Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat datatieteen Hackathon-alustat aktiivisilla haasteilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat datatieteen Hackathon-alustat aktiivisilla haasteilla

Hackathonit ovat hyvä tapa oppia uusia taitoja ja tarjota ratkaisuja tekniikan ystäville, olipa kyse sitten aloittelijoista tai ammattilaisista. Viime aikoina hackathoneista on tullut myös yritysten ja yritysten rekrytointialusta. Näiden hackathonien voittajat valitsevat usein suuret, keskisuuret ja pienet yritykset.

Palkkaamisen lisäksi hackathonit palkitsevat voittajia myös useilla palkinnoilla. Nämä alustat ovat loistava paikka teknologian harrastajille seurata aktiivisia ja tulevia AI/ML-alan trendejä.

Tässä on joitain alustoja, joilla on tällä hetkellä käynnissä datatieteen hackathoneja, joihin voit osallistua voittaaksesi palkintoja ja saadaksesi rekrytoijien huomion.

MachineHack

Sen lisäksi, että MachineHack tarjoaa satoja koneoppimista ja datatieteitä käsitteleviä kursseja, on sen kehittäjä Analytics India -lehti, isännöi useita hackathoneja samanaikaisesti, joissa käsitellään erilaisia ​​aiheita koneoppimisesta, syväoppimisesta ja muista tietotekniikan haasteista. Kasvata datatieteen taitojasi tämän verkkoalustan avulla kilpailemalla alan kuratoimien hackathonien asiantuntijoiden kanssa.

Verkkosivustolla on käynnissä useita hackathoneja, kuten Predict The Price of Books, Predict the News Category, Predict the Flight Ticket ja Subscriber Prediction Talent Search.

Napsauta tätä nähdäksesi kaikki MachineHackin hackathonit.

Kaggle

Suosituin online-datatutkijayhteisö Kaggle on yksi parhaista ja arvostetuimmista paikoista voittaa datatieteen palkintoja. Kagglen hackathonit alkavat aloittelijatasolta ja saavuttavat edistyneen tason. Jatkuva avustaja ja hackathonien voittaminen voi antaa sinulle Grandmaster-merkin, joka on datatiedeyhteisön korkein kunnianosoitus.

Aloittelijoille ja asiantuntijoille on käynnissä samanaikaisesti useita kilpailuja, kuten NFL Big Data Bowl 2023, OTTO – Multi-Objective Recommender System, Multimodal Single-Cell Integration ja monet muut.

Katso kaikki Kagglen juoksukilpailut täältä.

HackerEarth

HackerEarth-verkkosivusto, joka keskittyy kehittäjien ja yritysten yhteensovittamiseen, isännöi hackathoneja sekä koneoppimisympäristössä avoimia haasteita. Yritykset voivat myös julkaista hackathonejaan verkkosivustolle, jossa kehittäjät voivat osallistua olemassa olevien liiketoimintaprosessien yksinkertaistamiseen ja todennäköisesti palkata.

🔥 Empfohlen:  Työpaikat, joista maksetaan 20 dollaria tunnissa (tai enemmän)

Tällä hetkellä alustalla on käynnissä hackathoneja, kuten Global Hack for Web3 by CoinBase, IBM:n zStudent Contest ja Smart Odisha Hackathon, monien muiden tulevien hackathonien joukossa.

Napsauta tätä nähdäksesi kaikki avoimet ja tulevat haasteet ja hackathonit.

DataHack

Datatieteen profiilin rakentamiseksi DataHack tarjoaa erilaisia ​​tapahtumia, kilpailuja ja hackathoneja, joissa voit kilpailla koneoppimisen asiantuntijoiden ja johtavien datatieteilijöiden kanssa ja kehittää taitojasi. Voit kilpailla näissä hackathoneissa ja ratkaista todellisen maailman ongelmia sekä ratkaista alustalla olevien yritysten isännöimiä liiketoimintaongelmia.

Jotkut DataHackin aktiivisista hackathoneista sisältävät Predict Number of Potes, Food Demand Forecasting, Face Counting Challenge ja Joke Rating Prediction.

Napsauta tätä vieraillaksesi DataHackin verkkosivustolla.

DrivenData

DrivenData isännöi hackathoneja datatieteen ja sosiaalisten vaikutusten risteyksessä, ja se keskittyy sellaisiin aloihin kuin kansainvälinen kehitys, terveys, koulutus, luonnonsuojelu ja julkiset palvelut. Yhteisöön kuuluu yli 50 organisaatiota ja tuhansia yksittäisiä kehittäjiä, jotka osallistuvat erilaisiin projekteihin.

BiosMassters, Reboot: Box-Plots for Education, DengAI: Predicting Disease Spread ovat joitain tällä hetkellä verkkosivulla toimivia yhteiskuntaan liittyviä hackathoneja.

Napsauta tätä nähdäksesi aktiiviset ja menneet kilpailun voittajat.

Techgig

Techgig isännöi hackathoneja ja haasteita lukijoilleen rakentaakseen yhteisön kehittäjistä, jotka haluavat osallistua ja kehittää koneoppimistaitojaan. Haasteet ovat asiantuntijoiden suunnittelemia eri teknologisista taustoista, kuten IoT, ML, User Experience, Mobility jne. Haasteet ovat avoimia kaikille osallistujalle sopiville ohjelmointikielille.

Klikkaa tästä nähdäksesi aktiiviset ja tulevat haasteet.