Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pakollinen osallistuminen AI- ja ML-konferensseihin vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pakollinen osallistuminen AI- ja ML-konferensseihin vuonna 2022

Kun siirrymme ajassa eteenpäin, tekoälyn tunkeutuminen työhönmme ja elämäämme tulee vain lisääntymään. Tästä eteenpäin kellon kanssa on välttämätöntä ymmärtää tekniikan paras käyttömahdollisuus yleisen parantamisen kannalta. Tekniset konferenssit ovat oikeita paikkoja laajentaa tätä näkemystä.

Pandemian vaikutusten hiljalleen laantuessa henkilökohtaiset konferenssit alkavat jälleen (useimmat tarjoavat myös virtuaalisen pääsyn), jotta teknikot, harrastajat ja alan asiantuntijat voivat kokoontua yhteen paikkaan ja vaihtaa ajatuksia ja ajatuksia.

Katsotaanpa joitain parhaita AI- ja ML-konferensseja, joita ei saa missata vuonna 2022. Lista on kronologisessa järjestyksessä.

Tietotekniikan huippukokous

Google Cloudin esittämä ja Analytics India Magazinen järjestämä Data Engineering Summit 2022 on Intian ensimmäinen konferenssi, joka on omistettu vaativalle ja vaikuttavalle tietotekniikan alalle. Huippukokouksen painopiste on tietotekniikan innovaatioissa, ja se tarjoaa osallistujille suoran yhteyden johtavissa teknologiayrityksissä työskenteleviin huippuinsinööreihin ja innovaattoreihin. Huippukokouksessa käydään tärkeitä keskusteluja muun muassa aiheista “Kuinka menestyä omassa datamuutoksessa”, “Tietojen suunnittelu ja analytiikka liiketoiminnassa” sekä “Älykkyys ja yhtenäinen tiedonhallinta monipilven aikakaudella”.

World Data Summit

Tämä kolmipäiväinen huippukokous pidetään Amsterdamissa, Alankomaissa 18.–20. toukokuuta. Se auttaa osallistujia ymmärtämään paremmin analyyttisen mallin kehittämistä liiketoimintaansa varten. Konferenssissa esitellään arvostettuja puhujia, kuten Matz Lukmani, tuotepäällikkö, Analytics & Attribution, Google, Richard Benjamins, Chief AI & Data Strategist, Telefonica, Francois Mondino, VP, CS&Q Data & Analytics, Schneider Electric jne.

Tapahtuman tärkeimpiä aiheita ovat mm.

 • Mallin tulkintakyky
 • Päätöksentekojärjestelmä
 • Kuinka vähentää yrityksen kustannuksia tekoälyn avulla
 • Tulevaisuuden teknologiat, datalähtöinen lähestymistapa
 • Tunne harjoitustietosi: systemaattisia tapoja arvioida ML-tietoja
 • Asiakasanalytiikan yksityisyys ja etiikka

MachineCon 2022

Analytics India -lehden MachineCon järjestetään Bengalurussa 24. kesäkuuta. Se on eksklusiivinen kutsukonferenssi, jossa kunnioitetaan Intian 50 vaikutusvaltaisinta tekoäly- ja datatieteen johtajaa. Neljäntenä vuotenaan MachineConissa Intian tekoälyteollisuuden johtajat kokoontuvat yhteen paikkaan ja keskustelevat uraauurtavista innovaatioista ja haasteista, joita he kohtaavat datan käyttöönoton yhteydessä. Konferenssin aiempia puhujia ovat muun muassa Sandeep Mittal, Cartesian Consultingin toimitusjohtaja, Shailendra Kumar, VP ja Chief Evangelist (Analytics & Leonardo) – SAP:n APJ&GC, Maheswaran Mahalingam, Hansa Cequityn CAO.

🔥 Empfohlen:  28 ilmaista yritysnimigeneraattoria parhaiden tuotemerkkien löytämiseen

Data+AI Summit

Databricksin järjestämä Data+AI Summit 2022 on suunniteltu pidettäväksi 27.-30. kesäkuuta San Franciscossa ja virtuaalisesti. Se sisältää istuntoja ja puheenvuoroja teknologiajohtajilta, kuten Andrew Ng DeepLearning.AI:sta, Zhamak Dehghani, kehittyvien tekniikoiden johtaja, Thoughtworks, Christopher Manning, tietojenkäsittelytieteen ja kielitieteen professori Stanfordin yliopistosta, Ali Ghodsi, toimitusjohtaja ja perustajajäsen. Databricks muun muassa. Huippukokous sopii data- ja ML-insinööreille, datatieteilijöille, tutkijoille, data-alan toimijoille ja keskeisille päätöksentekijöille.

Cypher 2022

Yksi Intian suurimmista tekoälyhuippukokouksista, Cypher, on Analytics India -lehden lippulaivakonferenssi. Tämä kolmipäiväinen konferenssi järjestetään 21.-23. syyskuuta Bengalurussa. Konferenssissa on kolme kappaletta:

 • Ajatuksen johtajuus
 • Tiedon sarja
 • Työpajat

Tapahtuma sisältää myös mentorointiistuntoja, tietokilpailuja, hackathoneja ja näyttelyitä. Cypherin aiempien puhujien joukossa on ollut suuria nimiä, kuten Devi Shetty, Narayana Healthin puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja, TV Mohandas Pai, Manipal Global Educationin puheenjohtaja, Deep Thomas, Nomuran Group Data and Analytics Officer.

AI for Good Summit

Konferenssi järjestetään 10. ja 11. marraskuuta ja se pohtii, kuinka koneoppimisen ja syväoppimisen vastuullisia ja käytännöllisiä sovelluksia voidaan käyttää parantamaan yksilön elämää ja yhteiskuntaa. Se pidetään Seattlessa, mutta kiinnostuneet osallistujat voivat osallistua myös verkossa.

Tapahtumassa käsitellään mm

 • Koulutuksen tulevaisuus
 • Kestävyys
 • Terveydenhuolto
 • Etiikka
 • Koneoppiminen
 • Syvä oppiminen
 • Robotiikka
 • Ilmastonmuutos
 • Katastrofeihin valmistautuminen
 • Sairauden ennuste
 • Jätteiden vähentäminen

IROS 2022 Kioto

Kansainvälinen älykkäiden robottien ja järjestelmien konferenssi (IROS) pidetään Kioton kansainvälisessä konferenssikeskuksessa Kiotossa, Japanissa 23.-27. lokakuuta. Tänä vuonna painopiste on “Embodied AI for a Symbiotic Society” -ohjelmassa. Nelipäiväinen tapahtuma sisältää näyttelyitä, tutoriaaleja, paneelikeskusteluja, teknisiä istuntoja, esityksiä, työpajoja ja foorumeita.

Table of Contents