joiden kanssa yritys toimii, voidaan jakaa luokkiin, kuten myyjä- ja toimittajakumppanit, varasto- ja jakelukumppanit, brändäys- ja markkinointikumppanit, yhteisökumppanit sekä strategiset ja allianssikumppanit.

HEB on tehnyt yhteistyötä Instakartin ja Texasin Animal Defense Leaguen kanssa viime vuosina. Yrityksellä on erilaisia ​​tuotevalikoimia, mukaan lukien hedelmät, maitotuotteet, pakastetuotteet, vauvat ja lelut, lemmikki- ja ulkoilutuotteet, keittiö, toimisto, koulu jne.

HEB – tulomalli

Raporttien mukaan HEB Grocery Companie -yhtiön liikevaihto on 21 miljardia dollaria vuodessa vuonna 2021. Yrityksellä on noin 47 000 työntekijää ja se lisää henkilöstömäärää 7 % vuosittain. Arvioitu tulo työntekijää kohti on noin 178 946 dollaria.

HEB – Työntekijät

HEB keskittyy tarjoamaan työntekijöilleen heidän tarvitsemaansa lepoa ja taukoja. Kilpailukykyisen palkan lisäksi yritys tarjoaa etuja, kuten hammas- ja sairausvakuutuksen, työkyvyttömyysvakuutuksen, adoptioapua, perhesairaanhoitovapaan, joustavan työaikataulun, vanhempainvapaat, muuttoavustuksen, tulospalkkion jne.HEB – kohtaamat haasteet

HEB oli alun perin yksi harvoista supermarketketjuista Texasin alueella. Tämä on tärkein syy, miksi he pystyivät tekemään siitä suuren. Muutaman viime vuoden aikana Walmart kuitenkin laajeni ja nosti myymälöidensä lukumäärän 253:sta 372:een. Tämä johti asiakaskunnan laskuun, koska monet heistä siirtyivät Walmartiin hintojen laskun vuoksi.

Pandemian jälkeen HEB joutui kohtaamaan työvoimaongelmia. Monet heistä eivät olleet halukkaita palaamaan töihin, vaikka yritys tarjosi kilpailukykyisen 15 dollarin tuntipalkan. He olivat kiinnostuneempia ravintolatyöstä kuin supermarketien tarjonnasta.

Lopuksi sähköinen kaupankäynti on leikannut merkittävän osan päivittäistavaramarkkinoista. Amazonin kaltaiset yritykset asettavat uusia asiakaskokemusparametreja, ja HEB:n on vaikea kohdata niitä. Vaikka yritys käyttää verkkosivustoaan myynnin keräämiseen, kestää kauan ennen kuin siitä tulee valtava menestys.

HEB – Fuusiot ja yritysostot

HEB osti alla mainitun yhtiön vuonna 2018:

Hankinnan nimi Money Ilmoituspäivä

Favor Paljastamaton 15 helmikuuta 2018

113 vuoteen HEB ei koskaan sulautunut tai ostanut yhtään yritystä. Vuonna 2018 he ostivat Favorin, joka oli tilaustoimitusasu. Se auttoi HEB:tä yksinkertaistamaan verkkosivustolta tilattujen tuotteiden toimitusprosessia.

HEB – Kasvu

2022 oli haastava vuosi, sillä inflaatio johti siihen, että ihmiset leikkaavat menojaan. Silti HEB osoitti 12 prosentin nousun keskimääräisessä kuluttajakaupan arvossa. Tämä oli korkeampi kuin kaikissa muissa toimivissa supermarketketjuissa. Tämän lisäksi HEB:n keskimääräinen kulutus oli 64 dollaria, jälleen korkein.

Uusimmassa mainoksessaan HEB vahvistaa käsitystä kuluttajista huolehtimisesta. He levittävät sitä, miten yritys tarjoaa parasta laatua, joten kaikista pidetään huolta.

Mainos näyttää terveysresepteistä rokotuksiin, kuinka HEB pyrkii pitämään huolta texasilaisista. Katso mainos täältä:

HEB – Palkinnot ja saavutukset

Muutamia HEB:n vuosien varrella voittamia palkintoja ovat:

 • Grocery Dive valitsi HEB:n vuoden 2020 elintarvikekauppiaaksi pandemiaan reagoinnin vuoksi.
 • BrandSpark Most Trusted Awards -palkinnossa HEB on luotetuin korkealaatuisten tuotteiden tarjoajana.
 • BrandSpark Most Trusted Awards osoitti myös, että HEB:llä on korkein luottamuspiste useimpien kilpailijoiden joukossa.
 • HEB voitti Gold Shorty -palkinnon Holiday Even Brighter -kampanjastaan, jonka he järjestivät vuonna 2021.

HEB – Kilpailijat

Jotkut HEB Grocery Companie -yrityksen kilpailijoista ovat:

 • Hannaford Supermarketit
 • Safeway
 • Tuoreet markkinat
 • Publix
 • Koko elintarvikemarkkinat
 • Winn-Dixie
 • Walmart
 • Costco
 • Kauppias Joe’s
 • Amazon

HEB – Tulevaisuuden suunnitelmat

Vuonna 2022 HEB perusti 5 uutta myymälää Teksasissa ja sen ympäristöissä. Tämän lisäksi HEB on tullut Wellness perushoidon klinikka-segmentille. Yritys aikoo lisätä jäädytettyjä ominaisuuksia myymälöihinsä Templessä, Texasissa. Pelkästään tämä hanke kasvattaisi niiden laitoksen jalanjälkeä 325 000 neliöjalalla.

Yritys pyrkii myös lisäämään kodin tavaroita elintarvikkeiden kanssa myymälöihinsä. He ovat jo tehneet sen New Braunfelsissa, Texasissa. Tämä osio on saanut HEB:n nimen Home, ja se sisältäisi tuotteita, kuten tyynyjä, kynttilöitä, kodin sisustusta, tekstiilejä jne. Jatkossa ne lisäisivät ominaisuuden myös muihin liikkeisiin.UKK

Mitä HEB tarkoittaa?

HEB tarkoittaa Howard Edward Buttia. Hän oli HEB-myymälän perustajan Florence Butt poika.

Millaisia ​​myymälöitä HEB tarjoaa?

HEB tarjoaa erilaisia ​​kauppoja, kuten Central Market, HEB Plus, Mi Tienda ja Joe V’s Smart Shop.

Mistä HEB tunnetaan parhaiten?

HEB on suosittu useista syistä. Yksi tärkeimmistä syistä on sen luovuus klassisissa välipaloissa, kuten omenapiirakkamakuisissa perunalastuissa. Se tunnetaan myös Café Ole -brändistään, kotitekoisista pakastepizzoistaan, juustopuffeistaan ​​jne.

Kuka on HEB Grocery Companyn perustaja?

Florence Butt-niminen nainen perusti HEB Grocery Companyn vuonna 1905 CC Butt Grocery -myymälänä.

🔥 Empfohlen:  Ansaitse palkkaa harjoittelusta: 7 tapaa ansaita rahaa harjoituksen aikana