Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat digitaaliset kaksoisyritykset Intiassa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat digitaaliset kaksoisyritykset Intiassa

Teollisuus 4.0, liike-elämän keskustelunaihe, on omaksunut automaation, tiedonvaihdon ja valmistusteknologiat. Tämän rajattomasti mahdollisuuksia tuovan uuden teollisen vallankumouksen ytimessä ovat digitaaliset kaksoset. Ennusteiden mukaan digitaalisten kaksosten markkinoiden odotetaan vilkastuvan tuotekehityksen ajan ja kustannusten vähenemisen sekä suunnittelemattomien seisokkien vuoksi.

Digitaalinen kaksoiskappale on fyysisen omaisuuden, prosessien, järjestelmien ja laitteiden virtuaalinen kopiomalli tai digitoidut kaksoiskappaleet.

Mikä on digitaalinen kaksos?

Digitaalinen kaksois on virtuaaliobjekti, joka edustaa todellista esinettä, jossa virtuaalikuva on kartoitettu todellisen maailman fyysisiin asioihin, esimerkiksi laitteeseen, robottiin tai yrityksen omaisuuteen. Digitaalisen maailman kartoitus luodaan IoT-alustoilla ja -ohjelmistoilla, joita hyödynnetään luomaan digitaalinen esitys fyysisestä omaisuudesta.

Yksinkertaisella kielellä digitaalinen kaksois luo erittäin monimutkaisen virtuaalimallin eksaktista fyysisen asian vastine (tai kaksois). “Juttu” voi olla auto, rakennus, silta tai suihkumoottori. Yhdistettynä fyysisen omaisuuden sensoreihin, kerätyt tiedot kartoitetaan virtuaalimalliin.

Kuva: powershow.com

Digitaaliset kaksoisyritykset maailmanlaajuisesti vaikuttavat Teollisuus 4.0:aan, ja myös intialaisia ​​startuppeja on ollut monia, mikä on aiheuttanut melkoista melua digitaalisessa kaksoismaailmassa.

Digitaaliset kaksoisyritykset Intiassa

Pratiti Technologies

Pratiti Technologies on tuotekehitysyritys, joka tarjoaa digitaalisia kaksoistietoanalytiikkajärjestelmiä aurinkoenergiaomaisuuksiin ja on yksi neljästä parhaasta digitaalisesta kaksoisstartupista, jotka vaikuttavat energiayrityksiin. Startupin ratkaisussa on integroitu SCADA (valvontaohjaus ja tiedonkeruu) ja etävalvontajärjestelmät. Startup keskittyy SMAC:iin (Social, Mobility, Big Data Analytics ja Cloud Computing) ja digitaalisen muutoksen ohjaamaan IoT:hen. Heidän USP on digitaalinen kaksoispohjainen analytiikkamoottori, joka palvelee uusiutuvan energian sektoria parantamalla aurinkosähkövoimalaitosten menetelmiä ja suorituskykyä.

Laittaa päälle

SwitchOn on syväteknologian startup, joka käyttää digitaalisia kaksosia ennustamaan suorituskykyä myymälässä. SwitchOnin ideana on automatisoida laaduntarkastus tekoälyn ja digitaalisten kaksosten avulla suorituskyvyn ennustamiseksi ja innovaatioiden lisäämiseksi älykkyyden mahdollistamiseksi valmistussektorilla. Tekoäly on löytänyt laajan halun omaksua ja innovoida kuluttajien ja yritysten ekosysteemissä, mutta se on vielä syntymässä valmistussektorilla. SwitchOnin tarjoamat ratkaisut luovat digitaalisia kaksosia, jotka ennustavat suorituskykyä ja mahdollistavat reaaliaikaisen älykkyyden kaupasta ylimpään kerrokseen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa verkkoapteekkiliiketoiminta Intiassa? | Sähköisen apteekin kasvu ja tulevaisuus Intiassa

Twin Health

Twin Health keksi ‘Whole Body Digital Twin’in, joka auttaa kääntämään ja ehkäisemään kroonisia aineenvaihduntasairauksia, parantamaan energiaa ja fyysistä terveyttä sekä pidentämään elinikää. Startup yhdistää edistyneen teknologian ja lääketieteen parantaakseen ihmisen monimutkaisimman ja dynaamisimman aineenvaihduntajärjestelmän. Digital twin on vain digitaalinen kopio kehostasi, joka on luotu keräämällä yli 3000 terveyssignaalia päivittäin käyttämällä lääketieteellisesti turvallisia, ei-invasiivisia antureita. Twin on terveysoppaasi, joka analysoi jatkuvasti terveyssignaalejasi tietääkseen tarkalleen, mitä tarvitaan vaurioituneen aineenvaihdunnan parantamiseksi diabeteksen kääntämiseksi. ‘Whole Body Digital Twin’ tarjoaa tarkat, henkilökohtaiset ohjeet ravinnosta, aktiivisuudesta, unesta ja hengityksestä helppokäyttöisen sovelluksen kautta.

Genesys International Corp

Genesysin geospatiaaliset ratkaisut sopivat oikein kaikkiin toimintoihin ja prosesseihin, joissa paikkatieto on sisällytetty käyttäjien liiketoiminnan työnkulkuun. Edistyneillä geospatiaalisilla tuotteilla, kuten Digital GeoTwin, Wonobo, GeoAI, GeoCensus ja GeoLoc, yritys toimittaa käyttäjilleen erittäin korkealaatuista ja tarkkaa paikkatietoa, joka vastaa heidän ainutlaatuisiin räätälöityihin vaatimuksiinsa. Genesysin kokonaisvaltaiset ratkaisut palvelevat eri sektoreita, nimittäin yleishyödyllisiä palveluita, kaupunkia, vesivaroja, maataloutta, kaivostoimintaa, metsätaloutta, infrastruktuuria, vähittäiskauppaa, kiinteistöalaa, pankkitoimintaa ja vakuutusalaa.

Osumat

Intangles tarjoaa tarkan ennustavan diagnostiikan kalustooperaattoreille, ja sen tehonlähteenä on Intel Startup Program. Se on tuonut kaluston omistajille ja johtajille kipeästi kaivattua reaaliaikaista tietoa ajoneuvojen suorituskyvystä ja antaa tarkkoja ja oikea-aikaisia ​​ehdotuksia, joiden avulla kalustooperaattorit voivat tehdä perusteltuja päätöksiä. Intangles uskoo, että yhdistetyt ajoneuvot ovat menneisyyttä ja edistävät digitaalista kaksoiskonseptia. Digitaaliset kaksoset voivat mullistaa autoteollisuuden simuloimalla todellisen ympäristön virtuaalimaailmaksi analysoimalla dataa fysiikkapohjaisella analytiikan avulla ja parantamalla ennustetta syväoppimisen avulla. Lyhyesti sanottuna kaikki ajoneuvon fyysisellä tarkastuksella saatavat tiedot voidaan hankkia yksinkertaisesti sen digitaaliselta kaksoselta suoraan toimistolta.