Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat eClincher-vaihtoehdot (2023 vertailu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat eClincher-vaihtoehdot (2023 vertailu)

Etsitkö parasta eClincher-vaihtoehtoa sosiaalisen median strategiasi tehostamiseksi? Olemme turvassa.

eClincher on loistava työkalu, mutta se ei ole ihanteellinen kaikille.

Joten tässä viestissä vertaamme parhaita vaihtoehtoja, jotta voit löytää ihanteellisen sosiaalisen median työkalun tarpeisiisi.

Hyppäämme listaan.

Parhaat eClincher-vaihtoehdot – yhteenveto

TL;DR:

 • Agorapulse Suosituin eClincher-vaihtoehtomme. Tässä all-in-one sosiaalisen median työkalussa on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet. Käyttöliittymä on erinomainen, alusta on vankka ja tuki on erinomainen. Mukana on julkaisu, some-postilaatikko, analytiikka, raportointi ja muita ominaisuuksia.
 • Lähetettävä – Tämä on edullinen ja monipuolinen työkalu, joka on todellinen all-in-one SMM-ratkaisu. Siinä on kaikki mitä tarvitset sosiaalisen median tilien hallintaan mittakaavassa, joten se on täydellinen valinta virastoille.
 • Pallyy Tämä on suhteellisen uusi tulokas tilassa verrattuna muihin tässä luettelossa oleviin. Mutta kokemuksemme alustasta on ollut erinomaista. Vaikka siinä ei ole sisältöjonoja ajoitusta varten, julkaisutyönkulku on liukas. Se on all-in-one-työkalu, jossa on kaikki tarvitsemasi ydinominaisuudet. Aloitustason hinnoittelu on erittäin edullinen hintaan 15 dollaria/kk/sosiaalinen setti.

#1 – Agorapulse

Agorapulse on all-in-one sosiaalisen median työkalu, joka on täydellinen vaihtoehto eClincherille. Sen mukana tulee intuitiivinen julkaisutyökalu ja yhtenäinen sosiaalisen median postilaatikko, jonka avulla voit seurata kaikkia sosiaalisen median viestejäsi yhdessä paikassa.

Aivan kuten eClincherissä, Agorapulsessa on sosiaalisen median seurantatyökalu, jonka avulla voit seurata tarkasti, mitä käyttäjät sanovat brändistäsi verkossa.

Voit myös käyttää sitä saadaksesi lisätietoja kilpailustasi. Agorapulsessa on myös loistava raportointiominaisuus, jonka avulla voit oppia lisää sisältösi tehokkuudesta ja seurata sosiaalisen median toimintasi trendejä.

Tämän ominaisuuden avulla voit myös pitää silmällä tiimiäsi ja sen vastausaikoja sosiaalisen median viesteihin, mikä on hyödyllinen ominaisuus isommille tiimeille ja toimistoille.

Hyvä puoli Agorapulsessa on, että se tulee hieman halvemmalla kuin eClincher, suunnitelmat alkaen 49 dollaria kuukaudessa ja ilmainen suunnitelma jopa 10 viestille kuukaudessa.

Plussat

 • All-in-one sosiaalisen median työkalu
 • Sisäänrakennettu sosiaalisen median seuranta
 • Intuitiivinen alusta
 • Tehokkaat analytiikka- ja raportointiominaisuudet
 • Toimistoille ihanteellinen ominaisuussarja
 • Suuri tuki

Haittoja

 • Ilmainen suunnitelma on melko rajallinen
 • Vakiosuunnitelma ei sisällä seurantatyökalua

Hinnoittelu

Agorapulse tarjoaa rajoitetun ilmaisen paketin. Maksulliset suunnitelmat alkaen 59 €/kk/käyttäjä. Vuosittaiset alennukset saatavilla. Aloita 30 päivän ilmaisella kokeilulla.

Lue täydellinen Agorapulse-arvostelumme.


#2 – Lähetettävä

Lähetettävä on all-in-one sosiaalisen median hallintatyökalu, jonka avulla voit hallita sosiaalista mediaa laajasti. Ja se on yllättävän edullinen ottaen huomioon tarjolla olevat ominaisuudet.

Siinä on kaikki mitä tarvitset julkaisemiseen, luomiseen ja seurantaan yhdessä helppokäyttöisessä, intuitiivisessa hallintapaneelissa. Ensinnäkin voit käyttää visuaalista ajoitusta kaikkien viestien suunnitteluun, jonoon ja julkaisemiseen.

Voit myös lisätä kaikki olennaiset elementit hashtageista mainintaan ja paljon muuta. Analytiikkaominaisuuden avulla voit pitää silmällä sosiaalisen median mittareitasi, seurata verkkosivustosi katselukertoja ja luoda itsellesi perusteellisia raportteja asiakkaistasi.

Ei vain tämä, vaan Sendiblellä on myös erittäin hyödyllinen sosiaalinen kuuntelutyökalu, joka on yhtä hyvä ellei jopa parempi kuin eClincherin.

Sen avulla voit seurata keskusteluja omista brändeistäsi tai kilpailijoistasi, ja siellä on myös työkalu, joka auttaa sinua saamaan lisää viittauksia Twitteristä.

Sendible on toimistotason ratkaisu, joten siinä on hienoja yhteistyöominaisuuksia, jotka voivat auttaa sosiaalisen median toimintaasi sujumaan sujuvammin. Voit hallita ja määrittää tehtäviä, määrittää tärkeitä keskusteluja ja paljon muuta.

Kaiken kaikkiaan se on hyödyllinen ja edullinen työkalu, joka on täydellinen pienille yrityksille ja virastoille.

Plussat

 • Intuitiivinen työkalu
 • All-in-one-ratkaisu
 • Monipuolinen julkaisutyökalu
 • Erinomainen sosiaalisen median raporttien rakentaja
 • Ihanteellinen virastoille

Haittoja

 • Ilmaista suunnitelmaa ei ole saatavilla

Hinnoittelu

Suunnitelmat alkaen $ 29/kk. Säästä 15 % vuositilauksella. Aloita 14 päivän ilmainen kokeilu.

Lue Sendible-arvostelumme.


#3 – Pally

Pallyy on suhteellisen uusi sosiaalisen median hallintatyökalu, mutta sitä kannattaa harkita, jos etsit helppokäyttöistä ja edullista eClincher-vaihtoehtoa.

Vaikka Pallyy ei ole yhtä monipuolinen kuin eClincher, siinä on kaikki mitä tarvitset sosiaalisen median tilien tehokkaaseen hallintaan. Ensinnäkin sen mukana tulee erittäin intuitiivinen visuaalinen sisältökalenteri, jonka ansiosta sisällön ajoittaminen ja julkaiseminen on erittäin helppoa.

Voit tallentaa viestejä mediakirjastoosi ja luoda hashtag-luetteloita ja -malleja, jotta viestien luominen ja ajoittaminen on nopeaa ja helppoa. Se integroituu myös Canvan kanssa, joten voit helposti luoda viestejä tämän ominaisuuden avulla.

Ajoitusten lisäksi Pallyy on äskettäin esitellyt yhtenäisen sosiaalisen postilaatikon, jonka avulla voit pysyä ajan tasalla sosiaalisen median vuorovaikutuksistasi.

Pallyy tarjoaa myös Facebookin, Twitterin, Instagramin ja LinkedInin analytiikkaa seuraajilla, tykkäyksillä ja käyttäjien demografisilla mittareilla. Mukana on myös biolinkkityökalu, joka on loistava lisä ominaisuusjoukkoon.

Pallyyn tärkein vetonaula on sen edullisuus. Hinta vain 15 $/kk/sosiaalinen setti, se on loistava valinta sisällöntuottajille tai yrityksille, jotka hallinnoivat vain yhden brändin sosiaalisen median tilejä.

Plussat

 • Erittäin edullinen + ilmainen suunnitelma
 • Helppokäyttöinen
 • Upeita sisällön luontityökaluja ja visuaalinen kalenteri
 • Yksi parhaista sosiaalisen sähköpostilaatikon työkaluista
🔥 Empfohlen:  Parhaat jäätelön franchising-yritykset

Haittoja

 • Ei valvontatyökalua
 • Analytics on käytettävissä vain tietyissä sosiaalisissa verkostoissa

Hinnoittelu

Ilmainen suunnitelma saatavilla. Maksulliset suunnitelmat alkavat $15/kk/sosiaalinen setti. Säästä 10 % vuositilauksella. Aloita 14 päivän ilmainen kokeilu.

Lue Pallyy-arvostelumme.


#4 – Metricool

Metricool on monipuolinen SMM-työkalu, ja se on myös erittäin edullinen. Työkalu sisältää kaiken, mahtavasta visuaalista sisältökalenterista link-in-bio -työkaluun ja perusteellisiin sosiaalisen median analytiikka- ja raportointiominaisuuksiin.

Yksi Metricoolin erottuvista ominaisuuksista on Real Time, jonka avulla voit seurata sosiaalisia keskusteluja niiden tapahtuessa ja pitää sormesi pulssissa sosiaalisen vuorovaikutuksen ja brändinhallinnan suhteen.

Metricoolia voidaan käyttää sosiaalisen median strategian kaikilla osa-alueilla, mukaan lukien hashtag-suunnittelu, mainosten hallinta ja kilpailija-analyysi.

Ja koska saatavilla on ilmainen sopimus ja erittäin kilpailukykyinen maksullinen hinnoittelu, sitä kannattaa ehdottomasti harkita vaihtoehtona eClincherille.

Plussat

 • Monipuolinen suunnittelija, jossa on automaatio ja “optimaalinen aika lähettää” -ominaisuudet
 • Linkki biotyökalussa
 • Reaaliaikainen seuranta
 • Ilmainen suunnitelma + edulliset maksulliset suunnitelmat

Haittoja

 • Valkoinen merkintä ei sisälly halvempiin suunnitelmiin
 • Raportointiominaisuus ei sisälly ilmaiseen sopimukseen

Hinnoittelu

Ilmainen suunnitelma saatavilla. Maksulliset suunnitelmat alkavat $ 22/kk. Vuosittaiset alennukset saatavilla.

Lue Metricool-arvostelumme.


#5 – NapoleonCat

Napoleon Cat on hyödyllinen sosiaalisen median hallintaratkaisu, joka sisältää automaation, joka tekee sosiaalisen median tilien hallinnasta hieman helpompaa.

Kuten eClincherissä, siinä on joukko olennaisia ​​SMM-ominaisuuksia, kuten ajoitus, analytiikka ja sosiaalinen postilaatikko, mutta automaatioominaisuudet auttavat sitä todella erottumaan joukosta.

Voit automatisoida sosiaalisen asiakaspalvelun, mikä auttaa sinua parantamaan vastausaikoja ja vähentämään tiimisi kuormitusta. Voit myös automatisoida muita tärkeitä tehtäviä, kuten raporttien luomisen, ajoituksen ja julkaisun, mainosten valvomisen ja paljon muuta. Voit käyttää sitä myös työnkulkujen järjestämiseen, mikä on hienoa, jos sinulla on suurempi tiimi, jonka täytyy pysyä raiteilla.

Yksi asia NapoleonCatista puuttuu on sosiaalinen kuuntelutyökalu. Siinä on kuitenkin automaattinen valvontatyökalu, jonka avulla voit löytää viittauksia ja kommentteja useista sosiaalisen median kanavista ja poistaa automaattisesti roskapostia tai loukkaavaa sisältöä tuotekuvasi suojaamiseksi.

Plussat

 • Hyödyllisiä automatisointiominaisuuksia
 • Sosiaalinen postilaatikko
 • Intuitiivinen julkaisutyökalu
 • Suunniteltu asiakaspalvelutiimeille

Haittoja

 • Monimutkainen ja kallis hinnoittelumalli
 • Ei sosiaalisen kuuntelun työkalua

Hinnoittelu

Suunnitelmat alkaen $ 31/kk. Saat 2 kuukautta ilmaiseksi, kun tilaat vuosittain. Aloita 14 päivän ilmainen kokeilu.


#6 – Crowdfire

Väkijoukon tulipalo on all-in-one SMM-työkalu, jonka avulla voit hallita julkaisemista, sisällön luomista, mainitsemista ja analytiikkaa.

Yksi parhaista asioista Crowdfiressa on, että siinä on artikkeli- ja kuvakuraattorityökaluja, joiden avulla voit keksiä uusia sisältöideoita julkaistavaksi sosiaalisissa profiileissasi.

Siinä on myös erittäin hyödyllinen julkaisutyökalu, jota voidaan käyttää julkaisujen ajoittamiseen ja jonoon, ja se laskee myös automaattisesti parhaan ajan sisältösi julkaisemiseen.

Kaiken kaikkiaan se on hyödyllinen työkalu, joka olisi täydellinen pienille toimistoille, yrityksille ja yrittäjille.

Plussat

 • Artikkelien ja kuvien kuratointiominaisuudet
 • Postitusjono ja paras aika lähettää
 • Mainitsee seurannan

Haittoja

 • VIP-paketti sisältää enintään 25 yhdistettyä tiliä
 • Ilmainen suunnitelma ei tue Pinterestiä
 • Ei tue TikTokia

Hinnoittelu

Ilmainen suunnitelma saatavilla. Maksulliset suunnitelmat alkavat 9,99 dollarista kuukaudessa. Vuosittaiset alennukset saatavilla.


#7 – SocialBee

SocialBee on toinen loistava vaihtoehto eClincherille niille, jotka tarvitsevat ensisijaisesti sosiaalisen median ajastimen. Se erottuu laajasta alustatukestaan, helppokäyttöisyydestään ja kohtuuhintaisuudestaan.

SocialBee toimii useimpien samojen verkkojen kanssa kuin eClincher, mukaan lukien Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, Pinterest jne.

Ja siinä on myös suurin osa samoista työkaluista. Voit käyttää sitä sosiaalisen grafiikan luomiseen, julkaisujen ajoittamiseen ja tulosten analysointiin.

Erityisesti Luo-työkalupakki on yksi suosikkiominaisuuksistamme. Siinä on joitain siistejä ominaisuuksia, mukaan lukien alkuperäinen Canva-integraatio.

Se on ensisijaisesti suunniteltu sosiaalisen median aikataulutustyökaluksi. Vaikka siinä ei ole kaikkia samoja ominaisuuksia kuin all-in-one-ratkaisussa, sen ajoitustoiminto on erittäin tehokas ja erittäin helppokäyttöinen.

Sisältöluokkien avulla voit pitää kaiken järjestyksessä, ja voit muokata yksittäisiä julkaisuja luodaksesi muunnelmia kullekin sosiaaliselle verkostolle.

Plussat

 • Helppokäyttöisyys
 • Edullinen
 • Upea sisältökalenteri
 • Yksi parhaista testaamistamme sosiaalisen julkaisun työkaluista
 • Tukee useimpia sosiaalisen median alustoja

Haittoja

 • Ei ilmaista suunnitelmaa (vain ilmainen kokeilu)
 • Kaikki suunnitelmat rajoittavat ajoitettavien viestien määrää

Hinnoittelu

Suunnitelmat alkavat $ 29/kk. Vuosittaiset alennukset saatavilla. Voit aloittaa 14 päivän ilmaisella kokeilulla, ja ne tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Lue SocialBee-arvostelumme.


#8 – Iconosquare

Iconosquare on paras vaihtoehto eClincherille, jos analytiikka ja raportointi ovat etusijalla.

Iconosquaressa on useimmat ominaisuudet, joita voit odottaa all-in-one sosiaalisen median markkinointialustalta, mukaan lukien työkalut julkaisuun/aikataulutukseen, postilaatikon hallintaan, kuunteluun ja yhteistyöhön.

Mutta mikä erottaa sen joukosta, on sen analytiikkaominaisuudet. Se tarjoaa luokkansa parasta dataa, enemmän KPI:itä ja mittareita kuin monilla sen kilpailijoilla. Ja sisäänrakennetun benchmarking-ominaisuuden ansiosta voit jopa verrata suorituskykyäsi alan keskiarvoihin.

Iconosquaren avulla on myös helppoa visualisoida kaikki tärkeimmät tietosi upeissa kaavioissa ja kaavioissa. Sitten voit jakaa nämä raportit automaattisesti sähköpostitse brändeille tai sidosryhmille, joiden kanssa työskentelet.

🔥 Empfohlen:  Parhaat TikTok-videoideat, joilla voit saada lisää seuraajia

Plussat

 • Huippuluokan analytiikka
 • Erinomainen raportointityökalu
 • Laaja ominaisuussarja
 • Mukautettu kojelaudan rakennustyökalu (valitset, mitkä KPI:t raportoit)

Haittoja

 • Hieman hintava
 • Ei ilmaista suunnitelmaa

Hinnoittelu

Suunnitelmat alkaen 59 €/kk. Säästä jopa 22 % vuositilauksella. Saatavilla on 14 päivän ilmainen kokeilu.

Lue Iconosquare-arvostelumme.


#9 – PromoRepublic

PromoRepublic on paras eClincher-vaihtoehto paikallisille yrityksille. Se on enemmän kuin pelkkä sosiaalisen median markkinointityökalu – se on täydellinen “paikallinen markkinointialusta” työkaluilla, jotka auttavat SMM:ssä, hakukoneoptimoinnissa, arvostelujen hallinnassa ja monessa muussa.

Sosiaalisen median suhteen PromoRepublicilla on suurin osa samoista ominaisuuksista kuin eClincherissä. Voit käyttää sitä sosiaalisten viestien ajoittamiseen kaikissa sosiaalisissa verkostoissasi, seurata tuotemerkin mainitsemista ja tarkastella/hallita viestejäsi ja kommenttejasi tai vastata niihin yhdestä paikasta.

Lisäksi sen mukana tulee myös siisti kuvaeditori ja mallikirjasto, joka antaa sinulle yli 6 000 some-viestimallia, joita voit muokata ja käyttää markkinointikampanjoissasi. Sen hienoa on se, että sen avulla voit määrittää esiasetettuja brändityylejä varmistaaksesi, että kaikki viestisi näyttävät yhdenmukaisilta ja niissä on samat merkkivärit.

Mutta kaikki muut keskeiset ominaisuudet tekevät PromoRepublicista todella erottuvan joukosta. Alustan avulla voit hallita ja hankkia myönteisiä arvosteluja sivustoista, kuten Google Maps ja Yelp. Lisäksi paikalliset hakukoneoptimointityökalut voivat auttaa sinua parantamaan orgaanisen haun näkyvyyttä, jotta useammat ihmiset löytävät paikallisen yrityksesi verkosta.

Plussat

 • Rakennettu paikallisille yrityksille
 • Sisältää muita markkinoinnin työkaluja sosiaalisen median lisäksi
 • Kehittyneet suunnittelu- ja optimointityökalut
 • Natiivit mobiilisovellukset saatavilla

Haittoja

 • Soveltuu vähemmän vaikuttajille
 • Hieman tyyris

Hinnoittelu

Suunnitelmat alkaen $ 59/kk. Säästä jopa 25 % vuositilauksella. Saatavilla on 14 päivän ilmainen kokeilu.

Lue PromoRepublic-arvostelumme.


#10 – Sprout Social

Sprout Social on vankka yritystason eClincher-vaihtoehto brändeille ja markkinointitoimistoille, jotka haluavat parasta. Se on kuitenkin huomattavasti kalliimpi kuin eClincher.

Sprout Social -suunnitelmat alkavat noin 4x eClincher-suunnitelmien kustannuksista, mikä tekee siitä poissa pienten yritysten ulottuvilta, joilla on rajallinen budjetti. Mutta jos sinulla on varaa isoihin tilauskustannuksiin, ei ole parempaa SMM-ratkaisua.

Se voi tehdä melkein kaiken mitä eClincher voi ja paljon muuta, mukaan lukien jälkiajoitus, raportointi, sosiaalinen kuuntelu, postilaatikon hallinta jne. Mutta Sprout Socialin tekee niin tehokkaan sen ominaisuuksien syvyys. Ja sen luokkansa parhaat yhteistyö- ja automaatioominaisuudet.

Smart Inbox yhdistää kaikki yhdistetyt sosiaaliset profiilisi yhdeksi streamiksi, jota tiimisi voi hallita, kun taas Message Spike Alerts ilmoittaa sosiaalisen median johtajille ja johtaville tiimin jäsenille, kun saapuvien viestien määrä kasvaa, jotta he ovat tietoisia aikaherkistä tapahtumista tai mahdollisista kriiseistä.

Toinen siisti ominaisuus on integroitu Bot Builder, jonka avulla voit luoda mukautettuja automatisoituja chatbotteja rutiinikyselyjen ja tukiongelmien ratkaisemiseksi, mikä vapauttaa tiimisi aikaa keskittyä tärkeämpiin tehtäviin.

Voisimme puhua paljon muustakin, mutta sinun on paljon helpompi tutkia sitä itse Sprout Socialin runsaan 30 päivän ilmaisen kokeilujakson avulla.

Plussat

 • Luokkansa parhaat yhteistyötyökalut
 • Edistyneet automaatiot/työnkulut
 • Hienostunut CRM
 • Yritystason ratkaisu
 • Sisäänrakennettu perehdytys uusille käyttäjille

Haittoja

 • Kustannuksia on vaikea perustella joillekin yrityksille verrattuna siihen, mitä muut työkalut tarjoavat
 • Lisäkäyttäjistä veloitetaan erikseen ja ne ovat erittäin kalliita
 • Korkeampi oppimiskäyrä kuin useimmilla
 • Jälkiaikataulutuksen työnkulku on heikko verrattuna muihin työkaluihin

Hinnoittelu

Suunnitelmat alkavat 249 dollarista kuukaudessa (+199 dollaria per lisäkäyttäjä). Saatavilla on 30 päivän ilmainen kokeilu.

Lue Sprout Social -arvostelumme.


#11 – Hootsuite

Hootsuite on suosittu sosiaalisen median hallintaalusta, jolla on yli 18 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Mutta kuten eClincher, se on vähän kallis.

Osa syy Hootsuiten suosioon on se, että se oli yksi ensimmäisistä sosiaalisen median työkaluista.

Hootsuite Planner on keskus, jonka kautta voit ajoittaa ja julkaista sosiaalisen median sisältöä. Se sisältää intuitiivisen sisältökalenterin, jonka avulla voit helposti visualisoida kaikki viestisi yhdessä hallintapaneelissa, jotta voit kartoittaa kampanjasi ja tehdä yhteistyötä tiimisi kanssa reaaliajassa.

Tässä on joitain siistejä ominaisuuksia, kuten mahdollisuus keskeyttää kaikki viestit välittömästi, jos sinun täytyy yhtäkkiä muuttaa strategiaasi vastauksena esiin nousevan tilaisuuden tai kriisin vuoksi.

Pääset myös käyttämään Hootsuite Composeria – alustan sisäänrakennettua suunnittelu- ja suunnittelukeskusta.

Täältä löydät joukon suunnittelutyökaluja, joiden avulla voit luoda ja tallentaa sosiaalisen median markkinointiresursseja. Se sisältää sisältökirjastot, kuvankäsittelyohjelman, automaattisen videon säätötyökalun (joka määrittää oikeat bittinopeudet ja mitat kullekin verkolle) ja paljon muuta.

Mutta olemme tuskin raapuneet pintaan siitä, mitä Hootsuite voi tehdä. Sen mukana tulee myös joukko muita työkaluja, joiden avulla voit hallita yleisön vuorovaikutusta ja viestejä, seurata brändisi mainintoja, mainostaa sisältöä maksullisilla sosiaalisilla mainoksilla ja analysoida tuloksia.

Ja jos tämä ei riitä, voit asentaa kolmannen osapuolen sovelluksia Hootsuiten laajan sovelluskirjaston kautta laajentaaksesi alustan toimintoja. Tai osta vain Hootsuiten omat maksulliset lisäosat sosiaaliseen myyntiin, asiakaspalveluun ja työntekijöiden edunvalvontaan.

Plussat

 • Laaja sovelluskauppa
 • Lisäominaisuudet
 • Rajoittamaton postitusaikataulu
 • Vahvat yhteistyöominaisuudet
🔥 Empfohlen:  Kuinka BharatPe voitti harvinaisen pankkitoimiluvan Intiassa?

Haittoja

 • Melko kallis
 • Hieman oppimiskäyrä
 • Viimeaikaiset kiistat voivat tehdä muista työkaluista parempana (esim. useat hinnankorotukset vanhoille asiakkaille ja heidän tekemä kauppansa ICE:n kanssa)

Hinnoittelu

Suunnitelmat alkavat 99 dollarista/kk, laskutetaan vuosittain. Voit kokeilla Hootsuitea ilmaisella 30 päivän kokeilujaksolla.


eClincherin vaihtoehtojen UKK

Haluatko oppia lisää eClincher-vaihtoehdoista? Tässä on vastauksia joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin…

Tarjoaako eClincher ilmaisen suunnitelman?

Ei. Valitettavasti eClincher ei tarjoa ilmaista ikuista suunnitelmaa, kuten jotkin tämän luettelon työkalut. Jos kuitenkin aiot ostaa eClincherin, voit kokeilla työkalua ilmaiseksi 14 päivän ajan ilman luottokorttia.

Mikä on paras eClincher-vaihtoehto yrittäjille?

eClincher on työkalu, joka on suunnattu pääasiassa suuremmille yrityksille, ja jos suunnitelmat alkavat $ 65/kk, ne voivat jäädä yrittäjien budjetin ulkopuolelle. Pallyy on loistava vaihtoehto yrittäjille ja pienyrityksille, sillä heillä on ilmainen suunnitelma ja maksulliset suunnitelmat alkavat 15 dollarista/kk/sosiaalinen setti, jota voidaan tarvittaessa kasvattaa yrityksesi kasvaessa.

Mitkä eClincher-vaihtoehdot tukevat TikTok-aikataulutusta?

Sekä Agorapulse että Pallyy tukevat TikTok-aikataulutusta, mikä tekee niistä loistavia vaihtoehtoja, jos haluat ajoittaa videosisältösi etukäteen. We Are Socialin mukaan TikTokilla on toiseksi korkein kulutusluku mobiilisovelluksista, joten kannattaa valita työkalu, joka tukee TikTokia, jotta voit sisällyttää sen sosiaalisen median strategiaasi.

Mikä on paras ilmainen eClincher-vaihtoehto?

Sosiaalisen median hallintatyökalut, kuten Agorapulse ja Pallyy, tarjoavat ilmaisia ​​suunnitelmia. Ne ovat kuitenkin jonkin verran rajallisia. Pallyy tarjoaa parhaan ilmaisen suunnitelman, ja sen avulla voit ajoittaa jopa 15 viestiä kuukaudessa ilmaiseksi.


eClincher plussat ja miinukset

eClincher on hyödyllinen ja monipuolinen työkalu, mutta se ei sovellu kaikille. Tässä on nopea yhteenveto työkalun eduista ja haitoista.

Plussat

 • eClincher on all-in-one-ratkaisu – Vaikka se on edullisempi, eClincher sisältää kaikki työkalut, joita tarvitset sosiaalisen median tilien tehokkaaseen hallintaan
 • Se toimitetaan täydellisenä valvontaohjelmiston kanssa – Monet sosiaalisen median hallintatyökalut keskittyvät pääasiassa julkaisuun ja postilaatikon hallintaan. eClincherissä on kuitenkin sisäänrakennettu seurantatyökalu, jonka avulla voit seurata mainoksia ja seurata bränditunnelmaa.
 • Siinä on postijono- ja automaatioominaisuudet – eClincherin automaattisen postin älykkään jonotustyökalun avulla voit asettaa sisällön jonoon, automatisoida lähettämisen ja postauksen kierrätyksen, mikä säästää sinun ja tiimisi arvokasta aikaa.

Haittoja

 • Se on kallis työkalu – eClincher ei tarjoa ilmaista suunnitelmaa, ja sen suunnitelmat alkavat 65 dollarista yhdelle käyttäjälle ja jopa 10 sosiaaliselle profiilille. Verrattuna joihinkin muihin markkinoilla oleviin työkaluihin, tämä on melko kallista ja voi olla budjetin ulkopuolella pienille yrityksille ja yrittäjille.
 • Rajoitettu tuki – eClincher ei tarjoa sähköposti- tai puhelintukea. Ainoa tapa saada tukea on live chat.

Parhaan eClincher-vaihtoehdon valitseminen yrityksellesi

Kuten näet, saatavilla on paljon upeita sosiaalisen median hallintatyökaluja, jos sinusta tuntuu, että eClincher ei sovi yrityksellesi.

Jos sinulla on vaikeuksia valita yksi, tässä on yhteenveto parhaista valinnoistamme:

 • Agorapulse – Kestävä ja helppokäyttöinen all-in-one-työkalu. Tämä työkalu on täydellinen sosiaalisessa mediassa julkaisemiseen, analytiikkaan, raportointiin ja muuhun. Se sopii hyvin virastoille hyväksynnän työnkulkujen ja käyttäjätilien jne. ansiosta.
 • Lähetettävä – Kuten Agorapulse, Sendible on täydellinen sosiaalisen median hallintaratkaisu. Sen ominaisuussarja on erinomainen ja siinä on kaikki mitä tarvitset. Odotettujen ominaisuuksien lisäksi tarjolla on myös sisältöehdotustyökalu, jonka avulla voit löytää kiinnostavaa sisältöä jaettavaksi yleisösi kanssa. Ja lähtötason hinnoittelu on melko edullinen.
 • Pallyy Uusi mutta hyödyllinen työkalu, jossa on upeat julkaisuominaisuudet ja paljon muuta. Tämä työkalu on yksi markkinoiden edullisimmista vaihtoehdoista.

Loppujen lopuksi et voi mennä pieleen yhdelläkään näistä kolmesta työkalusta. Ne kaikki pystyvät tarjoamaan sen, mitä tarvitset yhtenäisen sosiaalisen median strategian hallintaan.

Etkö vieläkään ole varma? Useimmat näistä työkaluista tarjoavat ilmaisen kokeilujakson tai ilmaisen suunnitelman, jota voit testata. Aloita napsauttamalla jotakin yllä olevista linkeistä.

Jos haluat oppia lisää työkaluista, jotka voivat auttaa sinua parantamaan sosiaalisen median strategiaasi, muista tutustua joihinkin muihin viesteihimme, mukaan lukien 17 parasta sosiaalisen median analytiikkatyökalua ja 13 parasta sosiaalisen median ajoitustyökalua.