Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Palash Agrawal, Vedas Exportsin perustaja ja johtaja, herättää käsintehdyn taiteen henkiin visiolla kulttuuriperinnöstä ja kestävyydestä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Palash Agrawal, Vedas Exportsin perustaja ja johtaja, herättää käsintehdyn taiteen henkiin visiolla kulttuuriperinnöstä ja kestävyydestä

Käsintehdyillä metalliesineillä tarkoitetaan metalliesineitä, jotka taitavat käsityöläiset ovat luoneet perinteisillä tekniikoilla ja työkaluilla. Nämä voivat sisältää laajan valikoiman tuotteita, kuten koruja, koriste-esineitä, astioita ja paljon muuta. Käsintehdyt metalliesineet ovat suosittu ja perinteinen taiteen muoto Intiassa, ja niillä on suuri kysyntä sekä paikallisesti että kansainvälisesti.

Käsintehtyjen metalliesineiden kysyntä on kasvanut viime vuosina perinteisten ja käsityöläisten tuotteiden kasvavan suosion vuoksi. Tämä suuntaus todennäköisesti jatkuu, ja sen taustalla on kasvava arvostus ainutlaatuisia ja korkealaatuisia tuotteita kohtaan sekä halu kestävään kehitykseen ja yhteys paikallisiin kulttuureihin.

IMARC Groupin mukaan maailmanlaajuisten käsityömarkkinoiden koko saavutti 752,2 miljardia Yhdysvaltain dollaria vuonna 2022. Tulevaisuudessa markkinoiden odotetaan nousevan 1 296,6 miljardiin dollariin vuoteen 2028 mennessä, ja vuotuinen kasvuvauhti (CAGR) on 9,1 % vuosina 2023–2028. .

StartupTalky: Palash, mitä tuotteita yrityksesi myy? Mikä oli se motivaatio/visio, jolla aloitit?

Palash: Vedas-vienti on tunnettu nimi koti- ja vientimarkkinoilla käsintehtyjen metalliesineiden osalta. Suunnittelemme ja valmistamme kaikki tuotteemme itse. Visionani yrityksen takana oli rakentaa globaali yritys, joka tarjoaa sisustustuotteita, jotka esittelevät Intian rikasta kulttuuriperintöä ja metallikäsityön huippuosaamista. Olemme pystyneet lyhyessä ajassa jättämään jälkensä globaaleilla markkinoilla, koska olemme panostaneet laatuun, erinomaiseen asiakaspalveluun ja sitoutuneeseen antamaan klassisiin sisustustuotteisiin nykyaikaista kosketusta.

StartupTalky: Mitä muita tuotteita/ominaisuuksia on lisätty viimeisen vuoden aikana? Mikä on/ovat tuotteidesi USP/-t?

Palash: Olemme ottaneet säännöllisesti käyttöön uusia malleja ja tuotteita. Vuoden 2022 uutuuksiamme ovat muun muassa erilaisia ​​luontovaikutteisia tuotteita, kuten puita, lehtiä, lintuja sekä luonto- tai puutarha-aiheisia tuotteita. Tuotteistamme erottuu niiden valmistuksessa käytettyjen materiaalien korkea laatu. Kierrätetyt metallit sopivat käsityöläisten huippuosaamiseen ja luovat kestäviä taideteoksia. Käyttämämme värit ovat ympäristöystävällisiä ja turvallisia. Lisäksi meillä on vertaansa vailla oleva asiakaspalvelumekanismi, jossa on vaihtoehtoja tuotteiden korvaamiseen ja muita vastaavia asiakaslähtöisiä aloitteita, mikä tekee Vedas Exportsista asiakkaiden suosiman tuotemerkin.

StartupTalky: Miten käsityöala on muuttunut viime vuosina ja miten yrityksesi on sopeutunut näihin muutoksiin?

Palash: Intia on merkittävä käsitöitä vievä maa maailmassa, ja käsityömarkkinoiden kokonaismarkkinoiden arvioitiin olevan yli 4,35 miljardia dollaria vuonna 2021/2022. Viime aikoina olemme nähneet erittäin vahvaa kysyntää Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Arabiemiirikunnissa, Australiassa ja muissa Euroopan maissa. Intian käsityön vientimarkkinat ovat pitkälle kehittyneet ja rakenteelliset. Nykyään maa vie lähes kaikenlaisia ​​sisustustuotteita metalliesineistä ja matoista puisiin käsitöihin. Kuitenkin ydinkategoriamme, metalliset kodinsisustustuotteet, kasvaa vieläkin voimakkaammin, sillä kysyntä on vahvaa paitsi ulkomaisten markkinoiden myös kotimaisten ostajien taholta. Olemme keskittyneet kasvaviin trendeihin ja uudistaneet jatkuvasti tuotetarjontaamme varmistaaksemme luovien ja laadukkaiden esineiden jatkuvan saatavuuden yleisölle.

🔥 Empfohlen:  10 valokuvausvinkkiä itseoppivalta valokuvaajalta

Palash: Luen säännöllisesti erilaisista kehityksestä ja nousevista trendeistä globaalilla areenalla. Vedas on panostanut ainutlaatuisten mallien luomiseen perinteisten intialaisten metallikäsitöiden pohjalta. Kuuntelemme myös jatkuvasti asiakkaiden palautetta ja odotuksia ja suunnittelemme tuotteemme ostajien muuttuvien mieltymysten mukaan.

StartupTalky: Mitä keskeisiä mittareita seuraat tarkistaaksesi yrityksen kasvun ja suorituskyvyn?

Palash: Keskitymme tarjoamaan varmaa tukea ja jakamaan tietoa, jota asiakkaat eivät yleensä saa muualta. Näin voimme saavuttaa parempaa asiakassäilytystä ja orgaanista julkisuutta asiakassuositusten avulla. Toistuva osto ja suusta suuhun saaminen ovat parametreja, joihin myös luotamme.

StartupTalky: Mitkä olivat yrityksesi merkittävimmät haasteet kuluneen vuoden aikana ja miten voitit ne?

Palash: Haasteita oli paljon, ja meidän piti jatkuvasti mukautua muuttuviin markkinaskenaarioihin ja pitää asiakkaamme sitoutuneina. Olemme voittaneet markkinoiden haasteet keskittymällä aina luomaan taidetta, jolla on oma tarinansa kerrottavana. Suunnittelemme myös sisustusosien luomista, jotka voidaan integroida vaivattomasti mihin tahansa kodin, toimiston tai ravintolan sisustukseen tai osaan sisustusta. Kestävät valmistuskäytännöt, houkutteleva muotoilu ja erinomainen asiakaspalvelu ovat olleet osa strategiaamme säilyttää asemamme markkinoilla.StartupTalky: Toistuva osto on yksi tärkeimmistä parametreista, joihin useimmat verkkokauppabrändit lyövät vetoa. Kuinka pidät asiakkaasi sitoutuneena lopettamaan vaihtuvuuden?

Palash: Sen sijaan, että olisimme keskittyneet liikaa markkinointiin ja temppuihin asiakkaan sitouttamiseksi, olemme keskittyneet korkealaatuisten standardien varmistamiseen sekä asiakaslähtöiseen myynti- ja tukiprosessiin. Asiakkaamme tuntevat olevansa yhteydessä ostamiinsa tuotteisiin ja arvostavat luokkansa parasta tukea, mikä johtaa erinomaiseen asiakkaiden säilyttämiseen ja jatkuvaan sitoutumiseen.

StartupTalky: Mitä eri strategioita käytät markkinoinnissa? Kerro meille kaikista toteuttamistasi kasvuhakkereista.

Palash: Luotamme sisältömarkkinointiin ensisijaisena kanavanamme tavoittaa yleisömme ja olemme saavuttaneet sen avulla merkittävää menestystä. Kasvuhakkerointi, jota Vedas Exports on hyödyntänyt, on rakentaa asiakaslähtöistä liiketoimintaa, jossa asiakkaamme rakastavat tuotteita ja palvelua. Tämän seurauksena nautimme useimpia muita brändejä korkeammasta asiakastyytyväisyydestä ja myös suuresta orgaanisesta kasvusta suusta suuhun -julkisuuden kautta.

StartupTalky: Mitä tärkeitä työkaluja ja ohjelmistoja käytät yrityksesi sujuvaan pyörittämiseen?

Palash: Tarvitsemme syötteitä Laskutusta ja varaston ylläpitoa varten meillä on yksityiseen yritykseen liittyvä CRM-järjestelmä. Kirjanpitoon käytämme Tallya. Luotamme muihin päivittäisiin toimistotehtäviin, joihin kuuluu tietojen syöttäminen manuaalisesti, videoneuvottelut jne., Googleen, koska se on yksi turvallisimmista järjestelmistä. Microsoft Excel on myös yksi toimiston eniten käytetyistä ohjelmistoista. Meillä on jälleen erillinen CRM-järjestelmä verkossa.

🔥 Empfohlen:  Hammaslääketieteen markkinointikaverissa esitelty SEO-keskustelu

StartupTalky: Mitä mahdollisuuksia näet alasi tulevaisuuden kasvulle Intiassa ja muualla maailmassa? Millaista eroa markkinakäyttäytymisessä olet nähnyt Intian osavaltioiden sisällä?

Palash: Talous on tällä hetkellä hieman hidasta öljyn ja bensiinin hinnannousun takia, mutta jos joudumme keskustelemaan sisustusteollisuudesta, olemme todistamassa kasvavaa trendiä. Kuluttajat etsivät yhä enemmän kodin sisustustavaroiden ostamista ajat muuttuvat. Työpaikkojen etäytyessä ja kotona työskentelyn omaksuessa suuri joukko ihmisiä aikoo ostaa kodin sisustusesineitä työtilojensa koristeluksi.

Kun puhutaan markkinoiden käyttäytymisestä Intian eri osavaltioissa, saatamme huomata, että tyylikkäät ja hienovaraiset mallit myyvät enemmän Pohjois-Intiassa, kun taas Etelä-Intia valitsee värikkäämpiä, kullanvärisempiä kuvioita. Maan itäpuolella markkinat ovat täynnä puukappaleita. Osavaltiot, kuten Goa, pitävät nykyaikaistettua tyyliä, kun taas Mumbain kaltaiset kaupunkikaupungit, joissa on pienempiä taloja, suosivat minimalistista designia. Paikat, joissa on valtavia huviloita, haluavat paljon enemmän esineitä täyttääkseen talonsa Maailmantalous kärsii käynnissä olevasta sodasta, mutta kun kaikki on ratkaistu, voimme kokea paljon mahdollisuuksia kodin sisustusteollisuudelle.

StartupTalky: Mitä opetuksia tiimisi sai viimeisen vuoden aikana ja miten ne vaikuttavat suunnitelmiisi ja strategioihin?

Palash: Kiinnitämme tänään paljon huomiota palautteeseen ja asiakkaiden valitukseen. Vedas tekee myös jatkopuhelun ostajien kanssa ymmärtääkseen heidän kokemuksiaan tuotteista. Integroimme saamamme palautteen parantamalla tuotteitamme edelleen. Aiemmin keskityimme enemmän kumppanimyymälöiden kautta tapahtuvaan offline-myyntiin, mutta viime vuonna olemme panostaneet verkkonäkyvyyden kasvattamiseen. Meillä on täysimittainen verkkokauppasivusto, ja pystymme nyt tarjoamaan hybridi-ostoskokemuksen sekä offline- että online-kanavilla.

StartupTalky: Miten aiot laajentaa asiakkaita, SKU:ita ja tiimipohjaa tulevaisuudessa?

Palash: Tuotevalikoiman ja tiimin laajentaminen on jatkuva prosessi Vedan kanssa. Meillä on oma suunnittelu- ja valmistuslaitos, ja muutaman kuukauden välein lisäämme valikoimaamme uusia tuotteita sekä koulutamme lisää käsityöläisiä liittymään tiimiimme ja ansaitsemaan itselleen terveet ja kunnioittavat tulot. Aiomme kouluttaa lisää naisartisteja, jotka eivät vain tuo uutta ulottuvuutta
tiimimme luovaan lähestymistapaan, mutta saa myös aikaan osallisuutta. Tuotteemme ovat kestäviä ja valmistettu kierrätetyistä metalleista, ympäristöystävällisistä väreistä ja niin edelleen. Pyrimme lisäämään asiakkaiden tietoisuutta sisältömarkkinoinnilla ja jakamalla oivalluksia tuotteistamme sekä nousevista trendeistä ja siitä, kuinka Vedas-tuotteet sopivat kaikkiin tarpeisiin.

Olemme työskennelleet laajentaaksemme jalanjälkeämme ja tavoitteemme on nousta huippubrändiksi Intian ja maailmanlaajuisesti metallikäsityömarkkinoilla. Tavoitteena on vähintään 400 sisarmyymälää kaikkialla Intiassa, ja pitkällä aikavälillä perustamme maailmanlaajuisen läsnäolon. Visionani on saavuttaa taso, jossa jokaisessa asuin- tai liikekiinteistössä olisi vähintään yksi Vedas-tuote osana sisustusta.

🔥 Empfohlen:  Paras Midjourney-vaihtoehto taiteen sukupolvelle

StartupTalky: Kun D2C-brändit käyttävät niin paljon mainoskuluja, mikä on kasvustrategiasi orgaaninen vai epäorgaaninen? Kuinka suunnitella SEO- ja sisältömarkkinoinnin kiertämistä?

Palash: Kasvavana brändinä, jolla on kotimaisia ​​ja kansainvälisiä markkinoita palvellaksemme, keskitymme digitaaliseen ja sisältömarkkinointiin lisätäksemme tietoisuutta tuotteistamme ja niiden yleispalveluista. Meille tärkeintä on tehdä jokainen asiakas onnelliseksi tarjoamalla oikeaa tuotetta ja ainutlaatuisuutta sekä korkeaa laatua. Tyytyväiset asiakkaat johtavat paljon orgaaniseen kasvuun, kun he suosittelevat ylpeänä Vedaa muille ostajille. Mitä tulee sisältömarkkinointistrategiaamme ja hakukoneoptimointiimme, ensimmäinen asia, joka on keskityttävä, on luoda jokaiselle tuotteelle vaikuttava tarina. Kun asiakas pystyy näkemään kuvan ja samaistumaan siihen, tapahtuu myyntikonversioita. Hakukoneoptimointitoiminnot pyörivät trendikkäimpien avainsanojen, kuten tuotetyyppien, ympärillä houkuttelemaan yleisöä verkkokauppaamme.

StartupTalky: Yksi vinkki, jonka haluaisit jakaa toisen D2C:n perustajan kanssa?

Palash:

  • Keskity tavoitteisiisi ja siihen, mitä haluat saavuttaa pitkällä aikavälillä
  • Tasaa aina kulut ja myynti. Kulut eivät saa koskaan ylittää myynti-/kulutusvoimaasi liiketoiminnassa
  • Varo kilpailijoita ja harjoittele aina eteenpäin suuntautuvaa suunnittelua.

Voit lukea muut Recap’22-haastattelut täältä.

Table of Contents