Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Paras puhe tekstiksi ohjelmisto vuodelle 2022

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Paras puhe tekstiksi ohjelmisto vuodelle 2022

Jos haluat nostaa tuottavuuttasi (tai jos olet vain todella hidas konekirjoittaja), paras puheen tekstiksi -ohjelmisto on varma tapa tehdä se. Idea on melko yksinkertainen: sinä puhut, ja ohjelmisto havaitsee sanasi ja muuntaa ne tekstimuotoon. Sovelluksia on lähes loputtomasti ajatusten sanelusta ja muistiinpanojen kirjoittamisesta pitkien asiakirjojen luomiseen ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa sanaa itse. Tästä huolimatta monet yritykset ja ammattilaiset eivät käytä täysimääräisesti sitä, mitä puhetekstiksi -ohjelmisto voi tarjota.

Hyvä uutinen on, että parhaan puheen tekstiksi -ohjelmiston ei tarvitse maksaa kättä ja jalkaa – tai mitään, tarpeidesi mukaan. Siellä on kuitenkin kourallinen huomionarvoisia palveluita, ja oikean valitseminen on tärkeää. Tässä olemme mukana. Alla olemme koonneet yhteen parhaat puheesta tekstiksi -ohjelmistoalustat, ja valintamme kattavat laajan valikoiman alustoja, ominaisuuksia ja hintapisteitä.

Lohikäärme missä tahansa

 • Hinta: 15 dollaria kuukaudessa tai 150 dollaria vuodessa
 • Ilmainen kokeilu: Joo
 • Alustat: iOS, Android
 • Äänen muokkaus ja muotoilu
 • Pilvipohjainen tallennus ja tiedostojen jakaminen
 • AI-oppiminen mukautuu puheeseesi

Jos tunnet jo jonkin verran parhaan puheen tekstiksi -ohjelmiston, olet todennäköisesti kuullut Dragonista. Dragon Anywhere on puheesta tekstiksi omistettu mobiilisovellus, joka tarjoaa korkean tarkkuuden alan johtavan puheentunnistusohjelmistonsa ansiosta, joka voi mukautua omiin puhemalleihisi. Toisin sanoen Dragon Anywhere voi itse asiassa oppia puhumaan lauseiden poljintiheyteen ja sanan ääntämiseen asti. Siinä tapauksessa, että se tekee virheen, voit muokata ja muotoilla pelkällä äänelläsi. Dragon Anywhere mahdollistaa myös jatkuvan sanelun ilman sana- tai pituusrajoituksia, ja tekstiasiakirjasi tallennetaan pilveen, jotta niitä on helppo käyttää ja jakaa työtovereiden kanssa tarvittaessa.

Dragon Anywhere on ylivoimaisesti paras puheesta tekstiksi -ohjelmisto mobiilikäyttäjille, koska se on suunniteltu kokonaan käytettäväksi iOS- ja Android-laitteissa, joten se on ihanteellinen valinta kääntäjille, lakimiehille, kirjanpitäjille ja muille ammattilaisille, joiden on käännettävä puhedialogi. kirjallisiin muistiinpanoihin. Se on vähän kuin virtuaalinen pikakirjoittaja. Lisäksi se on hyödyllinen kaikille muille, jotka haluavat “kirjoittaa” asioita käsin vapaana. Sen pilvipohjainen jakaminen tekee Dragon Anywheresta erinomaisen myös ryhmätyöhön.

🔥 Empfohlen:  Intian paras Demat-tili kaupankäyntiin

Dragon Anywhere on maksullinen palvelu, jossa on kuukausi- ja vuositilaus. Voit maksaa kuukausittain 15 dollaria, vaikka jos pidät palvelusta, 150 dollarin vuositilaus on parempi arvo (periaatteessa saat kaksi kuukautta ilmaiseksi joka vuosi). Jos haluat kokeilla sitä ensin, saatavilla on myös ilmainen viikon mittainen Dragon Anywhere -kokeilu. Windowsissa yrityskäyttäjille on saatavilla Dragon-ohjelmistopaketteja, ja Dragon Anywhere synkronoituu niiden kanssa saumattomasti. Saat myös Dragon Anywhere -tilauksen ilman lisäkustannuksia – 150 dollarin arvosta – Dragon Home- ja Dragon Professional -työpöytäversioilla, jotka saattavat olla parempi hinta tarpeidesi mukaan.

Amazon Transcribe

 • Hinta: Alkaa 0,024 dollaria minuutissa
 • Ilmainen kokeilu: Kyllä, Free Tier tarjoaa 60 ääniminuuttia kuukaudessa ensimmäisten 12 kuukauden aikana
 • Alustat: Useimmat laitteet, joissa on mikrofoni
 • HIPAA-kelpoinen ja yhteensopiva sähköisten terveyskertomusjärjestelmien kanssa
 • Integroituu AWS-pilvipalveluihin
 • Call Analytics kerää tietoja ja oivalluksia asiakkaiden vuorovaikutuksista

Jos tarvitset yritystason ratkaisun, Amazon Transcribe on yksi parhaista puheen tekstiksi -ohjelmistopalveluista suurille ja pienille yrityksille. Se on suunniteltu integroitumaan saumattomasti Amazon Web Services -palveluun, joten jos verkkosivustosi ja/tai yrityksesi käyttää jo jotakin näistä, asennuksen pitäisi olla helppoa. Voit luoda tekstidokumentteja, litteroida keskusteluja ja videoita, kääntää puhetta ja paljon muuta. Se, mikä todella erottaa Amazon Transcriben muista puheteksti-sovelluksista (AWS-integraatiota lukuun ottamatta), on sen suuri joukko ammattiympäristöihin räätälöityjä ominaisuuksia.

Esimerkiksi sen Call Analytics -ominaisuus voi automaattisesti poimia hyödyllisiä oivalluksia asiakasvuorovaikutuksista, jolloin voit virittää ja räätälöidä asiakaspalveluasi. Se on myös HIPAA-kelpoinen ja yhteensopiva sähköisten terveyskertomusjärjestelmien kanssa, jotta lääketieteellisten kopioiden ja muiden potilastietojen lataaminen ja hallinta on helppoa. Amazon Transcribe on suunniteltu yrityksille, erityisesti suuremmille yrityksille (puhumattakaan organisaatioista, kuten sairaaloista), minkä ei pitäisi tulla yllätyksenä, koska se on integroitu Amazon Web Services -palveluun.

🔥 Empfohlen:  Löydä paras budjettisovellus pariskunnille vuonna 2023

Verrattuna muihin saneluohjelmistoihin Amazon Transcriben hinnoittelurakenne on jossain määrin ainutlaatuinen siinä mielessä, että sen kuukausittainen tilausmaksu perustuu siihen, kuinka monta ääniminuuttia käytät, ja suunnitelmat alkavat 0,024 dollarista minuutissa ja laskevat minuuttihintaa korkeammilla tasoilla. Jos etsit parasta puheen tekstiksi -ohjelmistoa ammattimaisille yrityssovelluksille, Amazon Transcribe on vaikea voittaa.

Braina Pro

 • Hinta: 79 dollaria vuositilaukselta, 200 dollaria koko eliniän
 • Ilmainen kokeilu: Kyllä, ilmainen peruspaketti saatavilla
 • Alustat: Ikkunat; kumppanisovellus saatavilla iOS:lle ja Androidille
 • Ymmärtää yli 100 kieltä
 • Toimii tietokoneesi virtuaalisena avustajana
 • PC-etäohjaus Android- tai iOS-mobiililaitteilla

Jos Dragon ja Amazon Transcribe ovat ylivoimaisia ​​tarpeisiisi, Braina on yksi parhaista puhetekstiksi ohjelmistopaketteista yksittäisille käyttäjille. Nimesimme sen parhaaksi monikäyttöohjelmaksi parhaiden saneluohjelmistojen luettelossamme, koska Brainaa voidaan pitää enemmän tietokoneesi virtuaalisena avustajana kuin pelkkänä puheen tekstiksi muuttavana sovelluksena. Ajattele, että se on paljon kuin Siri tai Alexa, mutta keskittyy enemmän tuottavuuteen (ja paljon tehokkaampi ja monipuolisempi tässä suhteessa) samalla kun se pystyy myös erinomaisiin puheen tekstiksi -toimintoihin sen vaikuttavan puheentunnistuksen tekoälyn ansiosta, joka ymmärtää enemmän kuin 100 kieltä.

Jos sinusta tuntuu, että voisit käyttää kättäsi toimistossa, mutta et halua palkata henkilökohtaista avustajaa, Braina saattaa olla kokeilemisen arvoinen. Se on yksi parhaista puhetekstiksi ohjelmistovalinnoista pienille yrityksille, kotitoimistoille ja yksittäisille käyttäjille erinomaisten puheentunnistusominaisuuksiensa ja muiden ominaisuuksiensa ansiosta. Suorita Internet-hakuja, sanele asiakirjoja, käännä eri kieliä, nauhoita puheluita ja kokouksia, aseta hälytyksiä ja kalenterimuistutuksia, lajittele tiedostosi – sinä nimeät sen. Brainan kumppanisovelluksella voit jopa tehdä kaiken etänä iOS- tai Android-puhelimella tai -tabletilla, kun olet poissa tietokoneeltasi.

Yksi Brainan suuri haittapuoli on, että ydinohjelmisto toimii vain Windowsissa, edellä mainitusta iOS- ja Android-kumppanisovelluksesta huolimatta. Lisäksi useat ihmiset voivat käyttää Brainaa ilman erillisiä tilejä tai tilauksia, mikä on mukavaa vaihtelua useimpiin tilauspohjaisiin ohjelmistopaketteihin verrattuna. Saatavilla on myös ilmainen peruspaketti. Jos kuitenkin haluat avata täyden joukon ominaisuuksia, kuten muun kuin englannin kielen yhteensopivuuden, Braina maksaa sinulle takaisin 79 dollaria vuodessa tai 200 dollaria elinikäisestä avaimesta.

🔥 Empfohlen:  Testetit ja Mainnets: Aloittelijan opas

Lisätietoja

Google-dokumenttien puhekirjoitus

 • Hinta: Vapaa
 • Alustat: Windows, Mac ja Linux (selainpohjainen)
 • Jos sinulla on Google-tili, sinulla on se jo
 • Muuntaa tekstin automaattisesti asiakirjamuotoon
 • Pilvipohjainen

Sinulla saattaa jo olla pääsy yhteen parhaista puhetekstiksi ohjelmistosovelluksista tietämättäsi, sillä Google-dokumenteissa on yksi sisäänrakennettu versio. Googlen selainpohjainen tekstinkäsittelyohjelma (osa laajempaa pilvipohjaisen toimiston Google Drive -pakettia ohjelmisto) sisältää äänikirjoitusominaisuuden, ja jos sinulla on Google-tili ja toimiva mikrofoni, olet jo määritetty käyttämään sitä. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa senttiäkään siitä, ja ilmaisista ohjelmistoista se on melko hyvä – vaikka siitä luonnollisesti puuttuu monia edistyksellisiä ominaisuuksia ja sanelutoimintoja parhaista puhetekstiksi ohjelmistoista, jotka olemme hahmotellut edellä.

Google-dokumenttien äänikirjoitus on hyvin yksinkertaista: puhut mikrofoniin, ja Google-dokumentit tallentaa tekstin asiakirjaan. Sen käyttö ei maksa mitään, joten jos olet epävarma siitä, tarvitsetko puheentunnistusta ollenkaan, Google-dokumenttien äänikirjoitus on ilmainen tapa kokeilla sitä ennen kuin maksat rahaa parhaista puheentunnistuksista. -tekstiohjelmistot, joista sinun on maksettava. Äänikirjoitus sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat vain perussaneluohjelmiston ilman maksullisten palveluiden tarjoamia kelloja ja pillejä.

Koska Google Docs on selainpohjainen, sinun ei tarvitse huolehtia alustan yhteensopivuudesta. Se on luonnollisesti paras käytettäväksi tietokoneella mobiililaitteen sijaan; Voit kuitenkin käyttää sitä millä tahansa laitteella, jossa on mikrofoni ja pääsy Google-dokumentteihin. Kaikki mitä teet Google-dokumenttien puhekirjoituksella, tallennetaan automaattisesti myös pilveen, aivan kuten kaikki muutkin asiakirjat, joita luot tai muokkaat Google-dokumenttien avulla. Google Drive -pilvi mahdollistaa myös transkriptioiden jakamisen ystävien ja työtovereiden kanssa, jos haluat.