Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Paras online-graafinen suunnitteluohjelmisto vuodelle 2023 (useimmat ovat ilmaisia)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Paras online-graafinen suunnitteluohjelmisto vuodelle 2023 (useimmat ovat ilmaisia)

Internet on visuaalinen paikka, ja jos haluat upeita kuvioita, jonkun on luotava ne.

On olemassa laaja valikoima online-graafisen suunnittelun ohjelmistovaihtoehtoja, jotka voivat tarjota työkalut, joiden avulla melkein kuka tahansa voi tehdä visuaalisen sisällön luojaa. Mutta kumpi on oikea sinulle?

Kaikki riippuu siitä, mitä yrität luoda, tarvitsemistasi työkaluista ja budjetistasi. Kun tiedät nämä kolme asiaa ennen oikean suunnitteluohjelmiston etsimistä, säästät paljon aikaa ja mahdollisesti päänsärkyä.

Alla olemme koonneet luettelon parhaista valinnoistamme.

1. Visme

Jos haluat luoda uskomattomia malleja projektille tai blogillesi, Visme voi olla loistava vaihtoehto sinulle.

Se on online-graafinen suunnitteluohjelmisto, joka on ollut olemassa jo jonkin aikaa ja on kehittänyt mainetta laadukkaana työkaluna aloittelijoille ja suunnittelijoille.

Tuote on erityisen vahva mallien ja työkalujen osalta visualisointeja luomalla mukaan lukien esityksiä, kaavioita ja infografioita. Heillä on myös laaja valikoima videopohjia, sosiaalisen median grafiikkaa, animaatioita ja paljon muuta.

Visme tarjoaa käyttäjille opetusohjelmia ja oppaita, jotka helpottavat suunnitteluohjelmiston käyttöönottoa. Siellä on myös paljon vinkkejä uskomattomien visualisointien luomiseen.

Huomautus: Visme on Blogging Wizardin kuvien luontityökalumme. Esittelykuvista datapohjaisten artikkelien kaavioihin – tämä suunnitteluohjelmisto tekee kaiken.

Hinnoittelu:

Vismellä on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit luoda rajattomasti projekteja, hankkia 100 Mt tallennustilaa ja käyttää rajoitettua määrää malleja.

Vismellä on useita maksullisia suunnitelmia, mukaan lukien vakiosopimus (15 dollaria kuukaudessa) ja liiketoimintasuunnitelma (29 dollaria kuukaudessa), joista kukin tarjoaa enemmän tallennustilaa, malleja ja projektirajoituksia. Heillä on myös yrityssuunnitelma.

Lue lisää Visme-arvostelustamme.


2. Canva

Canva on yksi suosituimmista online-suunnitteluohjelmistotyökaluista, ja hyvästä syystä. Siinä on työkalut ja mallit melkein mitä tahansa luomiseen.

Se on myös uskomattoman helppo ja intuitiivinen käyttää, joten voit luoda laadukkaita suunnitteluresursseja hetkessä ja ilman aikaisempaa suunnittelukokemusta.

Canvan avulla voit luoda malleja tyhjältä kankaalta tai käyttää valtavaa kirjastoa valmiiksi suunniteltuja malleja useissa eri luokissa, mukaan lukien sosiaalinen media, blogibannerit, logot, tulostettavat materiaalit, videot ja paljon muuta.

Canva antaa sinun luoda paljon uskomattomia malleja ilmaiseksi käyttämällä niiden laajaa kirjastoa, jossa on ilmaisia ​​malleja ja suunnitteluelementtejä, jotka ovat kaikkien käyttäjien käytettävissä.

Jos haluat vielä enemmän Canvasta, kannattaa sijoittaa a Canva Pro tili. Tämä antaa sinulle pääsyn moniin lisätyökaluihin ja -ominaisuuksiin, mukaan lukien niiden sosiaalinen ajoitusominaisuus – täydellinen bloggaajille.

Canva erottuu muista online-suunnitteluohjelmistoista on se, kuinka yksinkertaista se tekee mallien luomisesta sekä laajan valikoiman malleja ja ominaisuuksia, jotka pysyvät mukana uusimpien graafisen suunnittelun trendien kanssa. Siinä on myös ainutlaatuisia ja tehokkaita kolmannen osapuolen integraatioita.

Hinnoittelu:

Pääset käyttämään monia Canvan tarjoamia ominaisuuksia ilmaiseksi, mukaan lukien yli 250 000 mallia, 100 000+ valokuvaa ja 5 Gt pilvitallennustilaa.

🔥 Empfohlen:  Mielenkiintoisia faktoja Microsoftista, jotka hämmästyttävät sinut

Canva Pro maksaa 12,99 dollaria kuukaudessa tai 119,99 dollaria vuodessa. He tarjoavat myös yrityssuunnitelmia.


3. Aseta

Vaikka Canva ja Visme tarjoavat sinulle joukon vaihtoehtoja ja työkaluja mallien luomiseen, mikä on hienoa, se voi tehdä siitä ylivoimaisen joillekin käyttäjille. Onneksi Placeit pitää asiat hyvin yksinkertaisina.

Sinun tarvitsee vain siirtyä luokkaan, jossa on asiaankuuluvia malleja, valita haluamasi malli ja muokata sitä saadaksesi haluamasi ilmeen. Se on niin nopeaa ja helppoa, koska useimmat mallit ovat hyvin suunniteltuja ja vaativat hyvin vähän mukauttamista.

Placeitilla on valtava kirjasto malleja eri luokissa, mukaan lukien logot, sosiaalinen media, videot ja paljon muuta. He erottuvat joukosta niiden malligeneraattorilla, jolla on suurin mallipohjakirjasto verkossa.

Heillä on myös paljon tarjottavaa pelaajille ja streamaajille, jotka etsivät laadukkaita malleja. Tämä sisältää työkalut ja mallit luoda Twitch-hymiöitäbannereita, paneeleja ja monia muita stream-malleja.

Jos olet bloggaaja tiukalla budjetilla, he tarjoavat myös runsaasti korkealaatuisia malleja, joita on 100 % ilmaiseksi mukautettavissa ja ladattavissa!

Hinnoittelu:

Ilmainen, jos lataat joitain heidän ilmaisista malleistaan ​​(yli 4000).

Jos haluat ladata kaikkia heidän mallejaan rajoittamattomasti, sinun on hankittava premium-tilaus, joka maksaa 14,95 dollaria kuukaudessa tai 89,69 dollaria vuodessa.


4. Adobe Spark

Adobe Spark tulee osana Adobe Creative Cloudia, mutta se ei ole yhtä monipuolinen kuin jotkin muut Adoben ammattilaistason tuotteet, kuten Photoshop, Illustrator tai InDesign.

Jos olet kuitenkin bloggaaja (etkä ammattisuunnittelija) ja haluat luoda korkealaatuisia malleja, Sparkin pitäisi olla enemmän kuin riittävä. Sen avulla voit luoda uskomattomia visuaaleja sivustollesi ja sosiaaliseen mediaan, mikä voi auttaa lisäämään liikennettä blogiisi.

Työkalujen sujuvan ja helpon käyttöliittymän avulla voit luoda malleja helposti, olitpa sitten luomassa suunnittelua tyhjästä tai käyttämällä jotakin monista valmiista malleista.

Adobe Spark on jaettu kolmeen pääalueeseen – Spark Post sosiaalisen median julkaisujen luomiseen, Spark Video videoiden luomiseen ja Spark Page yksisivuisten verkkosivustojen tai aloitussivujen luomiseen. Sivunrakennustyökalu on ominaisuus, joka ei ole käytettävissä useimmissa muissa online-suunnittelutyökaluissa.

Kuten useimmat muut tämän luettelon työkalut, voit luoda joitakin malleja ilmaiseksi, ja Adobe Sparkilla on myös laaja valikoima ilmaisia ​​malleja, joita voit myös käyttää.

Hinnoittelu:

Adoben Starter-paketti on ilmainen, ja sen avulla voit käyttää kaikkia saatavilla olevia ilmaisia ​​malleja ja suunnitteluelementtejä.

Yksilöllinen sopimus on ilmainen ensimmäiset 30 päivää, minkä jälkeen se on 9,99 dollaria kuukaudessa. Voit myös saada Team-suunnitelman, jonka hinta on 19,99 dollaria kuukaudessa ja joka mahdollistaa useiden käyttäjien käytön yhdellä tilillä.


5. Snappa

Kuten nimikin kertoo, Snappa on online-suunnitteluohjelmisto, joka on suunnattu ihmisille, jotka haluavat tehdä laadukkaita malleja nopeasti ja helposti.

🔥 Empfohlen:  Mitä ovat osakkeet ja joukkovelkakirjat ja mikä niistä sopii sinulle

Tuote on käytännössä yksinkertaisempi ja “vähemmän kömpelö” vaihtoehto Canvalle. Tämä on jossain määrin totta, koska monet Canvasta löytyvistä ominaisuuksista ovat saatavilla myös Snappassa, mutta ne toimitetaan hieman puhtaammalla tavalla.

Mielestämme Canva tarjoaa edelleen enemmän arvoa, mutta Snappa on silti loistava työkalu. Jos olet bloggaaja, markkinoija tai joku, joka haluaa vain luoda malleja ilman kitkaa, se on loistava vaihtoehto.

Mitä tulee valmiiksi suunniteltuihin malleihin, Snappa on erityisen vahva sosiaalisen median grafiikkakategoriassa. Heillä on malleja kaikille tärkeimmille alustoille, ja niitä kaikkia voidaan mukauttaa hetkessä.

Snappa on jopa integroitu Bufferiin, joten voit helposti ajoittaa kaikki alustalla tekemäsi mallit julkaistavaksi sosiaalisissa profiileissasi.

Hinnoittelu:

Snappan ilmaisen paketin avulla voit käyttää heidän koko kirjastoaan, mutta sinulla on vain 3 latausta kuukaudessa.

Premium-suunnitelmat ovat Pro-suunnitelma (15 dollaria kuukaudessa tai 120 dollaria vuodessa) tai Team-suunnitelma (30 dollaria kuukaudessa tai 240 dollaria vuodessa), ja ne antavat sinulle rajoittamattoman pääsyn.


6. Kaavain

Mitä tulee sosiaalisen median sisällön luomiseen mahdollisimman nopeasti ja helposti Sapluuna on yksi parhaista työkaluista.

Stencilin mallivalikoima ei ole yhtä vahva kuin jotkin muut tämän luettelon työkalut, kuten Canva tai Placeit, mutta on olemassa hyviä malleja, ja on myös uskomattoman helppoa luoda malleja tyhjästä kankaasta.

Yksi todella ainutlaatuinen ominaisuus, jonka Stencil tarjoaa, on heidän Google chrome -laajennus, jonka avulla voit korostaa ja napsauttaa hiiren kakkospainikkeella jotakin tekstiä verkossa ja napsauttaa “Luo kuva kaavaimella” ja joka luo automaattisesti kuvion Stenciliin tuolla lainauksella, jota voit muokata.

Voit myös yhdistää suurimman osan sosiaalisista tileistäsi Stenciliin, kuten Pinterestiin, Facebookiin tai jopa Bufferiin, joka on sosiaalinen ajoitussovellus. Stencilin avulla voit lähettää suunnittelusi suoraan näille alustoille. Mikä on valtava ajansäästö.

Se, mikä erottaa Stencilin muista online-graafisen suunnittelun työkaluista, on sen kuvan koon muuttaja. Canvassa on samankaltainen ominaisuus, jonka avulla voit muuttaa suunnittelun uuteen muotoon (esim. Facebook-bannerista YouTube-banneriksi), mutta Stencilin työkalu toimii tällä hetkellä parhaiten.

Hinnoittelu:

Stencilin ilmainen suunnitelma antaa sinun ladata 10 kohdetta kuukaudessa, mutta sillä on rajoituksia.

Pro-suunnitelma on 15 dollaria kuukaudessa tai 108 dollaria vuodessa. Pro-suunnitelmalla voit käyttää satoja tuhansia kuvia, grafiikkaa ja malleja sekä ladata omia fonttejasi ja logojasi.

Rajoittamaton vaihtoehto on 20 dollaria kuukaudessa tai 144 dollaria vuodessa, ja kaikki työkalut, sisältö ja ominaisuudet ovat yllättävän rajattomia.


7. PicMonkey

Viimeinen meillä PicMonkeytoinen upea online-graafinen suunnitteluohjelmisto, jonka avulla voit luoda upean näköisiä grafiikoita myös blogiisi ja sosiaalisen median profiileihin.

Se on erityisen hyödyllinen työkalu ihmisille, jotka haluavat käyttää omaa valokuvaansa suunnittelussa ja sisällössä, koska PicMonkey on hieman kevyempi ja yksinkertaisempi vaihtoehto Photoshopille kuvien muokkauksessa ja käsittelyssä.

🔥 Empfohlen:  FlexClip-arvostelu – paras online-videon luoja, jota et voi missata

Voit helposti säätää valokuvien valotusta, väritasapainoa ja paljon muuta. PicMonkeyn selkeän ja yksinkertaisen editorin ansiosta kaikki haluamasi säädöt on helppo tehdä.

Picmonkey on äskettäin lisännyt monia arvokkaita malleja ja työkaluja tarjotakseen enemmän arvoa käyttäjilleen, mukaan lukien valmiiksi suunnitellut mallit kaikille tärkeimmille sosiaalisen median alustoille, blogigrafiikkaa ja paljon muuta.

Upea lisäominaisuus on heidän kolmannet integraationsa, joiden avulla voit viedä mallit suoraan YouTubeen, Facebookiin ja Instagramiin.

Hinnoittelu:

PicMonkey ei todellakaan tarjoa ilmaista suunnitelmaa, koska voit luoda malleja ilmaiseksi, mutta et voi ladata niitä ennen kuin maksat.

Heidän premium-paketteihinsa kuuluvat perussuunnitelma (7,99 dollaria kuukaudessa tai 72 dollaria vuodessa), jossa on rajoitetut tallennus- ja latausvaihtoehdot, sekä Pro-suunnitelma (12,99 dollaria kuukaudessa ja 120 dollaria vuodessa), johon sisältyy rajoittamaton käyttö. Heillä on myös liiketoimintasuunnitelma.


Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on paras online-graafisen suunnittelun ohjelmisto?

Tällä hetkellä sanoisimme, että Visme on paras online-graafisen suunnittelun ohjelmisto, koska se tarjoaa niin paljon mitä voit luoda ja kuinka helppoa se on käyttää.

Jos kuitenkin haluat luoda malleja mahdollisimman nopeasti etkä halua luoda malleja tyhjästä tai muokata valmiiksi suunniteltuja malleja voimakkaasti, Placeitin kaltainen työkalu on täydellinen sinulle, sillä voit luoda malleja sekunneissa.

Mikä on paras ilmainen graafisen suunnittelun ohjelmisto?

Paras ilmainen graafisen suunnittelun ohjelmisto riippuu tarpeistasi. Vismellä, Canvalla ja Placitilla on vankat ilmaiset suunnitelmat, joissa on runsaasti suunnitteluelementtejä.

Mikä online-graafisen suunnittelun ohjelmisto on paras aloittelijoille?

Paras online-graafisen suunnittelun ohjelmisto aloittelijoille on Placeit – osittain siksi, että se keskittyy valmiisiin malleihin. Useimmat muut tämän luettelon ohjelmistot sisältävät kuitenkin malleja, joiden avulla voit aloittaa (ilman kokenut suunnittelija).

Mikä on paras graafisen suunnittelun sovellus?

Jos aiot luoda malleja mobiililaitteestasi, tässä luettelossa on useita suunnittelutyökaluja, joilla on mobiilisovellusversio. Esimerkiksi Canvalla ja Adobe Sparkilla on molemmilla kiinteät mobiilisovellukset.

Johtopäätös

Hyvä uutinen on, että siellä on paljon upeita graafisen suunnittelun ohjelmistoja, joiden avulla voit luoda uskomattomia malleja ja sisältöä. Huonot uutiset? Vaikea tietää kumman valita!

Suosittelemme kokeilemaan joitain tämän luettelon työkaluja. Keskity nykyisiin suunnittelutarpeisiisi, ohjelmiston työkaluihin ja käyttöliittymään sekä budjettiisi.

Ennen kuin huomaatkaan, kutsut itseäsi graafiseksi suunnittelijaksi.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: Parhaat online-logovalmistajat ammattimaisten logojen suunnitteluun nopeasti.