Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Paljon tuloksia tuottavan aloitussivun anatomia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Paljon tuloksia tuottavan aloitussivun anatomia

Haluatko luoda aloitussivuja, jotka konvertoivat, mutta et ole varma mistä aloittaa? Tai mitä elementtejä kannattaa sisällyttää sivuillesi? Olemme turvassa.

Tässä viestissä erittelemme paljon tuloksia tuottavan aloitussivun anatomian, jotta näet tarkat elementit, joita sivusi tarvitsee tuottaakseen tuloksia.

Paljon tuloksia tuottavan aloitussivun anatomia yhdellä silmäyksellä

Aloitetaan tutustumalla paljon tuloksia tuottavan aloitussivun yleiseen anatomiaan.

Katso alla olevaa kuvaa:

Kuten näet, sivun muodostavat 9 avainelementtiä:

 1. Otsikko ja alaotsikko
 2. Päätarjouskopio
 3. Ensisijainen muoto
 4. Ensisijainen toimintakehotus
 5. Luettelo tärkeimmistä eduista/ominaisuuksista
 6. Sosiaalinen todiste – suosittelut
 7. Sosiaalinen todiste – arvostelut
 8. Vakuutukset – takuut, usein kysytyt kysymykset jne.
 9. Toissijainen toimintakehotus

Jos haluat maksimoida konversiot, sinun on hankittava kaikki nämä elementit oikein. Tätä silmällä pitäen zoomataan lähemmäs ja tarkastellaan tarkemmin, kuinka jokainen niistä naulaa vaihe vaiheelta.

1. Kirjoita tappava otsikko

Otsikkosi on ensimmäinen asia, jonka asiakkaasi näkevät saapuessaan sivulle, joten sen on oltava hyvä.

Itse asiassa suurin osa aloitussivusi näkevistä ihmisistä näkee otsikkosi. Vain 20 % vaivautuu lukemaan sivusi loppuosan.

Jos haluat heidän lukevan eteenpäin, sinun on kiinnitettävä heidän huomionsa heti alusta alkaen.

Ja tapa tehdä se on kerro selkeästi arvolupauksesi otsikossa.

Arvolupauksesi on lausunto, joka kertoo asiakkaillesi, miksi heidän pitäisi valita tuotteesi/palvelusi. Haluat laittaa sen eteen ja keskelle.

Aivan kuten tämä esimerkki Outskirts Pressistä:

Yritä kertoa tarkalleen, mikä tekee tarjouksestasi niin erityisen, jotta vierailijasi ymmärtävät heti, miksi he haluavat saada sen käsiinsä, mutta pidä se lyhyinä ja suloisina – parhaat otsikot ovat selkeitä ja ytimekkäitä. Suosittelen pitämään sen alle 8 sanan, jos mahdollista.

Jos omasi on tätä pidempi, ota siihen veitsi ja leikkaa pois kaikki ammattislangista ja brändikeskeinen kopio. Varmista, että keskitytään tarjoukseen eikä muuhun.

Ja jos tarvitset inspiraatiota, tutustu arvoehdotuksen esimerkkejä koskevaan viestiimme.

Bonusvinkki: Luo eri versioita aloitussivustasi ja räätälöi jokainen otsikko liikenteen lähteen mukaan. Haluat, että otsikot kohdistetaan laserilla niitä lukeville ihmisille.

2. Heitä tukeva otsikko

Otsikkosi on kiinnittääksesi vierailijasi huomion, mutta 8 sanaa ei ole paljon käytettäväksi. Harvoin se riittää antamaan lukijoillesi kaiken tarvitsemansa tiedon.

Alaotsikkosi tukee pääotsikkoasi antamalla sinulle lisätietoa. Se voi tarjota lisäarvoa tai välittää toisen osuvan ja vakuuttavan viestin tarjouksesi suuresta arvosta.

🔥 Empfohlen:  Ensimmäiset RTX 4080 -kannettavat ovat paljon halvempia kuin odotimme

Se voi myös “pidentää” pääotsikon viestiä, kuten Taster’s Club on osoittanut täällä:

Kuten näette, niiden otsikko kertoo tarkalleen, miksi vierailijoiden tulisi liittyä heidän tilauspalveluunsa (saatakseen hyvää viskiä), kun taas alaotsikko laajentaa arvolupausta korostaen sitä tosiasiaa, että he tarjoavat myös tietoa viskistä, joka voi auttaa asiakkaita saamaan lisätietoja kokeilemansa tuotteet.

Pikahuomautus: Yritä olla hurahtamatta tähän. Tavoitteena ei ole antaa vierailijallesi tietoja, jotka he tarvitsevat ollakseen valmiita muuttamaan (toimitamme sen heille pala kerrallaan koko sivun kautta). Kuten otsikon kohdalla, alaotsikko kannattaa pitää lyhyenä.

3. Luo päätarjouksesi kopio

Päätarjouksesi tulee seuraavaksi. Täällä kerrot vierailijoille tuotteestasi tai palvelustasi. Kysy itseltäsi, mitä lukijasi tarvitsee tietää tarjouksestasi, ja toimita tiedot heille vakuuttavimmalla ja tiiviimmällä tavalla.

Aiomme korostaa erottuvia ominaisuuksia/hyötyjä erikseen (katso vaihe 5), jotta viesti saadaan todella kotiin, joten tässä osiossa on enemmänkin kyse laajan yleiskatsauksen antamisesta asiakkaidesi tarvitsemista kriittisistä tiedoista – mutta sen on silti oltava vakuuttavaa.

Tässä on joitain parhaita käytäntöjä, joiden avulla voit luoda muuntavan kopion:

 • Käyttää “voima sanat” korostaa tuotteen ominaisuuksia. Nämä ovat vaikuttavia, visuaalisesti rikkaita sanoja, kuten “kaunis”, “upea” ja “nero”.
 • Noudata tietohierarkiaa. Jäsennä kopiosi siten, että vastaat ensin “mitä”-kysymyksiin, sitten “miten”, “miksi”, “kuka” ja “mitä seuraavaksi” (tässä järjestyksessä).
 • Pidä se iskevänä. Käytä lyhyitä lauseita, luettelomerkkejä, rivinvaihtoja ja runsaasti välilyöntejä helpottaaksesi luettavuutta.
 • Merkitse yleisösi. Mainitse asiakkaitasi niiden ryhmien/ominaisuuksien perusteella, joiksi he haluavat tunnistaa (ajatella “asiantuntijamarkkinoijat” tai “ahkerat myyjät”)
 • Hyödynnä niukkuusmarkkinointia. Lisää aika- ja määräperusteista niukkuutta kopioosi korostamalla rajoitettuja varastoja tai aikarajoitettuja tarjouksia.

Bonusvinkki: Sinun kannattaa ehkä poistaa päätarjouskopiosi kokonaan ja korvata se videolla, joka sisältää samat tiedot. Asiakkaidesi on vaikea lukea tekstiä. Tutkimukset osoittavat, että aivosi käsittelevät videota 60 000 nopeammin kuin tekstiä. Lisäksi video antaa hienon visuaalisen painopisteen aloitussivuillesi ja toimii sankarikuvana.

Saalis? Hitaammat latausajat. Videot saavat aloitussivusi latautumaan nopeammin, mikä voi vahingoittaa tuloksiasi.

4. Luo ensisijainen lomake

Liidien keräyslomake tulee seuraavaksi. Tämän tulisi olla sivun yläosassa ja olla sivulla keskipisteessä, jotta kävijöiden katseet kiinnittävät todella huomiota.

Haluat myös noudattaa parhaita käytäntöjä paljon muuntavia lomakkeita varten:

 • Lisää ‘kysyä’ vähitellen. Aloita kysymällä vähäarvoisia tietoja (eli “etunimi”) ja pyydä sitten arvokkaampia tietoja (esim. “sähköpostiosoite”)
 • Tarpeettomien lomakekenttien poistaminen. Mitä vähemmän lomakekenttiä vierailijoiden on täytettävä, sitä todennäköisemmin he konvertoituvat.
 • Lomakkeiden yksinkertaistaminen mobiilikäyttäjille. Varmista, että lomakkeesi on kosketusystävällinen mobiilikäyttäjille suuremmilla painikkeilla ja helpoilla päivämääränvalitsimilla.
🔥 Empfohlen:  Timanttien hinnat: kuinka paljon timantti on arvoinen?

5. Esitä ensisijainen toimintakehotus

CTA on kaikki kaikessa. Jokainen aloitussivu tulee rakentaa ja suunnitella yhden tulostavoitteen ympärille (eli ladata e-kirja, ostaa tuote, liittyä postituslistallesi). Toimintakehotus on olemassa motivoimaan asiakkaitasi toimimaan tulostavoitteen mukaisesti.

Jos tulostavoitteesi on saada liidejä, ensisijainen toimintakehotus on ensisijaisen lomakkeesi vieressä.

 • Käytä arvokeskeistä toimintakehotuskopiota. Keskity arvoon, jonka asiakkaat voivat saada tarjouksesta.
 • Käytä luovia termejä toimintakehotuspainikkeessasi. Yleisen “osta nyt” sijaan yritä olla luova ja käytä termejä, kuten “Hanki ILMAINEN kokeilu” tai “Kyllä, haluan”
 • Tee siitä erottuva. Käytä suuntavihjeitä, kuten nuolia, reunuksia ja kuvakkeita, ohjataksesi asiakkaidesi katseita kohti toimintakehotusta
 • Käytä suurikontrastisia värejä. Näin toimintakehotus erottuu sivun muista osista.

6. Korosta erottuvia ominaisuuksiasi ja etujasi

Lähde: GetResponse

Konversioita tuottavat aloitussivut kiinnittävät huomion ominaisuuksiin ja etuihin, jotka todennäköisimmin saavat vierailijasi ryhtymään toimiin.

Aseta itsesi kohdeostajasi asemaan. Mitä he haluaisivat eniten nähdä tarjouksessasi? Nämä ovat ominaisuuksia, joita haluat korostaa.

Edut ovat vielä tärkeämpiä. Ihmiset maksavat ratkaisuista, eivät tuotteista, ja etusi on tarkoitus näyttää asiakkaillesi, mitä ratkaisuja tarjoat. Selvitä, mitkä ovat asiakkaidesi kipupisteet, ja hahmota, kuinka ongelmasi käsittelee niitä etujasi

Esimerkiksi, jos yksi ostajasi kipupisteistä on aika, joka kuluu jonkin tekemiseen. Yksi niistä eduista, joita voit korostaa, voisi olla “säästää keskimäärin 3 tuntia”… ymmärrät idean.

Ominaisuutesi ja edusi tulee luetella luettelomerkeissä tai erillisissä visuaalisissa elementeissä, jotta vierailijasi näkevät ne välittömästi ja voivat lukea ne nopeasti.

7. Sisällytä sosiaalinen todiste

Sosiaalinen todiste on uskomattoman tärkeä. Sen tarkoitus on antaa asiakkaillesi todellista näyttöä muilta käyttäjiltä/ostajilta siitä, että tuotteesi/palvelusi on innostumisen arvoinen – ja se on olennainen ominaisuus kaikilla paljon tuloksia tuottavilla aloitussivuilla.

Data ehdottaa, että sosiaalisen todisteen sisältävien aloitussivujen keskimääräinen tulosprosentti on 12,50 % verrattuna 11,40 prosenttiin niiden joukossa, joissa ei ole.

Varmista, että lisäät suosituksia, arvosteluja, asiakkaiden lainauksia, sosiaalisia signaaleja, palkintoja tai muita visuaalisia sosiaalisia todisteita sivulle, jolla asiakkaasi näkee ne. Jos päätät esitellä asiakkaiden arvosteluja, valitse ne, jotka ovat henkilökohtaisimmat, realistisimmat ja tarkimmat (ja tietysti positiivisimmat).

🔥 Empfohlen:  Aloitussivun hakukoneoptimoinnin parhaat käytännöt ja vinkkejä menestykseen

8. Tarjoa vakuutuksia

Lähde: ExpressVPN

Mitä mukavampaa verkkosivustosi vierailijat ovat ja mitä enemmän he luottavat sinuun, sitä todennäköisemmin he konvertoituvat.

On normaalia, että asiakkaat ovat huolissaan ennen ostoksen tekemistä. He saattavat olla huolissaan siitä, onko verkkosivustosi maksu turvallista, onko tarjouksesi laillinen vai sopivatko tuotteesi heille.

Vakuutukset auttavat ratkaisemaan nämä huolenaiheet, jotta he ovat valmiita kääntymään.

Jos tarjoat 30 päivän rahat takaisin -takuun tai ilmaisen kokeilujakson, varmista, että tämä on selvää aloitussivullasi. Haluat ehkä myös näyttää asiaankuuluvat turvamerkit tai tarjota usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka käsittelevät asiakkaiden yleisimpiä huolenaiheita.

Kaikki yllä olevat auttavat sinua vakuuttamaan asiakkaasi ja saamaan mahdollisimman paljon konversioita.

9. Lisää toissijainen toimintakehotus

Lyhyiden aloitussivujen kohdalla sinun kannattaa ohittaa tämä vaihe kokonaan.

Mutta yleensä useimmat aloitussivut hyötyvät sivun alaosassa olevasta toissijaisesta toimintakehotuksesta.

Tämä antaa asiakkaillesi jotain napsautettavaa heti ilman, että heidän tarvitsee rullata takaisin sivun yläosaan.

Sinun tulee noudattaa samaa lähestymistapaa, josta keskustelimme ensisijaisen toimintakehotuksen yhteydessä. Ja muista käyttää täsmälleen samaa väriä. Haluat ehkä muuttaa kopiota hieman, mutta värin on pysyttävä samana johdonmukaisuuden vuoksi.

Älä vain mene hulluksi ja pidä kiinni enintään 1 tai 2 toimintakehotuksesta. Opinnot viittaavat siihen, että sivuilla, joilla on vähintään viisi toimintakehotuslinkkiä, tulosprosentit ovat huomattavasti alhaisemmat.

Lopulliset ajatukset

Siinä se on – paljon tuloksia tuottavan aloitussivun täydellinen anatomia. Noudata yllä olevia ohjeita oman aloitussivun luomiseksi, ja sinun pitäisi nähdä hyviä tuloksia.

Muista vain, että nämä ovat vain parhaita käytäntöjä; jokainen kampanja ja tuote on erilainen.

Ja kuten on asianlaita parhaat käytännöt, niitä tulee käyttää lähtökohtana. Kun ensimmäinen aloitussivusi on valmis, voit parantaa tuloksia edelleen A/B-testauksella.

Ja jos tarvitset lisää apua aloitussivujesi luomiseen ja optimointiin, katso nämä viestit:

Table of Contents