Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat blogialustat luoville, taiteilijoille ja suunnittelijoille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat blogialustat luoville, taiteilijoille ja suunnittelijoille

AOlemme valinneet lukuisista ilmaisista blogialustoista sisällöntuottajien erilaisten tarpeiden perusteella. Vaikka useimmat blogialustat on rakennettu verkkosivustojen rakentajiin, jotkut toimivat itsenäisinä sivustoina, jotka on omistettu yksinomaan bloggaamistaiteelle.

Jotkut blogialustat ovat avoimen lähdekoodin ja ilmaisia ​​käyttää, eivätkä maksa mitään, mutta tarjoavat silti käyttäjille laajan työkalujoukon ja ominaisuuksien luettelon. Toiset veloittavat käyttämisestä jäsenmaksuja tarjoten maksaville asiakkaille lisätukea, ainutlaatuisia ominaisuusjoukkoja sekä edistyneitä työkaluja ja integraatioita.

Olemme valinneet parhaat blogialustat luoville tekijöille, taiteilijoille ja suunnittelijoille. Vaikka olemme listanneet ne sen mukaan, mitkä niistä sopivat parhaiten erilaisiin blogivaatimuksiin ja sen mukaan, kuinka paljon niiden käyttö maksaa, jokaisella bloggaajalla on erilaiset tarpeet, joten jätämme sinun päätettävissäsi, mitä blogialustoja haluat. kuten eniten.

Parhaat blogialustat mainoksille

Mainokset ovat ihmisiä, joilla on kykyä tehdä uusia asioita – luoda. He ovat keksijöitä ja haaveilijoita, jotka keksivät ideoita ja konsepteja, joita kukaan ei ole vielä ajatellut. Luovat voivat olla myös taiteilijoita tai suunnittelijoita, mutta ne eivät rajoitu asioiden visuaalisiin tai teknisiin elementteihin.

Luovat tekijät käyttävät bloggaamista ilmaistakseen ajatteluprosesseja ja inspiraatioita luomustensa takana, hyödyntäen viestintä- ja levitysvälinettä.

Paras ilmainen – Blogger

Blogger on avoimen lähdekoodin ilmainen blogialusta, joka on luotu ihmisille, jotka voivat vain blogata. Googlen omistama alusta on ollut olemassa niin kauan kuin kuka tahansa muistaa, ja se tarjoaa edelleen mainoksille yksinkertaisen käyttöliittymän ja kaikki välttämättömät blogityökalut, joita tarvitset aloittamiseen. Mainokset nauttivat vapaasti saatavilla olevista teemoista, joita he voivat käyttää blogin muokkaamiseen esteettisestä houkuttelevuudesta ja isosta URL-osoitteesta huolimatta.

Parhaiten maksettu – Wix

Yksi parhaista luovien käyttäjien blogialustoista Wix on erinomainen vaihtoehto useista eri syistä. Verkkosivustojen rakennusalusta veloittaa kohtuulliset maksut maksetuista suunnitelmistaan ​​(alkaen 4,50 dollarista kuukaudessa) suhteessa mukauttamisasteeseen ja valtavaan mahdollisuuteen luoda todella upeita blogisivustoja. Täydellinen luoville käyttäjille, jotka etsivät erittäin muokattavissa olevaa ja laadukasta blogiresurssia esitelläkseen kaikkea, mitä he voivat luoda.

🔥 Empfohlen:  Meta, NVIDIA rakentaa AI-supertietokoneen

Paras kokonaisuus – WordPress

WordPress on synonyymi verkkosivustojen rakentamiselle – ja bloggaamiselle, mikä tekee siitä parhaan haastajan luovien tekijöiden parhaille blogialustoille. Massiivinen sivuston rakentaja on vastuussa isännöinti lähes 40 % kaikista Internetin verkkosivustoista, eikä sinun tarvitse mennä minnekään muualle aloittaaksesi blogisi. Mainokset houkuttelevat WordPressin vaikuttavaa työkalusarjaa, helposti ymmärrettävää käyttöliittymää ja uskomatonta joustavuutta, puhumattakaan loputtomalta näyttävistä malleista, laajennuksista ja integraatioista. WordPressin suosituin teemalaajennus Divisaat esimerkiksi blogin luomuksistasi muutamassa minuutissa.

Parhaat blogialustat taiteilijoille

Taiteilijat ovat ihmisiä, jotka harjoittavat tiettyä taidemuotoa. Taiteilijat ovat maalareista ja luonnostaiteilijoista muusikoihin, tanssijoihin ja kuvanveistäjiin niitä, jotka ovat hallitseneet tietyn taiteeseen liittyvän taidon tai käsityön.

Kaikkien taiteilijoiden ei tarvitse välttämättä olla luovia, ja monet luottavat työkaluihin ja resursseihin (kuten bloggaamiseen) moniin eri tarkoituksiin, mukaan lukien taiteensa edistämiseen, myymiseen, jakamiseen ja osallistumiseen.

Paras ilmainen – Instagram

Instagram ei esittelyjä kaipaa. Maksuton valokuvien ja videoiden jakosovellus on valtava ja tarjoaa arvokkaan blogivaihtoehdon taiteilijoille. Kyllä, luit oikein – Instagram on pohjimmiltaan blogialusta. No, mikrobloggausalusta, jossa voit sisällyttää yksityiskohtaista kirjoitettua sisältöä viestiesi kuvateksteihin ja kommentteihin. Instagram on ehdoton välttämättömyys taiteilijoille, jotka haluavat kertoa kyvyistään.

Parhaiten maksettu – Weebly

Weebly on yksi parhaista blogialustoista taiteilijoille, jotka haluavat lisätä ammattimaista etua verkkosivustoonsa ja tarjota samalla yleisölleen kattavan blogikokemuksen. Ilmainen blogialusta ja sivuston rakentaja on täynnä blogityökaluja ja -ominaisuuksia, jotka antavat monille omistetuille blogialustoille todellisen juoksun rahoilleen. Weebly on myös täydellinen taiteilijalle, joka haluaa käyttää blogiaan taivuttaakseen lukijansa ostamaan taidetta suoraan heidän sivustoltaan, ja siinä on myös maksuyhdyskäytäviä ja verkkokauppaominaisuuksia. Alkaen 5 dollaria kuukaudessa.

Paras kokonaisuus – Tumblr

Yhdistämällä parhaat puolet siitä, mitä kuvapohjainen sosiaalisen median alusta tarjoaa käytännölliseen blogiresurssiin, Tumblr on toinen mikrobloggausvaihtoehto, jonka avulla voit viedä kuvabloggaamisen uudelle tasolle. Toisin kuin Instagram – joka on hypersosiaaliseen mediaan keskittynyt – Tumblr antaa taiteilijoille enemmän hallintaa sisällöstä ja sivun ulkonäöstä. Alustan suosio vanhempien käyttäjien keskuudessa sen ohella viimeaikainen nousu nuorempien milleniaalien myötätarkoittaa, että Tumblr on hyvä vaihtoehto parhaiden blogialustojen joukossa taiteilijoille, jotka etsivät tilaa, jossa heidän julkaisujaan ymmärretään ja arvostetaan.

🔥 Empfohlen:  Parhaat ohjainasetukset Warzonelle: Herkkyys, tähtäysapu ja paljon muuta

Parhaat blogialustat suunnittelijoille

Suunnittelijat ovat ihmisiä, jotka käyttävät metodisia tekniikoita ja tietopohjaisia ​​prosesseja luodakseen, jalostaakseen ja täydentääkseen muotoja, rakenteita, muotoja ja malleja useista syistä. Suunnittelijoina ovat arkkitehdit, insinöörit, graafiset suunnittelijat ja kaikki, jotka suunnittelevat tai toteuttavat omia tai muiden suunnitelmia.

He ovat yleensä niitä, joiden tehtävänä on löytää ratkaisu ongelmaan ja sitten kertoa, kuinka he aikovat käyttää sitä. Tätä varten he voivat hyödyntää bloggaamista erinomaisena tapana tehdä yhteistyötä, selittää ja löytää inspiraatiota lukemattomien muiden etujen joukossa.

Paras ilmainen – HubPages

Suunnittelijoille, jotka etsivät ilmaista blogialustaa, joka tarjoaa edelleen ammattimaisen edun, HubPages on huippuehdokas. Suurin vetovoima on kuitenkin – sen lisäksi, että se on ilmainen alusta – sivuston kyky tuoda suunnittelijablogit oikean yleisön eteen. Alusta toimii laajana blogiverkostona, joka isännöi intohimoista yhteisöä. HubPages tarjoaa “Taide ja muotoilu” -osio joka antaa suunnittelijoille uskomattoman kiinnostavan tilan jakaa, olla yhteydessä ja olla mukana – ilmaiseksi.

Parhaiten maksettu – LinkedIn (Premium)

LinkedIn on toinen sosiaalisen median tila, joka jää usein huomiotta arvokkaana blogiresurssina. Suunnittelijat, jotka etsivät blogivaihtoehtoa, joka antaa heille työkalut, joita he tarvitsevat yhdistääkseen ammatillisen pätevyyden ja asiantuntemuksensa samalla kun he esittelevät kykyjään, huomaavat, että LinkedIn tarjoaa heille juuri sen ja enemmän – jos päivität heidän maksettuun suunnitelmaansa. LinkedInin Premium-paketti vie asioita huimastih, avaa ammattimaisen verkostoitumissivuston räätälöidyt ominaisuudet ja oivallukset, jotka auttavat sinua edistämään suunnittelijan uraasi samalla kun julkaiset kiinnostavaa blogisisältöä. Hinnat alkavat 16 dollarista kuukaudessa.

Paras kokonaisuus – Squarespace

Suunnittelijat rakastavat työkaluja ja Squarespace on kiistatta parhaiden saatavilla olevien blogityökalujen joukossa. Squarespacen kuvarikas sisältö, laajat integraatiot ja huippuhyllymallit tekevät siitä yhden suunnittelijoiden parhaista blogialustoista. Blogien mukauttaminen on laajaa, joten suunnittelijat voivat muokata blogejaan, kun taas sisäänrakennettu analytiikka tekee blogin suorituskyvyn seuraamisesta helppoa.

🔥 Empfohlen:  Parhaat vinkit tarttuvien otsikoiden ja otsikoiden kirjoittamiseen

Table of Contents