Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Paranna verkkokaupan toimitusta FedEx Hold Location -toiminnolla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Paranna verkkokaupan toimitusta FedEx Hold Location -toiminnolla

Toimitus voi olla stressaava osa sähköistä kaupankäyntiä sekä asiakkaille että jälleenmyyjille. Toimitusongelmat merkitsevät ylimääräistä työtä sekä ostajalle että myyjälle, ja joskus verkkokauppa ottaa vastuun ongelman lähteestä riippumatta. Kun toimitus sujuu mahdollisimman sujuvasti, asiakkaat saavat paremman kokemuksen ja brändit hyötyvät maineestaan.

Varustamot ovat tehneet prosessiin lukuisia parannuksia, joiden tavoitteena on tilausta odottavien asiakkaiden mielenrauha ja käyttömukavuus. Seurantanumerot, mahdollisuus antaa erityisiä ohjeita ja muut ominaisuudet ovat tehneet verkkokaupan toimituksesta paljon helpompaa kaikille. Mahdollisuus lähettää tilaus turvalliseen paikkaan myöhempää noutoa varten tuo toisen tason mukavuutta. Johtuipa ajoitusristiriidoista, toimitusvaikeuksista tai paketin katoamisriskistä naapurustossa, monet asiakkaat haluaisivat pystyä valitsemaan paikan, josta he voivat noutaa lähetyksensä heille sopivana ajankohtana.

FedEx Hold at Location tuo tämän vaihtoehdon 3dcart-myymälöihin. Tässä on yhteenveto tästä ominaisuudesta, kuinka siitä voi olla hyötyä ja kuinka voit lisätä sen verkkokauppasivustollesi.

Mikä on FedEx Hold at Location?

FedEx Hold at Location (HAL) on toimitustapa, jossa asiakas valitsee ennalta määritettyjen FedEx sijainteja tilauksensa määränpäänä oman osoitteensa kirjoittamisen sijaan. Kun lähetys saapuu, asiakkaalle ilmoitetaan, ja sen jälkeen hänellä on 7 päivää aikaa noutaa tilaus ilmoittamastaan ​​paikasta. Asiakkaiden on tuotava mukanaan henkilöllisyystodistus ja seurantanumeronsa tilauksensa noudon yhteydessä, jotta prosessi pysyy turvassa.

FedExin toimipisteet eivät rajoitu FedEx Office- tai FedEx Ship Center -myymälöihin, vaan niihin voi kuulua useita muita yrityksiä, jotka tekevät yhteistyötä FedExin kanssa tämän palvelun tarjoamiseksi, kuten:

  • Itsenäisesti omistamat FedExin valtuutetut ShipCenterit
  • Osallistuvat Walgreens-paikat
  • Osallistuvat Albertson’s-, Kroger- ja muut ruokakaupat
  • FedEx-toimisto joissakin Walmartin toimipisteissä

Valittavana on yli 11 000 toimipaikkaa, joten asiakkaiden on tärkeää pystyä rajaamaan kassalla tarjottavia vaihtoehtoja. 3dcartin FedEx HAL -ominaisuus yksinkertaistaa tätä vaatimalla asiakasta syöttämään postinumeronsa ja suurimman hakusäteen. Hyväksytyt sijainnit luetellaan täydellisenä osoitteen, aukioloajan ja reittiohjeiden pikakuvakkeen kanssa, jotta asiakas voi valita itselleen sopivimman sijainnin.

🔥 Empfohlen:  Paranna markkinointiasi puuttumalla asiakkaiden kipupisteisiin

Milloin asiakas haluaisi lähetyksensä säilytettäväksi?

Koska mukavuus on suuri osa sähköisen kaupankäynnin houkuttelevuutta, saattaa tuntua ristiriitaiselta, että asiakas haluaisi mieluummin matkustaa FedEx lähetyksen vastaanottamisen sijaan kotona, mutta on useita syitä, miksi he voivat valita vaihtoehdon.

Toimitusongelmat

Asiakas voi asua paikassa, jossa on ongelmia toimitusten vastaanottamisessa. Tämä voi johtua kerrostaloyhtiön johdon epäjärjestyksestä – ehkä ei ole olemassa selkeästi määriteltyä paikkaa, jonne jättää postilaatikkoon mahdottomia paketteja, ja asukkaiden pitää aina lähteä paketteihinsa metsästämään heti toimitusilmoituksen saatuaan. Toinen yleinen ongelma koskee asiakkaita, joiden kotia on vaikea löytää tai tunnistaa, esimerkiksi jos he asuvat maaseudulla tai naapurustossa, jonka katujako johtaa usein siihen, että kuljettajat toimittavat väärään taloon (esim. 123 10th Street muutaman kadun päässä 123 10th Avenuen sijaan). Tietysti jotkut lähetykset selviävät, mutta monet asiakkaat haluaisivat HAL-vaihtoehdon välttääkseen paketin katoamisen tai epäonnistuneen toimituksen.

Paketin varkauden vaara

“Kuistimerirosvot” ovat aina olleet mahdollisuus, mutta heistä on tullut pahamaineisia viime aikoina, kun kodinomistajien turvakameramateriaalia on jaettu yleisesti paikallisuutisissa ja Internetissä. Kenellä tahansa, missä tahansa, voi olla häikäilemätön naapuri, joka yleensä varastaa paketteja, ja joidenkin omistautuneempien varkaiden tiedetään ajavan lähiöissä etsiessään tuoreita toimituksia. Toiset ovat yksinkertaisesti opportunisteja, jotka antautuvat kiusaukselle sen jälkeen, kun laatikko on istunut koskemattomana tuntikausia. Kuistipiratismi voi olla ongelma ympäri vuoden, mutta se lisääntyy usein lähempänä lomaa. Tarkasta tilanteesta riippumatta, jos asiakas on huolissaan siitä, että hänen tilauksensa varastetaan toimituksen jälkeen, hän käyttää tilaisuutta säilyttää tilauksensa noutoa varten.

Ajoitusristiriidat

Kun toimitus vaatii allekirjoituksen, asiakkaan on oltava paikalla allekirjoittamaan tilauksensa, mikä voi johtaa turhautumiseen, jos toimitusyrityksiä yritetään asiakkaan ollessa poissa. Jos vaaditaan aikuisen allekirjoitus, tämä voi lisätä estettä, koska asiakkaan allekirjoituksen on oltava yli 21-vuotias. Yrityksesi tarvitsee aikuisen allekirjoituksen vahvistuksen, jos olet kiinnostunut tietyistä rajoitetuista toimialoista, kuten viinin myynti verkossa.

🔥 Empfohlen:  9 esimerkkiä verkkokaupan sisällöstä markkinointikampanjoidesi inspiroimiseksi

Jopa ilman allekirjoitusvaatimusta, jotkut asiakkaat haluavat silti olla paikalla vastaanottamassa toimituksensa. Toimituksen ajoittaminen kautta FedEx on mahdollista, mutta se on maksullinen. Monet asiakkaat, joilla on tiukat aikataulut, haluaisivat mieluummin noutaa pakettinsa paikasta sen sijaan, että maksaisivat aikataulumaksun tai uhkaavat menettää yhteys kuljettajaan ja joutua käsittelemään useita toimitusyrityksiä.

Tietenkin yllä olevat ovat vain yleisiä skenaarioita, ja jotkut asiakkaat saattavat mieluummin noutaa pakettinsa omien syidensä vuoksi – yksityisyyden nimissä tai esimerkiksi yllätyksen säilyttämiseksi. Siksi on aina sen arvoista tarjota tämä ominaisuus asiakkaillesi.

Kuinka lisätä FedEx Hold at Location verkkokauppaasi

Osana vahvaa sarjaamme Verkkokaupan toimitusominaisuudet, 3dcartin FedEx-integraation avulla on helppoa tarjota asiakkaillesi FedEx HAL -vaihtoehto kassalla. Myymäläsi on täytettävä muutama vaatimus:

  • Ensinnäkin sinun on määritettävä FedEx Real-Time Shipping verkkokaupassasi palveluntarjoajaksi, ja sinun on oltava 3dcart Plus -sopimus tai uudempi.
  • Koska FedEx HAL:n luonne tarkoittaa, että asiakkaat eivät toimita kotiosoitteisiinsa, tämä ominaisuus ei ole yhteensopiva myymäläsi asetuksista löytyvän “Laskutuksen/toimituksen on täsmättävä” -vaihtoehdon kanssa. Jos käytät tätä asetusta turvallisuussyistä, saatat epäröidä poistaa sitä käytöstä, mutta 3dcart tarjoaa useita muita verkkokaupan petostentorjuntatyökaluja, jotta voit jatkaa yrityksesi suojaamista.
  • Verkkokauppasi suunnittelun on perustuttava Core Template Engineen joko jonkin 3dcartin käytettävissä olevan Core-teeman kautta tai mukautetun suunnittelun avulla. Ydinteemat ovat uusin 3dcart-suunnittelustandardi ja kaikki verkkokaupan teemoja saatavilla 3dcart Theme Storesta ovat Core.

Jos verkkokauppasi täyttää nämä kriteerit, voit aktivoida FedEx HALin FedEx-moduulissa toimitusasetuksissasi. Se on yhtä yksinkertaista kuin valita ruutu asetuksista, joihin syötit ensimmäisen kerran FedEx-tunnistetietosi.

Kun olet ottanut ominaisuuden käyttöön, 3dcart FedEx integraatio hoitaa loput. Asiakkaat alkavat nähdä vaihtoehdon heti.

Tarjoa asiakkaillesi paras verkkokaupan toimituskokemus

Verkkoyritykset elävät ja menestyvät pystyessään palvelemaan asiakkaidensa tarpeita, ja toimitus on keskeistä näiden tarpeiden kannalta. FedEx Hold at Location lisää ostajien käyttömukavuutta tarjoamalla heille toisen vaihtoehdon, olipa heillä ongelmia tilausten vastaanottamisessa kotona tai yksinkertaisesti mieluummin pakettien toimittaminen muualle.

🔥 Empfohlen:  3 vältettävää verkkokaupan SEO-strategian virhettä & Kuinka ratkaista ne

Jos sinusta tuntuu, että FedEx HAL sopii hyvin yrityksellesi, olemme tehneet sen helpoksi käyttöönoton verkkokaupassasi – satojen muiden pakollisia verkkokaupan ominaisuuksia suunniteltu auttamaan sinua menestymään.