Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Paras blogi startup-yrityksille: täydellinen luettelo

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Paras blogi startup-yrityksille: täydellinen luettelo

Internet on palvellut hyvin koulutuksen ja yleisen tutkimustyön saralla. Nykyään monet online-blogit tarjoavat arvokasta tietoa eri aiheista. Kuten kaikki muutkin vakiintuneet yritykset, myös startupit viittaavat näihin saadakseen tietoa asiantuntijoilta ja pysyäkseen ajan tasalla erilaisista liiketoimintaansa liittyvistä asioista. Tässä artikkelissa kerromme sinulle paras blogi startupille ja parhaat blogit yrittäjille.

Paras blogi startup-yrityksille: täydellinen luettelo

Internet on täynnä sisältöä, kuten kuvia, videoita, artikkeleita tai mitä tahansa. Jopa vähiten suosituille aiheille on omistettu ainakin pari foorumia, blogia tai kirjoitusta. Alla on joitain parhaista blogeista startupeille. Aloitetaan luettelomme.

1. Kaikki TopStartupit

Kuva: alltopstartups.com

Jos olet nuori ja pyrkivä yrittäjä, joka ei vain halua perustaa yritystä vaan myös kasvattaa sitä eksponentiaalisesti, tämä on blogi, jota voit seurata. Koska se on aloittelijoille tarkoitettu verkkosivusto Sivuston ulkoasu on selkeä ja helppo joten navigointi sen läpi on helpompaa. Olipa kyseessä etsimäsi luettelot tai yksinkertainen artikkeli luettavaksi XYZ-aiheesta, verkkosivustolla on kaikki ja enemmän, koska niissä on useita aiheita

2. TechCrunch

Kuva: techcrunch.com

Olet ehkä nimen perusteella päättänyt, millaista sisältöä tästä blogista löytyy. Tekniikan lisäksi tällä sivustolla on kuitenkin myös Startup-osio, jossa on uutisia ja sisäpiiritarinoita ilmestyy säännöllisesti. Se on bugi ja suosittu verkkosivusto, joka yleensä murtaa uutiset ensimmäisenä. Mutta jälleen kerran tämän sivuston sisältö ei rajoitu vain startup-yrityksiin tai tekniikkaan, sillä myös muutamien muiden alojen ja toimialojen aiheita esiintyy säännöllisesti tällä verkkosivustolla, jonka lukijat voivat käydä läpi.

3. OnStartups

Kuva: onstartups.com

Hubspot on markkinointialusta, jonka perusti Dharmesh Shah, joka on myös tämän blogin ylläpitäjä. Kun blogin kirjoittaja on itse yrittäjä se vain lisää lukijan luottamusta lukemaansa sisältöön. Sivusto sisältää vierailevia viestejä sekä artikkeleita, jotka kuuluvat itse Dharmeshille. Jos haluat olla menestyvä yrittäjä, sinun kannattaa tutustua tähän verkkosivustoon.

4. Aloitus Donut

Kuva: startupdonut.co.uk/

Jos etsit blogia, joka käsittelee yritystoimintaan liittyviä asioita ja muita asiaan liittyviä asioita, tämä blogi saattaa olla sinulle sopiva blogi. Tämä on säännöllisesti päivitettävä verkkosivusto, joka sisältää artikkeleita erilaisista talouteen liittyvistä asioista. Sen lisäksi verkkosivustolla on myös kourallinen muita aiheita, joiden alla sinulla on useita blogeja, mikä tekee siitä yhden luukun kohteen lukijoille, jotka ovat kiinnostuneita erilaisista aiheista.

🔥 Empfohlen:  Nvidia GeForce RTX 4090 -arvostelu: paras tapa tuhlata 1 600 dollaria

5. Sethin blogi

Kuva: seths.blog

Seth Godin on kirjoittanut aikanaan useita bestseller-kirjoja Ted Talkilla on ollut yli 6 miljoonaa katselukertaa ja tästä syystä monet ovat vakuuttuneita siitä, että hänen bloginsa on paras blogi startupeista ja muista asioista. Se ei ole tavallinen tai tavallinen blogisivustosi, vaan jotain erilaista kuin mitä yleensä näemme, ja se tekee hänen työstään entistä kiehtovamman.

6. Aloitus tänään

Kuva: startuptoday.co.uk

Tällä blogisivustolla opit bloggaamisen ja WordPressin tärkeys startup-yrityksen kasvussa ja perustamisessa. Mutta tässä ei vielä kaikki, tällä sivustolla käydään myös yleistä keskustelua erilaisista aiheeseen liittyvistä aiheista. Se on Iso-Britanniassa toimiva verkkosivusto, josta löydät myös videoita ja valokuvia eri aiheista. Kaiken kaikkiaan se on hyvä blogi, jota kannattaa harkita, jos olet käynnissä tai suunnittelet startup-yritystä. Monien mielestä se on paras blogi startupeille.

Parhaat blogit yrittäjille

Eivät vain startupit tarvitse viitata, vaan myös vakiintuneet liikemiehet tai yrittäjät voivat toisinaan pärjätä jonkin avun tai viittauksen avulla. Koska erilaiset blogit palvelevat kuitenkin eri kohderyhmiä, meillä on täysin uusi blogilista yrittäjille, jonne he voivat suunnata etsimäänsä kipeästi kaivattua vauhtia.

1. Pöydän molemmat puolet

Kuva: Bothsidesofthetable.com

Upfront Venturesin johtava kumppani Mark Suster on keksinyt tämän blogisivuston, joka on koti joidenkin parhaista yrittäjyyteen perustuvia artikkeleita, erityisesti haasteista, joita saatat kohdata matkallasi sellaiseksi. Yrittäjiksi pyrkiville saattaa tämä blogi olla erittäin hyödyllinen, koska he valmistautuvat astumaan yrittäjyyden maailmaan sisäpiiriläisen tietämillä. Se on yksi parhaista yrittäjien blogeista.

2. Forbes

Kuvat forbes.com

Näin suosittu verkkosivusto ei esittelyä kaipaa, sillä harvat blogit voivat ylpeillä yhtä suurella suosiolla kuin heidän. Tunnettu liiketoimintaan liittyvästä sisällöstään, Forbesilla on myös oma yrittäjyysosio josta löytyy alan päivityksiä, inspiroivaa tavaraa ja paljon muuta aiheeseen liittyvää sisältöä, joka voi auttaa yrittäjiä saamaan kuvan siitä, miltä tuleva matka näyttää.

3. Hän Omistaa Sen

Kuva: sheownsit.com

Meillä ei ehkä ollut startup-blogien listalla naisten naisten ylläpitämää blogia, mutta meillä on sellainen tällä listalla. Se on a naisia ​​vahvistava blogisivusto, jossa naiset jakavat menestystarinoitaan muiden luettavaksi ja motivaatioksi. Aiheet vaihtelevat rahasta elämäntyyliin, paljon monipuolista sisältöä löytyy tästä naisten naisten blogista ja jos uskot olevasi vahva itsenäinen tyttö, tiedät nyt mistä etsiä inspiraatiota, joka on suunnattu sinulle.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada ohjelmallisesti juuriluokkatunnus Magento 2:ssa

4. Noobpreneur

Kuva: noobpreneur.com

Mainitsimme yllä, kuinka Forbes on erittäin raportoitu ja uskottava blogi useimmille tyypeille liiketoimintaan liittyvää sisältöä ja kun tämän tason blogi mainitsee sinut yhdeksi yrittäjien parhaista verkkosivustoista, se antaa sinulle varmasti uskottavuutta. Jos haluat aloittaa yrityksesi maan tasolta ja viedä sen taivaalle, tutustu tähän blogiin, josta löydät artikkeleita, jotka auttavat sinua yrittäjämatkasi kaikissa vaiheissa.

Lue myös: Luettelo hyödyllisistä pikasertifikaateista, jotka maksavat hyvin

Parhaat blogit startup-perustajille

Sinulla on jo 10 tässä artikkelissa mainittua loistavaa blogisivustoa, joihin voit viitata yrittäjänä, joka haluaa kasvattaa liiketoimintaasi, tai henkilöksi, joka haluaa perustaa yrityksen. Haluamme kuitenkin mainita vielä 5 blogisivustoa, jotka ovat osa parhaiden startup-perustajien blogeja.

1. Startup Nation

Kuva: startupnation.com

Olipa kyseessä yrityksen perustaminen, rakentaminen tai jopa tämän verkkosivuston hallinta, sieltä löytyy tietoa kaikista sellaisista asioista. Mikä tässä blogissa on erilaista, on se, että se ei ole vain kirjoitetun sisällön koti, vaan heillä on myös radio-ohjelma ja yhteisöfoorumi jossa voit tavata muita yritysten omistajia, mikä auttaa sinua paitsi luomaan kontakteja, myös saa sinut oppimaan muilta ihmisiltä ja heidän henkilökohtaisista tarinoistaan, mikä tekee siitä loistavan blogin startup-perustajille.

2. Perustaja Coach-blogi

Kuva: medium.dave-bailey.com

Dave Bailey on monipuolinen mies, jonka valtakirjat sisältävät mm on yrittäjä, enkelisijoittaja, entinen pääomasijoittaja ja toimitusjohtajan valmentaja. Joten jos joku saavuttanut aloittaa blogin, sinun on parempi uskoa, että hän tietää mitä tekee ja sanoo. Olipa kyseessä varainhankinta tai markkinointi, miehellä on vinkkejä jaettavaksi tästä ja monesta muusta asiasta yrittäjäksi pyrkiville. Hän on itse ollut muutamien yritysten perustaja, joten hän on mies, jolla on kokemuksen lisäksi myös omia tarinoita jaettavana.

3. HubSpot

Kuva blog.hubspot.com

Voit mennä katsomaan HubSpotia paitsi silloin, kun etsit blogia vain aloitussisältöä varten, mutta voit myös löytää ilmaisia ​​sertifiointikursseja ja paljon e-kirjoja, oppaita ja tutkimusartikkeleita myös heidän sivullaan. Sivusto kattaa uutisia, markkinointivinkkejä, myyntivinkkejä, palveluvinkkejä ja paljon muuta sellaista, josta yrittäjänä voi olla hyötyä, joten blogi pääsee tälle listalle.

🔥 Empfohlen:  Kuinka verkkokaupan personointi voi auttaa sinua lisäämään tuloksia?

4. Jason Calacanisin blogi

Kuva: calacanis.com

Jason Calacanis on enkelisijoittaja, yrittäjä ja kirjailija, jonka lisäksi hän pitää blogia, joka on tarkoitettu yrittäjille. Hän johtaa myös a puolen päivän enkelisijoituskurssi, on kirjoittanut kirjan ja ylläpitää podcast-kanavaa. Tämä tekee hänestä asiantuntijan useilla aloilla useilla eri aiheilla, joista toinen on liiketoiminta ja toinen yhteiskunta. Jos etsit koskaan inspiraatiota tai motivaatiota yrittäjyysmatkallesi, sinun kannattaa suunnata tähän blogiin.

Lue myös: Parhaat LinkedIn-käytännöt yritysammattilaisille

5. Selvitä siitä

Kuva: finkabout.it

Startup-kilpailun tuomari, pääomasijoittaja, enkelisijoittaja ja puhuja ovat kaikki tämän liikemiehille tarkoitetun blogin omistajan Jeffery Finklen valtakirjat. Aloittamisesta tekniikkaan ja muuhun sivusto kattaa sisältöä, joka perustuu useisiin aiheisiin. Hän ja myös hän perustivat ensimmäisen kannabisjäsenten hallinnoiman rahaston johtaa voittoa tavoittelematonta organisaatiota New Yorkissa samoin kuin Long Island. Joku, jolla on tällainen CV ja kokemusta, voi varmasti olla sinulle paljon hyödyllistä, kun tulee tarjota liiketoimintaan tai startupiin liittyviä vinkkejä ja temppuja.

Parhaan blogin löytäminen startupeille on subjektiivinen yritys, sillä yksilölliset tarpeet ja mieltymykset vaihtelevat suuresti. On erittäin tärkeää, että yrittäjät tutkivat erilaisia ​​vaihtoehtoja, ottavat osaa eri näkökulmista ja valitsevat lopulta blogin, joka vastaa heidän ainutlaatuisia liiketoimintatavoitteitaan. Startup-menestyksen matkaan liittyy usein jatkuvaa oppimista ja sopeutumista, ja hyvin kuratoitu blogi voi toimia arvokkaana resurssina matkan varrella.

Table of Contents