Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat Etsyssä myytävät passiivisen tulon tuotteet

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat Etsyssä myytävät passiivisen tulon tuotteet

Tämä on toinen digitaalinen tuote, jolla on suuri kysyntä Etsyssä. Monilla ihmisillä ei yksinkertaisesti ole aikaa tai taitoa luoda tiettyjä asiakirjoja, joita he saattavat tarvita liike- tai henkilökohtaiseen käyttöön. Muokattavan mallin avulla he voivat yksinkertaisesti lisätä tietonsa valmiiksi suunniteltuun asetteluun ja käyttää asiakirjaa tai tiedostoa mihin tahansa tarkoitukseen.

Esimerkiksi korkeakoulututkinnon suorittanut, joka etsii työtä, saattaa tarvita sopivaa ansioluetteloa, mutta ei tiedä kuinka luoda sellainen tyhjästä. Ansioluettelomallissa heidän olisi kuitenkin lisättävä vain tarvittavat tiedot koulutuksestaan, työhistoriastaan ​​jne.

Kuten tulostettavatkin, mallit ovat digitaalisia tuotteita, jotka voit luoda kerran ja jatkaa myyntiä loputtomiin, usein pienin muutoksin jokaista myyntiä kohden. Myöskään mallien tekeminen ei edellytä suunnittelugurua, vaikka se varmasti auttaa perusasioiden tuntemisessa.

Esimerkiksi Canva-käyttäjät, joilla on premium-tilaus, voivat käyttää lukuisia erilaisia ​​malleja, joita he voivat helposti muokata ja myydä Etsyssä. Suosituilla ohjelmilla, kuten Microsoft Word, Excel ja PowerPoint, voidaan myös luoda erilaisia ​​malleja, kuten laskuja ja varmenteita.

Käynnistyskustannukset ovat jälleen melko alhaiset, jos olet menossa tälle tielle. Tästä huolimatta joitain Etsyssä myytävistä kysytyimmistä malleista ovat:

21. Canva-suunnittelumallit

22. Jatka mallit

23. Blogimallit

24. Verkkosivujen suunnittelumallit

25. Sosiaalisen median bannerimallit

26. Laskumallit

27. Excel-taulukkopohjat

28. Sähköpostin allekirjoitusmallit

29. PowerPoint-esitysmallit

30. Infografiikkamallit

🔥 Empfohlen:  Parhaat Cyber ​​Mondayn ja Black Friday -mainontavinkit sähköiseen kaupankäyntiin