Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat GoDaddy-vaihtoehdot verkkotunnuksille tai web-hostingille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat GoDaddy-vaihtoehdot verkkotunnuksille tai web-hostingille

Olen nähnyt monia web-hosting-alustoja ja verkkotunnusten rekisteröijiä tulevan ja menevän vuosien varrella. GoDaddy on sellainen, joka on kestänyt ajan kokeen, ja se on käytännössä yleinen nimi, mutta onko olemassa arvokkaita vaihtoehtoja?

Lähdetään matkaan yhdessä, kun selvitän parhaita GoDaddy-vaihtoehtoja verkkotunnuksille ja web-isännöinnille ja mahdollisesti löydän palvelun, joka vastaa paremmin tarpeitasi.

Miksi valita vaihtoehto GoDaddylle?

On monia syitä, miksi voit käyttää vaihtoehtoisia verkkopalveluita ja verkkotunnusten rekisteröintipalveluita.

GoDaddy on yhden luukun verkkopalvelu ja verkkotunnusten rekisteröinti. Se ei kuitenkaan välttämättä tee siitä parasta osumaasi. GoDaddy on yleinen nimi, joka tunnistetaan moniin ihmisiin. Se on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla ajan myötä. Se palvelee kymmeniä miljoonia käyttäjiä ja nauttii suuresta bränditietoisuudesta. Niiden vakiintunut läsnäolo markkinoilla ei kuitenkaan suinkaan tarkoita, että he ovat parhaita.

GoDaddy saattaa olla tunnetuin, jolla on vahva bränditietoisuus, mutta on olemassa muita vaihtoehtoja, jotka maksavat vähemmän kuin GoDaddy ja tarjoavat paljon parempaa asiakastukea ja ominaisuuksia.

4 vaihtoehtoista verkkotunnuksen rekisteröintiä GoDaddylle

Huomaa, että et saa paljon näistä ominaisuuksista ilmaiseksi kaikissa hosting-suunnitelmissa. Sinun on suodatettava ja kohdistettava verkkosivustosi tarpeisiin tarvittava. GoDaddy toimii verkkoisäntänä ja verkkotunnusten rekisteröijänä. Ei voida kiistää, että se on yksi suurimmista ja tunnetuimmista verkkotunnusten rekisteröijistä. Se tarjoaa hyväksyttäviä sivuston rakennustyökaluja, ja se on jopa loistava ensirekisteröintiin.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi paras vaihtoehto. On olemassa useita vaihtoehtoisia verkkotunnusten rekisteröintipalveluita, joita voit käyttää GoDaddyn sijaan. Markkinat ovat muuttumassa monimuotoisiksi, ja enemmän vaihtoehtoja tarjoavat enemmän vastinetta rahoillesi.

Mitä järkeä on rekisteröidä verkkotunnus, jos et voi uusia sitä uudelleen? GoDaddylla on markkinoiden kalleimmat uusimishinnat. Lisäksi siinä on myös paljon lisämyyntiä, jota et todellakaan voi paeta. Tässä on kolme vaihtoehtoa tutkittavaksi:

1. Domain.com

Domain.com ja GoDaddy tunnetaan parhaiten verkkotunnusten rekisteröintipalveluistaan, mutta molemmat tarjoavat myös hosting-vaihtoehtoja asiakkailleen. GoDaddy tarjoaa reilun isännöintiratkaisun uusille verkkosivustojen omistajille, mutta Domain.comin isännöinti jättää todella paljon toivomisen varaa.

Makeawebsitehub.comin lukijoille minulla on eksklusiivinen 20 %:n alennus kaikesta Domain.comissa – käytä kuponkia “SiteHub” kassalla, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan vaihtoehdon GoDaddylle.

Domain.com (.com)-verkkotunnuksen rekisteröintikustannukset – 10,99 dollaria –

REKISTERÖIDY DOMAIN.COM-sivustolle

2. NameCheap

NameCheapilla on halvat rekisteröintimaksut. NameCheap veloittaa 9,58 dollaria vuodessa verkkotunnuksen rekisteröimisestä joko yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi. Jos teet pidemmän sopimuksen, tarjoushinta koskee vain ensimmäistä vuotta, ja jokainen seuraava vuosi maksaa 13,98 dollaria ilman pientä ICANN-maksua. GoDaddy puolestaan ​​veloittaa rekisteröinnistä 11,17 dollaria ensimmäisenä vuonna ja 22,17 dollaria jokaiselta sen jälkeen.

GoDaddyn alkuperäiset hinnat ja kampanjatarjoukset voivat olla houkuttelevia, ja ne muuttuvat säännöllisesti. Uusimisprosentit ovat kuitenkin usein jyrkempiä kuin muut palveluntarjoajat.

Whois-suojaus on valinnainen palvelu, jota verkkotunnusten rekisteröijät usein veloittavat. NameCheap tarjoaa Whois-suojan ilmainen ensimmäisen rekisteröintivuoden ajan. Se on käyttäjäystävällinen, koska se tarjoaa helppokäyttöisen paneelin tilisi hallintaan. NameCheap on helppokäyttöinen valmiustilan tukijärjestelmän avulla opetusvideoiden ja hyvin reagoivan chat-huoneen muodossa.

🔥 Empfohlen:  Suositusjärjestelmän rakentaminen koneoppimisen avulla

Sen lisäksi, että NameCheapilla on käyttäjäystävälliset hinnat, se ei ärsytä sinua lähettämällä sinulle roskapostia monilla markkinointisähköposteilla.

Plussat

 • Tarjoaa verkkotunnuksen siirrot ilmaiseksi – Namecheap auttaa sinua siirtämään verkkosivustosi alustalle ilmaiseksi.
 • Rahan takuu – Sillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu sen arvioimiseksi, haluatko jatkaa heidän palveluksessaan. Jos muutat mieltäsi, sinulla on vähintään kuukausi aikaa saada hyvitys.
 • Antaa vastinetta rahalle – Rekisteröityminen Namecheapiin antaa sinulle pääsyn joihinkin tärkeimpiin ominaisuuksiin maksutta. Saat esimerkiksi yhden vuoden käyttöoikeuden ilmaiseen SSL-varmenteeseen, joka maksetaan vasta vuoden kuluttua.

Haittoja

 • Namecheapin käyttöaika on toisinaan hieman epävakaa.
 • Latautuu hitailla nopeuksilla.

REKISTERÖIDY NIMIEDELLÄ

3. Vie hiiri

Hover on kolmen muun verkkotunnusten rekisteröijän fuusio. Sitä on helppo käyttää, koska verkkotunnuksen rekisteröinti on kaikki, mitä Hover on erikoistunut markkinoille. GoDaddy saattaa olla keskitetty palvelupiste, joka rekisteröi verkkotunnuksia ja isännöi verkkosivustoja, mutta niiden käyttäjille kohdistettu lisämyynti on ärsyttävää.

Keskittyminen verkkotunnuksen rekisteröintiin tekee Hoverista erottuvan joukosta, koska se tarkoittaa, että heidän kaikki energiansa on varmistaa, että verkkotunnuksen rekisteröinti ja tuki ovat virheettömiä. Tämän seurauksena heillä on esimerkillistä asiakaspalvelua omistautuneiden ihmisten kanssa, jotka yrittävät tehdä käyttäjistä sisältöä.

Plussat

 • Hoverissa ei ole lisämyyntiä.
 • Hinnat ovat läpinäkyviä.
 • Sitä on helppo käyttää.
 • Se tarjoaa parhaan asiakaspalvelutuen.
 • Hover integroituu hyvin muihin sovelluksiin.
 • Hover asettaa tietosuojan etusijalle.

Haittoja

 • Hover-suunnitelmat ovat hieman kalliita muihin rekisterinpitäjiin verrattuna.

REKISTERÖIDY HOVERIN

NimiSilo

Olen käyttänyt NameSiloa vuosia ja olen aina arvioinut heidän palvelunsa ja hinnoittelunsa. He ovat yksi todellisista asiantuntijoista verkkotunnusten rekisteröintimarkkinoilla, koska he keskittyvät pääasiassa verkkotunnuksiin.

Halpojen verkkotunnuslaajennusten lisäksi ne tarjoavat myös lisäpalveluita, kuten webhotellin, SSL-varmenteita ja Google Workspacen sähköpostin.

Heidän verkkotunnuksensa hinnoittelu alkaa erittäin halvasta 1,39 dollarista, ja ne ovat yksi markkinoiden halvimmista verkkotunnusten rekisteröintipalveluista.

Ohjauspaneeli on hieman vanhentunut, mutta helppokäyttöinen. Se näyttää hieman vuodelta 2005, mutta verkkotunnuspalvelussa on enemmän kuin kaunis käyttöliittymä.

NameSilolla ei ole hölynpölyä hinnoittelurakennetta, ja jokaiseen pakettiin on lisätty hyödyllisiä ominaisuuksia. Näitä hyödyllisiä lisäosia ovat täyden pääsyn DNS-hallinta, ilmainen WHOIS-tietosuoja, ilmainen sähköpostin edelleenlähetyspalvelu, verkkotunnuksen suojaus ja verkkotunnuksen pysäköinti.

REKISTERÖIDY NAMESILOON

Parhaan verkkotunnuksen rekisteröijän valinta

Markkinat ovat täynnä verkkotunnusten rekisteröintipalveluita niin paljon, että voi olla ylivoimaista tietää oikea. Kun olet tunnistanut oikean verkkotunnuksen nimen verkkosivustollesi, seuraavat tekijät on otettava huomioon valittaessa verkkotunnuksen rekisteröintipalvelua:

Eri verkkotunnusten rekisteröintipalveluilla on vaihtelevat hinnat. Tunnista rekisterinpitäjät, jotka täyttävät budjettisi tai ovat lähellä sitä. Haluat myös tiedustella kaikkia asiaan liittyviä kustannuksia, jotta et joutuisi väijytyksiin maksujen kanssa, joista et tiennyt rekisteröintiprosessin aikana.

Tutustu rekisterinpitäjän verkkotunnuksen siirtokäytäntöihin välttääksesi haittoja, jos sinun on vaihdettava kauppaa. Jotkut verkkotunnusten rekisteröintipalvelut eivät salli siirtoja, ja jotkut veloittaa siirron toteuttamisesta. Sinun on tiedettävä nämä tiedot, kun arvioit vaihtoehtojasi.

🔥 Empfohlen:  Parhaat sisällönkirjoitustyökalut SEO:lle vuonna 2023

Arvostelujen lukeminen on hyvä alku oppia, mitä aiemmat käyttäjät sanovat asiakaspalvelukokemuksistaan. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla isännän asiakaspalvelujärjestelmiä nähdäksesi niiden reagointikyvyn ja toimivuuden.

Vaihtoehtoiset web-isännöintipalveluntarjoajat GoDaddylle

Jos aiot etsiä vaihtoehtoista verkkopalvelua, sinun on tiedettävä saatavilla olevat web-isännöintityypit:

1) Jaettu Web Hosting – Web-isännöintipalveluntarjoaja isännöi useita verkkosivustoja palvelimellaan. Tämä jakamisnäkökohta tekee jaetun web-isännöinnin halvemmaksi, koska palvelinkustannukset jaetaan. Yksi jaetun webhotellin haittapuoli on, että yksi verkkosivusto voi kaataa loput, jos se kaatuu todella pahasti.

2) VPS Web Hosting – Virtual Private Server (VPS) on enemmän kuin jaettu web-hosting. Muutamia verkkosivustoja isännöi kuitenkin samalla palvelimella.

3) Dedicated Web Hosting – Tämä tyyppi keskittyy verkkosivustoihin, jotka vaativat paljon palvelintilaa. Tällaista isännöintiä vaativat sivustot vievät koko palvelimen. Tämä yksittäinen isännöinti tekee omistetusta isännöinnistä kalliiksi, mutta erittäin tehokkaaksi.

4) WordPress Web Hosting – Erikoistunut isännöimään verkkosivustoja, jotka on luotu suositulla CMS WordPressillä.

Alla on luettelo GoDaddy-kilpailijoista, joita suosittelen isännöintiin:

1. BlueHost

BlueHost tarjoaa jaettuja, WordPress-, jälleenmyyjä-, omistettuja ja VPS-tyyppisiä web-hosting-palveluita. Asiakaspalvelu on tärkeä osa liiketoimintaa. Asiakkaana sinun pitäisi pystyä tavoittamaan palveluntarjoajasi milloin tahansa tarpeen tullen. BlueHost tarjoaa paljon parempaa asiakaspalvelutukea kuin koskaan saat GoDaddyltä.

Voit ottaa heihin yhteyttä puhelimitse mihin aikaan päivästä tahansa saadaksesi apua tai tiedustellaksesi heidän palveluistaan. Tämä viestintätapa antaa käyttäjille välittömän pääsyn tarvitsemiinsa palveluihin. GoDaddy puolestaan ​​tukee käyttäjiä chat-huoneen kautta, joka ei ole hyvin koordinoitu ja jonka vastausnopeus on hidas.

GoDaddy on vakiintunut ja sen tehtävänä on palvella suurta määrää käyttäjiään. Useimmiten isännän palvelimet ovat ylikuormitettuja. Pelkästään tämä hidastaa sen palveluita, ja tuloksia edeltää aina sivujen tuskallinen hidastuminen. Todennäköisimmin haluat valita luotettavan ja kaikkien aikojen tehokkaan alustan, kuten BlueHostin.

Verkkosivusto maksoi paljon taalaa, jos pysyt offline-tilassa muutaman sekunnin ajan. Pätevät isännät yrittävät parhaansa välttääkseen asiakkaidensa verkkosivustojen käyttökatkot, ja BlueHostilla on varmuuskopiointijärjestelmä nimeltä CloudSite. Mahdollisissa seisokkeissa CloudSite ottaa vallan automaattisesti.

BlueHost tarjoaa opetusohjelmia ja videoita käyttäjille, jotka tarvitsevat apua toimeen tulemiseen. Nämä opetusohjelmat ja videot ovat erittäin hyödyllisiä, kun sinun on tehtävä vianmääritys itse. BlueHost kiinnittää paljon huomiota opetusohjelmiin. He luovat omaa sisältöä ja päivittävät sitä säännöllisesti. GoDaddy ulkoistaa ihmisiä luomaan sisältöään: sisällön laadun sabotointi.

Plussat

 • Sillä on mahtavat sivujen latausnopeudet.
 • Se tarjoaa pilvipalvelun, joka estää seisokkeja.
 • Se tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua.
 • Se mahdollistaa rajoittamattoman tiedonsiirron.
 • Niiden hinnat ovat edullisia.
 • Heillä on nopeampi cPanel, joka auttaa siirtyviä käyttäjiä asentamaan WordPressin ja Joomlan.

Haittoja

 • Sen käyttökäytännöt rajoittavat niiden rajoittamatonta isännöintiä.
 • Se asettaa hinnankorotuksen uusimisen aikana.
 • Se veloittaa sivuston siirroista.
 • Siitä puuttuu kuukausisuunnitelmatarjous.
 • Se antaa käyttäjille vähimmäishallinnan automaattisiin tietojen varmuuskopiointiin.

Mene www.BlueHost.com ja napsauta “Aloita nyt”. Käyttää tämä linkki saada a ILMAINEN verkkotunnus.

REKISTERÖIDY BLUEHOSTIIN

2. HostGator

HostGator-isännöintivaihtoehdot vaihtelevat verkko-, pilvi-, jälleenmyyjä-, VPS-, omistetuista, WordPress-, dedikaatio- ja Windows-palvelimista. Tämä on yksi luotettavimmista isännistä, jolla on 100-prosenttinen käytettävyys ja erinomaiset hallintataidot.

🔥 Empfohlen:  Parhaat verkkokurssit kaiken oppimiseen verkossa vuonna 2023

HostGator hallitsee palvelintilojaan tehokkaasti minimoiden ylikuormituksen ja yksittäisten lähteiden hallitsevan käytön. Niiden hinnat ovat joustavia, koska ne huomioivat myös käyttäjät, jotka haluavat isännöidä vain yhtä sivustoa. Ne tarjoavat enemmän palveluita maksamallasi hinnalla, mikä voittaa GoDaddyn selvästi.

Plussat

 • Hänellä on useita isännöintisuunnitelmia upeilla jaetuilla hosting-palveluilla.
 • Se on hyvä aloittelijoille ja pienille yrityksille.
 • Siinä on loistava käyttöaika.
 • Tarjoaa ilmaiset kuljetuspalvelut.
 • On mukautettu palomuureja DDoS-hyökkäyksiä vastaan.
 • Rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys.
 • Linus- ja Windows-suunnitelmat ovat saatavilla jaetuilla ja omistetuilla palvelimilla.

Haittoja

 • Hidas asiakaspalvelun vastaus.
 • Veloittaa lisämaksuja palauttamisesta varmuuskopioista.
 • Ei tarjoa ilmaista verkkotunnuksen rekisteröintiä.

REKISTERÖIDY HOSTGATORILLE

3. SiteGround.

GoDaddy voi varmasti saada oppitunteja chat-huoneiden hallinnasta SiteGroundista. SiteGround tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua chat-huoneiden kautta. Lipunmyynti on erittäin nopeaa ja niiden vianetsintä jättää käyttäjät tyytyväisiksi. Asiakkaat haluavat kokea olevansa tärkeä ja kohdellaan oikein. SiteGround ymmärtää kamppailun ja hyödyntää parasta asiakaspalvelua.

SiteGround on luotettava alusta, koska se valvoo palvelimia reaaliajassa vain varmistaakseen, että kaikki sujuu tasaisesti. Heidän käyttämänsä palvelimen valvontatyökalu on niin tehokas, että se tekee usein vianmäärityksen automaattisesti ilman ihmisen väliintuloa.

Vaikka GoDaddy hyödyntääkin enemmän numeroiden rekisteröintiä, he eivät pysty pitämään käyttäjät tyytyväisinä ja ylläpitämään asiakastyytyväisyyttä. Verrattuna SiteGroundiin, joka tekee jatkuvasti mainetta itselleen, GoDaddyn on palautettava kadonnut luottamus. SiteGround kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja palveluitaan asiakkaidensa hyödyksi.

Plussat

 • Parempi suorituskyky ja tietoturva yhdistämällä CloudFlareen.
 • Antaa käyttäjille vapauden valita palvelinsijainnit.
 • Siinä on http/2-yhteensopivat palvelimet.
 • Loistava asiakastukijärjestelmä.
 • Tarjoaa asiaankuuluvia ilmaistarjouksia käyttäjille.
 • Heillä on aktiivinen asiakasturvatiimi.
 • Tarjoaa rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä.

Haittoja

 • Varastointi on minimaalista.
 • Windows-palvelinvaihtoehto puuttuu.
 • Sillä ei ole kuukausittaista jaettua hosting-pakettia.
 • Tiukka data käyttökäytännön sijaan.

REKISTERÖIDY SITEGROUNDIN

Tiivistettynä

Kaikki nämä vaihtoehdot eivät missään tapauksessa takaa täydellisen web-hosting-vaihtoehdon olemassaoloa. Tarkoituksena on tarjota sinulle vaihtoehtoja, jotka toimivat paljon paremmin kuin mitä saatat huijata uskomaan olevan parhaat web-hosting- tai verkkotunnusten rekisteröintipalveluntarjoajat.

Edellä mainituista vaihtoehdoista on selvää, että GoDaddy voi tehdä paremmin. Tällä välin on monia muita helposti saatavilla olevia kilpailijoita, jotka voivat palvella sinua hyvin. Jos aiot tutkia muita vaihtoehtoja, tee se. Jos se ei auta, voit aina hakea rahat takaisin -takuun kautta.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.